Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
válasz instantwater #39084 üzenetére
Csakhogy ott sem lenne aktív (és nem is az) egyszerre a 8 mag.
-
Ájvé
veterán
válasz instantwater #39071 üzenetére
Gyárit tudod rátenni SP Flash toolsal ami zip formátumban van.
-
Bruni20V
csendes tag
válasz instantwater #39096 üzenetére
A lényeg hogy tölti, hálózatról eddig mindig elindult, lehet csak az első 1% tart sokáig neki nem tudom, viszont laptop usb-ről múltkor baszott feltölteni pedig 220 ba volt dugva a gép, igaz a másik porton meg az e-cigim töltődött
-
addikt
dwiki neb*sszfel
Utána vissza tudom valahogy varázsolni ,ha mégse?Igazából nincs szükségem az átparticionálásra, de ha ez segít, hát legyen.
Csak netezek, meg voip, , néha gps, fénykép, ennyi....
Különben is első SD nek látja a kártyát BMV2.0 val, tehát nem okoz gondot a "kicsi" belső sd....[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
dwiki
senior tag
válasz instantwater #39073 üzenetére
Még nem particionáltad át?
Lehet, hogy pont amiatt nem működik úgy, mint ahogy másnak? (pl nekem?).
Én a helyedben leírás szerint teljes átparticionálássál raknám fe la ROM-ot, hátha az megoldja a problémádat...
(meg amúgy is jó az )Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
tengo24
tag
A két készülék között van valami különbség (a színen és áron kívűl):
- Lenovo A820 fekete 149,99USD
-Lenovo A820 fehér 166,85USD -
Bruni20V
csendes tag
válasz instantwater #39088 üzenetére
Neked amúgy ha rátolod a töltőre, mennyi idő múlva kezd emelkedni a %? Nekem eltelt pár perc és nem emelkedett, aztán sok ki be húzkodás után igen, lehet ez ilyen lassan éled fel?
-
Bruni20V
csendes tag
válasz instantwater #39088 üzenetére
Volt már 3 féle töltőn, most elkezdte tölteni, de hogy őszinte legyek fingom sincs mitől.
Minideal, ez a 3. töltés, elsőnél semmi gond nem volt, egyelőre nem küldeném emiatt vissza...
-
addikt
-
Bruni20V
csendes tag
Sziasztok!
ZTE V987
Megint gondom van a töltéssel...22% az akkuszint, kijelzi hogy töltőn van, a piros led is világít de nem megy följebb a 22%-ról, inkább csökken... Kezdek zabos lenni.
-
Ájvé
veterán
válasz instantwater #39084 üzenetére
Igen, de az 2x4 magos, azért nem tudja megfelelően használni mert nem jó technológiát választott a Samsung, hogy mikor melyik magot használja a rendszer. Az új Exynosba elvileg ezt is megoldják.
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Nagy Tisztelettel kérdezném, hogy egy Galaxy s4 mini Dual Sim-es telefon teljesen egyenértékű-e a sima 1 simes telefonnal. értem ez alatt hardver...kijelző..softveres tudásában..stb.stb.. ezt még ki is tudnám guglizni.. csupán működését nem tudom felfogni, hogy egyszerre két sim hogy különbözteti meg hogy melyikről ki hív hogy jelzi ? nem használtam még ilyet azért kérdezem.. ! pl T-s ről hívnak rózsaszín lesz, V-S ről néznek akkor meg piros ? hogy kell ezt elképzelni, mert egyi lyen telefon nekem menNNyország lenne..
Köszönöm a helpet !!! boccs lama kérdés... -
addikt
-
kmisi99
addikt
válasz CoolBoy323 #39080 üzenetére
Hiszek köszönöm. Csak annyira összevisszaság van, mert mindenki írt mindenkit. De neked hiszek elég rég benne vagy már a témába ahogy olvasgatok.
Minden minidealos cuccnál így van ez? Vagy csak a thl nek ilyen a garija?
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
A kérdés csak az, hogy az Antutu, hogy volt képes használni a 8 magot, ha maga az OS ezt nem támogatja, csak 4 ig?
-
kmisi99
addikt
Minideal ugye fél év garit ad? Illetve nincs olyan, hogy valamire több a gari pl gyártói vagy ilyesmi? THL W100 érdekelne mert kicsit homályos nekem hogy megy ez.
-
scream
veterán
Nincsen esetleg valakinek Minideal-re Lenovo A800-hoz kuponja?
-
RVR400
veterán
válasz Vjankovics82 #39034 üzenetére
Én a zopo oldaláról töltöttem le annak idején a drivereket, tökéletesen megy 64 bites W7-en.
-
addikt
-
nagyúr
válasz instantwater #39071 üzenetére
Viszont egy flashtool-readback mentésnél, átparticionálásnál van jelentősége.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz instantwater #39065 üzenetére
Haaat, a tapasztaltabbak majd megmondjak a frankot, en valszeg nyomnek egyet, ha lehet.
-
nagyúr
válasz instantwater #39060 üzenetére
A telefonon nem kell semmit nyomni. Meg kellene jelennie valami eszköznek a vitualbox usb részénél.
A v970, a v889m és a Lenovo A820 is emigyen működött.lsusb vagy dmesg mond reája valamit?
-
addikt
válasz CoolBoy323 #39064 üzenetére
Ilyen visszaküldéssel egyidőben érdemes elindítani a biztonság kedvéért egy paypal disputet?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz janakbacsi #39063 üzenetére
Ha garis, termeszetesen igen.
Masik slotban, masik kartyaval is fenn all a hiba? -
janakbacsi
őstag
jiayu g2s gyakran elveszti a térerőt, szívem szerint visszaküldeném minideal-nek. meg fogják vajon csinálni?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
addikt
Tudna valaki találkozni Tatabánya/BP/Szolnok-on V987 ügyben?
Valaki olyan, akinek volt gondja a vissza gombbal de sikerült megcsinálni?
Nagyon nem akarom visszaküldeni, mert akkor egy Bladet kell használnom egy hónapigTermészetesen nem ingyen kérem, ha sikerül megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
alexw801
senior tag
válasz ekrisztian #39052 üzenetére
Elindult, köszönöm szépen, jók a beállítási értékek!
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz ekrisztian #39052 üzenetére
Hálásan köszönöm, hamarosan kipróbálom.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
veterán
Sőt, a kuponnal 111USD.
Szerintem is nagyon jó, nem csak tűrhető - első gondolat helyesebb volt..
csampei
Aki facebook-ra, telefonra, sms-re, alap dolgokra akarja használni, de nem akar egy szolgáltatótól vásárolni 35-40k-ért venni feltöltőkártyásan hasonló mennyiségű rammal venni telefont két maggal, annak ez pont jó lenne.
w100 az most +8,5k HUF. Akinek nem kell a plusz teljesítmény, annak épp jó ez.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
csampei
senior tag
Az a baj,hogy hiába a bika proci (4 mag) ha a ram az nagyon kevés!Magyarul fagyni,akadni fog.Véleményem szerint 1gb ram alatt már nem szabad Androidban gondolkozni,főleg 4.x.x rendszerek esetén!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
GIJoe
addikt
ZTE V956 120$!
Android 4.1
MSM8225Q quad-core 1.2GHz CPU
4.5"screen resolution 480×854
Camera Front: 0.3 mega pixel, Rear: 5.0 mega pixels
Built-in Memory RAM: 512MB, ROM: 4G
Battery 1 x 1600 mAH lithium battery
Dimensions 13.3 x 6.5 x 0.9 cm
Weight 98 g(szerintem az ár jó, a memória nem túl sok, ill az akku mérete, ha pontosak az adatok...)
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz CoolBoy323 #39044 üzenetére
Az a jó, ha wcdma.
-
nagyúr
válasz instantwater #39042 üzenetére
Amikor akku nélkül csatlakoztatod, akkor a virtualbox jobb alsó sarkában lévő usb ikonra jobb gombal katt, ott lehet kiválasztani az eszközt, amit csatolni szeretnél.
Lehet olyan, hogy mtkxx preloader, de lehet olyan is, hogy ismeretlen eszköz.
Nekem elsőre a preloader-t megtalálja, utána viszont, amikor a flashtool azt mondja, hogy 15sec (visszaszámlálós) van arra, hogy bedugjam, akkor kell ezt az usb-s csatolást eljátszani.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
szabof1
őstag
válasz instantwater #39042 üzenetére
Passz. Fogalmam sincs, nem ismerem a linuxot.
-
motocoder
aktív tag
Mint sok kinai telo de jo itthon is 3G-re!Nagyszávszélességű 3G változata (WCDMA).
2G: GSM 900/1800/1900, 3G: WCDMA 900/2100 -
chab7
addikt
A dzsajük is [link], miért probléma az?
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
motocoder
aktív tag
A dx-hez coupon a HUAWEI G525-höz!
7%OFF Coupon code 7JULY699 expires on July 31 [link][ Szerkesztve ]
-
addikt
-
anonym1s
őstag
Ja, ertem. Na en olyat nem talaltam.
Viszont majdnem minden hdc s4-hez oda van irva hogy "ezt mutatja a rendszer" de "valojaban ez van benne" ami persze mindig gyengebb vagy kevesebb. Nekem ez egy kicsit zavaros.
Hogy lehet az, hogy a rendszer info 2gb ram-ot mutat de valojaban csak 1gb van benne. Ugyanez a tarhellyel is, 16gb helyett csak 4gb, meg a processzorral es kijelzo felbontassal is. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Vjankovics82 #39037 üzenetére
Ha sarga, akkor nem.jo!
PDAnet-es modszerrel probald felrakni a drivereket.
-
sasa311
veterán
válasz Vjankovics82 #39037 üzenetére
Win7 64 bit?
Mert akkor nekem csak emulált winXP-vel sikerült működésre bírnom...
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Vjankovics82
senior tag
válasz CoolBoy323 #39035 üzenetére
fel rakta vagy a f..sz se tudja! nem ismeri fel pedig az eszközkezelőbe látni a drivereket sárga kérdőjellel!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Vjankovics82 #39034 üzenetére
Drivereket rakd fel!
-
Vjankovics82
senior tag
hogy tudom megcsinálni hogy mtk droid tools felismerje a telefonom?
-
Saccco
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
alexw801
senior tag
Volt már itt, aki említette a Digi mobilinternet SIM kártyáját. Ez egy elfajzott Telenor SIM kártya. Persze "USB 3G stick"-et (= modem) nem adnak hozzá, nincs. Meg rendes leírás sem, sőt semmilyen. De 3 napig vissza lehet adni. De én használnám, nem visszaadnám.
Hogyan kellene pl. egy ZTE V970-ben az APN profilt beállítani, hogy megszólaljon rajta az internet?
Utoljára a ZP100-zal T-mobile SIM-mel volt ilyen gondom, ott a T-mobile szervíz szívességből beállítota az Authenticaton type / PAP-ot.
Van egy "igazított" T-mobile USB modemem, azzal sem indul.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
megint én
őstag
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
pusi1981
aktív tag
válasz CoolBoy323 #39022 üzenetére
Csak gyorsan bemásoltam nektek hátha használni tudjátok de akkor bocsesz ...
-
pusi1981
aktív tag
Pár kód minidealhoz:
Lenovo S750 229.99$ discount code 13aed
Lenovo P780 275$ discount code 14ed
THL W200 185$ discount code: 12eas
THL W11 249.99$ discount code: 121ED
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz DJGABI #39015 üzenetére
Jé, most jöttem rá, h a G2 és G2S nem is egyforma
Szerintem rohadtul nem praktikus egy ilyen tok, nekem nem kellene még ingyen sem, főleg nem "yellow", ami narancssárga
mini nálam sem jó már v negyed órája...
@losi73: hülye kérdésre, hülye válasz
a kereső lehet nem ilyen hülye, mint mi[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
válasz CoolBoy323 #39014 üzenetére
most röhögjek vagy sirjak
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
bajaki
őstag
Na jókor akarok én is rendelni. Minideal-el valami nem OK. Nem is tölt be az oldal....
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz CoolBoy323 #39014 üzenetére
én a Lidl-re esküszöm
hogy on is legyen: jók ezek az ante-s ajánlatok. az a G3S tok azzal a kukucskálóval nem picit Galaxy S4 koppincs. szoftver is van mögötte vagy csak a kivágás van ott? gyanítom utóbbi
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
losi73
senior tag
üdv most hol a legérdemesebb vásárolni?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
CoolBoy323
nagyúr
Jiayu G3S antelife-nál 180$
de minden Jiayu akciós [link]
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Már rég hallottam, most újra előkerestem:Kínai telefonkészülék tulajdonosoknak kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
THL W7S-hez most nincs esetleg kuponos akció Minideal-en?
-
nagyúr
válasz szilfu #38998 üzenetére
Akkor azt kellene tudni, hogy milyen rom akart rámenni gyári címén, illetve a CWM recovery mit tartalmaz.
Ehhez kellene a rom telepítő szkriptje, illetve bele kellene nézni a CWM-be, hogy mit is tartalmaz (default.prop, partíciók csatolása, stb)
Ehhez viszont le kell menteni a CWM-met, ami rajta van (ha jól értem, akkor működni látszik)Ez már annyira nem biztos, hogy egyszerű menet lesz.
-
DJGABI
addikt
válasz 7Sony7 #38957 üzenetére
a kibővíthető notifikációk pl hasznos (hívás, sms egyből mehet vissza onnan) egyébként nem sok, 4.0-val is bőven el lehet lenni.
(#38997) 7Sony7 háttérben biztos toldoztak-foldoztak de a felhasználó ebből minimálisat lát.. [ez] gondolom megvolt
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest