- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
w.miki #139756 üzenetére
A gmail szabványos megoldás, szóval akármilyen szabványos mail kliensből működni fog. A fotók már nehezebb ügy, találni kell olyan alkalmazást, ami tud a google fotókról szinkronizálni, de hogy olyat találsz-e, amivel a korlátlan tárhelyet ki tudod használni... Arra már nem olyan jók az esélyek.
-
svgyula
addikt
válasz
w.miki #139747 üzenetére
Szia! van más apk letöltő oldal is. Pl az aptoide töltsd le és nagyjából azt kapod mint a play oldalon. Tudom most jön a HÚÚÚ FÚÚÚJ és a nem lehet mert az mind csalás de használok pár apk-t onnan és nem láttam érzékeltem semmi problémát(nálam). Az androidos fejegységemre is raktam fel alkalmazást mert a play-os verzió nem működött amit meg innen szedtem le az pedig igen.
-
válasz
w.miki #139747 üzenetére
Igen, messengernél egy külsős letöltési linket fog beadni az AppGallery.
[link]
Ha azt nem adja be, akkor frissítsétek a programot először, mert lehet, hogy még a régi változat van fenn, ami még nem hozza a külsős forrásokat.Sajnos a HMS döcögősebb használatot biztosít jelenleg, és szerintem még sok idő kell neki. Megszokható, de...
-
Upo
addikt
válasz
w.miki #137893 üzenetére
5-600$ alattiakból nem tudok olyant amit megvennék, a többi meg drága hogy megvegyem, annyit nekem nem ér. De igazából már annyira nem is érdekel, amíg itt masszírozzák ugyanazt x néven.
Majd ha előjönnek ezek a helio p60/p70/p80 soc-s új szériák és lesz valós felhasználói bázis alapján leszűrt tapasztalat (nem fizetett promóciós videók és kibontás utáni első lelkendezések), és elkezdik szidni a kínai összes felmenőjét, akkor majd esetleg megint szétnézek, de csodát nem várok. Ha meg csak vékony kávás és/vagy noccsos darabok jönnek elő csak, akkor ennyi volt, majd esetleg ha rájönnek hogy a strapa készülék nem a divatozó hipszter bVzigyerekeknek kell (vagy ha nekik is, akkor csináljanak valódi strapa verziót is), akkor játszhat nálam újra. -
válasz
w.miki #133971 üzenetére
Egyáltalán nem felejtős, a mélyvíz topikot javaslom.
-
PanUser
tag
válasz
w.miki #117180 üzenetére
B20 akkor kell, ha van mobilneted és szoktad használni nagyvárosokon kívül is. Gyorsabb, mint a 3G és van ahol 3G nincs, de van 4G B20-szal.
30 alatt az 5,5"-os telefonok közül az Oukitel U8 most éppen akciós $99, így jó áron van. -
PanUser
tag
válasz
w.miki #117151 üzenetére
Nem írtál semmit, hogy milyen telefont szeretnél. Méret? 5" vagy inkább 5,5"? B20 kell? stb.
Ha nem kell a B20 én talán a Meizu M2-t ajánlanám, ha kell inkább a Doogee X5 Pro-t (van fehérben is). Többen dicsérték itt az Oukitel K4000-t is, nekem a ZTE Star 1 is tetszik (de a ZTE egy SIM-es, nincs B20 és elvileg legkisebb aksija)...
Összehasonlítás: Kimovil-en -
ZolkoW
őstag
válasz
w.miki #117151 üzenetére
a telefon "tesztjéhez" : eddig egy dolog árnyalja a pozitív összképet: a gombok háttérvilágításával egybeesően van egy sípolás a hangkimeneten (a hangszórón és fülesben is), ami elmúlik, ha kikapcsolnak a gombok. legalábbis mintha így lenne, az biztos, hogy megszűnik a sípolás, csak még nem ellenőriztem, hogy a világítással összefüggő-e. ha nincs hangkimenet, akkor nem sípol.
Ki is kapcsoltam volna a háttérvilágítást (amúgy is csak pislákol, a középsőnél látszik, a két szélső pöttynél csak nagyon kevés külső fénynél), ha találtam volna rá menüpontot.
értesítési LED megszállottaknak: 10-ből 5 pont, nem erős, de azért pislákol. asszem csak fehér.#ulefone #paris
-
válasz
w.miki #114400 üzenetére
Valszeg meg kell várni, míg megfordul a trend... Most ugyanis a divat az egyre nagyobb kijelzős telefonok felé megy, így a kisebb telefonok kora (átmenetileg biztosan) lejárt.
Volt már ellentétes trend, ami a minél kisebbet célozta meg, most meg a nagyzás megy.
Lehet, hogy 5 év múlva megint miniatürizálnak majd.
Az is csoda volt 1 éve, hogy 4,3"-ban lehetett kapni (akkor) normálisnak tekinthető hardverrel szerelt telefont (JY G2F), de az is 1GB RAM-os volt.@(#114408) Somatom
-
Zeki
nagyúr
-
freelancer68
tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
w.miki #85877 üzenetére
kb.:
"sorry if i was confusing.
That was a misunderstanding.
I dont want you to sent two batteries, i need one well working battery.i have two solutions, you send me XXX$ refund, and i buy a battery for miself in my country (i prefer this because this is the fastest way)
or, you send me the offered battery, and if its working, then we are done.
"ebben mind a 2 megoldás fel van ajánlva, az XXX helyére írd az összeget amit kapni szeretnél tőle.
-
haris
őstag
válasz
w.miki #85868 üzenetére
Elbeszéltek egymás mellett.
Ő mondta, hogy nincs másik akkujuk ami eredeti, de küldene helyette után gyártottat, ha neked OK.Erre te azt írtad, hogy Ok a részedről, ha küld 2 akkut. ('Ok, if you send 2. battery, please send it. Thank you.")
itt a 2. helyett another kellett volna és akkor nem érti félre :-) Tudom ott a pont a kettő után, de ezért nem számokkal levelezünk, hanem leirva pontosanNa erre mondta, hogy arra nincs kerete hogy plusz két akkut benyeljen egy ekkora értéknél.
Erre megfenyegetted az 1 csillaggal, amire kiakadt (érthető)
SZERK:
Na látom lassú voltam
-
beg
veterán
válasz
w.miki #85862 üzenetére
Ugyan úgy működik, mint egy paypalnál. Profilodnál view orders, majd a termék alatt open dispute (persze csak akkor, ha még nem futottál ki a védelmi időből és ott van a gomb). Ott vázolod a problémát a hibás aksiról, majd ha nem tudok megegyezni, akkor be lehet vonni az alit. Videóval készülj, hogy be tudd mutatni a hibát.
-
aytukabozs
addikt
válasz
w.miki #85860 üzenetére
ha az eladó már leszögezte hogy neki a profitjába nem fér bele új akku küldése akkor nyilván nem lesz túl rugalmas, de akkor eszkalálni kell és bevonni az alit.
(alin sajnos nincs tapasztalatom, de úgyis ébrednek lassan az aliszakértők
)
Ha döntés születik, az lehet az hogy küldd vissza, és visszakapod a vételárat, ekkor viszont esélyes hogy bukod a visszaköltséget (2-3000Ft).
Vagy lehet partial refund, és akkor meg veszel egy akksit a telóba. -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
w.miki #83233 üzenetére
Elég kicsi....először felkéne venni az eladóval a kapcsolatot!!! Leírni mi a hiba ha lehet akkor gariztassa!! Ha mindenféle képpen romot akar cserélni akkor meg kell kérni az eladót osszon meg 1 et de többnyire max azt ossza meg amivel jött a teló!!!
Ha ez nem megy akkor marad a nyomozàs!!!!De első körben gari!!! Ha nem jön be akkor mentés és utàna minden más....
-
WOT-H-A-C
veterán
-
aytukabozs
addikt
válasz
w.miki #81799 üzenetére
akkor nem elkerülted az áfát, hanem mentesültél alóla
22euro alatt nincs ugyanis..
de annak hogy kvázi piactérről vásárolsz mi köze a hazai vámosok éberségéhez?
semmi.
a legtöbb boltban természetesen tudsz kártyával fizetni, bár nagyobb összeg esetén hasznos a PP-on keresztül megoldani (nem kell egyenleg, csak rajtuk keresztül vásárolsz kártyával).
Bár ez ha van külön webszámlád/kártyád akkor felesleges. -
aytukabozs
addikt
válasz
w.miki #81779 üzenetére
mert az nem egy webshop, hanem egy piac.
nem tudod rámondani hogy ajánlott vagy sem, mert vannak frankó eladók is, meg vannak csalók is, ahogy pl. vaterán.
ennyi az oka.
Ha sok értékeléses eladótól vásárolsz akinek magas a rátája, és az adott termék mellett is elégedett értékeléseket találsz akkor valóban nem nagyon lehet bajod.
(szerk.) ahogy a linkedből látszik te tudod mire kell figyelni, egy új rendelő ellenben nem feltétlenül -
Zeki
nagyúr
válasz
w.miki #77386 üzenetére
Ha apádat érdekli a digitális tv (mindigtv), akkor ez a tablet kell neki
Vagy bármelyik okostelóra van mindigtv alkalmazás, az ingyenes csatornák állítólag mennek. Persze vagy mobilnet, vagy wifi-s net kell. -
tolvaj!
őstag
válasz
w.miki #77386 üzenetére
az a probléma, hogy magyarországon tavaly ősszel TELJESEN beszüntették az ANALÓG sugárzást. ha rá tudnád kötni valahogy egy kábelszolgáltató sima koaxiális kábelét akkor még be lehetne hangolni valamit a telefonon, de ezen felül maximum rádió hallgatására lehetne használni, de ott is csak kis hatásfokkal.
-
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
w.miki #55892 üzenetére
Rossz hírem van, nem adom el, kicsit használom, hogy használt legyen! :-)
Az NFC és az LTE hiánya végül is nem veszélyes, ezek a szolgáltatások még gyerekcipőben járnak Magyarországon és nem is vagyok biztos benne, hogy hamarabb elterjed, mint ezeknek a készülékeknek a kifutási ideje. Ha jól látom ezen kívül mindent tud, amit a szimpla kártyás S4 mini.
Egy napja használom és kezdem megszeretni! :-) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
w.miki #48320 üzenetére
Én Telenyoros vagyok nem tudom tesztelni: Azt írják a fórumán hogy van ilyen bandmode-ja neki, amely kell a vidéki 900-as vodához:
WCDMA-GSM-900
-
válasz
w.miki #41052 üzenetére
Nem hullott ki.
A Vodafone 2100 és 900MHZ-en szolgáltat HSPA-t. Egyes területeken csak 900 van, de főként 2100 a központibb helyeken (nem mintha a többi hely lényegtelen lenne). Szóval ne azzal kezdd, hogy kiszórsz minden opciót, hanem hogy utánanézel, ahol te élsz, ott milyen frekvencián ad HSPA-t a Vodafone.Ahogy itt lent is olvashatod:
-
bigbuda
aktív tag
válasz
w.miki #40582 üzenetére
nem tudom, de nekem nem csak most a melegben, már télen is csinálta, és akkor egy képernyőkikapcs, majd bekapcs ideiglenesen megold mindent, e amikor elküldi ezt a főnökömnek, hogy: kdunsin nudisnh usdfh8wernnuhs..... kicsit kellemetlen
meg sokszor lefagy... őrületbe kerget, de eladni nem fogom, jó lesz kocsiba GPS-nek
-
megint én
őstag
válasz
w.miki #39302 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy valami vidiben láttam, h SGS3ról kikötött valami kis boxra egy ilyen OTG-t, és abból volt néhány USB, és egy HDMI kimenet. És telóról gépezett jóformán. Ezt hogyan lehetne vajon?
Nincs ilyen telefonos okosságos, mütyűros topic itt a PH-n? Mert én nem találtam, ide meg már eléggé offSzerk.: találtam is egy hasonlót, de itt közvetlen kábellel nyomja
-
-
válasz
w.miki #32673 üzenetére
hadd kérdezzem meg, lehet rendelni jó tableteket is?
Tablet topik -
válasz
w.miki #32363 üzenetére
Ahogy b0bcat kolléga írja, jónak írják a THL 100-at. Amit még ajánlok figyelmedbe: Amoi N828. Kb. 2 hónapja rendeltem, akkor még 48000 volt postával, szilikontokkal, tartalék védőfóliával cakkumpack a Tmallbox-tól.
A részletekbe nem akarok nagyon belemenni (olvasgass utána), de a THL-ben a "butított" MT6589-es soc van, az Amoi-ban meg nem. (Legalábbis a gyári kamera szoftver-t szuperfinom-ra rakva 1080p-s videót csinált. Ezt pedig papíron csak a "normál" 6589 és 6589T tudja.)
Ami esetleg még fontos különbség: root-olva kaptam (lehet ez webshopja válogatja), és az Amoi-nak ilyen "dörzsis" műanyag a hátlapja => nem csúszik annyira. (Az előző Haipai-ban ez volt az egyik utálatos problémám, hogy ilyen kézből kicsúszós volt a műanyag ház...)
szerk: az N828-hoz 2050-es aksit adnak. (Igaz, csak 1 db-ot.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 Hours of Le Mans
- Tőzsde és gazdaság
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest