- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #39197 üzenetére
Mentsétek le az aktuális rom-ot, és lehetőleg egy gyárit tegyetek fel.
Ha azzal sem, akkor egy needromos rom is szóba jöhet, ha azzal sem megy, akkor gar. -
Van egy MiniDeales Lenovo A660, ami nem ismer fel se régi, se új kártyát.
Volt valakinek ilyen?
Ha feldobunk egy új ROMOT az segíthet, vagy marad a visszaküldés? -
válasz
kiralyroli #39195 üzenetére
A lenovo esetén a hangerő fel+hangerő le+power a belépés a reocvery-be.
-
kiralyroli
tag
válasz
hpeti2 #39189 üzenetére
Az a baj hogy nem jön be a CWM hanem a factory mode jön be. Ez miért van? Romot is úgy cseréltem hogy mtk mobileuncle toolsból léptem bele a CWM-be és úgy tudtam romot cserélni. Ez normális hogy hangerő fel + bekapcs gombbal a factory jön be? Végül elindult a telefon csak nem tudom hogy miért indult olyan sokáig újra hard reset után.
(#39193) cappa72 : Köszi. már elindult most már jó! Akkor ez normális hogy ezt csinálta? Mert csináltam már Hard resetet és akkor kb 1 perc volt az egész!!! Most meg vagy negyed órán keresztül újraindult.
-
Madridista84
csendes tag
Sziasztok! Haverom szeretne venni egy új telefont és kérte a segítségemet, így én hozzátok fordulok: Lehetőleg kínai telefont szeretne, 4 magosat, 5 col felettit, min. 1 giga rammal.A keret pedig max 55-60k Mit ajánlotok?
-
válasz
kiralyroli #39188 üzenetére
varj turelemmel, el fog indulni. leget, ogy fel oraig is csinalja, de elobb vagy utobb elindul.
-
megint én
őstag
Nem tudnátok ajánlani valamit minidealról?
Mert amit tmallboxról rendeltem, az úgy tűnik zátonyra futott.
Ha valakit érdekelnek a részletek.
Szóval most midenképp minidealról szeretném.
Amit nem tudok, hogy mi az az A-gps, azt többször olvastam, hogy hiába van A-gps, mert csak ázsiában müxik jól.
Én a tepsiket pártolom inkább, olyan 5' körül. Jó lenne a nagy aksi is. És nem tudom, hogy mennyire számít 5'nél az, hogy 960*540 vagy 720p. Szerintem ekkora kijelzőnél már lehet némi javulást látni.
Olyan 200$ körülre gondoltam.Most így hirtelen amikre így laikusként szemet vetettem, és az ergonómiája is tetszős:
ThL W7S 5.7' EPO, HD, 2x2300mAhIocean x7 1080p, és valamivel olcsóbb mint a hasonló sablonra készültek.
Lenovo S750 Annyi, hogy bejön külsőre, és strapabíró elvileg...
Lenovo A830 ez nagyjából ugyan az mint a honlapon található többi 5'es "tucattelefon" csak annyi, hogy lenovo. (legalábbis én így látom)
Cubot phablet 5.8', EPO, 3600mAh, 6.22mm vékony(!), HD, IPS.
Előzőnek egy olcsóbb verzsönje.
Meg van még kisillió majdnem tök ugyan olyan teló, mint pl:
Star S5, N9500, x920, de estig sorolhatnám, meg sem néztem mind mert csak belezavarodtam.Viszont így a legvégére nem tudom meg éri-e a pénzét, de van itt egy ilyen:
Lenovo P780 Nekem nagyon bejön az ergonómiája, 4000mAh aksi és OTG támogatás.Meg amit még nem tudok, hogy ha Kínából rendelem, és nyit hazánkban márkaképviseletet a Lenovo akkor Itt is gariztathatom? Mert akkor az nagyon nagy pozitívum lenne!
-
hpeti2
aktív tag
válasz
kiralyroli #39188 üzenetére
CWM-be húzd újra a ROM-ot.
-
kiralyroli
tag
Csináltam egy hard resetet és meghalt a Lenovo a 800! Valakinek valami ötlete esetleg? Most állandóan újraindul.
Na most bekapcsolt a telefon de vagy negyed órán keresztül bejött az a zöld robot újraindult a lenovo logóig utána megint.
-
Groovebaby
tag
válasz
r3dwo0d #39163 üzenetére
Segítettél sokat, köszönöm szépen!! Én Dunaújvárosban vagyok, beszéltem az ügyfélszolg-os csajjal mondta, hogy stickre előjegyzés kell, de ha nem kérem csak a simkártyát akkor azt rögtön tudnak adni.
Ami jó is, mert 2án van számlazárásom a trémobilnál és akkor le is tudom mondani a következő hónapra ott a netet. -
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #39147 üzenetére
Hali.
Az utolso mondatod hibatlan, abban ossze van foglalva tomoren a concorde es n9589 kozotti kulonbseg
Azert annyival kiegeszitenem az irasodat, hogy a concorde nem 69ezer hanem 80 (79.900ft)!
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #39145 üzenetére
Hali.
En ma hajnalban az n9599+ verzioert fizettem 222 dollart (49.900ft) szallitassal egyutt, es ha figyelembe vesszuk, hogy ebben nagyobb a tarhely (16gb) es ujabb/jobb a processzor (6589T), akkor szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy a concorde dupla aron van magyarorszagon. -
GIJoe
addikt
1. Nem ismerem a márkát
2. Ez presell azaz elvileg 0805től kapni, elvileg
3. Akkor már miért nem Cubot GT99? 155$ még olcsóbb is
4. Ugyan ezt tudja, több színbe is van... -
Gyuc
aktív tag
Ezt már kérdeztem,de akkor nem érintett meg senki
szerintetek?
[link] -
okmaci
csendes tag
Nekem meg sikerült a kezembe fogni egy Lenovo A3000-t az MM-ben, teljesen meg voltam elégedve vele. Egy fehér volt kirakva nyomkodásra, pedig nekem inkább a fekete jönne be. Ja és a minideal 343 USD-vel szemben csak 200 EURO az ára.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #39161 üzenetére
En a Motorola Atrix 4G vasarlasat szivatasnak eltem meg...
Jott ra a jokis gyari ICS frissites... Nem!...
Szerintem Motorolat csak akkor erdemes venni, ha Amerikaban elsz.
Az Amcsi Atrix tulajok kaptak vasarlasi kupont, hogy Atrixukat Motorola termekre csereljek, ha jol tudom. -
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #39140 üzenetére
Ja, ertem. Akkor te is kiserletezo tipus vagy mint en
En szoktam adni eselyt az olcso, amde jonak igerkezo dolgokert, (es ez a turbo processzoros neo n003 annak igerkezik) aztan ha valoban jo akkor orulok, ha pedig csalodas, akkor adom el.A chinapadmall-rol meg rovidesen tapasztalatom is lesz. Eddig annyit tudok, hogy a kerdesemre hamar valaszoltak, viszont a rendelesem meg mindig "feldolgozas alatt" van, holott amikor rendeltem (ma hajnal 1-kor), naluk mar reggel 9 volt.
Remelem nem lesz semmi gond. -
blueye
veterán
Ez 4,5"-lal, erős HWrel nagy (és drága ) sztár lehet. : stainless-steel-jiayu-g5
-
r3dwo0d
tag
válasz
Groovebaby #39149 üzenetére
Én azt használok. Teljes mértékben megegyezik a telenoros lefedettséggel. A sebesség kicsit lassabb mint a telenoros de simán hozza a leírt maximális sebességeket. A pusztákon és a kihalt környékeken nincsen túl jó 3gs lefedettség de tapasztalataim szerint minden bokornál nagyobb méretű településen volt megfelelő 3g lefedettség. Azért az árért amennyibe kerülnek szerintem ajándék. (Hozzá teszem Bp-n nagyon nehéz beszerezni digis simet(valójában telenor) kell hozzá szerencse is.) Remélem segítettem a válaszommal!
-
Crytek
nagyúr
Na ugy néz ki nem kell kinai zsákbamacskát vennem, mert a Motorola villantotta a Droid minit. (vicces hogy már a 4.3" mininek számít)
Igaz csak 2 mag meg az ára sem ismert (85 alatt nem lesz szerintem) de inkább ilyet mint kínai szivatóst.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene. A Jiayu G2-re magyar nyelv felrakható? Szimpatikus teló, de a feleségem ragaszkodik a magyar nyelvhez és csak angol nyelvűt találtam. Ha lehet hogyan tudom feltenni rá? Előre is köszi!
-
janosgal
tag
válasz
fateless #39112 üzenetére
Ez a teló (idol x s950) engem is érdekel, valószínű ez lesz a következő választásom, csak még kevés helyen lehet kapni ami megbízható is. Az alcatel változatban egy sim és sd foglalat van a tcl változat pedig dual simes sd foglalat nélkül. Ali-n van de onnét nem merem megrendelni, normális helyeken (mini, tmall) még nincs.
-
Jazz
veterán
válasz
Groovebaby #39149 üzenetére
digi-s mobil net? Az milyen?
-
Shummo
senior tag
Jól látom hogy ezek a telefonok egyike se áll a toppon a különböző formátumú videók, egyéb fájlok lejátszása terén?
-
Groovebaby
tag
Kicsit off, de mégis itt kérdezném:
Van valaki, aki digi-s mobilnetet használ a másik simkártyája mellé?
Elégedettek vagytok vele? Lefedettsége jó? -
adise
őstag
jiayu s1-et mikortól lehet kapni? nincs még pontos dátum?
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #39145 üzenetére
Te írtad le, hogy már külsőre sem egyezik a két telefon, mert valahol olvastad. Viszont de, külsőre is megegyezik a két telefon. A Star ROM-ja műküdik az 5700-ason gond nélkül, szóval a hardver is egyezik. Hogy fordítva nem megy, az ugye megint más dolog, de ki akarna CC ROM-ot tenni egy Star-ra?
Másrészt igaz, biztosan nem jó minden 9589-es Star-ra, mivel van belőle jó pár féle (S7589, N9589, N9588, N9589, S7189, N9389), de most az N9589-ről beszélünk, amire nem hasonlít, hanem ugyanaz.
De egyébként igazad van, csak 1.65x (42 vs 69) drágább, így már megéri.
Azért tudjuk jól, hogy ők nem 186 USD-ért veszik meg a gyártótól, amit Te vagy én annyiért tudunk megvenni külföldi webshopokról, ami már pár kézen átment, ahol hasznokat tettek rá....
Szóval tényleg ferdítettem, mivel mindezek fényében valószínűleg több mint 2x valójában...Részemről itt is befejeztem, mivel 100-ból 99 ember realizálja, hogy a két cucc ugyanaz, a maradék 1-nek CC-ja van, vagy valamiért elfogult vele szemben, és meggyőződése, hogy ez az árkülönbség valóban benne van a készülékben.
-
tvamos
nagyúr
Tetszetos ez a keszulek: Lenovo S750...
Van mar ilyen valakinek? -
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #39144 üzenetére
Nem értettél meg ezek szerint! :-)
Van olyan készülék ami teljesen megegyezik a CC5700-val (hiszen a Star-tól vásárolták) de van olyan Star 9589 amire nem jó a CC ROM-ja!
Csak azt akartam mondani, hogy először azonosítani utána romolni, mert meglepetés is lehet.
Azt a készüléket pedig ismerem, hiszen az volt nálam is teszten.
A kétszer annyiért duma pedig erősen ferdítés, hiszen hazai HIVATALOS forgalomban teljesen rendben van az ára. ÁFA,VÁM, kereskedelmi haszon, support, stb.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #39141 üzenetére
Biztos van különbség... A másik fórumon is egész jól elhiszik az emberek, hogy mást kaptak kétszer annyiért. Leginkább annyira hasonlít, hogy az egyik tesztben, amit be is linkeltem - mivel előkészülék volt - még a Star N9589 címkéje is benne maradt...
-
madrac
senior tag
válasz
fateless #39140 üzenetére
Nem is értem ezt az idegenkedést.
Hisz már az előző N002 típusról is lehet találni a neten épkézláb tesztet(nem sebtiben készített unboxing jutyúb videóra gondolok), pedig gondolom az se mai darab. Nem lehet tudni róla szinte semmit. Ne adj isten több embernek lenne ilyenje, hitelesebb és szélesebb tapasztalattal. -
gipsztigris
addikt
válasz
anonym1s #39137 üzenetére
Azért csak messziről hasonlítanak egymásra a CC5700 és a Star 9589!
A Star kamerája 5mm-es feljebb van mint a CC kamerája. Ez csak a külső, de ha esetleg majd azt szeretnéd, hogy CC ROM-ot akarsz a Star-ra akkor is nagyon alaposan meg kell nézni, mert könnyen tégla lesz belőle.
"Leginkább a STAR N9589-re hasonlít, hisz a CC a Star-tól rendelte, de mások az alkotóelemek.
Ezek a készülékek között ugyanazon PCBA mellett az LCD vezérlő, a kamera vezérlő és a SUB M -ben a gyártók különböző modulokat alkalmaznak.
Ezért ezek NEM romkompatibilisek egymással és erre nagyon kell figyelni mert téglásítás lesz sorozatban." -
válasz
anonym1s #39122 üzenetére
Azt hiszem, az egyik elő ember vagyok az itt fórumozók közül, aki Neo telefont vett, így nincs semmi előítéletem a Neokkal szemben, de tudom, hogy jópáran idegenkednek ezektől a márkáktól. Akik így vannak vele, azok számára is jó választás, valamint azoknak is, akik kicsit többet is hajlandók fizetni a cég múltja, háttere miatt (ez nem csak az Alcatelre igaz, hanem pl ZTE, Huawei, Lenovo, Zopo készülékekre is).
anonym1s
A Chinapadmall.com oldalról én még csak jókat hallottam. Még nem rendeltem tőlük, de nem félnék onnan vásárolni (most épp onnan nézett ki egy lelkész társam egy tabletet, valszeg meg is fogjuk venni) -
G.I.JOE
senior tag
-
anonym1s
őstag
Na megrendeltem a chinapadmall.com-rol.
Az olcso legiszallitast kertem, ami 12-20 nap lesz.
Majd irom a velemenyt amint megerkezik. -
anonym1s
őstag
válasz
CoolBoy323 #39136 üzenetére
Jo lenne nekem a bevalt bolt, de mint emlitettem, csak abban a ket uzletben aruljak amit irtam.
A telefon sem ismeretlen, star n9599+ a neve ez itt.
Ennek az elodje az n9589, aminek a masolata a magyarorszagon is forgalmazott concorde smartphone 5700.
Ez utobbinak van itt is sajat foruma, es a vasarlok jo velemennyel vannak rola.
Nem hinnem hogy rontottak volna rajta, inkabb javitottak szerintem.
Szamomra nem er 80ezret a concorde, de ez az n9599+ meger 50-et.
Esetleg tudsz ismert-megbizhato uzletet ahol arulnak n9599+ telefont? -
anonym1s
őstag
Rendelni akarok egy telefont, de csak 2 helyen aruljak. Egyik a chinapadmall.com
Van valami infotok/tapasztalatotok errol a webshoprol?
Itt az xda forumon tobben irtak hogy megbizhato, bar egy fickonak meggyult a baja veluk, de vegul rendezodott az dolog es o is ajanlott kategoriaba sorolta.
masik az mtkmall.com
de itt nincsenek vasarloi hozzaszolasok ami nekem nem tetszik, es az oldaluk is szar, alul a customer service-nel kattintok valamire, akkor csak egy "nem letezo oldal" uzenet jon. -
Feltöltöttem egy videot a ZTE V987 vissza gomb bugról, akit érdekel:
[link] -
albinolynx
senior tag
Nekem haipai note II klón volt. Igazából STAR-nak lett véve. Szóval csak emiatt írom. Összeszerelésre, anyagminőségre nem volt panaszom. A nagy hátlap ellenére és a viszonylag sok fel-le után is recsegés mentesen illeszkedett. Egyszer meg is ugrott a kezemből. Élre érkezett, szerencsére "tükör" betonra. Semmi sem látszott rajta.
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39130 üzenetére
OTG kábelen keresztül a P770 és P780 tudja
Sőt, minap linkeltem egy P780 battery tesztet, keresd csak vissza. Abban le is írja hogy 100%-ról 2 órán kresztül töltöttek egy 2000-es akksis telefont és hogy meddig ment le a P780 akkuja.
Valami 80%-ig ha jól emlékszem. A másik teló meg ezidő alatt valami 40%-ig töltött fel.
Az adatokra szerintem nem jól emlékszem, keresd vissza a linket a pontosításért. -
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Ebben a videóban 1percnél lehet látni olyat, hogy ez a teló tölt egy másikat... Na ezt hogyan is? -
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #39115 üzenetére
és emlékezzünk meg csendben Kurt barátunkról aki most vadászpuska helyett fórum szinten lett öngyilkos
de akkor is kurv@ jó vicc!
-
Gyuc
aktív tag
Bocs még egy kérdés THL-W100-hoz létezik szilikon tok?
-
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
UMI X1S-nél valahol B/G/N van az adatátvitelnél valahol csak B/G lehet 2 verzió?
előre is köszi!Ha esetleg valaki tud kupont az is érdekel
-
anonym1s
őstag
válasz
KurtCobain #39115 üzenetére
Ez a vicc kurva jo
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #39112 üzenetére
Hali.
Epp tegnap este neztem ezt a telefont a neo alternativajakent, de vegul elvetettem, mert a tarhely csak 16gb a neo 32gb-javal szemben, wifi-nek csak b/g van irva, akksi kapacitasrol meg semmi, ami tuti azert van mert kicsi.
Te miert gondolod jobb valasztasnak a neo n003-al szemben? -
chab7
addikt
válasz
cappa72 #39120 üzenetére
Minap nekem is volt lehetőségem megtapogatni egy star kínai tepsifón-t, még itt a mátra hegyei közt is
Egyik kollégám kezében vettem észre, és meglestem gyorsan milyen.
Egész jónak néz ki első látásra. Végképp nem éreztem gagyi összerakásnak. Ennek ellenére csak a lenovo mellett fogok maradni, de már nem annyira nézem rossz szemmel az ismeretlenebb márkákat sem -
Star HD89 phablet.
Volt a kezemben... meglepődtem.
No nem az anyaghasználaton, hanem inkább a kijelzőn. Kifejezetten jó betekintési szöge van.
MTK8389-es SOC.
2 percig volt alkalmam csak megnézni, de tényleg kellemes meglepetés volt.
dual sim-es.
olyan 200$ körüli áron van. -
Shummo
senior tag
válasz
RVR400 #39117 üzenetére
nagyon tetszik ez a csoda (TCL Idol X S950). csak 4 dolog zavar
1. fent van a tetején a power gomb
2 a vissza gomb a bal oldalon (sztem jobb oldalon jobb, mert sokat használjuk, és nem kell akkor 2 kez)
3 az akksi csak 2000mAh, kérdéses ez mire elég ennél a gépnél.
4 en is ugy latom hogy nincs TF card slot+ tudom hogy jó ára van. de igazából 60k-nak örülnék. Amig ennyi addig marad az SGS2
Mindenesetre nagyon tetszik! -
Lenovo A660 nál (vagy úgy egyáltalán) volt valakinek olyan, hogy nem ismerte fel a kártyát?
Azt mondták régi Vodás SIM.
Első tippre kártyacserét javasoltam.
Szerntetek? -
RVR400
veterán
válasz
fateless #39116 üzenetére
Ez alapján DUAL SIM, mert indításkor mindkét slotra írja, hogy nincs kártya.
Viszont a másik linken meg látszik, hogy oldalt van TF slot. -
2GB-os Jiayu G4 / iOcean X7 / Neo N003 és társai helyett
Alcatel Idol -
válasz
instantwater #39103 üzenetére
Látom jól elvagytok az xda-n is
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #39101 üzenetére
Nálam nem ment fel, nem is zipelve van a gyári, persze lehet valamit rosszul csináltam, SP Flash toolsal felment, meg szerintem jobb is ha már gyáriba akarod visszatenni.
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater #39103 üzenetére
Arra ne számíts, hogy rádugod aztán szépen ott lóg a gépen aku nélkül.
Ugyanis egy másodpercre ha fenntartja a kapcsolatot (ezért van az , ahogy leírásában is írva vagyon ), először megnyomni a programban a gombot, aztán az usb összedugás, aztán akkro ő fenntartja magának a kapcsolatot...
Én 64bites win8 alatt csináltam minden gond nélkül... -
-
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater #39097 üzenetére
Visszaállítani? Biztos vissza lehet, de azt nem tudom hogyan
... (ennek esetleg nézz utána)
Viszont ez az egy lényegi különbség van igazából, és hátha...
Persze ha hardver hiba, akkor mindegy kutya.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged