- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
outsiders #40685 üzenetére
Olyan módon, hogy egymás mellett használtam a Z3-at meg a Beyondot... Ha fogsz egy 1280-as cuccot mellette, akkor rájössz, hogy mi az, hogy flottul megy. Ezért mondtam, hogy nem fog tetszeni, amit írok. A Real Racing 3 meg csak low beállításokkal megy valmennyire elfogadhatóan, de akkor meg felesleges a nagy felbontás. Természetesen a képe nagyon szép, ezt nem vitatom, de én tényleg csak akkor cserélek FHD-re, ha 8 mag lesz 6-os PowerVR-rel, mert ez így elég halovány.
-
Nightmare89
csendes tag
Sziasztok!
Párszor már rendeltem antelife.com-tól telefont, de eddig soha nem jöttek be. Most épp egy Galaxy Note 2-m van, de szükségem lenne pénzre, ezért eladni tervezem.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen telefont válasszak 5" fölött 250-300 dollárig? Ami fontos nekem: jó kameraképek, erős vaku (iNew 2000-nek kb használhatatlan volt), hosszú akksi-idő (Note 2-mhöz most 9300as van, igaz hogy téglának néz ki, de engem nem zavar). Leginkább böngészésre és olvasásra használom (no meg fényképezésre), hosszabb utak alkalmával filmnézésre is, kis játék. Ja és ha lehet inkább szögletesebb legyen, mint szappan alakú.
Köszi előre is a segítséget!
-
GIJoe
addikt
válasz
balpityu #40691 üzenetére
esetleg http://www.needrom.com/
-
balpityu
csendes tag
SZiasztok,
Szeretnék vásárolni aszonynak egy Jiayu G2S-t. Olvasgattam, de nem találta magyar nyelvű romot honnan tudok letölteni?
Köszi az infót!
István -
Krinyo
senior tag
FullHD-nak semmi ertelmet nem latom egy telefonban, az 1280 x 720 boven eleg 5-6"-ra. A szemed úgysem látja a különbséget.
-
outsiders
aktív tag
válasz
Pumika1975 #40684 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék, Beyondom van és flottul megy a rendszer akadásmentesen.......
-
gaben1117
senior tag
Azt elfelejtette biztos írni a kollega, pedig én is tőle tudom a logout topikból, hogy ezen az angol nyelvű verzión nincs gyárilag Google Play sem. Ami azért sokaknak meglepetés lehet, ha még az angol nyelv nem is okoz gondot. És elvileg a gapps csomagot sem fogadja el, ha telepíteni akarná az ember.
-
RVR400
veterán
Most lehet, hogy 2 dolog miatt is utálni fogtok.
1. A W8 Beyond teszt elmarad, mivel kb fél órát volt nálam a telefon, az új tulaja már jött is érte.
2. Iszonyatosan kevés a 6589T a FullHD felbontáshoz, nem is értem, hogy akinek sima 6589 van FullHD-vel az hogyan bírja elviselni a rendszer működését, mivel még ezzel is 6577 fílingem volt.Ha esetleg sikerül valamikor vissza mangelni (ez felénk ilyen hülye szólás, nem pedig elírás
) a telefont fél napra, akkor lesz teszt. Addig lehet, hogy odaadom neki a Z3-at.
-
Tigyi78
tag
ez nagyon komoly, csak a kép hamis, az a valódi mega: http://goophoneshop.com/goophone-s4-mega-android-phone-2g-ram-mtk6589t-15g-quad-core-android-42-os-64-inch-1080p-screen-p-24.html
-
lipike008
csendes tag
THL W8s berendelve, amint megjön, 2-3 napon belül bevideózom, és írok róla valamit
-
TKey7
csendes tag
válasz
anonym1s #40659 üzenetére
Vannak itt érdekességek.
Például Newman K1A nevű telefonnal én még nem találkoztam, de ez az én tudatlanságomat tükrözi, mert máshol is van
Kíváncsian várjuk a tapasztalataidat a shop-ról, de a paypal miatt már pozitívan indul.
-
anonym1s
őstag
válasz
tolvaj! #40661 üzenetére
Persze, amint megerkezik. Remelem ezzel nem lesz semmi gond. Mult szerdan rendeltem egy N9599+ nevut egy masik uzletbol, majd vasarnap reggel kuldtek mailt hogy nem T processzor van benne hanem sima, en meg lemondtam a rendelest emiatt. A penzemet 1 oran belul visszautaltak, szoval ebbol nem volt gond.
-
Carline
őstag
válasz
hjohnny88 #40665 üzenetére
Azt láttad, hogy ennek a képernyő felbontása 320x480 pixel?
Az harmatgyenge.
Két éves Blade telómon is 480x800 volt a felbontás 3,5" átmérő mellett.
Annyi azért minimum legyen szerintem egy telón.GIJoe: G2 valóban jobb mint amit a srác linkelt. Barátnőmnek egy olyan lett. Kijelző nagyon szép és óvatosan megnyomorgatva nem lilul és lapul.
-
GIJoe
addikt
válasz
hjohnny88 #40665 üzenetére
Igazából ezt veri bőven ez, csak ez 23,000 Ft postával + ennek szebb a képe 4" IPS
Viszont ha jól sejtem te csak telefonálásra használnád, arra én személy szerinte bevállalnék egy ilyet ami 16000 Ft szállítással. Tudom most a kollégák le fognak szólni h hülye vagyok etc, de szerintem 256 RAMmal a csak telefonálást bírni fogjaVagy ha über brutált akarsz ehhez képest, és vagy elég bátor akkor
őt ajánlom (ebben az árban) -
hjohnny88
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy telefon vásárlásán, szerintetek ez mennyire éri meg:
http://tesco.hu/akcios-termekek/tesco-gyor-hipermarket/muszaki-cikk-multimedia/szorakoztato-elektronika/atab4-dual-sim-android-kartyafuggetlen-mobiltelefon
Egyenlőre csak alap dolgokra használnám és ez lenne az első ilyen telefonom. -
GIJoe
addikt
Haier W910 4.5" 116$ Akciós
Honi teszt is van róla
Qualcomm MSM8260A
1 G RAM
4,5" GG IPS
Strapa telefon -
anonym1s
őstag
válasz
andatti #40629 üzenetére
Hali.
205 dollar is elveszi a kedvedet?
En tegnap este rendeltem egy 5.7"-est, Star N9599T a neve es ebben is 6589T processzor van. Az uzletet is tegnap talaltam, uj lehet de az email-emre fel oran belul valaszoltak es lehet paypallal fizetni, szoval eddig oke, es ha szerencsem van akkor jovo heten meg is erkezik a telefon hibatlanul es vam nelkul -
Tigyi78
tag
sziasztok, kiegészíteném a 40238-as hozzászólásomat.
az egyik, hogy ez valahogy sokkal egyszerűbben kapcsolható össze laptoppal, mint a htc one s. összedugom, leokézom és már látom is mind a két meghajtót. a htcvel az utolsó 4. akárhányas frissítéstől olyan bonyolult szar volt, hagy hagytam a francba.
a másik, hogy amikor wifit kapcsolok kb 3 másodperc múlva már aktív. ez a művelet a htcnél kb 10 másodpercig tarott.
a harmdik, hogy javítanám magam, erősebb a led mint az xperia rayben.futtattam egy gps testet, az eredmények itt vannak, miután telepítettem a faster gps-t, na onnantól kezdve 15 és 35 másodperc között talál műholdat. kb 10x megpróbáltam különböző alkalmazásokkal (maps, sebességmérő, gps test)
a kérdésem az, hogy szerintetek normális, hogy a tétlenség és a hálózat ennyit fogyaszt? többet mint egy 6"-os kijelző?
-
Thrawn
félisten
válasz
Pumika1975 #40645 üzenetére
Dióhéjban:
- rendeltem egy pakkot, volt is nekik raktáron minden (07-19)
- live chaten érdeklődtem mifene van, kaptam tracking numbert (07-24)
- 2 érdeklődő emailt küldtem el a napokban mert nem követhető a csomag, nem válaszoltak
- ma némi live chat után kaptam másik tracking numbert, ez már működik:
07-30 - Despatched to overseasA baj az, hogy így már nem fog ideérni amikorra kellene
-
Cyborg
őstag
válasz
minifoximaxi #40561 üzenetére
Az S750 igen szép telefon, sokat filóztam rajta én is.
A P770 volt az első kiszemeltem, de úgy néz ki, ki fogom tudni próbálni azt is, mert rávettem a kollégámat, hogy vegyen olyat. Még a G4-re, meg az S750-re befűzöm a két szomszédot, és akkor minden eddigi célpontomat meg tudom nézni -
w.miki
veterán
Ha P770-et rendelek, akkor mennyi lenne az ára, mire ideér?
Az oldalon 160$ van (37e?), a vaterán 47e-t láttam.
Kérdés, hogy vám, áfa megy-e még rá, és akkor az úgy mennyi lenne végül? -
Magnat
veterán
Sziasztok,
Lenovo S750-ről kiderült már egyértelműen, h tudja-e a 900Mhz-et 3g-n? Van ahol írják, h tudja, de van ahol meg egyértelműen tagadják:
"Lenovo declare it is 2100 only. Thanks"
-
BullZeye
veterán
válasz
Pumika1975 #40645 üzenetére
Dhgatet nézzétek meg, van paypal, és nekem tokhoz adtak tracking numbert, valamint pár nap alatt itt volt.
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #40626 üzenetére
Lehet, hogy nem rossz, de a 8 napja kapott tracking számom még mindig nem követhető. Kicsit bosszantó, mert más aki pár nappal később rendelt már a telefonját szorongatja...
-
BullZeye
veterán
válasz
ekrisztian #40625 üzenetére
Ez nekem a 26 mappa copy pastjénél csinált mappaneve.copy mappákat és nem felülírta.
-
Hopkins_001
tag
válasz
instantwater #40627 üzenetére
Akkor majd egy honfitárs megnézi nekünk. Nem bízok én annyira az oroszokba,túl sok vodka ott...
(most jött egy új hsz,hogy semmi baj vele)Szerintem is ez a p780 volna a legjobb vásár,nagyon jól néz ki,nagy aksi,igényes egyedi rendszer stb...
Bár amikor tegnap kijött a új xiaomi felcsillant a szemem,hogy ez igen ennyi pénzért ilyen telefon lesz,hát csak nincs benne WCDMA.
-
kisskerko
tag
válasz
gipsztigris #40636 üzenetére
Én a helyedben nem rendelnék onnan...
63kért nem magar nyelvű telefont küldenek, tartozékok nélkül. A tartozékok a full boxtól (78k) jönnek, a magyar nyelv meg talán (nem tudom biztosan) az original boxtól (84k).
-
tolvaj!
őstag
Kezembe került egy euronics újság. Samsung galaxy core duos 80 pénz.... egyre jobban szeretem a kínai telefonokat....
-
Cimi86
tag
válasz
gipsztigris #40633 üzenetére
Hali!
Lg 4x hol 63500 huf itthon?
Köszi -
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #40633 üzenetére
Ez baromi könnyű. Ha tudás alapján nézed + itthoni gar akkor LG, ha meg kell a két sim meg a hosszabb akkuidő akkor P780.
No meg az egyediség
mert LG több szaladgál itthon.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
Lenovo P780, vagy LG Optimus 4X HD
Most tessék eltekinteni attól, hogy az egyik dual sim-es a másik meg single. Csak az érdekel, hogy Ti melyiket vennétek meg csupán a képességei alapján.
Lenovo cca. 58.500.-Ft, az LG gyári kártyafüggetlenül hazai garanciával 63.500.-Ft
-
motocoder
aktív tag
Lenovo P780 a pandan pandaforyou5 couponnal $256.49!
-
andatti
senior tag
Tepsifon kedvelőknek... 6,5 colos... 91 mm széles, ha hihetnénk a leírásnak... Mivel WCDMA 850/2100MHz elvileg vodafone-al is kompatibilisnek kéne lennie... (már ha ez tól-ig-et jelent...) De a 300$-os ár könnyen elveszi az ember kedvét...
THL W9 van valakinek? (ez ugye 5,7 inch)
+1 kérdés:
Az hogy lehet, hogy a lenovo.com oldalon egy szó sem esik a cég telefonjairól? Csak a többi tech cuccot találtam meg a product címszó alatt...Illetve esik szó, de se united kingdom, se usa, csak china beállítása esetén... (ahogy néztem, náluk a K900 a legnagyobb, 5,5 colos telefon...) -
chab7
addikt
válasz
instantwater #40627 üzenetére
Nyugi, szerintem nincs annak semmi baja. De majd tényéeg jön már végre pár ide is és meglátjuk.
-
válasz
CoolBoy323 #40626 üzenetére
Ennyiért már van W8 Beyond is.
Ugyanaz mint a W8S csak 16 GB ROMMAL.Most ez a P780 féle orosz kijelzőhibás hír megzavart........
Na sebaj, majd jövő héten úgyis egy tucat érkezik kishazánkba Nektek
Az a baj, hogy nem tetszik a szappantartó dizájn, azért akarok valami szögleteset.... P780 at
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #40624 üzenetére
Nem rossz az antelife szvsz!
-
Azt vágjátok, hogy a THL W8S [2GB RAM, 32 GB ROM, FULLHD, MT6589T] ???
Csak $258 ezzel a kóddal: gw8su14Bár, antelife....
Youtuben találtam a kódot...
-
válasz
Hopkins_001 #40591 üzenetére
Ha tényleg ilyen, akkor veszek egy THLt mááár
Abból még nem találkoztam hibással... -
Vater
csendes tag
Dual sim mesterek volt egy THL W7+-om de eladtam most ket vegleten gondolkom:
1. max 120 usd, max 5 inch, quad core, sima hd, feher
2. max 250-270 usd, 5.7-6.0inch, quad core, full hd es nagy akksi gyarilag, feher
Ha tudnatok mindket vegletre 1-2 tippet nagyon megkoszonnem addig is jo szemezgetest
-
BullZeye
veterán
válasz
ekrisztian #40593 üzenetére
Filekezelőből feltelepítetem a 26 APK-t utána lementettem őket, majd kicseréltem az adatokat meg az APKkat a biztonság kedvéért, és így vissza tudtam rakni. Köszi a tippet, viszont ha van valami 100%os módszer, hogy hogy lehet felülírni használatban lévő fájlokat annak is örülnék, hisz a program megcsinálja, szóval nem lehetetlen.
-
pinterto
tag
Valakinek véleménye, tapasztalata erről a telefonról?
[link]Szerintem jónak tünik, és ráadásul nagyon olcsó.
-
válasz
Hopkins_001 #40591 üzenetére
Kemény.
De ahogy olvasom a kínai rommal nem csinálja... -
kosturica
őstag
válasz
Atomcsirke #40609 üzenetére
Na azért az igazi durranás a Xiaomitól ez lesz, ha egyszer megjelenik!
-
Ájvé
veterán
válasz
Atomcsirke #40609 üzenetére
HSDPA/HSUPA is támogatja elvileg. 1900/2100 Mhz-en.
-
-
Akik a jó kamerás mobilt keresik:
-
Mat86
tag
Sziasztok!
Úgy látom a 3.5"-ös telók tényleg kihaltak. 4"-esek között mi mostanság az ajánlott? Olyan 100-130 dollár környékén, minél nagyobb aksi és frisebb android.
-
ouzohuto
senior tag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #40594 üzenetére
megoldva, feltettem egy java SDK-t, és voálá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest