- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
Jó ' jaz ha nincs más.... Sajnos rákényszerültem hogy eladjam a vibe z-t 5hete. Ez idő alatt egy galaxy ace-t használtam. Abba nem megyek bele mekkora ér vágás volt dehát ember tervez..... A lényeg hogy roottal kezdtem és gyakorlatilag szinte minden gyári appot letöröltem a francba.Ezután kapott egy opera minit egy qq messengert és snitt.Ezzel kb 70-100mb szabad ramot tudtam tartani és még képességeihez képest pörgős is volt a kicsike..
-
beg
veterán
válasz
cappa72 #90097 üzenetére
Egyelőre még én sem találtam meg a célcsoportot.
Kezdőnek nem jó, mert ebből az jön le neki, hogy sz..razandroid, lassú, fagy és akad.
Gyereknek nem jó, mert nem megy rajta a legmodernebb véres/kardozós/száguldós.
Asszonynak sem, mert ha kisbegyed honlapja nem tölt be rajta 0.05 mp alatt, akkor idegzsába.
Idősnek nem jó, mert fél nap alatt lemerül és elfelejti tölteni.
Senkinek nem jó, mert egy pacmannál bonyolultabb játék/alkalmazás kitölti a belső mem. 70%-át, onnantól meg rinyál a Play, goto egyes pont. -
-
beg
veterán
2 év gari, duálkóros, 512 ram eldobható kétpálcás válságfon akciós 18-ért. [link]
Gyereknek játszani (plafont dobálni) ideális, színes-szagos.
-
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
Nagyon max 50k-ig mit ajánlotok?
Nem hardcore usernek, csak telefonálás, email, facebook, kisebb játékok, zene.
Magyar gari jó lenne.Köszi!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GoldhandRent #90087 üzenetére
" hát... ha már hasonlít, (és csak méreteiben tér el kissé...) akkor már lopott formaterv, amit be kéne zúzni.. de ha ezt nem zúzzák be, akkor tulajdonképpen miket zúznak be ?"
A blogomban van egy leìrás a klónokról és a szellemi tulajdon megsértéséről.Ez a doogeee nem tartozik bele!! Ha érdekel a téma olvasd el.
-
Mottie
őstag
válasz
Amit bezúznak az az, amire Rá van írva, hogy Eppül, de mégsem az. Ha Elephone kiad egy telefont az Elephone X-et a saját márkajelzésével az nem hamisítvány, max lopott formaterv. Azt a szabadalmi hivatalnál lehet perelni.
Ha Jiang kiad egy telefont az S9 Star-t Amire rá van írva hogy Samsung és pont őgy néz ki mint a Galaxy S9, azt zúzzák
-
vapega
tag
válasz
És a jelenleg forgalomban lévő mobilok 99,99%-át be kellene zúzni mert hasonlít valamire............igen a fosnyungokat is mer a szappantartó formatervét lopták el
.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
WOT-H-A-C #90086 üzenetére
hát... ha már hasonlít, (és csak méreteiben tér el kissé...) akkor már lopott formaterv, amit be kéne zúzni.. de ha ezt nem zúzzák be, akkor tulajdonképpen miket zúznak be ?
mert ha samu/szifon kopi és rajta van a márkalogó is, azt azért nem mert rajta van, ha nincs rajta (elephone p6i) akkor azért nem zúzzák be.. Most akkor hogy a fenébe van ? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GoldhandRent #90085 üzenetére
" Elvileg OnePlus One kopi, ezt a vámon mennyire ismernék fel ? Nem olyan ismert készülék a OnePlus idehaza... Főleg a vámon"
Mi az összefüggés?? Nem 1:1 klon!! Akkor mi a gond?? o.O
-
GoldhandRent
őstag
Hali
Elephone G5 van valakinek ? Milyen véleményetek van róla ?
Elvileg OnePlus One kopi, ezt a vámon mennyire ismernék fel ? Nem olyan ismert készülék a OnePlus idehaza... Főleg a vámonCsütörtökön akcióban lesz a pandán, 106 dodóért, így 34ropiért kézbe kapod mindenestül
barátnőmnek venném nokia500 helyet... -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #90077 üzenetére
Boldogok a lelki szegények...
-
cspety
tag
Sziasztok!
A Honor 6 dual sim-es változatáról tudtok valamit?
A sima már nálunk is van, engem a dual sim érdekelne, mert ha jól láttam akkor dual active is.
Sajnos Lenovo K910-et már nem nagyon találok, más dual active-ot kellene keresnem.
Valami ötlet? -
GIJoe
addikt
Leagoo Lead 3 69$ (MTK6582, 512 RAM, Pandawill)
-
-
Drizzt01
őstag
A pandám a Snopow M8S csak $182 16-os kártyával , míg a geekbying-on $248 kártya nélkül .
-
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyanban szeretném a segítségetek kérni, hogy egyik ismerősömnek Lenovo K900-as készüléke van, és folyton hibaüzenet jön neki, hogy gyenge akkumulátor töltöttség, miközben 70-80%-on van az akku, illetve hogy frissítse az android rendszert.
Nos én nézegettem romokat a needrom-on, de csak olyanokat találtam amiben angol, kínai nyelv van.
Esetleg tudna valamelyikőtök olyan romot ajánlani a készülékhez, ami tartalmazza a magyar nyelvet is?
Köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
Ezek egyike se hiszem, h strapa lenne... Mind szar, mint a doogee titan!
Talan a lenovo s750 ami vallalhato a Runbokon kivul!
-
válasz
margithid #90062 üzenetére
Valamiért Antutu grafikus teszt alatt elhasal, mintha "nem lenne rendes driver " alatta.
Az a rom amivel érkezik, még teljes magyar ,de a 15-ös frissítés Settings menüje teljes angol, többi részen magyar.
Valószínűleg ha vagyula-t megkeresnénk, akkor lehet elkészülne egy teljes magyar szoft is. De esélyesnek látom, hogy V6-os MIUI lesz ebből
-
válasz
margithid #90057 üzenetére
Minideal jó. Szállítás karácsony előtt már csak DHL-lel érdemes. Tinydeal-en nézz szét, van free DHL
Az áfa a minideal esetében eléggé esélyes, és a hajrá miatt sok csomagot áfáznak.
Hongmi Note 4G? - Egyelőre még fapad a szoftver hozzá, remélhetőleg kap vmi frissebbet.
-
punky10
addikt
válasz
Drizzt01 #90049 üzenetére
Mann zug3+ ,esetleg egy Snopow M8,vagy egy S09-es megbízhatóbb.Az utóbbi talán valamelyik terepjáró-brand telefonjaként is jelen van, az M8 hátránya, hogy az oldala tele van gombokkal(bár ez .még elnézhető...)a Mann-ból pedig mindenképp a + jelölésűt nézd, különben kétmagos,0,75 gigás Ram-os telót találsz...
-
margithid
veterán
Minidealről milyen gyorsan szállítják ki a rendelt készüléket?
Megbízható mostanában az oldal? Pár hónapja feltörték az oldalt ugye, azért kérdezem.
Xiaomi redmi note mennyire best buy 194$-ért? -
Drizzt01
őstag
válasz
aytukabozs #90054 üzenetére
Egyébkén a pandán is van az enyém , más néven . [link]
-
válasz
aytukabozs #90054 üzenetére
Vótmá' rá példa pedig
-
-
Drizzt01
őstag
válasz
aytukabozs #90050 üzenetére
Az biztos , hogy ez ütés álló , a fiam véletlen mikor lerántotta a pultról , még bele is rúgott és a falon koppant . Még a borításon sem látszik .
trebrona : Igen néztem , de hátha van más alternatíva is .
-
Mottie
őstag
válasz
CoolBoy323 #90046 üzenetére
Sehol nem látom említve, hogy ez a telefon IP67-es lenne
Lehet hogy csak elkerüli a figyelmemet, de annyit írnak, hogy shock/dust/waterproof. Sajnos a két dolog közel sem jelenti ugyanazt... Na meg szerintem amik tényleg strapabíróak és erős hardverrel rendelkeznek 5-600$ -nál kezdődnek. Sajnos a strapabíróság az nem jön le alacsony árra, csak nagyon gyenge hardverrel.
Szerk.:
Akkor csak vak vagyok -
CoolBoy323
nagyúr
-
Drizzt01
őstag
Sziasztok . Van egy ilyen telem (hibás ) . Ha vissza adták az árát , mit javasoltok helyette , ugyan ilyen paraméterekkel . Por , Víz és ütésállóság kritérium . Ja és sárga/fekete .
-
riszter
senior tag
válasz
CoolBoy323 #90039 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Ha neked volt mindkettő, kérdeznék még párat.
Mennyit bír/bírt neked a 2000mAh -s G5s?
Kijelzőjük minősége (értsd szín szaturáció, fényerő) egyforma?
A valóságban is olyan vastagnak hat kézben a G4s, vagy csak a képeken? Nem zavart rajta a gombok világításának hiánya?
Nekem sokkal jobban tetszik az 5-ös! De ha ez is egy napot sem bír mint a mostani s4 mini duosom akkor tök feleslegesen hajtok itt kínai telefon után, mert minden másban tökéletes nekem az s4...Köszönöm a válaszokat!
-
-
válasz
Klara_ #90040 üzenetére
Huawei Honor 3C 1Gb / 2GB
Huawei Honor 4 Play
Foxconn InFocus M512 utóbbi mellett szólhat a méretesebb aksi -
Klara_
őstag
Mi ajanlott jelenleg a 4G-sek kozul? Hongmi-t vennek legszivesebben, de a simabol nincs, a Note pedig boszme nagy nekem. Max 5"-ban gondolkodnek. 230 dollarig, legalabb 720p felbontasu IPS panellal.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Azolcsóság
csendes tag
válasz
riszter #90035 üzenetére
Mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai. A G5S talán kézbesimulóbb, de a G4S-nek jobb az akksija gyárilag 3000mah viszont a G5S-hez meg utólag vehető ugyanígy 3000mah akksi. Szerintem a G5S-t érdemes megpróbálni , és maximum ha hamar merül még mindig ott az akksi bővítés lehetősége.
-
cspety
tag
válasz
Graphics #90013 üzenetére
Köszi.
Nem volt sem dual standby sem dual active telefonom sem, de azt látom, hogy dual active-ból nálunk hivatalosan csak htc van.
Abban még tudnátok segíteni, hogy dual standby esetén külön-külön lehet netkapcsolat a sim-eken:
Pl: én azt szeretném, hogy a céges levelek a sim-1 adatforgalmát használják, de mondjuk a whatsapp a sim-2-ről működjön, azt a telefonszámot használja. Illetve a sim-1-en böngészés közben a sim-2 whatapp is éljen.
Ezt csak dual active tud vagy elég egy dual standby is? -
jde
csendes tag
OKé, átnézem az:
Lenovo p780
LenovoS860
THL 4400
THL 5000
És majd jelentkezek -
riszter
senior tag
Ha azt mondom, hogy fontos az akku idő és a masszív kivitel is illetve a minél kompaktabb méret, ti melyiket választanátok?
-Jiayu G4S
-Jiayu G5S -
jde
csendes tag
A készülékben egy 2400 mAh kapacitású li-pol akkumulátor található, saját adataim alapján vegyes használattal általánosságban 4 óra körüli kijelzőidő érhető el (mobilnet, automata fényerő, böngészés, letöltés, 40 perc RR3 volt benne), de mint minden készüléknél, erősen függ attól, ki mire használja
Nem egy nagy vaszizdasz... Ezt tudja a mostani telóm is.
Létezik egyáltlaán teló, ami kibír vgy 2 napot, vagy legalaább egy telejs napot úgy h. használom elég szépen? Net, stb.. -
citkar
addikt
-
-
citkar
addikt
válasz
Graphics #90025 üzenetére
200 Euro-nál nem sokkal több egy Honor 6 akár. Hát...végül is csak több, jah...pedig jó kis telefon. 40 ezerrel több valóban, de magyar garis, ez sokakat boldogsággal tölt el
Kiderült, hogy Edigitalos single vagy dual SIM-es-e 105 ezerért?(#90029) jde:
Pl az általam linkelt oldalon, vagy sok hasonló kínai webshopnál. De Ebay-en is van biztosan.
Az ára után nézelődj, az első h.sz-ra írtam, ott nem írtál még árat. -
-
válasz
gipsztigris #90021 üzenetére
Csak a O+O jó ideig eléggé beszerezhetetlen volt, még rendes shopból is.
Könnyű úgy indulóárat megadni, hogy még nincs is készülék.. Mire felfutott a gyártás, akkor meg már ha veszteséges is, akkor is tartották az árat / de mondjuk nem az, mert ugye osztoznak az Oppo alkatrészein /.
Szóval az O+O marketing bullshitjét nem említem egy lapon más termékekkel. Mert mire közérdekűen elérhetővé vált a cucc, már eltelt pár hónap a bejelentéshez képsst
-
-
-
jde
csendes tag
Hali.
Szükségem lenne egy dual simes telóra, ami lehetőleg nem merül le fél nap alatt ha netezek.
De azért legyen rajta ,,nagy,, kijelző, meg ha már ott vagyunk, akkor ne is faggyon leLG L9 van, de .... kár is
Mit ajánlanátok nekem? -
válasz
gipsztigris #90014 üzenetére
Ez minden induló modellnél í]y volt, nem csak a Lenovo erőssége a túlárazás
Az X2 meg 350-en van. Esni fog az ár, jön a karácsony.
-
-
cspety
tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a lenovo s860 dual standby-t tud míg a K910 dual active?
Nem találtam pontosan, hogy pl DLNA, wifidirect van bennük.
A K910 nálunk nem várható hivatalosan?
Hol tudnám beszerezni a K910-et?
Szerintetek a HTC one m7-hez képest milyen?
A htc-t elvileg láttam hivatalosan is nálunk. -
-
nash13
aktív tag
Hol érdemes most ZTE V5 2GB-ot venni?
-
-
Mottie
őstag
Valakinek van tapasztalata/infoja (megbízható) az MT6592T és a Snapi801 - 2GHz verzió mindkettőből- teljesítmény/fogyasztás beli különbségeiről?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest