- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A texasi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #128098 üzenetére
Pedig a Spemall igazán Neked ajándékozhatná vagy a Feleségednek;
ezzel köszönve meg a lelkiismeretes "közvetítői" fáradozásaidat! -
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #128097 üzenetére
Gyönyörű! Remélem elsők között leszek, aki tesztet írhat róla.
Jövő héten kész is lesz, aztán mehet az új gazdihoz. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #128096 üzenetére
Hamar meglett, Drakula! (ja nem Gratula)
-
tibcsi0407
félisten
Megjött a Mi Note 2. Csak még nagyon hideg. Pedig már nagyon kapcsolnám be.
Már az asszony vagy 3x elmondta, hogy bármilyen szép,nem vehetem meg. -
Ájvé
veterán
válasz
Killerlaca #128094 üzenetére
Ebay, aliexpress stb. Konkrét tokot a telefon topikjába kérdezd, de érdemes valami "neveset" nézni.
Valamivel drágábban van Zuk Z2 durván 75-ből kijön EU expresszel (nincs áfa), S820-al az egyik legjobb ajánlat (egyik legolcsóbb S820-as telefon), Zui mondjuk nem tud még magyarul, de van rá CM, illetve nem tudja a B20-at se és memória sem bővíthető (ez mondjuk 64GB-os modell), egyébként egyik legjobb ilyen áron. Valamivel drágább, mint Note3/4, de ennyit szerintem megér. -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Note 3 pro illetve note 4 -nél telefonoknak van most más alternatívája amin érdemes elgondolkodni?
Illetve honnan rendeltek(akár EU raktáras) szilikon tokot + üveg fóliát redmi 3 pro-ra és milyet ajánlanátok.
Köszönöm
-
Turbobacsi
senior tag
technikai jellegű kérdés: [link]
ez az érintő hiba gondolom hardveres ügy, házilag vajon javítható? -
gamegod
senior tag
USB-C-vel rendelkező csodák közül mit ajánlotok? Zuk Z1ről mennék..
-
Ájvé
veterán
válasz
Killerlaca #128088 üzenetére
Note 3 Pro-ból van special edition verzió ami tudja a B20-at, ennyiből jobb.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
Melyik érdemesebb megvenni és miért?
Redmi note 3 pro
Redmi note 4Köszönöm.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ha azt szeretném, hogy az egyik telefonszámról ne keressenek, elég ezt kikapcsolni?
[link] -
ronya
csendes tag
Üdv!
Melyik érné meg jobban a Lenovo P70 vagy a Huawei P8lite?
Igazándiból nekem elsősorban film nézésre kell másodsorban viber+ youtube+némi net fórumok hírek ilyesmi
Köszi!Egyenlőre mindkét készülék 60 ezer, de pénteken a P70 csak 40 lesz
Bár ki tudja az Emagon milyen akkció lesz jövő pénteken... -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #128074 üzenetére
Az drága volt
0.16 USD -
burny
aktív tag
válasz
Milestone2 #128079 üzenetére
Alapból az összes telefonjuk unlockolt, még az ifonok is, ezért nem értem...
Várok egy kicsit, hátha még más is ir, de black friday-ig kibirom uj telefon nélkül -
burny
aktív tag
válasz
Milestone2 #128077 üzenetére
"No sorry all phones including the Huawei P9 Lite sold by giffgaff are single SIM devices."
Akkor itt nem veszek telefont -
burny
aktív tag
Huawei p9 lite mennyire jó vétel 200 Font-ért (giffgaff)? Angliában dolgozok
Ebből gyártottak single sim verziót, vagy inkább kérdezzem hogy biztosan dual-sim-es?Eredetileg Redmi3s-est nézegettem (b20-al) de nem igazán akartam rendelni 'külföldről', bolti garanciás telefont akartam, redmi3-hoz hasonló felszereltséggel, a kevés ehhez hasonló mobil közül most ezt néztem ki.
Igaz hogy 5.2 a kijelző, töltés kicsit lassú és drágább is. Megéri?Jelenleg egy jól működő redmi2-t használok, csak azért akarok megválni tőle mert anno 1 GB-os verziót vettem és néha az kevés.
-
Djuree
félisten
válasz
aytukabozs #128074 üzenetére
váó ott a fejem.
rendeltem is vateráról egyet kemény 150ft-ért.
nehogy rábasszak ha megvan az új teló és vmi miatt nem tudom vele használni a céges számomat, a régibe meg nem tudnám visszatenni mert az micro simes, de így jó lesz ha vmi gebasz lenne. -
Djuree
félisten
lehet hülyeséget kérdezek de a dual sim akkor is működik ugye ha az egyik vodás a másik telenorvégos?
a másik h ha nano sim kártyám van de mikro sim kéne helyette, van-e vmi átalakító? -
alexw801
senior tag
válasz
janakbacsi #128069 üzenetére
Nem szűnt meg. Azt írja, hogy nincs tracking:
Tracking information - not available.
Ez úgy működik, hogy szállítgatják, közben csend, majd hirtelen megjön. De a vége felé már mutat tracking számot, úgy 10 nap után. -
maroni
aktív tag
válasz
janakbacsi #128069 üzenetére
A tracking elérhetőségére írja! Nem tudod végig követni talán csak az angoloktól kapsz követhetőt?
-
Sziasztok! Olyan készüléket keresek, ami tudja azt, hogy egyszerre mindkét simkártyával a 3G rendszerre csatlakozik. Tehát azzal is, amelyik nem aktív adatkapcsolatos, és a 3G-t csak hangátvitelre használja (voda femtocellát használok oda kell). Az ASUS Zenfone 2 dual-active, az jelentheti azt, hogy tud ilyet?
-
válasz
jocoka1848 #128061 üzenetére
Az iponos milyen? 2gb-os?
-
jocoka1848
tag
Asus Zenfone 3 max 3Gb-os keresnék itthoni kereskedőtől . Csak 2-est találtam .
-
Djuree
félisten
mate 8 vajon lesz vhol 117k alatt black friday alkalmából? ennyi itthon legolcsóbban...
-
nyisziati
veterán
Black Friday akció - Xiaomi Mi Max 3/32 209.99 tréfa nélkül, spanyol raktárból (Geekb).
International Version elvileg, bár a frekilistában nem találtam B20-at, úgyhogy rákérdeztem, holnapig válaszolnak ígéretük szerint.
Addig kezeljük simaként.Ugyanitt Meizu M3 99.99 + sarcok.
-
válasz
ctibor #128043 üzenetére
Kek szinu lesz.
Eloszor a kek 64gb-ban gondolkodtam, aztan akcioban van most a 32-es a T-nel 120-ert. Ez szerintem nagyon jo ar, megbizhato hely, igy nem gondolkodtam rajta. Szerintem eleg lesz a tarhely, max melledobom a 16gb-os microsd-met, sandisk class10-es, szoval a sebessegevel sem lehet gond.
-
Dhampir
félisten
válasz
Komplikato #128040 üzenetére
Köszi a választ, a Pro nekem is jobban tetszik, hátha BF-re lejjebb csúszik az ára.
Húha, az Alis akciós ár nem semmi volt.(#128042) RVR400
Igaz, de ilyen kevés pénzért (nagyon max. harmincezer) is létezik elfogadható kamera?
Nem kell különlegesre gondolni, csak ne mosott, festményszerű fotókat készítsen.Esetleg Alcatel Pixi 4?
-
RVR400
veterán
válasz
Komplikato #128040 üzenetére
Az elfogadható kamera feltétel volt, az X5 és X5 Pro kamerája pedig nem éri el a valamire jó szintet sem.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
20-30.000 Ft körüli áron kellene egy hölgynek mobil.
Hazai garancia, jó hangminőség telefonbeszélgetés közben, jó wifi, elfogadható kamera (elég 5 Megapixel is), erős akksi.
Doogee X5 Max DS?
A Pro változat ebből nyilván jobb lenne, de drágább is a keretnél, hacsak Black Friday idején nem árazzák le, bár kétlem.
Mit ajánlanátok?
-
makoss
veterán
Üdv!
Amit elmentek telószámokat azt mind a 2 simre menti? (Xiaomi Redmi note 3 Special Edition)
Mert most beírtam 1 telefonszámot, de nem írta hova mentette
Jó volna ha be lehetne állítani, mert ha visszaállok sima telefonra, az azon lévő számokat szeretném másik telón is látni!
Hogy vannak ezek a beállítások? -
RVR400
veterán
-
aleister
veterán
Találkozott valaki olyannal, hogy a hívószám elküldése mindig beáll újraindítás után a hálózati alapbeállításra (amivel nem küldi el) a korábban beállított szám elküldése helyett?
Jah, Andoid 6.x és Elephone S1 készülék.
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #128026 üzenetére
Viszont a komolyabb anyaghasználatnak megvan az ára.
De szerintem vinni fogják még jó darabig így is(#128028) tibcsi0407:
Hát először a haza közönség örülhet (bár ha jól értettem a híreket, nekik sem jutott még elég), aztán később, ami marad a többieknek, azt jó sok USD-ért eladják
-
Honzi
senior tag
Xiaomi Mi Mix - BEND TEST ha esetleg érdekel valakit.
[link] -
gamegod
senior tag
Lenovo P70 39.990 ft lesz most pénteken az edigitalnál. """Black Friday""" akció
-
törölt tag
válasz
mobilizmo #128022 üzenetére
Ó nagyon kedves vagy de több mint 100 kilcsi választ el egymástól, egyáltalán nem bp-i vagyok, nagyon is heves-megyei...így nemigen jön össze, hogy megnézzem.
Kicsit még jobban elbizonytalanította a vásárlással kapcsolatos elképzeléseimet, mert azt gondoltam, hogy 1 ilyen 16mpx-es teló, ami a kimovil szerint is nagyon jó, sőt magyar oldal szerint is különösen ajánlott kategóriába tartozik és jelenleg igencsak drága, ennyire nem azt hozza, amit sokan elvárnak/vártak tőle.
A B20 problémája, vagyis nem működőképessége az adott 3 féle tipus sajátossága. A Spemall-os szerintem tudni fogja pszt....nem akarom elkiabálni és itt a világ és persze a megye végén jól jön az említett LTE freki...
-
mobilizmo
addikt
válasz
#73959936 #127955 üzenetére
Szia!
Nekem z90-7 van és egyáltalán nem megy az LTE. Nem tudom ez mi miatt van, a kártyám nem túl régi (<2 éves) és egy flottában vagyok, még nem jártam utána a Telenornál. Annyira nem izgat a kérdés, talán ezért nem vettem a fáradtságot. És még valami, ha fontos a fotózás, én kimondottan azért vettem. Annyit mondanék csak, hogy nem rég vettem egy belépő szintű tükrös fényképezőt inkább, az én LVS-em annyira használhatatlan fotózásra. Ha esetleg kipróbálnád, megnéznéd, mielőtt megveszed én szívesen megmutatom, ha bp-i vagy.
-
zizol
aktív tag
Volt ez már zte v5 topic, coolpad f1 topic, és ki tudja még mi minden, most pedig xiaomi lett.
Szerintem egyik sem volt véletlen, ahogy ez sem.
És csak hogy egy tévedést eloszlassak, a note 3 pro SE ahogy van, dobozból kivéve is hibátlan készülék (árat persze tükrözi a kamera minősége), de ami a lényeg, nem kell romolni semmit, az már csak hobbi... -
zizol
aktív tag
Tegnap óta van a családban egy Leagoo T1. Lányomé lett, samu ace 4et váltja.
A készülék sokat ígért (fém hátlap, ujjlenyomat olvasó, 2/16Gb, mtk 6737, HD kijelző, 13/8MP kamera, B20, magyar nyelv) kevés pénzért. Jellemzően 90-100 dollár a kínai webshopokban.Eddig meglepően jól vizsgázott, egész jó a kamera, rosszabbat vártam. Minőséginek tűnik a készülék és kifejezetten szép.
Ujjlenyomat olvasó megbízható, még ha nem is olyan gyors. Kijelző szép. Gyorsan tölt, és egész hangos a hangszóró.
Gondolom a 6737 nem lenne elég komolyabb játékokhoz, de amire a lányom használja (viber, insta, musical.ly, egyszerűbb játékok, stb) arra teljesen jó, nem tűnik lassúnak. A magyarítás távolról sem 100%os, néhol angolul van, de szerencsére kínai sehol nincs.
Szóval lányoknak, nőknek ajánlható, főleg hogy van rajta selfie vaku! -
ctibor
senior tag
válasz
sk8idgr8 #128013 üzenetére
A P1 5.1-és ROM-mal jelent meg, de a Lenovo idén adott ki hozzá Marshmallow frissítést. Tehát "hivatalosan" is lehet rajta 6-os rom, de elképzelhető, hogy a tiéd egy főzött rom és ezért nem teljes a nyelvi készlet.
Nézz körül a needrom.com-on, ott vannak a hivatalos frissítések is, azokból próbáld rátenni a legutóbbit.
-
sk8idgr8
újonc
Sziasztok!
Van egy kis problémám a Lenovo Vibe P1 készülékkel. Hiába váltom át a nyelvet magyarra,kb. a menü negyede lesz magyar a többi angol marad,ami eléggé zavaró. A teszt videókban android 5.1.1 fut rajta az enyémen viszont 6.0.1 van. Így vettem.Tudnátok segíteni, hogy mit vagy hol kellene átállítani,frissíteni.hogy "bemagyaradjon" a telefon? Köszönöm! -
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #128002 üzenetére
Ahogy nézem az itthoni eustock bolttól olcsóbban B20 verziót Note3 kint sem kapok, ahol van ott is 200Usd, és akkor a gari sem itthoni....
-
-
nimfas
addikt
válasz
tibcsi0407 #127976 üzenetére
Spemall lenne a sarc nélküli oldal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged