- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
válasz
andras888 #57133 üzenetére
Azon kívül hogy visszanyomtam a helyére, mit lehet ezzel így kezdeni? Elleszek ezzel így vajon? Mert most stabilan fekszik az érintőpanel a helyén, de sanszos hogy például hátlaplevételnél kap annyi nyomást hogy megint feljöjjön.
balazs1022 : köszi, lehet én is beszerzek majd egy ilyet, nem tűnik rossz ötletnek-főleg ha olcsón tudok egyet szerezni.
-
fecg21
aktív tag
sziasztok ! A mai napon kézhez kaptam a w450-es telót, észrevettem rajta egy furcsaságot, muszáj rákérdeznem hogy csak nálam van e ez így vagy mindegyik w450-es telónál ez megvan.
Konkrétan arról van szó hogy az érintőpanel alsó része levált a telóról-külön mozog-már így kaptam meg. Amikor jobban körbenézegettem a telefont, akkor vettem ezt észre. Ezt úgy kell elképzelni hogy az érintőpanel körbe mindenhol felfekszik úgy ahol kell, kivéve alul ahol az érintő gombok vannak. Alapjáraton is van ott egy egy tized miliméteres rés, de körömmel be lehet oda nyúlni és fentebb lehet emelni mindenféle erőfeszítés nélkül. Mit kezdjek ezzel így? sos -
-
fecg21
aktív tag
válasz
Saccco #56976 üzenetére
köszi, az Ipega márkájú gamepad-ot már ebay-en is nézegettem, valahogy a dual analog padok nem tetszenek rajta, majdnem oylan lehet a nyomásérzékük mintha egy sima D padot nyomkodnál, nem tudom mennyire vagyok érthető. Ezért is kérdezem hogy ki mit ajánl, mert ezta cuccot se próbáltam még, és csak az tart vissza amit az előbb is írtam. A fentebbi gamepadot még nem is láttam ezideáig.
-
fecg21
aktív tag
sziasztok ! Kicsit offolnék, jobb helyen nem tudom ezt megkérdezni. Okostelefonhoz milyen wireless bluetooth-os gamepad-ot ajánlotok? Egy 4,5 colos telefonhoz kellene egy minőségibb cucc.
-
fecg21
aktív tag
válasz
kismércse #56841 üzenetére
ja igen, írni kellene nekik, a telefon színe miatt mindenféleképpen. A szállítási címeddel kapcsolatban meg legfeljebb oda írod hogy megegyezik azzal ami az adataidnál is meg van adva. Én nagyon gyenge vagyok angolból, nem tudom te hogy vagy ezzel, van itt a PH-n egy oylan fórum ahol segítenek neked megfogalmazni egy angol nyelvű levelet-persze csak ha szükséges.[link]
-
fecg21
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #56777 üzenetére
A dropship kizárólag akkor érné meg-nekünk mint vásárlóknak akik igénybe veszik-ha az eladó garantálná a vámmentességet. De ilyen a mesében sincs.
-
fecg21
aktív tag
Igen, egy mobil kamerától amúgy se szabad csodát várni, amelyik teló 2 megapixelen is csúnyácska/átlagos képet készít, az 18 megapixelen még rondább lesz. Kicsit csalódott is vagyok mert a w450-es teló( 30.-án jön meg) kamerában még az átlagostól is gyengébb képeket produkál, legalábbis a többiek eddigi beszámolója alapján. Majd ha sok pénzem lesz, veszek egy jobb fajta digitális fényképezőgépet. Addig meg valahogy elvegetálok ezzel. Ékszert, egyebet amúgy is egy lapolvasóval szoktam lefényképezni. Csak berakom a tálcába, fedél le, és már mehet is. Attól jobb képet semmi sem készít.
A Neken N6-ról én szinte semmit sem tudok. Az xda-n biztos hogy van/lesz hozzá ROM, vagy már most is van, passz.
-
fecg21
aktív tag
-
fecg21
aktív tag
"Létezik, ha nem most rendelek hanem később akkor nem akad fenn ?"
Nem, mindenképpen fent fog akadnia vámon, ez 99%, azzal az 1 %-al ne is számolj szerintem. Pandawillről rendeltem egy w450-es telót, dec 16-ka óta volt vámkezelésen, 5-6 napig volt ebben a státuszban-akkor már sejtettem hogy baj van. Nem is tévedtem, kérték az adatokat, elküldtem nekik, elvileg 30-án hozza a postás a telót, én meg fizethetek pluszba olyan 7.000ft-ot, ez van. Egy 100-110 dolláros telefonál még be lehet nyelni egy iylen összeget, de például én-legalábbis-ha mondjuk oylan 300-500 dollár közötti összegért rendelnék, tuti úgy beszélném le a kínaival hogy még véletlenül se a gyári dobozba küldje a telefont. Sőt, ha lehet oldják meg hogy MP4 lejátszónak tűnjön. Lehet hogy ez csalásnak számít, nem tud érdekelni.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #56660 üzenetére
szinte bármit el lehet adni, csak jó üzleti érzék kell hozzá. :-D Viccet félretéve, nem a megfelelő helyen árultad, ezt a w450-es telót 35-ért simán el lehet/tudom adni, még januárban is. Eredetileg nem is magamnak rendeltem be, hanem eladásra, csak a vámosok miatt kicsúsztam az időből. Vannak ennek a telónak olyan erősségei amik elegendőek ahhoz hogy úgymond eladja magát. Itt azért mégse egy full alsókategóriás samsung-ról van szó, ami semmire sem jó igazán. Azt hallottam én is hogy a w450-es telefonnak a gps-ével problémák lehetnek, de ez engem kicsit se érdekel, nekem nincs szükségem gps-re.
-
fecg21
aktív tag
válasz
tolvaj! #56371 üzenetére
A mágnestől még mindig jobb, előttem azt javasolták, és egy szóval se mondtam azt hogy izomból nyomja rá a porszívócsövet, és hogy addig tartsa ott amíg a kijelzőt is be nem szippantja.
Azért is kért segítséget/ötletet a kérdező, mert gondolom nem akarja megbontani a telefon készülékházát, a mágnest én személy szerint nem tartottam jó ötletnek. Az általam említett kiszívatás már több alkalommal is bevált, igaz hogy nem fémpor hanem homok esetén.
-
fecg21
aktív tag
válasz
chesterboy #56363 üzenetére
Próbáld meg kiporszívózni, jobb nem jut eszembe.
-
fecg21
aktív tag
válasz
kisszoli0707 #56351 üzenetére
A rootolással még nem "nyúlsz" bele a telefonba, egyszerűen csak rendszergazdai jogosultságot állítasz be magadnak. Alapértelmezésben vendég felhasználóként használod a rendszert. És ahogy a cpu overclock-hoz(tuning) is kell a root jog., úgy szerintem ehhez is szükséges lehet.
-
fecg21
aktív tag
válasz
blade4 #56279 üzenetére
Star Q9000
Ugye ennek egy 5 colos 720P-s kijelzője van, azt megpróbálhatod hogy berendelsz egy 5colos lcd screen-t ebay-ről. Mivel nincs nagy különbség a kínai telók kijelzői között, így a csatlakozóval sem lehet nagy gond(elvileg forrasztani kell). Mondom, ha 2-3000ft-ért találsz a neten egy kínai telóhoz való 5 colos 720P-s kijelzőt-akkor azzal érdemes bepróbálkozni. De ha biztosra akarsz menni akkor beszélsz az eladóval, talán tud segíteni.
-
fecg21
aktív tag
válasz
blade4 #56213 üzenetére
Új kijelző kell bele, aztán hogy ez beszerezhető e, és hogy megéri e a cserét és a munkadíjat, az már megint egy másik dolog. Ha kb 2-3.000ft egy új kijelző, plusz ugyanennyi mondjuk a munkadíj, akkor esetleg megéri belevágni, de 6.000ft-os költség az a max amit én rászánnék, egy forinttal se többet.
-
fecg21
aktív tag
válasz
blade4 #56204 üzenetére
Valamilyen lcd screen teszt programot futtass le a telón, ha a teszt közben is állandó jelleggel látod a pixel hiba csíkokat, akkor az egyértelmű hogy pixelhibás. Persze enélkül is megbizonyosodhatsz a hibáról ha a menüben barangolva, kamerázás közben, játékoknál is állandó pixel csíkokat látsz. Akkor baj van, ez nem szoftveres hiba, akkor lehetne az ha konkrétan a színek lennének inverzek, vagy lilásak. Szerintem eléggé egyértelmű hogy pixelhibás lett a teló,vagy ha már így jutott hozzád akkor eleve így érkezett meg. Nem tudom hogy ebben az esetben lehet e reklamálni, és hogy egyáltalán érdemes e. Ha esetleg hülyeséget írtam volna, a többiek majd javítanak.
-
fecg21
aktív tag
Nem tudtam hogy ennek külön topikja van, megpróbálom megkeresni. Linkelhetnéd mert nem találom...
berigazek : gondoltam erre is, igazán kiírhatták volna hogy out of stock, az lett volna a korrekt, így meg várhatok a semmire. December 6.-ka van, ha vissza is kapom a pénzem mondjuk jövőhéten, az már túl késő lesz ahhoz hogy telefont rendeljek....
-
fecg21
aktív tag
sziasztok ! November 29.-én vettem egy telefont a pandawillen, még azóta nem kaptam a pandawilltől semmilyen értesítést,a rendelésem még mindig unconfirmed...
Segítséget szeretnék kérni itt valakitől-írni akarok a pandawill-nek, de az angol tudásom nem a legjobb. Segítene nekem valaki? Csak arra szeretnék rákérdezni hogy mi a helyzet a rendelésemmel, mikorra várható. -
fecg21
aktív tag
sziasztok ! November 29.-én rendeltem egy telefont a pandawillen, azóta már eltelt néhány nap, de a rendelésem még mindig: unconfirmed. A pandawillen ráadásul azt a telefont amit rendeltem, szombaton fogják leakciózni. A w450-es telefonról van szó, várjak még a visszaigazolásra? Egyáltalán van arra lehetőségem hogy módosítsak a rendelésen? Kiderült/megtudtam-inkább figyelmetlen voltam....a telón itthon nem megy a 3G( 850, 2100mhz). Esetleg tudok erre hivatkozva másféle készüléket választani?
-
fecg21
aktív tag
sziasztok ! A TMALLBOX-on a free shipping miért nem az aminek mondják? Értem ez alatt hogy megnézem az adott telót, intéznéma rendelést, és afree shipping-nek nyoma sincs, egyből írja hogy szingapúri posta 4 usd, DHL posta 19 usd, swiss posta 4 usd. Csak szerintem pofátlan dolog kiírni valamire azt hogy ingyenes szállítással jön, holott mégse? (tudom hogy semmi sincs ingyen, amiről meg azt hisszük hogy igen, azért valakinek meg kell dolgoznia)
De függetlenül ettől ez egy kicsit szíven ütött... -
fecg21
aktív tag
tboy93 és RVR400
Köszönöm a segítségeteket ! Remélem holnapra már a paypal-os számlán lesz a pénz, elég nagy összeg van rajta, amikor tudatosult bennem hogy se itt se ott "nincs" a pénz, kis híján rosszul lettem...eléggé jelentős összeget utaltam, ráadásul nem csak a saját pénzem. huuu...még mindig fent van a vérnyomásom. Köszi mégegyszer nektek.
-
fecg21
aktív tag
sziasztok! Segítséget/tanácsot kérnék tőletek!
Utaltam tegnap délben a paypal-os számlámra pénzt, otp-s számlaszámról. Ma este a paypal fiókba belépve 0 HUF és 0 usd jelenik meg, nem érkezett még meg az átutalás?
Nem értem, ilyen még sosem fordult elő, csináltam egy próbavásárlást, gondoltam hogy valószínű még el se utalták a pénzt és az otp-s számlámon van, de azon keresztül se tudok vásárolni, oylan mintha se itt se ott nem létezne az összeg. Aki belefutott már hasonló anomáliába, az ha tud-segítsen. (A számlaszámokhoz csak én férek hozzá) -
fecg21
aktív tag
válasz
cappa72 #32471 üzenetére
hello !
Mielőtt eltűntem volna innét, még a Jiagu G3-at várták elég sokan, asszem valakinek be is futott 1 készülék, még talán olvastam is róla véleményt-már nem emlékszem....
A 4,5 col az nálam már sajnos kizáró tényező, jelenleg még mindig úgy van hogy a 720P-s kijelzőfelbontás csak 4,5 col és afölött elérhető. Bár mondjuk ha elég keskeny káva van megálmodva a 4,5colos kijelző köré-akkor még talán talán kiegyeznék vele. De emlékeim szerint sokszor már a 4,3-as is kényelmetlen volt-főleg zsebben cipelni. Főleg hogy kizárólag farmernadrágot hordok, úgyhogy még ezzel is meg vagyok lőve...
-
fecg21
aktív tag
sziasztok !
Nagyon régóta nem jártam itt, nem tudom mik az aktuális trendek, akarok venni egy dual simes telefont, 150 usd-m van-ezért az összegért mit tudtok ajánlani ?
(4,3 colos kijelző lenne az ideális , vagy ettől kicsit kisebb-nagyobb semmiképpen. A 3g és a dual sim is fontos.)
-
fecg21
aktív tag
válasz
Wiky511 #11179 üzenetére
A második linken levő telefont én nem ajánlom, gagyi rezisztív kijelzős, és a leírás is teljesen pontatlan-nagy valószínűség szerint az a teló nem hogy nem mtk6515-ös, de szerintem még mtk6573-as sincs-felesleges kockáztatni, inkább azt hagyd.
Marad az első és a harmadik linken levő telefon, az első ahogy nézem nagyobb kijelzős-de drágább, a harmadik pedig kisebb kijelzővel van szerelve (3,5colos) de olcsóbb. Ahogy nézem, a specifikáció mindkét, illetve mindhárom linken nagyon pontatlan, össze vissza van írva minden adat. A második linkes telót azért emeltem ki, mert ott a legdurvábbak az elírások, és ha azt rendeled meg, biztos hogy rosszul jársz, gyanúsan olcsó is egyébként-nekem nem tetszik.
A lényeg, vagy az első vagy a 3.-ik linken levő teló közül válassz. vagy nézegesd még a kínálatot, hátha találsz jobbat ezektől, és persze az se mindegy hogy mekkora kijelzővel szerelt telefont akarsz magadnak-ez alapján érdemes szűkíteni a keresést. -
fecg21
aktív tag
válasz
ouzohuto #10930 üzenetére
Én láttam ettől durvábbat is, egy Star A2000-es telefont kínált eladásra az illető, a szavaiból én azt vettem ki hogy valószínűleg a telefont az északi sarkon találhatta a jégbe fagyva-és valamilyen idegen technológia lehet...pff
Egyébként a vaterán megszokott dolog a teleshop-os hülyítés..és többnyire sikeresen is alkalmazzák.... -
fecg21
aktív tag
válasz
Bagira01 #10850 üzenetére
Annak kellene eltördelni a kezét aki postára adta neked azt a "telefont" .....2012-ben ilyet hogy egy töltő csak úgy eldurranjon, meg hogy selejtes telefont küldjenek el....nevetséges. Ebből is látszik hogy át se nézik a cuccokat mielőtt postára adnák...de a 40-50.000ft-nyi dollárt azért hiánytalanul elvárják....vicc.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Vvarpi #10519 üzenetére
A root ahhoz kell hogy az android rendszeren rendszergazdai jogokkal rendelkezhess. Alap esetben csak korlátozott( vendég) felhasználóként kezelheted az os-t-épp úgy mint például a windows-okon. Ott is van rendszergazdai és vendég fiók(ok).
Bizonyos alkalmazásokhoz root jogosultság kell, plusz a gyári appok törléséhez meg még jó néhány egyéb művelethez is szükséges a root jogosultság.A második kérdésedre nem tudom a választ.
-
fecg21
aktív tag
válasz
hevizms #10459 üzenetére
Igazad van, de ha azt nézzük hogy a kínaiak mivel demóznak a youtube-on? Mondjuk egy bárddal zöldséget vágtak az egyik teló GG üvegén, meg snicerrel próbálták megkarcolni, szöget ütöttek be vele-mondjuk ez már nekem is hihetetlen volt. A mindennapi használatból adódó karcok elen, és azon túlmenően is kell hogy védjen.
-
fecg21
aktív tag
Ha a root megvan, akkor jöhet a felesleges appok letörlése( ezek inkább a kínai appok szoktak lenni) . Utána jöhet egy megfelelő launcher kiválasztása-és szerintem kész is vagy. Ja meg még a gyári alkalmazások helyett kereshetsz egy jobb videó lejátszó alkalmazást-más szerintem nem is kellhet.
-
fecg21
aktív tag
válasz
HUNpusi #10405 üzenetére
"Pl Én vidéken 4megabit net, pesti albiba 80, jelenleg telefonom sincs"
Igen, azért óriási különbségek vannak ebből a szempontból a vidék és a nagyváros között. Nálunk -vagyis a mi utcánkban annó az is kérdéses volt hogy lehet e egyáltalán 15Mbit-es a net, elsőnek azt mondta a szolgáltató hogy csak 8Mbit-et bír el az elosztó(vagy mi)....aztán bepróbáltuk a 15-öst, az van jelenleg is. Persze időnként szakadozik...
-
fecg21
aktív tag
Nekem se volt velük semmi problémám, azt kaptam amit rendeltem, még a szállítás idejébe se tudtam volna belekötni-ha akartam volna se-mert időben jött a cucc. Csak zavaró volt az hogy a 3 levelem közül egyikre se tudtak/akartak válaszolni a mai napig se...
sasa311: A dispute-ra mindegyik eladó egyből reagál.
-
fecg21
aktív tag
válasz
pmikloska #10288 üzenetére
Szerintem fontos dolog az is ha nem csak a dual simes telefonokról tudunk itt társalogni, hanem tudjuk azt is hogy melyik webáruházból mik a tapasztalatok, szállítás stb. Jó ez így ahogy van, csak tényleg nem kellene regényt írni a küldemények jelenlegi postai állapotáról-és főleg nem napi rendszerességgel. Csak röviden.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Rawulf #10135 üzenetére
Semmit, csak a telefonjaik ár/érték arányához megfelelően társított árazást. Egyszerűen nem adhatnak el egy 2 magos okostelefont túlárazottan a leendő vevőknek-terméktámogatás, szerviz, garancia, jól beazonosítható márkajelzés nélkül . (ennél érthetőbben nem tudom leírni-szerintem érted/értitek hogy mire gondolok) Az elején-még amikor bejött az mt6575,akkor érdekes módon tudtak jól beárazott telefonokat piacra dobni-jó, igen-ez lehetett a csali. De akkor is, egyre húzósabb az árazásuk ezeknek a több magos mtk processzorral szerelt telefonoknak, én mindenesetre sokallom..
-
fecg21
aktív tag
válasz
devast #10131 üzenetére
Valószínűleg bukta lesz ebből előbb utóbb, tisztességes support meg garancia nélkül a neve nincs logóval ellátott telóikat egy idő után nem fogja megvenni az átlag vásárló. Én elhiszem hogy a minőségibb telóknak ára van-de ha azt veszem hogy gyakorlatilag a telefon legyártás után nulla költségük van egy ZTE vagy Huawei-hez viszonyítva-(ők supportot is adnak legalább, garanciát stb-ami pénzbe kerül), akkor hát hogy is mondjam...lassan meg gondolandó a vásárlás a neve nincs "telógyártó műhelyekből"....
-
fecg21
aktív tag
válasz
feca81 #10125 üzenetére
Értem, ha így nézzük akkor végülis neked vissza termeli majd a telefon ezt a vételárat-remélhetőleg. És ha munkára is kell egy ilyen telefon-akkor nem kérdés hogy ez még mindig jobban megéri, mint egy 100 akár hány ezres telefon-ami a te esetedben ugyanazt a célt szolgálná majd.
Csak tényleg azért eljutottak oda a kínaiak hogy kezdenek nagyon elszállni az árakkal, se support, se garancia, se semmi-és bőven 200 dollár felett van egy mtk chipsetes 2 magos teló átlag ára-szállítással mindennel együtt. Nekem egyre inkább nem éri meg...
-
fecg21
aktív tag
válasz
feca81 #10123 üzenetére
Figyelj, én is nagyon sokáig oda meg vissza voltam a G3-ért, nagyon sokáig vártam hogy in stock legyen, aztán egy idő elteltével meguntam. Most jelenleg elérhető-de ezért az összegért köszönöm szépen nekem inkább nem kell(meg nem is lenne miből
)-lesz még olyan teló ami gorilla glass-os, nem is egy, hanem egyre több. És azok az újabb telók már remélhetőleg erősebb gpu-val lesznek majd szerelve mint a jelenleg használatos sgx531-es.
-
fecg21
aktív tag
válasz
feca81 #10117 üzenetére
Én max 40.000ft-ot fizetnék egy G3-ért, többet semmiféleképpen nem...
Jelenleg 224 ft-ért kapsz 1 usd-t. Igen, romlott egy keveset a forint.
Devast: : az egy hülyeség, én nem hiszem el hogy a G3 gyártása annyiból jönne csak ki....nevetséges-sokkal kevesebb összegből hozzák azt ki..
-
fecg21
aktív tag
-
fecg21
aktív tag
hevizmus: egyetértek veled. +1
devast: Nem tudtam hogy a dead space xperia playre lett optimalizálva, akkor a legújabb pókemberes játékot kellett volna írnom-de azt meg még nem sikerült elindítanom. Igazából ez a dark night rises nem való mobil kütyükre-már csak az irányítás nehézkessége miatt se. Remélem ráfekszik valamelyik gyártó a vezetéknélküli android kompatibilis gamepad-ok és egér+bill.-ek gyártására.
Unsign: a G3 előállítási költségét csak azért hoztam fel, mert annó kb úgy volt előadva hogy még kb nekünk tesznek jót avval hogy olcsón a piacra dobják-holott van azért azon haszon bőven,
egyébként szintén csak azt tudom mondani neked is hogy igazad van.berigazek: örülök hogy örülsz. Mindenki boldog
-
fecg21
aktív tag
válasz
devast #10029 üzenetére
Én a telefonomon( mt6575-1gb ram, sgx531) az erőforrás igényesebb játékok közül csak a nfs shift és a dead space-t próbáltam ki. Talán az NFS-nél éreztem azt hogy mintha kevés lenne egy kicsit a hardver teljesítménye, de még éppen nem volt zavaró-csak feltűnt. Nem játékra lett kitalálva ez a médiatek cpu, főleg nem egy 2006-os gpu-val párosítva....
-
fecg21
aktív tag
Azért álljunk meg egy szóra uraim !
Az egy dolog hogy bizonyos szempontból zsákbamacskát vesz/ vásárol az ember ezekből a kínai dual simes telókból, de-és itt jön a lényeg-én/mi mint vásárlók bizony kifizetjük azt az esetenként 250-400 dollár közötti összeget az eladónak. És ezért az összegért én azt hiszem hogy ma 2012-ben joggal elvárható az hogy mint vásárlót kiszolgáljanak engem/minket. Ez egy szolgáltatás amit mi igénybe veszünk tőlük, pénzt fizetünk érte-és nem is keveset-a legkevesebb ami elvárható az hogy minőségi szolgáltatást kapjunk a pénzünkért.
Valószínűleg itt sokan elkékülnének ha megtudnák hogy kb milyen összegből jön ki egy jiayu G3 legyártása...
-
fecg21
aktív tag
Írta itt valaki egyszer hogy az sgx531 "erősebb" az újabb powerVR gpu-któl, asszem a nagyobb sávszélesség miatt-nem tudom pontosan.Közben gyors néztem egy leírást erről a gpu-ról, és a későbbi típusról is-teljesen össze zavarodtam. Elméletileg egyetlenegy dologban jobb az 531-es az új szériától....
Vagy egyszerűen csak azért szerelik ezzel a kínai telókat , mert ez már filléres cuccnak számít. passz.
Majd jön valaki és felvilágosít. -
-
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #9929 üzenetére
Nem velem lesz itt a baj, hanem veled, olvasd csak vissza a privát beszélgetésünket....
Javíts ki ha tévedek, de annyiban maradtunk, hogy kell neked a telefon, holnap utalod a pénzt-de postázási címet még mindig nem küldtél, csak email címet-de azzal nem sokra megyek. -
fecg21
aktív tag
Állítsd vissza gyári beállításra, de előtte jegyezd meg hogy melyik menüben van a language, én is így csináltam. Úgy értem hogy menüről menüre-lépésről lépésre, nem lehet eltéveszteni.
Settings/ ezen belül a 13 vagy a 14.-ik menüpont. A settings menüt se lehet eltéveszteni, mert az igaz hogy kínai neve lesz ennek is, de a jellegzetes ikon megmarad.
-
fecg21
aktív tag
sziasztok !
Igazán nem reklámozni akarok itt (egyébként is tilos) -de valamelyest kapcsolódik a topikhoz. Na szóval, még mindig eladó a telefonom, némileg olcsóbban mint a múlt alkalommal, plusz beszámítok scitec-es bontatlan csomagolású pezsgő tablettás kreatint, vagy Biotech-es- szintén-bontatlan csomagolású fehérjét, plusz még esetleg azt amit a linken is írva vagyon a beszámításnál. [link]
-
fecg21
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8837 üzenetére
Most már értem, nagyon megtévesztő ez így. A lényeg hogy mt6575 alatt nem szabad megvenni semmit, ez a biztos.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Sir Riccio #8835 üzenetére
?....hidd el hogy nem. Nekem volt egy Star A2000-es telefonom, abban 6516-os cpu volt...
-
fecg21
aktív tag
válasz
pmikloska #8833 üzenetére
Ezt felejtsétek már el hogy a 6516 és a 6575 között csak a 3G a különbség, ez kb olyan mintha egy intel celeron cpu-t hasonlítanál egy core I7-hez....
Óriási különbség van a két MTK cpu között, de ha esetleg tévednék-majd jön egy tőlem tájékozottabb-és ő majd kiokosít mindenkit.6516. 416MHz-es-semmire se használható cpu
6575 : gyakorlatilag az ezzel szerelt telók megfelelnek a mai elvárásoknak, ugyanez az elődjéről nem mondható el.... -
fecg21
aktív tag
válasz
Mathiax Rex #8731 üzenetére
Én komolyan nem értem mi történhetett ott a kínaiaknál, 1-2 hónappal ezelőtt még a pandawill és a fastcardtech volt a legmegbízhatóbb két oldal....remélem hogy november végére normalizálódik a helyzet.
-
fecg21
aktív tag
válasz
krisztian07 #8531 üzenetére
Én nem értem hogy mi ez a nagy zűrzavar a jiagu G3 körül, lassan november van, és még mindig nincs elegendő készlet a telefonból.....
-
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #8378 üzenetére
Kitartás barátom, első a család. Semmi más nem számít. Sajnos ilyen kegyetlen világot élünk, én az előző munkahelyemről gyakorlatilag csak aludni jártam haza, itthon nagyon szar a helyzet-mindenki szó szerint küzd azért hogy létezni tudjon. A hányinger elkap amikor ilyeneket hallok hogy "lendületben az ország" , meg "Európa itt épül". Te szerencsésnek mondhatod magad, megéltél 45 évet-képzeld el mi lenne ha most lennél 25 éves-mint én-na akkor hogy viszonyulnál az élethez. Nekem nincs semmim, biztos jövőm sincs, és gyanítom nem is lesz idehaza.....(de befejezem az OFFolást, még a végén kapok egy ban-t. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest