- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
albinolynx #137191 üzenetére
Az F5 gyengébb alkatrészekből van, nem olyan jó az antenna sem minőségben, sem konstrukciós tervezésben, antenna elhelyezésében.
-
Kleroo
veterán
válasz
albinolynx #129867 üzenetére
Mi4C szintű kamera nem lesz másban ilyen alacsony ár mellett.
Talán ha esik az mi5 ára akkor az még beférhet a keretedbe.De az mi4c etalonjó kis sony lapkáját nem nagyon űberli semmi 80-100k alatt.
-
Ájvé
veterán
válasz
Akkor pontosabban fejtsd ki az elvárásokat, csak így lehet bármit is ajánlani. Azt is döntsd el, hogy B20-ra szükség van-e, említett Mi 4c nem tudja például.
Amúgy ilyen árban Redmi 4 Prime, Redmi Note 3 2/16, egyik se B20-as. -
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Az Eustockos Redmi 4A esetleg?
-
Ájvé
veterán
válasz
albinolynx #129864 üzenetére
"Készítsen legalább olyan minőségű képet, mint egy top kategóriás tükörreflexes gép. Legyen szép..."
Hát sajnos ilyen készülék nincs.
Ha itthon lesz használva lehet nem árt B20-as készüléket nézni. -
Kleroo
veterán
válasz
albinolynx #129864 üzenetére
Mi4c ha még tudsz valahol vadászni.
Ár/képminőségben szerintem egy nagyon magas trónon ül. 100dodo volt par honapja@honapig, es a legujabb legjobb telokhoz is merheto a kepminosege. Es nem tunik turekeny cuccnak. -
törölt tag
válasz
albinolynx #122438 üzenetére
Gyenge a gyártásminőség. Ha kifogsz egy jó darabot, akkor imádni fogod, de ha egy szart kapsz.... Az EU garinak pedig ne dőlj be! Régi Zopo trükk. Ahogy kezd kifutni az adott típus, megszűnik rá az EU gari. A Zopo arra hivatkozik, hogy a garit nem a gyár, hanem egy tőle független, külsős partnere adta, ami időközben saaajnos megszűnt. Küldheted kínába.
-
törölt tag
válasz
albinolynx #122436 üzenetére
A Zopok nagyon jó kütyük, innovatív a gyártó. Egy nagy hibájuk van. AS szabvány szerint készülnek.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #122424 üzenetére
Erről mit gondoltok? Saját topikot már átfutottam.
Card Slot: Dual SIM dual standby. Dual Micro SIM cards
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 900/1900/2100MHz
4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz -
válasz
albinolynx #122430 üzenetére
Nem csak attól függ, hogy a térkép mit ír.
A lefedettség az árnyékolástól független.
Pl itthon megvan az LTE net, de ha lemegyek egy szinttel lejjebb a garázsba (föld alatt kb egy méterrel van a talajszint) máris csak "E" a hálózat. Tehát nem feltétlen slot, lefedettség vagy mobilnet kérdése. -
törölt tag
válasz
albinolynx #122430 üzenetére
Vannak olyan telók, amikben fixen van definiálva, hogy melyik sloton tudnak 3G -t, és melyiken 2G -t. Vannak mindkét sloton 3G képesek (de, egyszerre csak az egyiken), és vannak mindkét sloton egyszerre 3G képesek (dual active). Ha a tied az első esetbe tartozik, akkor meg kell cserélned a két kártyát.
Ha visszanézel pár igénylistát, akkor láthatod, hogy a B20 igényt külön ki szokták emelni.
-
törölt tag
válasz
albinolynx #122427 üzenetére
Magyarországon (Európában) három LTE sáv használatos. B3, B7, B20. Sok kínai teló (pl. Xiaomi) nem tudja a B20 -at, ezért nem mindenhol tudnak 4G -t, ahol egyébként van 4G.
-
törölt tag
válasz
A kérdés az, hogy elég, ha csak kicsit 4g képes, vagy nagyon 4g képes kell?
-
zolipapa66
tag
válasz
Válaszd az APN lehetőséget a Mobil adatok alatt.
Ha előfizetésed van:
Írd be az internet.vodafone.net címet.
Ha feltöltőkártyás telefonod van:
Írd be a vitamax.internet.vodafone.net címet. -
Ájvé
veterán
válasz
albinolynx #114609 üzenetére
Xiaomi Mi4c esetleg.
-
válasz
albinolynx #114609 üzenetére
Nézelődnék, nem sürgős.
Szerintem várj.- lehetőség szerint minél jobb minőségű kamera
Pont ez miatt mondom, hogy várj. Nekem is ez a visszatartó erő a mostani max 5"-os "mezőnyben". -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
albinolynx #93502 üzenetére
Próbáltál valami másik témát beállìtani?
Vagy ha hátteret állìtasz akkor nem lehet megadni neki a lockscreent??
Nem tudom csak ötletelgetek...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
albinolynx #93500 üzenetére
Nem lehet , hogy azt a témával tudod változtatni?
-
Laza...
addikt
válasz
albinolynx #92390 üzenetére
Mert nincsenek benne azok az érzékelők. Ez nem soc tulajdonság, hanem spórolás kérdése
-
szirupka
csendes tag
válasz
albinolynx #92307 üzenetére
Ha érdekel, és van még pár napod, nekem úton van a minitől, talán a jövő hét elején már tudok okosat mondani.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #92297 üzenetére
Gyorsan végigolvastam az "umi c1"-re adott találatokat.
Amiket mostanában lehet rendelni, azok rendben vannak? Nem felújított (refurbished) készülékek?
-
Zeki
nagyúr
válasz
albinolynx #79384 üzenetére
Az aliexpressen nézz szét.
-
válasz
albinolynx #79384 üzenetére
Minek?
Mindamellett, hogy szerintem nincs is nagyon ilyen, mikor ezek kijöttek, még nem volt sehol a klóngyártás...
-
EG0
aktív tag
válasz
albinolynx #68218 üzenetére
30-40e Forint az 100-130 dollár + ÁFA + postai költség, és ezért nagy kijelzőt is akarsz. Egy picit rádobnék egy Lenovo A850-esre.
Fehérben se ronda éppen. -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #68196 üzenetére
Erre ajánlás?
-
válasz
albinolynx #51017 üzenetére
Próbáld teljesen letörölni a coolreader-t (beállításokat, könyvek pozíciót is microsd-ről), és rakd fel újra. Tablet-en ugyanazokat a könyveket olvasod? Cr nálam a mobi-t sok esetben nem nyitja meg, de az epub formátummal sosem volt gondom, pc-n Calibre programmal egy könyvet konvertálj át, és próbáld meg azon a lapozást.
Sok alternatív olvasó program van, pl. moon+ reader, aldiko, fb reader...
-
anonym1s
őstag
válasz
albinolynx #42925 üzenetére
Hali.
En is epp errol erdeklodtem nemreg, es akkor vilagosodtam meg
A 4gb belso tarhely (ennek a neve: ROM) tobb particiora van osztva.
Van a rendszer (SYSTEM) partcicio, amin maga az android rendszer van, ez altalaban 800MB es 1GB kozott van, aztan van a programoknak egy particio (DATA), ez altalaban 1GB, itt vannak a programok amit a telefonra telepitesz, es a maradek a felhasznalhato szabad tarhely ahova azt raksz amit akarsz (zene, kep, video, barmit).
Az ujra particionalas folyaman a szabadon felhasznalhato helybol elvesz es hozza adja a DATA particiohoz hogy minel nagyobb hely legyen a telepitett programoknak.
Ha ez a DATA particio kicsi, akkor hamar megtelik es ugy jarsz mint baratnom xperia neo telefonja, hogy 3GB szabad helye van a kartyan, de megsem tud semmi programot telepiteni mert allandoan kiirja hogy "nincs tobb szabad hely, toroljon programokat".
A RAM mennyiseget nem tudod valtoztatni, az adott, mindig annyi lesz mint amikor megvetted, se tobb, se kevesebb.Ja, van meg recovery meg cache is, de nem vagyok biztos hogy ezek is kulon particion vannak e, de szerintem igen.
-
andatti
senior tag
válasz
albinolynx #42919 üzenetére
Szerintem keresd meg Cappa72 kartársat, ha segítség kellene, mert valóban meg akarod csinálni... VAgy a cikk szerzőjét "hungobungo"-t.
Háát, ha ez így igaz, akkor az brutál jól feljavítja az alapból kicsi memós telefonokat... Akkor a jobb minőségű 4 magos 1 Gb-os -ból lehet csinálni simán 2 Gb-osat is, vagy "csak" 4 Gb-ossá alakítható át?
Ha a külső kártya ezen felül van, amivel (jó esetben) 32 Gb -os kártyával még bővítjük, akkor egy spéci telefont lehet összehozni... Hiszen a legtöbb teló 1/4 +max.32 Gb-os kiosztású, vagy 1/8, esetleg 2/4, vagy 2/16... Így, ha a többi része még elmegy, akkor akár...Nna, nagyon ráizgultunk itt a témára...
"az adat partíció 512MB, a beépített fat (belső SD) 2GB. Ezzel a patch-el megcserélhetjük, vagyis 2GB lesz az adat és 512MB a belső SD."Szóval van
1. beépített fat /512 Mb/,
2. belső SD /2 Gb/, és én is vehetek bele
3. külső SD kártyát /32 Gb/.Én így értelmezem a vastagon szedett szöveget.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
a ram az fix, a 4gb rom pedig nem egyben van, hanem ketté van osztva - az egyik (valószínűleg kisebb) részre tudsz alkalmazásokat telepíteni, a másik (valószínűleg nagyobb) részre pedig zenét/képeket másolhatsz, mint egy sd kártyára
legalábbis én így tudom
megelőztek -
válasz
Naszóval.
a RAM az 512 azt nem tudod változtatni.A ROM 4 GB, ami fel van particionálva több részre, és a ROM paríciók sorrendjét lehet átírni fstab.voidban.
-
válasz
albinolynx #42922 üzenetére
A memóriák SORRENDJÉT cseréli fel, hogy melyiket lássa első illetve második SD nek a rendszer.
Nem méretezi át őket, csak az elérési útjukat írja át. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
albinolynx #42919 üzenetére
de szép is lenne, ha a RAM-ot csak 1-2 kattintással át lehetne varázsolni
az az 512 szerintem, amire gondolsz...
A ROM-ot lehet, de telefon függő, h mekkorára!
@wiggly: ez itt valóban nagyon OFF, használd a keresőt a topikjában!!
-
palocz
tag
válasz
albinolynx #41906 üzenetére
De hát ha mégis szerencsém lesz
-
palocz
tag
válasz
albinolynx #41906 üzenetére
Erre nem nagy esélyt látok
-
palocz
tag
válasz
albinolynx #41896 üzenetére
Sajnos ő sem tud segíteni
Már fel vettem vele a kapcsolatot
-
palocz
tag
válasz
albinolynx #41893 üzenetére
Abszolulte nincs biztonsági mentésem, mert nem volt tervben a rom frisítés
-
palocz
tag
válasz
albinolynx #41880 üzenetére
igen fent van, és a rom is hozzá való
Ő az a készülék?
És ez lenne a rom
De az előbb végig ment az összes csík, És most már be sem kapcsol. Az előtt meg igen. Mit tegyek? Valakinek valami ötlet? És nem én csesztem el a telót, hanem az unoka öcsém akart romot frissíteni rajta, míg doliztam. Arra reagál ha rá dugom adat kábelra, mert a gép felismeri.
-
szabof1
őstag
válasz
albinolynx #41805 üzenetére
A 4.0.4-es gyári ZP900s romot is próbáltátok?- Bocs, közben továbbolvastam. -
gerejoe
tag
válasz
albinolynx #41805 üzenetére
4.1.2 JB csak a zp900-hoz van a hivatalos oldalon nem a 900s-hez ezért nem merem ki probálni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
albinolynx #41717 üzenetére
thl w100 jackpot!!! ma délután csináltam meg mielött párom elment éjszakára és mikor felhívott le kellett vennem a telefonomon a hangerőt
220 ra tekertem fel a gyári 184 ről.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #41678 üzenetére
Nos?
-
exact6
tag
válasz
albinolynx #41292 üzenetére
Rendben, köszi az infót.
-
gerejoe
tag
válasz
albinolynx #41076 üzenetére
Hali urak,egy kis segitség kellene.Sikerült feléleszteni a telómat a halálból,most a gyári 4.0-ás rendszer van rajta csak annyi a gondom hogy nincs wi-fi,bluetooth,probáltuk felrakni rá a legujjabb 4.1.2 JB-t sd-röl csak ott vmiért mindig ki irja hogy E/cant mount sd card,megformáztuk telóval,minitoolsal,de mindig dobja a mountos hibát flashtoolos verzio meg nincs az adott rom bol,nekem nem is lenne rá szükségem ha müködne a wifi,ha vkinek van vmi ötlete megköszönném mert mi az egyik forum társal már rengeteg dolgot ki probáltunk,de mégse akar sikerülni.ezuton is köszönöm neki a türelmet és a segitségét.
-
bajaki
őstag
válasz
albinolynx #41112 üzenetére
Most megcsináltam újra az általam linkelt leírás alapján azzal a különbséggel, hogy most benne hagytam a telefonban az akksit, most lefutott hiba nélkül a flash. Azonban maradt rajta a kínai reco.
Nem a CWM jön be.
De most megoldódott a Wifi és Bt probléma. Most már bekapcsolnak. Nagy kő esett le a szívemről. Inkább hagyom a CWM-et csak működjön rendesen a telefon.
-
Batistuta7
tag
válasz
albinolynx #41099 üzenetére
köszi.feltettem és jó lett.örök hála.
-
Batistuta7
tag
válasz
albinolynx #41099 üzenetére
igen van mind a kettő.de akkor g2ls-en belül már nincsennek különbségek?
-
gerejoe
tag
válasz
albinolynx #41076 üzenetére
Köszi próbálkozom,csak nyugtassatok meg hogyha hangot még ad ki a pc nem teljesen lett tégla,mert már 2 napja teljes idegben vagyok hohy dobhatom ki?
-
kosturica
őstag
válasz
albinolynx #40928 üzenetére
Szóval ez lenne az.
-
kosturica
őstag
válasz
albinolynx #40928 üzenetére
Ezzel a flashtools-szal próbál, mert ez a legújabb. Amikor visszadugod a kábelt, az akkut is rakd vissza.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #40906 üzenetére
Senki sem hozott még vissza téglát?
-
RVR400
veterán
válasz
albinolynx #40909 üzenetére
Nekem a Z3-hoz, amit én csináltam Droid Tools-szal, nem volt jó a flasheléshez. 523 byte méretű volt, aztán letöltöttem egy látszólag ugyanolyat, az már csak 516 byte, és azzal működött. Persze az6589-es, de ugyanez a hibakód volt.
-
RVR400
veterán
válasz
albinolynx #40906 üzenetére
Próbálj másik scatter fájlt keresni hozzá.
-
arfer
senior tag
válasz
albinolynx #40586 üzenetére
Én G2LS-re ezt tudtam felrakni. Elindult ugyan, de nem működött: a telefonálás app folyamatosan leállt
. Úgyhogy ment vissza rá a 4.0.4-es eredeti ROM...
-
Groovebaby
tag
válasz
albinolynx #40347 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz
albinolynx #39980 üzenetére
Szorzás van, de nullával történő osztás értelmetlen vagy inkább nem értelmezhető.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
albinolynx #39366 üzenetére
biztos van jobb ajánlat is, ezt találtam így hirtelen
-
válasz
albinolynx #39328 üzenetére
Ezen hogy Xeled be a légipostát?
Huan: olvass bele a V987 topikba.
Bugos a back gomb, és a flashelés sem segített rajta. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
albinolynx #39298 üzenetére
mennyi idő után?
-
janakbacsi
őstag
válasz
albinolynx #38895 üzenetére
nem a küldéssel van a baj, hanem a garanciális ügyintézéssel. ha ne adj isten vissza kell küldeni nekik a készüléket, akkor ilyen tortúrára kell számítanod. én biztos, hogy nem kockáztatnám meg még egyszer. nyilván kicsi az esélye annak, hogy rossz lesz a készülék, de azért benne van a pakliban.
-
janakbacsi
őstag
válasz
albinolynx #38882 üzenetére
ttmalls-al nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak. vissza kellett egy készüléket küldeni nekik javításra és kb. 3 hónap volt mire visszakaptam. értetlenkedtek, töketlenkedtek, a visszaúti postadíjat is kifizettették velem. kb. 20-30 db emailt kellett írnom nekik mire sikerült megjavítaniuk a készüléket. egyszóval töketlen banda, biztos hogy nem veszek tőlük többé semmit.
-
paolinho
őstag
válasz
albinolynx #38588 üzenetére
Van noti.
-
smkb
őstag
válasz
albinolynx #37593 üzenetére
Tartósan nem. Az első hozzászólásbeli mókolás, meg minden egyéb csak időlegesen segít. Pl adatkapcsolat mindenképp kell anélkül meg sem mukkan a gps.A Mobileuncletools ygps mutatványával be lehet indítani, de aztán idővel megint megnyekken. Aztán vannak példányok, amiknél eléri a használhatóság szintjét az itteni hozzászólások alapján, viszont én eddig csak pocsék gps-esekkel találkoztam fizikai valójukban.
-
smkb
őstag
válasz
albinolynx #37589 üzenetére
Elég más G2 meg a G2S. Más a GPS chip is bennük. De az közös, hogy mindkettőben silány a GPS jel vétele. Van G2 is a közelemben, szoktam azt is mókolni.Valószínűleg a G2S-ben sem a HW-val van gond, mert ugyanaz a 6628-as gps chip van már benne, mint a 6589 soc-el szereltekben, illetve az összes 6589-es soc-el szerelt telókban is ugyanaz, mégis telefon modellek közt nagy különbségek vannak. Csak valami szoftver hw közti réteg lehet a ludas, az a gyatra soknál (meg az antenna, de az megint másik kérdés).
-
BullZeye
veterán
válasz
albinolynx #37540 üzenetére
Ezt jó hallani, és emailt írtál, vagy chaten írtál rájuk, vagy skypeon?
Na meg mit mondjak nekik, azt mégse mondhatom, hogy felraktam egy orosz romot, és elég hülye voltam, hogy rosszul emlékeztem, és másik telefonról volt friss backup cwmben.
Btw, egy érintetlen THL W7Sről hogy lehet teljes backupot készíteni? Jól sejtem, hogy CWM kell hozzá legalább?
-
BullZeye
veterán
válasz
albinolynx #37525 üzenetére
Hát de na! Kénytelen leszek ezt művelni, de akkor is ... ez wtf?
(amúgy vicces lesz, mert nem annyira hosszú a hajam, éppen csak eltakarja a fülemet, szóval most kénytelen vagyok megtanulni hogy kell felvenni a telefonomat!)
Értem én, hogy kínai, de a Huawei G300 nem válogatott, ha valami a proximity sensor elé került, akkor bizony sötétült
Azért ezt kitesztelném több telóval is, lehet eladom, és hetente rendelek egy másik kínai csodát, és szakdolgozatot írok belőle, hogy melyik hogy reagál az ápolt hajra....
Aztán kiegészítem, hogy melyik samponra melyik hogy reagált! IT'S GONNA BE AWESOME!
-
7Sony7
addikt
válasz
albinolynx #37508 üzenetére
Jiayu g2 ből van 1Gb Ram os is( igaz 30$ al több).
Egyébként miért húztad ki a listáról az A660-at? Vízálló+GG -
tomatos
aktív tag
válasz
albinolynx #36464 üzenetére
Hát ez nem 140 dodo
Na majd máskor.
-
sasa311
veterán
válasz
albinolynx #36296 üzenetére
Igen, én is ezt vettem fateromnak, mert minden telefont lezúzott
És tényleg vízálló, ami horgászásnál nem jön neki rosszul - hiába, békés nyugdíjas évek
-
gjoe
addikt
válasz
albinolynx #36288 üzenetére
Ha ez kell akkor rendeld innen: [link] Ez megbízható bolt.
-
interstate76
addikt
válasz
Én e tipp alapján rendeltem meg az antelife-ról, (kérdéses színű) szilikon tokkal együtt került 90$-ba.
-
sasa311
veterán
válasz
Vagy kicsit többért A660. A kamerája annak sem hiper szuper de a GPS-e kifejezetten jó! (jobb, mint az én G3-amnak, sokkal gyorsabban talál jelet és pontosabb is).
-
alexw801
senior tag
válasz
albinolynx #26871 üzenetére
Kapható. Pl. a ZOPO ZP100. 6575-tel. Nekem volt, jó készülék, csak ajánlani tudom. Van rá magyart is tartalmazó ROM, de flash-elni kell.
Alig drágább a ZTE V970 (6577 proci), ezt már csak az elején kell flash-elni, utána elegánsan és könnyen cserélhető a ROM Recovery-ből telepítve. Magyart tartalmaznak a ROM-ok. -
Peaceliker
addikt
válasz
albinolynx #26863 üzenetére
froyo (2.2) tól tud a droid 3g megosztást.
(#26868) albinolynx
nekem a huawei g300 on szarakodott a megosztás, töltőn vt folyamatosan mert szívta és melegedett is mint állat (wifin ment a megosztás, lehet bt vel jobban jártam vna, de nem vt táblámban bt), míg munkatársam táblája gond nélkül osztja...nem biztos, hogy az összefüggés a vas-ban keresendő (a tábla 2 magos 1gb ram os cucc), de lehet nem lesz jó a legsemilyenebb cumó :S
-
válasz
albinolynx #26863 üzenetére
Eddig nem találkoztam olyannal, ami ne tudná a megosztást.
(kivéve néhány nagyonoccó cínai droidfón)
Az mtk657x sorozat bizton tudja. -
válasz
albinolynx #26855 üzenetére
Szerintem:
Lenovo A789
Lenovo A660
ZTE V889M
Jiayu G2Mindegyik 4"-os, ~110$
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #26518 üzenetére
Töröltem a kalibrálását, majd újra kalibráltam. Így jó lett. Remélem így is marad.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #26499 üzenetére
Most az elixir 2- ben sem mukodik a szenzor tesztnel. Allandoan csak neart ir, hiaba takarom el.
Otleteket varnek, koszonom! -
zjani007
csendes tag
válasz
albinolynx #26445 üzenetére
Kijelzővédő fólia okozhat ilyen gondot, ha rátakar a szenzorra.
Vagy progi, (nekem pl. a Proximity Screen Off) mellékhatása is lehet.Habár ha azt mondod, képernyőzár gombra sem reagál,
lehet nem a szenzor hibája … -
hungobungo
senior tag
válasz
Megjelenítés menü alján keresd, promitity szenzor, PS sensor, PS calibration, valami ilyesmi.
Ha itt nincs, akkor a telefont kikapcsolod, hangerő - és a bekapcsol gombbal beboot-oltsz factory test módba, ott is lesz PS calibration.
Ha ez sem jön be, akkor talán engineering mode, de nem tudom mi a bill kódja, mert minden típusnál eltérő lehet. -
Doki16
addikt
válasz
Elixir 2 nevű programmal tudod tesztelni. Rámész a szenzorokra és azon belül a közelségérzékelő kell neked.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #24085 üzenetére
Szerintem lehet nyugodtan "MT65XX gyógyítás" link: [link]
Köszönet érte "lalszi"-nak és a keresőnek! -
vegyszer
addikt
válasz
albinolynx #24077 üzenetére
próbáltam visszakeresni, milyen készüléked van, és hogy mit követtél el ellene, de nem lelem itt...
így nehéz bármit is mondani. -
vegyszer
addikt
válasz
albinolynx #24077 üzenetére
ez nem jó jel az álmoskönyvek szerint
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #24072 üzenetére
Ezzel egy időben haza is vágtam a root-ot és az invalid IMEI megoldást is. Volt ezekről összefoglaló hozzászólás a topikban?
A root ezzel ment: Script by Bin4ry (thanks to Goroh_kun and tkymgr for the idea) (22.11.2012) v17
A probléma, hogy nem emlékszem hogyan lett feltelepítve win7 x64 alá az MT driver a bekapcsolt telefonhoz. Gondolom emiatt nem fut le a script.Az IMEI-hez elvileg van sajátomhoz való MP0B_001_NEW fájlom. A felülíráshoz viszont szükséges lenne a root.
-
válasz
albinolynx #14329 üzenetére
Végülis van lehetőség CWM készítésére, ha valaki szán rá időt. Innen gondolom. aTab5-re csinált a fórumtárs.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14527 üzenetére
Akár igaz is lehet, amit írtál, de mi van akkor, amikor pl. egy notebook-on töltöd, ahol komolyan veszik, hogy az USB port 500mA-t tud leadni, szigorúan drága energia (notebook akku) miatt. Márpedig onnan is lehet tölteni egy telefont (be is lehet állítani "csak töltés"-re), tehát akkor a gép alaplapján lévő USB port szűrőkondenzátorát is leszívja majd, vagy egyéb áramköröket rontana el?
Én inkább úgy gondolnám, hogy kisebb teljesítményű töltőnél kisebb áramerősséget tud felvenni a töltéskor (nyilván annyit, amennyit a töltő maximálisan le tud adni), és így lassabban töltődik fel az akkuja a telefonnak. -
Dominó85
addikt
válasz
albinolynx #14527 üzenetére
Pontosan!
-
válasz
albinolynx #14329 üzenetére
A dd egy sima parancs, ami mentést készít az if (input file)-ról of (output file)-ba.
Jól használható pl. partíciók mentésére. (itt is épp erről van szó.) -
válasz
albinolynx #14327 üzenetére
Már volt rá precedens, hogy próbálták. Az első próbálkozás nem volt bíztató, de engem is izgat a téma, úgyhogy nyomonkövetem, mi is történik ott.
-
berigazek
őstag
válasz
albinolynx #14217 üzenetére
Akkor jó :-)
-
berigazek
őstag
válasz
albinolynx #14215 üzenetére
Pár héttel ezelőtt,ugyanitt kedves társam,de mivel mindenki ,,másképp csinálja" ( a töltést) így nem adok tanácsot senkinek sem.Én úgy csinálom,ahogy tanultam évekkel ezelőtt és bevállik :-)
-
berigazek
őstag
válasz
albinolynx #14213 üzenetére
Sok minden,most nem magyarázkodom,mert egyszer már kiveséztük ezt a témát :-)Próbálj ki sok félét és majd rájössz dolgokra:-)
-
pojakcs
senior tag
válasz
albinolynx #14199 üzenetére
Megpróbálom. Root jog kel hozzá, az meg még nincs, de dolgozom a megoldásán.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14076 üzenetére
Igen, azoknak van, de szerintem az még külön valami plugin lehet hozzá gyárilag, mert itt úgy néz ki a menü, csak a négy sarkában nincsenek a fülek meg. Vagy egy régebbi Xperia-s verzió...
Ez az. -
LámaZ
addikt
válasz
albinolynx #14076 üzenetére
Én meg a Go Launcher HD-t ajánlom. Nekem a nagyobbik tabon bejött, szerintem mobilon is jó.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14070 üzenetére
Köszönöm, ez nagy segítség! Még lehet, hogy megpróbálom, de kezdek megbékélni az Xperia Launcher-rel. Egyébként hihetetlen, hogy mit ki nem lopnak a kínai telókba...
Jól sejtem ezek szerint, hogy az appok utáni widget lista is azért tűnt el, mert ez a launcher van fent a stock helyett?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14065 üzenetére
No, nagyon érdekes megoldás lett a vége az egész sztorinak.
Szerintem az EtoTalk-nál is rájöttek, hogy a Superuser ikon kikerült, de igazából nem működik, így küldtek egy új ROM-ot, amit feltettem, és azzal már van root jogom. Viszont külsőleg más az rendszer főképernyője, a menüje. A gyári böngészőt kigyomlálták, Opera lett helyette, azt meg nem szeretem, és amikor leszedtem, akkor meg ott volt a nagy semmi. Hogy lehet rendszer szintre telepíteni egy újat (régit, amit a másikból szerencsére kimentettem)? Mert simán nem ment, sem pedig Root Explorer-rel. Recovery-ből ZIP-ből? De hogy készítsem el a ZIP-et?
Ezen kívül ugyanez a helyzet a launcher-rel is. Rátették az Xperia Lauchert, de nekem a gyári kéne. Nyilván azt még csak le sem szedhetem, mert akkor el sem indul az egész rendszer. Backup után ki is próbáltam.
A menü is megváltozott (a launcher miatt?). Az alkalmazások után nem jönnek a Widget-ek. Hosszan kell nyomni a képernyőt, hogy kitehessek valamit (nem sokat, mert jól kigyomlálták azt is, de az nem is gond, bár van, ami hiányzik).
Aztán volt egy nagyon pofás task manager is a régi változaton, amit már ők tettek fel, de nem tudom a nevét, az is jól jönne, valami MTK-s cucc volt.Szóval ha Recovery-ből vagy máshogy lehet cserélni a fenti alap gyári szoftvereket, ne tartsátok magatokban, írjátok meg légyszíves a módját, szájbarágósan, mert a buherálást csak most kezdtem. Nekem minden .apk-ban van meg/megvan.
A launcher cserét még értem is, ha jól értelmezem, akkor XperiaLauncher.apk kontra Launcher2.apk, az Xperia-s pont tizedakkora méretet foglal.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
albinolynx #14038 üzenetére
Újabb sikertelen eredmény született, igaz a folyamat szépen lefutott. Nincs root jogom, továbbra is ott a Superuser ikon, ami már az eredeti EtoTalk ROM-ban is volt, de még mindig nincs root jogom.:-S
Összesítem: SuperOneClick, Root_with_Restore_by_Bin4ry_v18, MTKdroidTools nem nyert.
-
Szipoly
tag
válasz
albinolynx #14028 üzenetére
Tudom, hogy másképp vannak az ünnepek, csak mikor és mennyire, azt nem
Valamelyik oldalon láttam, hogy kellemes karácsonyt kívántak, ebből arra gondoltam, hogy a sok külföldi rendelő miatt akcióznak ilyenkor.
Minideal-en készülék+tok kerülne 214$-ba, míg jiayumobileshop-on készülék+tok+kártyaolvasó+érintőtoll 204$-ba.
Postaszolgálat ugyanaz, de ahogy Sanyesz. írta, jiayu-sok 3 hét alatt még fel sem adták a csomagot. Mondjuk nekem annyira nem sürgős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged