Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz szbazsi123 #92097 üzenetére
Nem.
Nincs.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
szbazsi123
csendes tag
Hello! Kalandos úton eljutott hozzám egy kínaphone. Totál kamu az egész. Coolpad F2 van az akksi alatti matricán, a bejelentkező animáció is Coolpad. Az AnTuTu legfrissebb verziója mindenféle csodát ír ki (pl. 32gb tárhely, 2gb RAM, fullHD felbontás, 8 magos CPU, 16MP kamera stb), viszont a telefon típusának a mágikus: 4G-4G feliratot írja ki. És 11000-es pontot oszt a benchmark-on Valami csodás kínai-angol ROM van rajta (YunOS 2.9.0). Természetesen semmilyen fehér embernek való dolgot nem lehet rá telepíteni (így például nincs google play), cserébe van egy saját App market nevű piactere, ami csupa csupa kínai írásjellel van tele. Szóval kész öröm a telefon. Az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e valaki ilyen készülékkel, illetve: van-e lehetőség, hogy legyaluljam róla ezt a ROM-ot, és rátegyek egy stock androidot (mondjuk az utóbbi egy utópisztikus kérdés, de azért felteszem)
-
V18
újonc
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tahepa #92084 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy rá való romot flashelj és Batch Tool -hoz valót (az egész, 1db img fájl. Általában a gyári romok ilyenek)! Ezt csak azért írom, mert a custom cuccok általában nem Batch Tool -hoz, hanem Flash Tool -hoz készülnek. Ez egy másik program és másik módszer, aminél a rom összetevőit külön-külön is lehet flashelni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tahepa #92082 üzenetére
Érdemes, bár egy 3188 -asnak nem kéne belassulnia. Batch tool -ban két opció van. Upgrade és restore. Az upgrade funkció sztem nem fog segíteni. Inkább ments minden fontos dolgot és restore -ral flasheld a romot! Az mindent radíroz. Aztán újraindítod, hagyod 5-10 percig felállni a rendszert, ne állítgass rajta semmit! Majd megint újraindítás és onnantól használhatod.
-
tahepa
senior tag
OFF OFF OFF TÉMA
Concorde tab slim rendesen belassul (közel egy éves). Mindenféle takarító programot használtam ...semmi...Gyári visszaállítás után sem javult. Frissítés nincs rá. Leszedtem a gyári firmware-t.
RKBatchTool v1.6 -t használják a leírás szerint a frissítéshez. Hozzáértők szerint tudom-e a gyári firmware-t úgymond "frissíteni" a letöltött ugyanolyannal gondolván hogy ezálltal visszaáll a gyári új állapotba ?
Netán nem lehet ilyet csinálni vagy nem érdemes ?
[link]
Bocsánat az offért... -
Taktoj
aktív tag
sziasztok.
Nejemnek keresnék okostelót.
már rengeteg tesztet elolvastam, kigyűjtöttem a sony kamerával rendelkező okosokat, de kiderült valahol, hogy ez sem biztosíték a jó minőségre. coolpad f1 t irják(tok) jól fényképezőnek, de hátha van más alternatíva- legfontosabb hogy nagyon jó képeket készítsen , a gyerekről állandóan készülnek a fotók
- gorilla glass2 minimum - néha én is használnám a bőrkeményedéseimmel
- gyárilag rootolt - én sajna nem tudnék ilyen varázslatot rátenni
- avi t tudjon nézni ha unatkozik - nincs türelmem konvergálgatni
- az ár max35ezeresetleg kicsit több ha a kamera miatt ebben az árfekvésben nincs megfelelő. legyen max 65ezer.vagy vegyek inkább egy samsung s2 t? az ujonnan 53ropi
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
RVR400
veterán
Van nálam egy S9920, aminek az lett a megoldása, hogy leforrasztottam a LED gombvilágítás, és HOME gomb szalagkábelét, különben használhatatlan. Hogyan tudom megoldani, hogy a Menü vagy a Vissza gomb dupla megnyomásával a Home parancs lépjen érvénybe?
-
hair
csendes tag
Melyik telefont érdemesebb megvenni?
ZTE v5 Red BULL vagy a Lenovo s820?Köszönöm segítségeteket.
-
Nagya21
addikt
válasz Laza... #92056 üzenetére
Hali!!
Kit verek én?????
Na a viccet félretéve, első hidegindításnál kicsit kóbászolt a jel, de egy ujraindítás+gps stat progival ellenörzés után stabilan mutatta hol vagyok. Énmegyekkel eddig nem próbáltam, de ha megyek a Zasszonyért du akkor kipróbálom.
Ja a coolpad 7320 az tökéletes.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Mottie
őstag
Kezemben a Z7 Max ^^ Nemsokára jelentkezem teszttel, addig privátban vagy akár itt a topicban jöhetnek kérdések, hogy miket is nézzek meg rajta.
Be Victorious!
-
vapega
tag
válasz MrChef #92044 üzenetére
A miniinthebox testvére, pontosabban egy cég. Amikor reklamációm volt a minin akkor a lightinthebox levelezett vissza.
A miniinthebox az nagyon korrekt az tuti. Rendeléstől számított 2 hétre minden megjött, Belga postával küldött, Holland feladási címről.Ja atelóhoz még jön 10$ szállítás.
MI 10T
-
fi:zi'k
nagyúr
Anyósnak kellene telefon a THL W100 helyett, mivel totálkáros lett.
A feltételek:
-fehér legyen!!4!4!
-csak enyhén kerekített sarkok
-minimum azonos szintű hardver
-fizikailag lehetőleg ne legyen nagyobb
-FHD nem feltétel
-30e körülNekem első körben a Lenovo A850+ jutott eszembe, bár az jóval nagyobb.
Egyéb tippet szívesen vennék.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
A HTC one 802W dual activ-os vagy dual standby-os?
-
Járókeret
senior tag
opdenottal ismét kérdésem lenne.
gps nagyon fontos,hogy jól és gyorsan működjön. van erről tapasztalat?
-
tokyo2
tag
Egy új startup cég telója... kiváncsi lennék a véleményekre:
[link]Zeaplus M4
99$ + 29$ Eu raktárból szállítás.[ Szerkesztve ]
-
MrChef
aktív tag
válasz gixxergabi #92046 üzenetére
Szia! Köszi a leírást! Így kicsit már más a leányzó fekvése.
-
gixxergabi
senior tag
válasz MrChef #92033 üzenetére
Szia. Umi C1-el nekem a gps volt a bajom, pedig több progival is próbáltam, de lehet a "fémváz" cseszi el.
Fotó-videótól se estem hanyatt sajnos, a DG550-em szebbet csinált, főleg videót. Néha bekapcsolt a kijelző pedig nem is jött értesítés. Amikor én rendeltem még arról volt szó hogy Gorilla Glass, aztán kiderült hogy nem az, azt se tudtam kideríteni hogy tényleg Sony kamera van e benne, sztem nem az. Illetve az érzékelők sem működnek amiket írtak, és bár Antutu azt írja van, de mégsincs mert kalibrálós tesztprogramok sem mutattak semmit... szóval így csalódás volt nekem.
Viszont tényleg szép, és kellemes tapintású a hátlap, meg szép a "hűvös" fémkeret de valahogy mégsem tudtam megszeretni, így már nincs is meg...A "micor sim" felirat pedig inkább gáz volt (igen el van írva a foglalatnál) http://ru.comebuy.com/media/catalog/product/cache/6/image/0c9d38bf24f8c9fbf9e7a311e0b6c8bf/i/m/img_0489_1_1.jpg
[ Szerkesztve ]
-
rtzui
csendes tag
Néztétek már ezt? Lava Iris 504Q+
http://gizmomaniacs.com/lava-iris-504q-with-10mp-sony-exmor-rs-sensor-launched-for-rs-13999/ -
MrChef
aktív tag
A "kocka"vadászatom következő állomása a Light in the box nevű, részben magyarra is lefordított kínai oldal.
Íme [link]
Azt írják, az EU-s központjukból szállítják a telót. 130 dollárért tutinyerő (plusz 10-20 USD a szállítás), elvileg még 4 napig.Van erről a webshopról tapasztalatotok?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Használod a contact manager-t?
Ha nem,
root,
link2sd,
jegelés.Gondolom nem a google névjegy szinkronizálása.
Hanem valami lenovo okosság."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
TCr
veterán
Srácok, a kínai Lenovo A656 telefonomon reggel óta frissíteni akar a contact manager.
Frissíthetem, vagy frissítés után full kínaira vált?
Ha utóbbi, akkor a frissítési figyelmeztetést hol tudom kikapcsolni?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
b0bcat
addikt
Ami az egyik böngészővel szaggat, az a másikkal elképzelhető, hogy nem. Az egyik telefonomon a gyári böngésző szaggat görgetés közben, a Chrome nem, a másikon meg fordítva. (Az egyik Qualcomm procis, a másik MTK.)
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
hair
csendes tag
Sziasztok
Ezt a telefont keresem JIAYU G2F. Kit ajánlatok aki egyből telefonálásra készen adja át, garanciával.
Köszönöm.
-
akos727
senior tag
Remélhetőleg a héten érkezik az én S168-asom is, majd írok róla egy rövid első benyomást
-
gamegod
senior tag
Udv az uraknak! 50-60 e ft kozott most melyik azsiai csoda telefont ajanlanatok ? illetve lenne egy olyan kerdesem hogy egy fel eves Huawei Honor 3c-ert (2gb ram-os verzio) patika allapotu, foliazott, melle 11 db foliaval, flip bortokkal, fekete szilikontokkal es egy tempered glass alu hatlappal (egyenesen kinabol ) megspekelve kb mennyiert lehetne elpasszolni?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
MrChef
aktív tag
Már én sem tudom, hol áll a fejem.
Ez az értékelő oldal részben a valóságot tükrözi: [link]
A Coolicool-ra jókat írnak. Van, aki csak spam-levelek miatt húzta le.
A MiniDeal igen jóra van értékelve, mégis hárman lehúzták: [link]
Simán lehet, hogy a konkurencia savazza XY felhasználó név alatt...
Az efox-ról írnak jót-rosszat.[ Szerkesztve ]
-
MrChef
aktív tag
Az Efox-ról mi a véleményetek, tapasztalat?
Pl. [link] -
b0bcat
addikt
Úgy fest, nem csak nekem jön be az S168.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
CoolBoy323
nagyúr
Motorola G v2?
-
Laza...
addikt
-
HENE
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Az ár 250 USDig
A G4S tényleg kicsi,
a S860 nem bővíthető,
a P780 csak 1GB RAM.A THL 4400 is
Szemeztem a THL 5000-rel, de képernyőproblémák elvették a kedvemet.
Nézegetem a REDMI NOTE-t. De abból meg lehet, hogy érdemesebb megvárni a NOTE 2-t.
Van előnye a 8 magnak a 4-gyel szemben azokon a területeken, amiket írtam?
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz tfalcon96 #92002 üzenetére
Az S168 nagyon király.
3 napja használom. Stabil rendszer, erős akku, szép kijelző (nyilván a maga kategóriájában, a 200 PPI-s mezőnyben), és fotókat is szebb minőségben készít, mint amit vártam ebben az árkategóriában. Gyakorlatilag azt tudja, mint másfél éve az akkori sláger, a ZTE V967S, csak keskenyebb és erősebb a fotós képessége.
-
Shino89
csendes tag
Sziasztok!
Telefon kérdéssel fordulnék hozzátok(mi mással )
Nagyon megtetszett a Hongmi Note, viszont mielőtt bárhonnan is megrendelném, szeretném megkérdezni, hogy hasonló külső paraméterekkel, létezik-e frissebb konfig? A másik meg, h honnan tudnék úgy rendelni, hogy a viccet rátéve olcsóbban jöjjek ki?
Köszi a segítséget előre is! -
törölt tag
válasz balazs1011 #92006 üzenetére
+1
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Mit ajánlanátok alábbi célra:
- telefonálás, böngészés, céges levelezés (MS Exchange), viber, videó
- közepesen fontos a kamera
- hosszú üzemidő viszont nagyon fontos
- játékra egyáltalán nem használomParaméterek:
. quad vagy octacore (van értelme octának, ha nem játszom?)
- 2 GB RAM
- 5-5,5"
- HD vagy FULL HD kijelző
- aksi min. 3000 mah? -
illjo
senior tag
Sziasztok! Alinál kiterjesztettem a dispute-ot, mert eladóval nem tudok megegyezni a fake Lenovo A850S refundról.(Ami volt már itt porondon, Cappa segítségével tudtam csak visszaállítani amit elpiszkáltam benne). Csatoltam videot, amiben MTKDT -ban mutatom, hogy MT6592 helyett MT6582 és ki is irja prpgram hogy MT6592 fake, valamint hogy nem full HD-s mint ahogy írták, és nincs GPS stb. Fotók is vannak hogy hiányoznak a lenovo jegyek belsejéből, dobozból. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata, hogy mit fogadnak el, adjak e még több bizonyítékot? Mert a válasz e-mailjukben felhívják figyelmet, hogy legyen elegendő bionyíték az alapján döntenek, gondolom nincs kedvük vacakolni. Antutu-t írják, de az felejtős, mert azt cheatelik, csak a 4.5-ös verziót engedi feltenni és nem enged utána frissíteni.
https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
tfalcon96
aktív tag
Sziasztok, max.90-95 USD körül keresek telefont. Számomra a legfontosabb a megbízhatóság, és nem ijedek meg, ha egy kicsit (G2F már volt a kezemben, root, capparom felrakása) mókolni kell. Lényegében egy G2F minőségű telót keresek, csak nagyobb kijelzővel. Ebben a kategóriában a Leagoo Lead 3S-t és a Cubot s168-at találtam (+ egy Doogeet, de az nálam nem pálya, az átcimkézőbűvészet miatt). A Leagoonak szerintem nagyon ronda a hátlapja, és az akku is karcsú, szóval eddig a Cubot maradt. Elég régóta olvasom a fórumot de a Cubot GT99 és Tronsmart kereszttelefonokon kívűl nem emlékszem más átcimkézősdire, szóval az S168 milyen döntés lenne a megbízhatóság szempontjából, esetleg más alternatíva?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest