Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz Pumika1975 #41198 üzenetére
szerintem nincs már olyan, csak idióták jól leírni
-
Brain75
senior tag
Valakinek van valami közelebbi infója erről a telefonról ??
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
addikt
Na, azt hiszem veszek egy W100 vagy W200 at feketében, aztán a különbözetből meg betankolok powerbankkal.
THL ből csak ezek tetszenek, de ezekhez képest a W11 nem tud sokkal többet, viszont egy 100 assal drágább mint a W200, a W8 as széria meg nem tetszik. -
Vvarpi
tag
válasz instantwater #41189 üzenetére
Az OGS-nek semmi köze a szépséghez.
Max a kijelző vastagságához, a hagyományoshoz képest 1 réteggel vékonyabb.
Cserébe viszont a kijelzőt és az érintőképernyőt nem lehet külön cserélni, mivel egybe van laminálva.[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz fateless #41186 üzenetére
Valoban igazad lehet, a scamadviser szerint is megbizhatatlan.
-
Gyuc
aktív tag
válasz Atomcsirke #41064 üzenetére
én azért rárakatom velük hátha jó rá és akkor biztonságosabb
-
-
GIJoe
addikt
válasz instantwater #41188 üzenetére
ez költő túlzás, már lassan az összes Lenovo selejt lesz...
-
addikt
-
addikt
-
veterán
válasz megint én #41178 üzenetére
A Nexus 7-et az ár miatt írtam, hogy nem lehetetlen - bár hihetetlen az S1 árazása.
anonym1s:
Őnáluk mindig minden van... elméletileg.
Javaslom, ne próbálj meg onnan rendelni, mert könnyen pórul járhatsz.
Pl bár azt íják, de Paypal-lal nem fizethetsz - próbáld meg nyugodtan.
Csak akkor engedik meg, ha egy már bejáratott készülékről van szó, ami véletlenül épp van nekik.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
vizoRka
csendes tag
Akkor lehet csak én voltam ilyen mázlista, hogy pénteken délután megrendeltem, szombaton 23:54kor feladták a telefont DHL-el, és hétfőn már nálam is volt. Az összesítet táblázatban pedig ha megnézed elég sokan rendeltek a mixeshop-tól.
Más: Ez a Bluebo márka mennyire megbízható? Illetve az Amio N850 milyen hibákkal rendelkezik ( ezt csak azért kérdezem, mert az N828 sokkal drágább és nem látok sok különbséget a 2 amoi között)? Mind a 2 telefon 130-140 $ között van MTK6589 SoC-al szerelve. Természetesen a mixeshop oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz fateless #41171 üzenetére
Itt azt irjak van raktaron, csak joval dragabb, 320 dollar.
-
megint én
őstag
válasz fateless #41176 üzenetére
Amit írsz, az részben igaz is lehet, de nem az EU-s piacra. A Nexus 7el meg nem igazán egy kategória, és a piaci lefedettség sem ugyan az, szóval egymás levesébe nem köpnek... Szerintem legalábbis. Ami az árát illeti, nagyon jó. És szerintem ez olyan, ami még 10$ lejjebb fog menni az első vagy 2. hét után, hogy a fanatikusokkal megfizettessék a felárat...
Amúgy ami még nagyon jó teló, igaz sokkal drágább is, az a Mi2S
-
Csorbi
addikt
Ezeknek a telefonoknak a szoftverfrissítéséről mit kell tudni? Leginkább a közösségi ROM frissítések a jellemzőek, vagy van rendes, neadjisten update-lhető ROM frissítés valami szoftver által, esetleg OTA? Nyilván gyártója válogatja - van valami lista, hogy ez melyik gyártónál hogyan működik?
-
veterán
válasz megint én #41173 üzenetére
Az a lényeg, hogy maradjon meg ez a 300 dodó körüli ár. Amikor először beszéltek róla és azt mondták, hogy 200USD körüli áron jön ki a gyárból, akkor kezdtem el reménykedni, hogy 300-ért talán elérhető lesz. Ha ez valóban 270-ért jelenne meg, az megölné a magasabb árfekvésű mobilokat, de legalábbis megszorongatná őket, mindenképp átrendezné a piacot. Persze ha az Új Nexus 7 árát nézzük, akkor ez nincs kizárva...
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
anonym1s
őstag
válasz instantwater #41157 üzenetére
Mi van a p780-al? Eddig mindenkinek azt ajanlgattad, lehet van is olyan aki vett az ajanlasod miatt.
Hirtelen Gagyifon lett? -
veterán
válasz megint én #41169 üzenetére
Elképzelni nem tudod, mennyire várom már ezt a telefont (csak legyen feketében vagy szürkében is).
Qualcomm proci, azaz remélhetőleg rendes GPS chip lesz benne, Erős minden tekintetben, elegendően keskeny a kijelzőhöz képest, Sony kamera, NFC (boltban praktikus, itt van tőlünk 200m-re az Interspar, nincs bankkártyázás).
Ezt kifejezetten nekem gyártják majd"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
madrac
senior tag
Gyorsan változik hogy épp mibe vagy szerelmes. Az elmúlt 1 hétben már a 2. telefonból ábrándulsz ki amiért előtte odáig voltál meg vissza, sőt reklámozod is az aláírásodban.. Szerintem vegyél mostmár egy samsung-ot és akkor vége lesz a vergődésnek!
-
Evita85
tag
A THL w9 ?
Mondjuk ez a Star s5 jól néz ki... De olyan nehéz a döntés...
)thl w8s,w9,zopo zp980, meg ma találtam hogy jön ki a Jiayu g4 2/32-es is.. -
vegyszer
addikt
válasz instantwater #41164 üzenetére
A Samsung nevét ismered? Az általában nem a nÓnÉm gyártó terméke...
De komolyan most mit is vársz? Minden nagy nevet kilőttél
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
megint én
őstag
o.O És mi van a P780al? Rég voltam itt, de legutóbb még úgy volt, hogy az lesz!
-
addikt
-
Brain75
senior tag
Valaki ismeri a http://www.spemall.com/ - ot ?
Rendelt már innen valaki ?[ Szerkesztve ]
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
GIJoe
addikt
egyéb noname....
hát nem tudom te hol élsz akkor vegyél Apple termékeket, nonszensz a kérésed
A ZTE, Lenovo, márkásak ez az akku hajhász téma baromság, egy simán jól megtervezett telefon szoftver kombónak bőven elég 2-2200 ig!
ZTE V967S
Huawei G700 -
Carline
őstag
Vowney V5 vagy ha 6589T kell akkor V5T.
OTG van és működik is rendben (pipa) OGS (pipa) 5" ISP HD (pipa) 1GB RAM (pipa) akku 2400mAh (96% pipa)˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
veterán
válasz Mr Officer #41159 üzenetére
Tetszetős, kívánatos.
Konkrét tapasztalat nem nagyon van még.
Mit vársz még?"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Mr Officer
csendes tag
Erre valaki?
-
addikt
-
addikt
Na, srácok feladom a keresést
Ajánljatok nekem olyan telót ami:
MINDENKÉPPEN KELL:
2500 vagy nagyobb akku
MAX 5"
OGS
OTGOPCIONÁLIS:
MT6589(T)
(F)HD
1/2GB RAM
memória mindegyÉS NEM
JIAYU, ZTE V987, ZOPO C2, LENOVO P780, IOCEAN, STAR, egyéb noname....A THL W8St néztem, de az nem OTG, se nem OGS.....
Gorilla nem fontos, nem focizni kell.Köszi
-
gerejoe
tag
Üdv urak.Végre sikerül életet lehelni a téglának hit telómba,viszont most nem működik a wi-fi rajta,gondoltam felrakom a legfrisseb hozzávaló rendszert,fent a a telón a cwm,de olyan ptoblémám lenne mikor próbálok backupot csinálni,alol ki irja mindig hogy nincs kijelölt helye a mentésnek,de rá sem kérdez hová akarom menteni,lehet hülye kérdés de mit rontottam el?És utólag is köszönöm mindenkinek aki segített ujra éleszteni a telóm.
-
anonym1s
őstag
válasz instantwater #41144 üzenetére
Hali.
Ebbol a PULID F17 telefonbol van tobb fajta (mint sok mas kinai telefonbol is).
Van olyan amiben 1gb/4gb van 6589 processzorral ezek 210-220 dollar korul vannak, es van amiben 2gb/32gb 6589T processzorral, ezek 260-280 dollar kozottt vannak.
Amugy kulsore pontosan olyan mint a Star S5 -
anonym1s
őstag
válasz akos727 #41142 üzenetére
Hali.
Szerintem nem kompromisszum a a full hd helyett a kisebb felbontas (1280 x 720), hanem epp elony.
Ekkora meretu kijelzon ugysem lehet latni a felbontasbeli kulonbseget, viszont az akksit kevesbe eszi a sima hd mint a full hd, es amit a kijelzon megsporol, azt ra tudja forditani a T processzor nagyobb etvagyara. -
ouzohuto
senior tag
válasz Nightmare89 #41119 üzenetére
Sajnos vakuban biztos vagyok benne, hogy nem fogsz talalni jot ;S sajna mindegyik kicsi, ha s3 villanojat nezem huuu na az bazinagy amuhy nagOn megvagyok elegedve a k1el
XiaomI RedmI Note|||
-
citkar
addikt
válasz Crytek #41141 üzenetére
Nekem két kínai telefonom volt, de én pl egyiknél sem tapasztaltam egyiket sem ezek közül.
Két nap alatt a 2000-es aki kb 30-40%-ot zuhant ha csak telefonálni használtam, mindig fel tudtam venni könnyedén s soha nem panaszkodott senki, hogy szerinte ki lennék kapcsolva, amikor be voltam.
Bizonyára vannak telefonok amelyeknek vannak hibái, de a legdrágább Ferrarinál is előfordul.
Ugyanakkor nem muszáj Kínából rendelni valóban s ha bevált a régi telefonod kár is lecserélni.(#41140) Bogyoka
Örvendetes, elfogadható SoC, de egy 6589-essel (akár kissé drágábban) lenne jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz sajtjani #40998 üzenetére
Hali.
Be kell ismerjem, igazad volt!
Ma delben postara adtak. Azt irta 2 nap mulva fog elni a tracking de mar el, ma delutan 12:52-kor foglaltak a szallitast es 13:13-kor vette fel a csomagot a szallito
Viszont nem singposttal kuldte hanem yodel, es igy lehet fizetnem kell majd vamot.
Remelhetoleg a yodel jobb mint a fedex. Ket eve megszivtam a fedex-el, a kezelesi koltsege tobb volt mint maga a vam. -
Crytek
nagyúr
válasz instantwater #41143 üzenetére
Nekem két kiszemeltem van! Hauwei P6 mert csak jókat olvastam róla és kegyetlen jól néz ki és hihetetlen vékony,csak nekem rohadt drága.
Majd ha valaha lemegy 80k alá abszolut és azonnal best buy lesz nekem. Vagy ha a Motorola X bejön a kis hazánkba és szintén 80k alá megy![ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
addikt
válasz instantwater #41139 üzenetére
Ez a PULID F17 egy átverés a 2GB RAM.
[link]
Mindenhol 1 GB t írnak.....
Antelife... te kis cseles[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
akos727
senior tag
válasz Nightmare89 #41119 üzenetére
Pulidról én még nem hallottam, de ha hozza a Vowney V5 szintjét akkor jó vétel.
Newman K1-nek nincs itt rossz neve, nem nyúlnál vele mellé szerintem.
Huawei az huawei, bár képről nem néz ki olyan jól.
Umi X2-m van nekem is Turbo processzorral, nekem 2 napot megy töltés nélkül, nyomkorászás mellett.Vakuja számomra kielégítő, zseblámpának is használható, de az előző htc sensation xe-men azert többet tudott a dupla villanó.
Akku meg valószinüleg abban bírja a legtovább aminek a legkisebb a felbontása és nem T processzoros.(viszont ez a kettő a "kompromisszum" is mellettük) -
Crytek
nagyúr
válasz bigrock #41137 üzenetére
- aksi kb. 35 %-ról 15%-ig meredeken zuhan - pár perc alatt -
-Néha nem tudom felvenni, ha hívnak (kijelző ki-bekapcs és jó)Néha van, hogy nem tudnak hívni, mintha ki lennék kapcsolva, pedig van térerőm.Tovább nem olvastam a topikot csak utolsó oldalt. Ezek a dolgok nekem pont elegek hogy ne vegyek ilyet.
-
Bogyoka
csendes tag
Csak az érdekesség kedvéért
Háromkártyás [link]
-
addikt
Jól hangzik, de elég nonamek közt is noname
-
sajtjani
tag
válasz Víz Elek #41090 üzenetére
Sziasztok!
Víz Elek: Microfon beállítás: tárcsázó *#*#3646633#*#* >EngineerMode>Hardware Testing>Audio>Normal Mode>Type>Mic>level 0-1-2 200-as érték, level 3-4-5-6 255-ös érték. Minden level beállítás után set -et nyomni. Max Volume inaktív. Nálam így lett jó (Feiteng H7189) -
kisskerko
tag
hasonló áron ilyen tudású gép nem akad, az árban és tudásban hozzá legközelebbi a Lenovo A820 150$-ért, és a ThL W100 160-ért
(#41134) Víz Elek ThL W200, Jiayu G3S T-s változat, ZTE V967s, Lenovo A830, kicsit olcsóbban Lenovo A820, ThL W100
[ Szerkesztve ]
Ki vagy te, csodálatos férfiú, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?
-
Víz Elek
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy ezzel a programmal Mobileuncle MTK Tools miket érdemes beállítani a telefonon.
Nemrég olvastam, hogy kínai telefonoknál elengedhetetlen ez a program.
Elsősorban a wifi erősségen szeretnék állítani, illetőleg azon, hogy hangosabban hallatszódjon a hangom telefonálás közben.Illetőleg még azt szeretném megkérdezni, hogy a tmallboxnál, minidealnál melyek azok a best buy telefonok amik legfeljebb 50k-ba kerülnek.. ?
Samsung S9
-
andatti
senior tag
kísérletezőknek egy nem is tepsifon, hanem egyenesen brutálfon... 6,45 colos... A 250 g-os súly egy kézre, hosszú távra jó sok, emellett 3150-es aksi azért karcsú, meg az 1 Gb ram is... (már csak a 441 ppi miatt is...) De a vodafone hálózatán is jó... 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
válasz Crytek #41130 üzenetére
hát pedig már legalább két embernek van is. nézz be a topicba.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Crytek
nagyúr
válasz tolvaj! #41128 üzenetére
Ezt nézegettem ,de nem láttam még hogy itt lenne bárkinek is megvárok egy béta tesztert.
Külföldiül meg nem tudok hogy angol forumokat olvasgasam utána.Ha esetleg valaki tud róla valamit hogy istenítik vagy fikázzák és hogy miért kérem írja le !!! (jiayu G4-ről van szó)
-
Crytek
nagyúr
Ezt a helyet ismeri valaki? Garancia hogy van itt?
-
Art73
csendes tag
Sziasztok !
Tengda T94-ről tapasztalatok érdekelnének... sajnos magyarul nem sok mindent találtam róla.
Esetleg ebben az árba (125$) hasonló készüléket ilyen tudással tudtok ajánlani ?
Köszi.
-
Mr Officer
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek (tapasztalatotok) a lenovo s750-ről? Szimpatikus a telefon. -
Crytek
nagyúr
Valaki találkozott már 2GB RAM/32GB tárhelyű 4.5 colos 4 magos telefonnal?
-
Nightmare89
csendes tag
Nézegettem a telókat, ez a 4 tetszik most leginkább, és ezek felelnének meg leginkább az igényeimnek:
Newman K1
UMI X2
Pulid F17
Huawei G700Szerintetek melyiknek a legjobb a vakuja? Meg melyik bírja a legtovább?
-
Ájvé
veterán
válasz dobostorta #41073 üzenetére
Mert a töltő (ez esetben USB-n a pc) kevés áramot ad le, ha veszel egy 1000 mA-s vagy 1500 mA-s töltőt akkor jóval gyorsabban fog töltődni a telefonod (hálózati töltőről, mivel pc-s USB elvileg fix).
Nálam is jóval gyorsabban töltődik 1000 mA-s töltőről a telefon.
Egy cikk a témában (reklámot most nézzük el benne).
1000-es max 1500-ös elég egyébként, ez fölött nem fog nagyobb teljesítményű töltővel se gyorsabban tölteni, mivel gyárilag le van szabályozva a telefonban, hogy mennyit vesz fel. De ennyi kell azért, sokat számít. -
janakbacsi
őstag
zte v987-en szeretném frissíteni a rom-ot bruno 2-ről bruno 3-ra. meg lehet oldani úgy a dolgot, hogy a beállításaim (programok, widgetek, stb.) megmaradjanak?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
bajaki
őstag
válasz albinolynx #41112 üzenetére
Most megcsináltam újra az általam linkelt leírás alapján azzal a különbséggel, hogy most benne hagytam a telefonban az akksit, most lefutott hiba nélkül a flash. Azonban maradt rajta a kínai reco. Nem a CWM jön be.
De most megoldódott a Wifi és Bt probléma. Most már bekapcsolnak. Nagy kő esett le a szívemről. Inkább hagyom a CWM-et csak működjön rendesen a telefon.
-
albinolynx
őstag
válasz Batistuta7 #41105 üzenetére
Én csak a kínai recovery.img-t szolgáltattam, cwm Cappa72 érdeme.
Amúgy van hozzá AROMA telepítős 4.1.2 ROM. Érdemes megnézni, nekem jobban tetszik, mint a 4.0.4.Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
GIJoe
addikt
válasz Andrewstarr #41109 üzenetére
nem de gyanítom ez is olyan mint a myaudio, vagy a wayteq termékek, megvan a Kínai verziójuk... Ocean nevén...etc. De eleve Indiába szánják, tehát egy Indianizált Kínai klón szeretnél Magyarisztánba, kicsit felesleges körnek tűnik...
[ Szerkesztve ]
-
Andrewstarr
aktív tag
Ezt láttátok már? Auxus Nuclea N1
E-bay -
gyulagy
tag
Sziasztok!
Szeretnék dual sim-es telefont, nem vagyok nagy mágus, a lenovó 780-at néztem ki, de eltántorított a kijelző anomália.
Huawei G700-U00 telefont néztem ki helyette, valakinek tapasztalat?[link]
Esetleg az oldallal kapcsolatban is?
Köszönöm. -
bajaki
őstag
Sziasztok!
Lenne egy elég nagy problémám. Pár napja nálam van az új THL W7S telefonom. Ma úgy döntöttem, hogy rárakom a CWM-et.
Egy orosz oldalon lévő leírás alapján neki is álltam.
innen töltöttem le a szükséges fájlokat és ezen leírás alapján csináltam:
0. Install the driver (you can take in the header)
1. Download a cap threads SPFlashTool v3.1308.0.125.zip (current version at the time of writing this guide) and extract it to the root of drive C:
2. Download the file recovery.rar (link in the header under spoiler "rekaveri") and extract the recovery.img file to the directory c: \ SPFlashTool v3.1308.0.125 \
3. Run the program file c: \ SPFlashTool v3.1308.0.125 \ Flash_tool.exe (blue icon)
4. Enter the path to the file: MT6589_Android_scatter_emmc.txt (it can take a cap under spoiler "Drivers & Utilities") and confirm the file
5. Check the box only on the point of recovery
Attached Image
6. Click to download and execute the operation.
7. Now connect the phone to the battery disconnecting the USB cable to the computer.
8. Will start the process of firmware that lasts a few minutes.
9. A pop-up window informs you when the firmware, you can close the program and disconnect the phone from the computer!
If the phone is not detected, check the driver repeatedly connect and disconnect the phone, waiting for a time between operations.A végén azonban egy ilyen kép fogadott: [link]
Utána bekapcsoltam a telefont, természetesen nem volt rajta a cwm, viszont most nem működik a wifi és a bluetooth. Nyomtan egy gyári beállításokat, de most sem hajlandóak életre kelni.
A jelenség: rányomok a wifi bekapcsolására utána egy pillanatra átugrik a "be" gombra, majd újra kikapcsol. Egyszóval nem kapcsol be a wifi.
Na most teljesen hazavágtam, vagy mit csináltam rosszul?
-
Batistuta7
tag
válasz albinolynx #41099 üzenetére
köszi.feltettem és jó lett.örök hála.
-
anonym1s
őstag
válasz dobostorta #41082 üzenetére
Ha root-olt a telefonod, ezzel le tudod torolni.
-
Batistuta7
tag
válasz albinolynx #41099 üzenetére
igen van mind a kettő.de akkor g2ls-en belül már nincsennek különbségek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest