-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
válasz
ekrisztian #137532 üzenetére
Nálunk van egy LeEco, semmi baja nincs.
Az hogy te semmihez SE értesz, nem a teló baja. -
DJGABI
addikt
válasz
ekrisztian #137532 üzenetére
Igazából egy Redmi 4x mint ami nekem van bőven jó lenne neki is, de már használtan is ritkán futni bele. 6-ost nézegettem, de amiatt h mediatek nagyon húztam a szám. Akkor már S2. Ja meg tepsik is..
-
dethroner
veterán
válasz
ekrisztian #137254 üzenetére
Pécsen vagyok, elég messze. Kétoldalúból a 3M LSE 300-at olvasom jónak, tényleg így van?
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #136696 üzenetére
Nekem a Nokia 6230 volt a legjobb.
Mert lehet hogy a Honor 8 mindenben sokkal okosabb , de egy kis kamerázás után forró az egész. És attól nem kaptam szívrohamot minden egyes földre esésnél. -
Ciccuka
veterán
válasz
ekrisztian #135696 üzenetére
Köszönöm!
Melyik érheti meg vajon? -
Upo
addikt
válasz
ekrisztian #135471 üzenetére
Nálam sincs, mondtam hogy a fiamé. Topikjában biztos megmondják, sokkal könnyebb akinek kézben van a készülék. [link]
-
Upo
addikt
válasz
ekrisztian #135439 üzenetére
Fiamnak BV6000 van, ott ki kell kapcsolni a kesztyű módot és jó lesz.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #134927 üzenetére
Ha az nincs is, de like-olós van.
-
RVR400
veterán
válasz
ekrisztian #134902 üzenetére
Vagy egy fóliaszerű gumihártya tartaná bent, ami a két végén belóg a készülékházba, és csak elszabták a ragasztását.
-
sasa311
veterán
válasz
ekrisztian #134902 üzenetére
Az a fura, hogy van a gombon két szélesebb kis "pöcök", nem tudom mennyire látszik a képen.
Önmagában ez SZÉLESEBB, mint a gomb helye. Úgy lehet visszarakni, hogy egy irányból buktatom aztán kicsit erősebben megnyomom és akkor bepattan. De mégis kipottyan
Ha fordítva rakom be akkor nem is kattan be, csak simán kiesik magától.Látszólag nincs rajta törés, horpadás, elhajlás, semmi. Ezért gondolom, hogy van valami trükkje a visszaszerelésnek. Lehet pont az, hogy a keret összeszerelése előtt kéne berakni?
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
ekrisztian #134845 üzenetére
Debloaterrel megoldható valószínűleg.
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #134845 üzenetére
Lehet
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #134733 üzenetére
Hely is kellene a gomboknak. Ott van még a káva alatt az USB csatlakozó, a hangszóró, nem lesz hely a kapacitív gomboknak is egy olcsó telefonnál.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #134531 üzenetére
Annyira nem hiányzik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #134535 üzenetére
A hardvert nem nagyon kell másnak tervezni.
Nagyon erős volt a 7 is, nem lesz ez másképp a 8-nál sem.
Igen, a BMW tervezte, annyi különbséggel, hogy itt nem kell brutál felárat fizetni, mint a PD logós termékeknél.
Remélem a 8-nál is megtartják ezt a jó szokásukat, mert nekem nagyon bejött a 7 külseje. -
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #134528 üzenetére
Rendszer nyelve angolra volt állítva, sosem láttam kínai karaktert.
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #134393 üzenetére
Jaja.
A szomorú ellenben tényleg az, hogy ha valaki kicsi de használható telefont akar, akkor Iphone 5c/s .
Vagy nem vesz okostelefont. -
válasz
ekrisztian #134373 üzenetére
Bennem is van.
Igaz, szelektív, de van. -
válasz
ekrisztian #134369 üzenetére
"Vagy azért mert nem ismerik a telefon ezen hibáját," és azért, mert báncsa a fülem/szemem, ha valaki ok nélkül fikázza a kínai mobilokat.
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #134287 üzenetére
Ha jól láttam, akkor olyan extra rápattintható hátlapot is adnak az X2-höz, hogy ha azzal együtt dobod a vízbe, akkor a felszínen fog lebegni a telefon, mint egy kis csónak.
Ha jól láttam, akkor a hátlapon is van üveg felület, ami bár jól néz ki, de felvet kérdéseket... (nem törnék vele diót...)
Azért a szmog nem mindenhol olyan nagy, mint a hírekben. Shenzhenben pl. általában jobb a levegő, mint mondjuk Szegeden... és akkor Budapest-tel inkább jobb ha nem hasonlítjuk össze, mert még megszidnának országimázs-rombolással vádolva.(#134288) Nikaré : Majd péntek estére kiderül... vagy nem... eléggé flúgos az ürge. Tavaly még lekezelő volt velem és bár idén ő kezdeményezte a találkozót, de gyakorlatilag kétszer is őmiatta hiúsult meg. Harmadjára már nem játszhatja ezt el.
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #134285 üzenetére
A gyár területe eléggé "nyócker" fílinges. Estefelé lehet, hogy már én sem mennék el oda abba a külvárosi ipartelep-kerületbe. (Habár az ottani metróállomásnál csomó jó kajálda nyílt.)
A Conquest nagyságrendekkel belvárosibb helyen van (szűk 1 óra sétányira tőlem).
Azért érdekes, hogy egy Volatile Organic Compound (VOC) environment detector -t beépítettek az X2 telefonjukba. Mondjuk ezzel remekül lehetne a dohányosokat csesztetni melletted, hogy "miattad még a telefonom is bejelzett, hogy mérgető a levegő"! -
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #134209 üzenetére
Nem. A ZUK mögött ott maradt a Lenovo. A ZUK fejlesztőcsapata is megmaradt, a Motorola telefonokon is ZUI fut Kínában.
Nincs időm sajnos ROM-ot gyártani.Z2 Pro-ra nem is csináltam, csak Z2-re, de ott sem tudnék már csinálni, mert nem tudom kitesztelni.
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #133351 üzenetére
ha bizalmatlan vagy akkor dugd töltőre. Ha 0 közeli állapotról kb. 70-80 perc alatt feltölt kikapcsolt kijelzővel, akkor gyorstöltő. Ezen kívül még nézheted ilyen USB-s töltésmérőkkel is a leadott (telefon által felvett) feszültséget/áramerősséget.
Azt ne felejtsd el, hogy a 7.0-es droid gyári ZUI-val (2.5.462) csak a képernyő kikapcsolt állapotában tölt gyorsan. Ezt a developer optionsban ki lehet kapcsolni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #133357 üzenetére
Lassan is tölt?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #133351 üzenetére
ZUK Z2 Pro QC 3.0 certified? A Z2 nem volt, azt tudom. Tehát ha a ZUK nem fizeti ki a Qualcomm-nak a licenszt, akkor nem lesz gyorstöltés.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #133345 üzenetére
Rá van írva a töltőre, ha QC.
-
junkpod
veterán
válasz
ekrisztian #133311 üzenetére
Vagy 4g vagy semmi? És akinek régi teloja van? Ezt nem is értem...
Vikorhu: waze, email megy azon is, nem? -
Zozzz2000
tag
válasz
ekrisztian #133040 üzenetére
Nem .. Én csak szimplán béna vagyok a nyelvtanhoz.
-
Zozzz2000
tag
válasz
ekrisztian #133036 üzenetére
Biztos pisztolyt fognak a fejedhez ,hogy kamionvezetés közben a telefont nyomkod.
-
RVR400
veterán
válasz
ekrisztian #133034 üzenetére
Akarod mondani topikja.
-
ctibor
senior tag
válasz
ekrisztian #133016 üzenetére
Köszi
-
Ájvé
veterán
válasz
ekrisztian #133012 üzenetére
Igaz, gyorsan futottam át rajta.
-
ouzohuto
senior tag
válasz
ekrisztian #132978 üzenetére
Volt levegő és kontakt is, sajnos semmi
-
ouzohuto
senior tag
válasz
ekrisztian #132978 üzenetére
aham köszi megpróbálom!
-
válasz
ekrisztian #132924 üzenetére
Vedd meg a Spemallról.
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #132512 üzenetére
Ha global rom lett volna rajtuk, akkor lehet, hogy egyből magyarra állítottam volna.
Páran egyébként "csak" játszottak a kiállított telefonokon.
Amúgy a Mi5s Plus telefonok körül döngicséltek a legtöbben. -
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #132355 üzenetére
Nem akarsz reklámot? Rendszer szinten 20-30$ amúgy meg vegyél fizetős appot.
Én így szeretném, ha működneMegoldás Adguard
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #132352 üzenetére
Framaroot-tal eléméletileg lehet root-olni az M1L Smartisan telót, viszont én úgy tudom, hogy onnantól kezdve reszeltek a wifi-n keresztüli gyári frissítéseknek.
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #132343 üzenetére
Jaja. Annó amikor az M1L a kezemben volt, azért rápróbáltam a Morelocal-ra, de nem engedte sajnos.
Ettől függetlenül viszont én továbbra is nyitott vagyok a T3 Smartisan-ra, ha végre megjelenne, mivel a kínai ismerősök nagyon meg vannak elégedve a Smartisan stabilitásával és biztonságával: szóval azért van előnye a zártságnak is. Rebesgetik, hogy a későbbiek folyamán elképzelhető, hogy lesz majd egyszer csak magyar nyelv is a Smartisan-nál. Esetleg megkérdezem valahogy a Smartisan-t... legfeljebb elhajtanak.A Nuts Pro egyébként nekem is nagyon bejön kinézetre, viszont nagyon-nagyon csúszós telefon... szilikonos tok nélkül "veszélyes" kézben tartani. Lehet is kapni hozzá és úgy már nagyon jó kézbe venni.
Beszédes, hogy mint láthattátok, esti képeket máris szebben lő, mint a Mi6. -
han_lev
senior tag
válasz
ekrisztian #132343 üzenetére
Ja, nagyon jó kis márka, bár az utolsó kiadásaik nem flag ship killer processzor, vagy más tekintetében, de szoftweresen azt mondják bugmentes (kinai iphon), viszont annyira belpiacos, hogy már azon us csodálkozni leher, hogy angol nyelv van rajta...
-
jmuranyi
tag
válasz
ekrisztian #132342 üzenetére
Néztem, hogy jött ki a 306 USD.
Aztán rájöttem, hogy az ott EURO -
han_lev
senior tag
válasz
ekrisztian #132312 üzenetére
400 dodo körül One+3, vagy mar a 3t.
Vagy MI5, vagy MI5s. Kint a MI6 ezért lement az ara is, csak kevesebb a ram (3gb) benne.
Én ezt venném. -
viktorhu
veterán
válasz
ekrisztian #130776 üzenetére
Látod ezér nem szabad kínai telefont venni, mer belassulnak. Lehet kapni 30-ért rendes sansungot a hassan gsm-nél magyar garanciával, miért nem azt vettél
-
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #130242 üzenetére
Dual SIM-es adapterrel sem lesz Androidos, úgyhogy maradtál OFF.
Szerk: Nevelés pedig jogos, lassan 14 éves fiam is a levetett Hongmi-mat használja, év végén meglátjuk.
-
hevizms
addikt
válasz
ekrisztian #130190 üzenetére
Hajszárító elegendő hőt ad ehhez?
Hot plate melyiket ajánlod? -
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #130063 üzenetére
Mondjuk nekem volt 316i is, most 523i van. Mindössze ég és föld a különbség.
Közben Xiaomi-m van. Szóval menő vagyok.
UI.: Gyúrok is, de nem rakom ki az ablakon a karom, valamint mindig használom az irányjelzőt. -
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #129503 üzenetére
Parancsolj! Telekom Fon
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #129462 üzenetére
Persze, mert egyszer ki akartam dobni a LeEco.re-ről.
(gondolom ez sem javított a szimpátián, amit irántunk érez
)
Összeveszett egy lengyel sráccal, szokásos nemzetek közti vita, amit én adminként nem tolerálok sehol.
El is tűnt egy időre, aztán csak visszatért... -
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #129460 üzenetére
Lecseréli a modem firmware-t. Sok esetben az újabb ROM-okban rosszabb a térerő, vagy megszakadhat területtől, vagy szolgáltatótól függően. Az oroszok mániája, hogy mindig kísérleteznek ezzel. Inkább feltöltik az összes elérhető verziót, aztán mindenki felrakja azt, ami Neki szimpatikus. (az esetek nagy százalékában leginkább placebo ez, de van, hogy tényleg hasznos)
-
tahepa
senior tag
válasz
ekrisztian #128776 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #128496 üzenetére
Meg is van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #128459 üzenetére
Ne kapcsolja ki a wifi-t.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #128457 üzenetére
A security alkalmazásban be kell állítani, hogy miket nem zárhat be a háttérben, valamint az app választó képernyőn húzd le őket, hogy megjelenjen egy kis lakat.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #128455 üzenetére
EUI verzió?
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #127647 üzenetére
lenne ha 100 dodo lenne
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #127582 üzenetére
Valahogy így. Van ilyen adapterből 9 lábas kivitel. Egyik irányban csatlakoztatva nagy töltés, megfordítva kis töltés+PC szinkron. Sztem is lehetne olyat csinálni, ami töltés, vagy OTG. A PC -s adatátvitel nekem nem kell. Másfél éve nem volt PC -re dugva a telóm. Ha nagyon muszáj lenne, akkor kipiszkálnám az adaptert. Külső eszközöket viszont napi szinten csatlakoztatok. Se kényelmes se egészséges nem lenne annyiszor ki/be rakosgatni az adaptert.
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #127575 üzenetére
Miért nem lepődök meg?
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #127233 üzenetére
És eltévedt benne.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #127178 üzenetére
Gondoltam rá, hogy beteszek egy képet a cikk végére, de az ZSUK, ez meg ZUK, szóval meggondoltam magam.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ekrisztian #127148 üzenetére
A telefont nem sajnálnám tőle, ha kapna. A lehetőséget igen, hogy ott "kolbászolhat"....
-
RVR400
veterán
válasz
ekrisztian #127150 üzenetére
Szerintem a szögletes dobozos Pepsit kapta.
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #127150 üzenetére
Van nekik valami IP67-es SOS, power bank "izéjük" is.
Majd abból is "le akarok nyúlni" egyet. -
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #127148 üzenetére
Hááát... amint beléptem az irodájukba, egyből adtak egy dobozos Pepsi-t.
Mivel egyből meg is ittam, ezért adtak még egyet...
... nem akartam bunkó lenni, úgyhogy a másodikat már az "itthoni" irodámban nyitottam csak fel. -
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #127133 üzenetére
ekrisztian: Öh, hogy érted?
Amúgy dióhéjban... a központjukban senki sem beszélt angolul (na meg, ahogy írtam én vagyok náluk az első "foreigner"). Persze remekül megértettem magam így is. A nagyfőnök nem volt ott éppen, de jelezte nekik, hogy beszélni akar velem, szóval átadták a telefont és ő bezzeg tudott angolul és nagyon megörült nekem.
Holnap találkozom vele személyesen a gyárban és majd jól körbenézek ott...
Sajnos csak gagyi Jiayu G4HG képeket tudok készíteni majd ott egyenlőre, de igyekszem megosztani veletek majd az "élményt". -
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #127080 üzenetére
Magam is csodálkoztam, hogy Wu Jing az arcát adja hozzá.
A 4GB RAM 64GB ROM verzió ára 2999yuan (max ennyit szánnék amúgy is a vásárlásra)... de egyszerűen képtelen vagyok dönteni.
Sugalmazásokat várnék csak, mielőtt kidobok rá ennyi pénzt.
Jövő héten tervezem, hogy bemegyek az egyik AGM shop-ba és megtapogatom élőben is... az még ingyen van. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian #127080 üzenetére
470-625$ közt láttam most így hirtelen rákeresve.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ekrisztian #127036 üzenetére
Inkább ne ezt vedd ! Neked is Coolpadod volt ha jól emlékszem ? Lebarád van amúgy ?
Ment pü .
-
bb71
őstag
válasz
ekrisztian #126997 üzenetére
Miért nem lehet egy sd kártyát beletenni?
-
Soká
senior tag
válasz
Oké, igazatok van, hogy a 8Gb szűkös. Ezzel együtt a gyerekek mindent képesek telenyomni, mert csak töltögetnek-töltögetnek... innen nézve nekik kell a legcombosabb készülék...
Akkor mit ajánlanátok?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
+1
-
kmarci25
veterán
válasz
+1 Ez nagyon fontos szempont, meg szerintem elférne ott a 2 GB ram is, de tény, hogy fontosabb a tárhely.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ekrisztian #126955 üzenetére
Januárban elvileg beköttetem , az 50 mbps- és csomagot nèztem . Csak ôssze ne törjem addig ezt a telefont ! Rendkívül megutáltam !
Amúgy írtam a Lebarának , kérdeztem , h lesz- e 4G , de a válasz nem okozott csalódást : nem lesz 4G !
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #126801 üzenetére
Vezetés közben nekem tartóban van a teló. Két Wayteq X985 BT van mellette. Az egyik a navi, a másik pedig a zenét nyomja FM transmitteren. Ez utóbbi van kékfoggal a telóra hangolva, és így tudom vele kezelni a hívásokat is. Ami a kézbevételt illeti, nálam alapértelmezett a fekvő nézet, vagyis a kétkezes használat. Szóval, a kérdésedre válaszolva, én inkább a 6-6,5" -t preferálom.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #126797 üzenetére
Erre való a Le Pro 3 a B20-al. 5.5" és ugyanaz a hardver és olcsóbb.
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #126107 üzenetére
Szted egy okosóra akkuja meddig bírná az AP módot?
-
IldiH
tag
válasz
ekrisztian #125823 üzenetére
Éppen tegnap mászkáltam a gugli beállításokban és bizony már benne van az is, hogy engedélyezed ezekből az info gyűjtést. Engem mondjuk éppen nem zavar, ha a tárolt infók kitalálja aztán a gondolataimat egy keresésnél
-
KamuMazsola
őstag
válasz
ekrisztian #125495 üzenetére
Hálás köszönet!
Bendegúz98 a videó nem érhető el.
-
válasz
ekrisztian #120068 üzenetére
Imhol: [link]
-
nyisziati
veterán
válasz
ekrisztian #120068 üzenetére
Próbáld a mélyvíz topikban: [link]
-
eszementális
tag
válasz
ekrisztian #107449 üzenetére
Az lesz ma egy ismerős megírja a panaszlevelet csak mire én elküldöm a telót meg ők küldenek valamit az egyörökkévalóság lesz (gondolom így münködik)
-
eszementális
tag
válasz
ekrisztian #107441 üzenetére
Töltést veszi, 4,27 V-ot mértem!
-
nyisziati
veterán
válasz
ekrisztian #107443 üzenetére
"Kinek mi a jó? Ez is folyton előkerül mindig.Én már unom is egy kicsit"
Ja. Én már nagyon. Közepes képeket készít mindegyik, kis különbségekkel, kivéve az elfogadhatatlanokat.
De ma már olyannal csak elvétve találkozni. A többség teljesen elfogadható képeket készít. Csak nem kell túlhájpolni a minőséget és minden oké.Közben még eszembe jutott, hogy az általam látott első kamerás mobilt, egy kettényitható Samsungot egy ismerős házaspár vett 2001-ben. 150.000-ért, részletre (akkoriban kb. 40.000-et kerestem havonta). VGA felbontással (640*400). A belső, kb. két collos képernyőn nézegettük a macskás képeket, azon még éppen nem látszottak a pixelek.
Tiszta élvezet volt. (szarkazmus!)Na most ehhez képest ma... És vegyük hozzá az árkülönbözetet is. Meg a fizetési viszonylatot. Nem olyan rossz a helyzet, sőt. Csak a DSLR minőséget nem szabad idekeverni, és minden a helyére kerül.
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #106867 üzenetére
Ja, oké!
KTU-nak már leadtam délelőtt a tabot. -
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #106864 üzenetére
Köszi, KTU helyben van, bevállalta.
-
KTU
addikt
válasz
ekrisztian #106694 üzenetére
Itt tudnak segíteni:
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik (kiemelt téma) -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian #102273 üzenetére
en mindenféle képpen egy szűz gyári rommal próbálkoznék. Abbol flashelheted az egészet, preloader , system, uboot... bár ha jól emlékszem cappa romjai is gyáriak csak kipucolta öket.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian #102265 üzenetére
Vagy egy saját mentésből kéne a preloader vagy pedig egy biztossan hozzávaló gyári romból. Elárulhatnád viszont mi történt , hogyan tégláztad le a telót és milyen telefonról van szó.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
ekrisztian #102262 üzenetére
Firmware upgrade-re állítsd.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian #102262 üzenetére
Ha jól emlékszem preloader probléma. Próbáld meg kicserélni a preloasert egy biztossan a telefonra valóra. Mondjuk mentésből vagy gyári romból.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ekrisztian #101759 üzenetére
Csak francia hont tudtam beállítani címnek...de még nézelődök. Viszont ami érdekes , hogy csak a franciáknál van készlet. Ami folyamatossan fogy, 1-2 db/ nap. Viszont a tulajok semmit sem kaptak csak igérgetést, hogy hamarossan küldik. A francián kívül pedig a legtöbb ország hivatalos asus shopjában nem hogy készleten, de még a palettán sincs a zenfon 2. Nagy valószínűséggel ithon is meg lehet majd venni , de kiindulva a zenfon5 4G majd 90k-s árából, nem fogják olcsón mérni. Mivel a legtöbb helyen még presell így az árat is csak saccolni lehet, de szerintem a leg fullosabb darab 4/64 z3580 450$ kornyeken fog startolni.
-
katt777
félisten
válasz
ekrisztian #94472 üzenetére
Nem volt bekapcsolva, és nem tudtam recovery módba sem lépni, abszolut fel sem villant a kijelző.
Tettem próbát, mivel ált. akkor csinál ilyet, ha totál lemerül. Jó fél óra után megjelent az üres elem ikon, mintha zértó töltésen lenne, elindult 66%-os töltöttséggel (előtte 100% volt). Feltöltött, aztán leállítottam, hogy visszategyem a Sim-et, erre megint nem indult.Néhány próbálkozás után megint elindult, 100% után ezúttal 83%-os töltöttséggel. Ja, és az első újraindulás után megszűnt az a probléma, hogy elsőre nem volt forgalom wifin.
Most még nem néztem, de azt már készséggel elhiszem, hogy nem a windows a leghülyébb OS.
CM Battery Doctor frissítette magát közben, okozhat az bajt?Jó fél éve megvan a teló, még nem volt vele probléma.
-
válasz
ekrisztian #91354 üzenetére
Sajna barmelyik lehet.
Ha a readback flashtoollal megy akkor lehet sw hiba. Ekkor egy gyari rom felrakasa segithet.Ha nem lehet kiolvasni sem akkor eselyes a hw hiba.
-
csabili74
aktív tag
válasz
ekrisztian #89647 üzenetére
Galaxy SIII. 4.4.2 megy rajta rendesen.
-
Nagya21
addikt
válasz
ekrisztian #83204 üzenetére
HAli!!
Nekem van 3m ragasztószalagom kétoldalas, ha szfvár környéki vagy akkor tudok adni.
Üdv Nagya
UI:kb 3cm széles, abból kell vágni -
Laza...
addikt
válasz
ekrisztian #83204 üzenetére
RVR400-at keresd, Ő mostanában vett, biztos tud több infót
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
ekrisztian #80636 üzenetére
Meglesem, koszi!
Majd irok hogy sikerult-e. -
dzsoke2
tag
válasz
ekrisztian #80182 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki segített,főleg EKRISZTIAN-nak jár a nagy piros pont
-
dzsoke2
tag
válasz
ekrisztian #80130 üzenetére
Nem nem látja az mtk droid az adatokat,ezért merült fel bennem a driver hiba lehetősége.Mindjárt ujrarakom drivert és megpróbálom.És ez a pláne hogy egyszer már mükött,de most se a flastool se a droid nem látja.
-
dzsoke2
tag
válasz
ekrisztian #80132 üzenetére
Igen a factory mód nekem is be jön de az mtk droiddal semmit sem tudok csinálni,lehetséges driver problémám lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest