-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok,
vacillálok erősen a Xiaomi Redmi Note 2 és a Mi4c között. Véleményetek szerint megéri a Mi4c a 90 dodó árkülönbséget?
[Mi4c]
[lNoteL]Lenovo p780-at cserélném le, üzemidőben vajon melyikük bírhatja jobban?
Köszi a véleményeteket, jobban tetszik a Mi4c méretei és a hardver alapján is, de nem tudom, "megéri-e" a felárat....
Support és a tulajok száma gondolom elég hasonló lesz mind a kettőhöz, sikeres típusoknak ígérkeznek.Balázs
-
outsiders
aktív tag
Full HD-hoz nem kell ragaszkodni, nekem volt THL W8 beyondom ami full hd-s, most Lenovo p780 van, sima HD. SEMMI észrevehető különbség nincs a kijelző terén.... Én szívesen ajánlom a p780-at, 250USD körül már lehet venni, hatalmas akkumulátor és megbízható, gyors, jó minőségű mobil.
-
outsiders
aktív tag
[link] ez vállalható mobil szerintetek, vagy nem lehet sok jóra számítani ennyiért? Egy orosz tesztet találtam csak, abban pozitívan nyilatkoztak róla.
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok, jól sejtem, ha azt írja a posta trackerje, hogy vámkezelésre vár, akkor benéztem? (előtte küldemény vám elé állítva volt). Előző rendelésem tracking infójában ez a rész kimaradt, vám elé állítva majd vámkezelve volt a sorrend
-
outsiders
aktív tag
válasz
instantwater #43248 üzenetére
Vegyen inkább p780-at nagy aksival
-
outsiders
aktív tag
Én két hétig használtam beyondot, kérdezz nyugodtan, igazából semmilyen hibát nem tapasztaltam.
GPS megy, sokat nem használtam
kamera tűrhető, de a Samsungs2 előtte azért jobb volt.
Ez a két dolog pont az, amiben gyengébbek ezek a kínai mobilok, szóval itt mindig lesz kompromisszum. -
outsiders
aktív tag
Elolvasta, hogy az oroszoknál sok probléma volt a kijelzővel (azt nem nézte ezek szerint, hogy aliexpressről vette mind.... lehet, hogy a selejtest gyorsan eladták
) és megrettent
XDA fórumon nem írtak problémát, itthon is van már néhány embernek, szintén semmi bajuk a kijelzővel. Én a W8 Beyondomat cseréltem le rá, már vám előtt a kicsike, jöhetne már
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok,
az alábbi 3 versenyzőből melyiket választanátok és miért illetve honnan érdemes venni? Lenovonak utánaolvastam, tudom h a ruszkiknál voltak hibás darabok aliexpressről.... XDA-n meg csak csupa pozitívat írnak csak róla.
lenovo p780
Jiayu g4 1gb ram sima 6589 3000es aksi (fehér)
Jiayu g4 1gb ram T-s 6589 3000es aksi (fehér) -
outsiders
aktív tag
válasz
Pumika1975 #40684 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék, Beyondom van és flottul megy a rendszer akadásmentesen.......
-
outsiders
aktív tag
válasz
scream #38794 üzenetére
Enyém minidealtől van, nézz vissza a hozzászólásokban, sztem említették egy pár napja. Hírlevélben küldik mindig az aktuálisok ajánlatokat. Mellesleg másfél hét alatt megjött a mobil, ami azért nem semmi
Nem tüntetik fel a leírásban, hogy plusz aksi, fólia és gyári tok is van a csomagban a Beyond mellett is, nem csak a W8-nál.
A GG miatt meg ne aggódj sztem, dobsz rá egy fóliát és kész..... -
outsiders
aktív tag
Sziasztok, csatlakozok a táborhoz hamarosan egyy thl w8 beyond társaságában a minidealtől
Ennyiért nem lehetett ott hagyni
5colos Full hd t-s proci 225ért verhetetlen sztem
Iocean x7-hez minidealen lehet venni 3000es aksit is azon is elgondolkodtam, de nem jött be a kockás forma. Remélem nem bánom meg
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok, A820-as Lenovo jó választás lehet gondolom kezdésnek, annyi kérdésem lenne, hogy honnan ajánljátok a rendelését? Tmallboxnál 145 dodó, ide van esetleg valamilyen kupon, vagy ilyesmi? Vagy más webáruház jobban ajánlott lenne? Köszi a segítséget srácok, nagyon aktív ez a topik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Quadro FX 570 eladó
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest