- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
-
-
KurtCobain
őstag
-
TKey7
csendes tag
Úgy látom egész hamar sikerült becsúsznia a 8magos MTK6592-nek 200$ alá
Ulefone U9592 a Geekbuying-tól.
Kár a másolt megjelenésért..
Mondjuk az oldalon még így is ez a legolcsóbb 2GB ROM-mal szerelt készülék.
-
Zeki
nagyúr
Concorde-ot sosem vennék.
A Szomszádom pár hónapje vett az edigitalban egy One-t, másnap vitte vissza, mert a kilező megforult balról jobbra, meg fentről le. Amit kapott helyette, az meg nem töltött sehogy sem. Így azt megint vissza.
Inkább hozott egy Wayteq-et, és azt használja. -
-
XM-L T6
tag
Az sem segít. Ott csak a kontinenst meg az országot tudom megadni, hogy hamarabb találjon jelet. Vagy nem? Van valami speciális beállítás a Faster GPS-ben? Jelet gyorsan talál. Csak azzal van a baj, hogy pontatlan ami miatt újratervez, hiszen azt hiszi, hogy 1 utcával odébb vagyok. GPS jelet is dobálja.
-
bb71
őstag
Gyuc: Hogyan? ICS 4.0.3 nincs ilyen menupont benne!
Karácsonyi ajándék fiamnak, most küldjem vissza? És mi lesz az ajándék neki?
Ez 2 napi keresésem össz eredménye build.prop-ba került, az érintés érzékenysége jobb lett, de a pozícióhiba maradt:
# Touch screen calibration and scroll responsiveness
debug.performance.tuning=1
windowsmgr.max_events_per_sec=200
view.touch_slop=2
view.scroll_friction=1.5
view.minimum_fling_velocity=25
ro.max.fling_velocity=12000
ro.min.fling_velocity=8000
ro.min_pointer_dur=8# calibrate screen precision
touch.size.calibration=geometric
touch.size.scale=100# calibrate screen pressure
#touch.size.bias=70
touch.pressure.calibration=amplitude
touch.pressure.scale=0.07Egyébként nem használhatatlan, ha minél lejjebb érinted, annál feljebb nyomod meg, csak meg kell zokni.
-
fecg21
aktív tag
Nem tudtam hogy ennek külön topikja van, megpróbálom megkeresni. Linkelhetnéd mert nem találom...
berigazek : gondoltam erre is, igazán kiírhatták volna hogy out of stock, az lett volna a korrekt, így meg várhatok a semmire. December 6.-ka van, ha vissza is kapom a pénzem mondjuk jövőhéten, az már túl késő lesz ahhoz hogy telefont rendeljek....
-
vampire17
addikt
Itt a kistesó is, elfogadhatóbb képátlóval, barátibb árral.
68e-ert mar elgondolkodtato, bar az akku meg kerdeses....
(#53958) mexel: Azert meg vammal egyutt is kapsz 6588-as telot kinabol 40-ert... Itthon 50-ert lattam egy dual core-os csodat...(valami kinai tavalyi modell volt valami europai fulnek szebben hangzo nevvel folbrand-elve...)
-
pgemil
aktív tag
Próbáld ki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedoig.BTmono, mert ez tudja a BT fülest egyebeket meghajtani, bár elég vacak a hang ZTE-vel.
Vagy egy ilyen rádiót keress: áprilisban vettem 11900 Ft, ( sajnos nincs most ilyen...http://www.powertuning.hu/1033-univerzalis-1-din-es-fejegysegek/1215-abm-d-1640bt-r-1-din-es-fejegyseg-bt/sd/usb/aux-piros-megvilagitassal )
http://www.edigital.hu/SD/USB_fejegyseg/ABM_D-1640BT-B__Bluetooth/SD/USB/AUX_autohifi_fejegyseg_kek_gombmegvilagitassal-p292797.htmlEz tud BT kezelni, memória kártya nyílás az elején, usb ..3,5 jack...
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Avantree pluto Air, most kaptam egyet, nem rossz kis kütyű. Kis hazánkban kb. 6 ezer. Bluetooth és 3,5-ös Jacket is tud és kb.8 órát bír az aksija.
-
Ja, a cubot... azóta sem jöttem rá, hogy miért nem találta a mentési útvonalat.
A COT-tal meg ment.És önnállóan megcsináltad, gondolom nem kevés _olvasás_ után.
@(#52940) hege21
Igen, az újabbaknál már megy futó rendszer alatt az ideiglenes root megszerzése, ami a mentéshez kell.
Legyen elegendő hely a fizikai SD kártyán! (~1,5 - 2 GB!) -
GIJoe
addikt
Az új Lenovo VIBE S650, fém, nem tepsi
HUAWEI olcsó fon Y320 -
af86
csendes tag
-
RVR400
veterán
Ez nagyon egyszerű. A tipikus magyar mentalitás:
Mennyit enged a feléből?
Úgy sokat lehet eladni, csak hasznot nem lehet belőle csinálni, ez itt a legnagyobb probléma. Ha valamit olcsón adsz, akkor abból még alkudni akar mindenki, mert biztosan nem véletlenül akarod annyiért adni...
-
Tristis
őstag
Ezzel csak az a baj, hogy tök mindegy, hogy mennyi az ár, ha nem jut el hozzád a telefon pl. Antelifetól több esetben két hónap alatt se.
Szóval csókoltatom a nagyit....
Pandáról ideért 12 nap alatt érdekes....
Geek-kel nincs bajom... sőt, szerintem az egyik legjobb bolt és sok esetben jóárasított is.
Nyithatnátok már egy Haier W718 topicot.
-
-
mailman
tag
Ezt a leirast kovesd:
Ez tesztelve tobb telon is, backup es a visszairas is hibatlan, ugy hogy kozben meg oda vissza is lett particionalva a szerkezet.
Ha viszont ez sem megy akkor itt mas lesz a bibi... -
GIJoe
addikt
talán: cubott gt99 recovery
a kommenteket is érdekes átolvasni
-
pècsimunkás
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest