- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Nézzétek meg a 3 készüléket... A kijelző nem elírás lenne az S5 és HDC-nél? Mindbe ips van tudtommal és 16 M szin...
-
Bagira01
veterán
válasz
robertone2 #26093 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyivel rosszabb/jobb mint a w8? Súlyba mondjuk kevesebb, de ettől nem feltétlenül kell rosszabb minőségűnek lennie.
-
agoka07
senior tag
Tisztelet!
Az elkövetkezendőben szeretnék vásárolni egy készüléket, de nem vagyok nagyon jártas ezek között, ezért kérném segítségeteket. Egy olyan telefonra gondoltam, ami alkalmas játékra és tudok hozzá rendelni elsősorban tokot és netán akku-t. Maximum 5 colig gondoltam, mivel ez még kézhez álló. Van még valami, hogy honnan ajánlatosabb? Még soha nem rendeltem külföldről így egy kicsit rizikósnak tartom!A válaszokat előre is köszönöm!
-
robertone2
tag
-
DJGABI
addikt
"Izgatott vagyok mint állat", megrendeltem a Lenovo A820-at antelife-ról, 38k. Most már csak várni kell míg meghozza a postás.
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #25842 üzenetére
Köszi szépen, nálam a 3-as számú lett a befutó, és hozta meg a hangot.
-
madrac
senior tag
válasz
mrkatona #26039 üzenetére
Pedig más fotókon is látni, hogy tök rózsaszín képeket lő legtöbbször, és nem is valami éles. Erre azért számítani kell a W8-nál sajnos.
A videókkal kapcsolatban én is úgy vettem észre hogy amit ezek a telók csinálnak az nem folyamatos, és majdhogynem szemmel meglehet számolni az fps-eket. Nem tudom hogy ennek oka esetleg a lassú sd kártya, vagy csalnak az fps-el, vagy egyéb..
-
imis
senior tag
válasz
Mittu88 #26040 üzenetére
Thl w8 szerintem kicsit nagy a szélvédőre, én xperia ray használok dailyroads progival, de itt egy videó az elején thl csak kézben tartva, a végén xperia szélvédőn: videó közel 300 mega
-
underx
csendes tag
Itthon müködik a ZOPO C2 , mivel ezt irják 2G:GSM900/1800MHz; 3G : WCDMA850/2100MHz?
-
alexw801
senior tag
válasz
peter76bp #26025 üzenetére
Az új ZTE V987 is ilyenféle fehér színű, fényes.
De már előre ideért a Nillkin fekete hátlapvédő, recés, szuper kultúrált. Abban fog dolgozni a V987.
Más: megyek 2 hétre Kínába jún. elején, és ha mást nem is, THL telefonokat lehet találni minden bokorban. Több száz márkaboltja van a THL-nek, ahol leszek, ott is több bolt található. Már csak azt kéne eldönteni, akarok-e venni THL-t. -
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #26058 üzenetére
Ja akkor félreértettem bocsánat.A bobcat-nak adott válaszodból valamiért nekem úgy jött le,mintha te lennél a cikkíró.
-
helltp
aktív tag
válasz
underx #26075 üzenetére
A jiayu-nak is van egy boltja németországban tudtommal. De érdemes odafigyelni ezekre, mert jóval drágábbak így, ugyanúgy ki kell fizetned az eu-s vámot/áfát, szóval a zoponál is az olasz oldalon az eurós árakat nézd, ha minden igaz azok jönnek az euból. (javítsatok ha tévedek) zp810 kínából 220$, euból 258 euró... Engem inkább az izgat hogy a kínából rendelteket lehet-e olaszba küldeni garival, valaki vágja ezt?
-
underx
csendes tag
A zopomobileshop.com -on kívül van még olyan shop ami europábol küldi a telokat?
-
kisda
aktív tag
Na fiúk-lányok ez a készülék mellett döntöttem, miután láttam képeket, amit a W8 lőtt... Hát ezektől az MT6577-es Star N9776-om is jobbakat csinál.
Bevállalható? Ma még társalgok megint Oliverrel, hátha rátudnám dumálni hogy Class10-es kártyát küldjön hozzá, mert gondolom Class4-et szoktak.
Ui.: Ha nem akarok itthon cumizni a Sim faragással, bevihetem a Tmobile-ba, hogy a netes kártyám megfaragják?
-
Thumas
tag
Sziasztok!
Volt szerencsém hozzá jutni egy a5000-res dual simes készülékhez amiről szinte semmi információt nem sikerült eddig találnom azt általános leírást leszámítva! Odáig eljutottam a készülékben hogy az kiderült hogy ami rajta van play áruház az nem az igazi és hogy blademhez képest nagyon sok minden más. Ezért szeretném kérdezni hogy lehet e erre rakni valami pofás romot, mit lehetne kihozni ebből a telefonból? Vagy ez így ennyi és van egy fél "okos telefonom" ?
-
Bagira01
veterán
válasz
Depression #26057 üzenetére
Pedig de. Akkut, tokot, fóliát előszeretettel szedegetik ki. Akkor tudnak akciót csinálni, úgy hogy egyszerűen bennhagyják....(és kiírják hogy ez most gratis jár hozzá)
-
gyuszito
senior tag
válasz
RVR400 #26064 üzenetére
Ezt néztem én nemrégiben, és ízt írta oda a srác, hogy 24FPS. Szerintem vállalható minősége van, nem?
Megjegyzem ahogy nézem újra, és újra nem tűnik 24FPS-nek, de stabil 30-nak sem
Szerk.: Mittu88: "de nincs kompromisszummentes megoldás."
Sajnos tartok tőle, hogy nem véletlen a dolog.. Gondolj bele, hogyha egy eszközön minden pipi lenne, akkor a többi nem kellene... és bedőlne nagyon nagyon sok iparág =/
-
Mittu88
senior tag
válasz
vinibali #26062 üzenetére
komolyan elgondolkoztam azon, hogy kifejezetten erre a célra dvr-t veszek, de mivel régi swiftem van, úgyse merném az autóban hagyni, mert egy 10e Ft-os cuccért feltörik. Plusz még egy adalék, a Nokia 6310-esem a maga 10 év szolgálatával nyugdíjazásra kerül, habár szeretem és lehet vele "villantani" (mondtam már, hogy mindenki snake-ezni akar rajta?
), de nincs fényképezőm se és néha vannak pillanatok, amiket meg kell örökíteni. Ez a telefon picit mindenre jó lesz, de nincs kompromisszummentes megoldás.
-
vinibali
őstag
válasz
Mittu88 #26056 üzenetére
arra gondolok, hogy egy telefont ilyenre pazarolni. sokkal kevesebbért tudsz venni egy DVR-t, amit nem sajnál az ember arra használni amire vette
(#26060) gyuszito: kameraszoftver és nem telefonfüggő a felvétel minősége. tudomásom szerint 24fps felvétel nincs androidban
-
raulicio
senior tag
Nem igazán vagyok otthon a hálózati dolgokban, szóval valaki árulja el nekem, hogy a Newman K1- az itthon használható-e:
"2G: GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz3G: WCDMA/HSPA/HSPA+: 850/900/1900/2100 MHz"
Bár már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán dual sim-es...
-
gyuszito
senior tag
Skacok!! Ezen kínai csodák ugyebár vesznek fel FULL HD-ban, és a ZP910-re azt írja, hogy 24FPS-sel veszi fel a FULLHD-t. Nade, nem lehet, hogy azért csak 24 FPS, mert gyenge a memkártya benne? Hogy értsétek vidómegosztón láttam, és arra gondoltam, hogy megtámogatom egy 16Gb-os kártyával, ami Class 10-es. Ajánlják nagyon a FHD-hez. Itt egy hirdetés.
Ami a kérdés, hogy használ valaki Class 10-es kártyát, és vett-e már fel fullHD-t? Megvolt a 30FPS? -
paolinho
őstag
Ha egy ROM-csere kapcsán a Play Áruház ikonja csak annyit tesz, hogy megnyitja, de azonnal be is zárja az oldalt, azzal mit lehet csinálni? Van arra mód, hogy feltelepíthessek egy működő alternatívát belőle?
-
Depression
veterán
válasz
Bagira01 #26054 üzenetére
Szerintem nem tesznek hozzá, nem vesznek ki belőle. Az, hogy mi jár hozzá leginkább egy unboxing videón látható.
Amióta megrendeltem tmallboxról a telefont 2x is változott leírás alapján a csomag tartalma. Amikor még választottam telefont a leírásban nem szerepelt csak 1 aksi, és nem volt cover flip sem a leírásban, pedig az unboxing videókban szerepelt mindkettő. Remélem tényleg csak az oldal írta el anno.
-
Bagira01
veterán
válasz
Terentius #26052 üzenetére
Minideal-en is csak 1 akku van 194$-ért a h9500-hoz.
-
Depression
veterán
válasz
gipsztigris #26049 üzenetére
külső, ceruza alapjám egy star s7589
Az alaphangon 200$, de inkább 220-230. Erre rájön az áfa+vám. Tehát ha csak 200 dolcsival számopunk, akkor is 64000,- Ft kínából, azt a tizest szerintem sok ember ráfizeti nyugodt szívvel a garancia miatt. Persze, most nem rólunk beszélek, akik imádkoznak, hogy átcsússzon a vámon. De pl. egy DHL-es csomaghoz képest kegyetlenül jó ár. -
Bagira01
veterán
válasz
Terentius #26047 üzenetére
Ahogy nézem a speckóit, nagyobb és könnyebb a w8-nál. Még gondolkozom rajta egy kicsit, drágább nem lesz(ha csak a forint nem gyengül megint) Holnap/holnapután elvileg megkapom az Isa A19Q-t. Azzal elleszek 1-2 hétig. De fizikai home gomb nélkül nem hiszem, hogy meg tudok lenni. Aztán meglátjuk mi történt addigra.
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #26049 üzenetére
Ezt az oldalt te csinálod?
-
gipsztigris
addikt
válasz
b0bcat #26046 üzenetére
Mi bajod van vele?
Benne van a nevében, hogy bemutatkozás. Alap specifikáció, osztjónapot. Majd ha lesz róla teszt, az biztos nem lesz ennyire szűkszavú. Lehet jövő héten elhozok egyet tesztre és majd írok róla bővebben.
Egyébként marha jó kis gép, csak a hazai ÁFA és egyéb VÁM tartalom miatt, az általunk megszokott kínai árakhoz képest egy kicsit magas az ára. De ha az itthoni árakat nézem, úgy már nem annyira vészes szerintem. -
djnice
veterán
Meg tudná nézni nekem valaki aki ért a magyarításhoz, hogy a jBart miért nem teszi bele a magyar nyelvet ebbe a romba? A telefon egy Feiyang F9300 4.0.4 szoftverrel.
Köszönöm a segítséget. -
hevizms
addikt
válasz
b0bcat #26041 üzenetére
A Concorde a tabletjeit úgy rakatja össze kinnt,de a cég válogatja ki a részegységeket.
Hogy ez ennél a telefonnál is így van-e azt csak ők tudnák megmondani,de gyanitom hogy igen.
Szóval nagy a valószinűsége hogy nem egy már forgalomba levő telefont cimkéznek át,de persze még ez sincs kizárva.Engem az akku kapacitás lepett meg.Egész frankó!
-
mrkatona
tag
-
tutis
őstag
-
hevizms
addikt
Ha valaki itthoni garanciás 2 simes 4 magos telót szeretne,annak esetleg megoldás lehet:
[link] -
madrac
senior tag
válasz
Depression #26026 üzenetére
Ugyan, csak 4-en írták be 1 nap alatt, hogy megrendelték, mert hirtelen rájöttek, hogy ez a best buy
Ismeretlen márkát, típust kevesen mernek bevállalni. Lassan a minideal-nél már külön konténert küldenek magyarországra a W8-akkal
Pedig a kamerája nem egy matyóhímzés, a memóriája pedig sovány. -
Terentius
őstag
A THL W8 elég gyenge képeket csinál ahogy itt a fórumban is láttam.A színek nem valami jók.Különben az is játszana nálam.
-
Depression
veterán
Úgy látszik a w8 lett itt a befutó.
Láttam egy videóösszehasonlítást w7-tel. A w8-nak szebbek a színei, bár nem látszott, hogy milyen háttérvilágítással voltak. A w7 sokkal világosabbnak tűnt.
-
peter76bp
aktív tag
-
Motaba78
addikt
válasz
Mittu88 #26002 üzenetére
ugyanezt rendeltem a héten, ugyaninnen, már várom nagyon, van egy csomagszámom amin tudom elméletileg követni merre, jár de még nem sikerült kinyomoznom
Mindenesetre remélem két héten belül kézbe vehetem akkor tudok pontosat mondani a teloval kapcsolatban.
peter76bp: akkor remélem hamar megjön és tudok mondani tapasztalatokat vele, én az akku miatt izgulok legfőképpen, remélem nem vezetékes telefon lesz (állandóan tölteni kell)
-
kisda
aktív tag
Ez meg miafranc?
Elég érdekes a specifikáció meg a mentett képek is.. -
Mittu88
senior tag
válasz
BaginZe #26004 üzenetére
Akkukhoz elég jól értek, ekkora méretben a legjobb akkuk is max. 2700-2800mAh-t tudnak. Persze a kínaiak szeretnek másféllel szorozni, de nem szabad komolyan venni. Én személy szerint elégedett leszek, ha kétezret tud. Ha pedig igaz, hogy a fullHD kevésbé terheli meg a procit (vagy nem sokkal jobban) a jóval kevesebb élsimítás miatt, akkor nem emiatt lesz kevesebb az üzemidő. Amúgy régi nokiáról váltok, aminek haldoklik az akkuja, (így már csak 4-5 napot bír elég aktív használat mellett,) szóval meg fogom érezni mindenképp a gyakrabb töltést.
-
Bagira01
veterán
Na eldöntöttem nekem kell egy fehér W8. Jövő héten kipróbálom az ISA A19Q, kicsit használom. Addig reménykedek, hogy beesik a w8 ára 190$ körülre és akkor lecsapok.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
BaginZe #26004 üzenetére
Ugyanezzel a gondolatmenettel indult az 5" kijelző is, hogy nagyon kevés neki a 2000-es akku, aztán mégsem annyira kevés az. Ez úgyis akkor derül ki mikor ott lesz már valakinél és használta 1-2 hetet, belakta meg kiörömködte magát. Az első 3-4 ciklusban úgyis gyorsabban fog merülni mert reggeltől estig azt nyomogatja
-
Mittu88
senior tag
Nem bírtam ki, megrendeltem a ThL W8+-t, innen. Erősítsetek meg, hogy nem csináltam rossz vásárt
Valakinek van tapasztalata ezzel a modellel?
-
alexw801
senior tag
Nem tudom, hozzám hasonló járatlan felhasználók részére szabad-e feltenni egy szájbarágós eljárást a V987 ROM cserére, akinek ez felesleges mert nyilvánvaló, az legyen szíves lapozzon:
ZTE V987 szoft csere kínai eredetiről, Bruno-féle
Forrás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2246874
Letölteni előzetesen:
Download ZTE V987 custom recovery and follow this MT657x flashing tutorial.
V987 CWM Recovery V6.0.3.0.7z
All needed tools and drivers can be downloaded from my MT65xx Tools 4shared folder. The password to login is bm-smartphone-reviews.blogspot.com.
MT6598 USB VCOM drivers.7z
SP Flash Tool v3.1304.0.119.7z
(A 4shared folder bejelentkezést kér, nincs más megoldás)Töltsük le az új ROM-ot:
update_JB_V987_V1.0MOD.zipTöltsük le az átpartícionáláshoz szükséges fájlokat: (nem magyaráznám itt, miért előnyös ez, külső microSD berakása feltétlenül szükséges)
V987_extended_userdata_mod.zip
Kicsomagolva benne megjelenik: disable_internal_sdcard.zipTennivalók:
Telefon kikapcsolása, SD kártya kivétele, akku kivétele.
PC-ben rámásolni az SD kártyára a disable_internal_sdcard.zip és update_JB_V987_V1.0MOD.zip fájlokat.
SD kártya visszarakása, 2 SIM lehet bent vagy kint, de az akku kint marad.V987 CWM Recovery flash-elése (Win 32 gépen csináltam)
1. Egy könyvtárba összekészíteni a PC-n a
kicsomagolt V987 CWM Recovery V6.0.3.0.7z állományt,
kicsomagolt SP Flash Tool v3.1304.0.119.7z állományt,
kicsomagolt MT6589 USB VCOM drivers.7z állományt.
2. Flash Tool futtatás ( A kicsomagolt állományban az Alkalmazásra jobb gombbal klikkelve, rendszergazdaként futtatva).
3. Scatter választás (Csak Recovery jelölt a feljött listából)
4. USB kábel bedugás és „Download” megnyomás próbálgatása (kábel kihúzással, visszadugással), előbb-utóbb elindul, lefut, zöld kör O.K. megjelenik, KÉSZ! Akku vissza.
5. Itt lehet csinálni egy backup-ot a CWM Recovery-ben, de Bruno szerint nem szükséges, mert rendelkezésre áll az eredeti gyári ROM, és bármikor visszatölthető.Átpartícionálás előkészítése flash-eléssel, akku kivéve:
1. Egy könyvtárba összekészíteni a PC-n a
kicsomagolt V987 extended_userdata_mod.7z állományt,
kicsomagolt SP Flash Tool v3.1304.0.119.7z állományt,
kicsomagolt MT6589 USB VCOM drivers.7z állományt.
2. Flash Tool futtatás ( A kicsomagolt állományban az Alkalmazásra jobb gombbal klikkelve, rendszergazdaként futtatva).
3. Scatter választás (a listából 4 sor jelölt).
4. USB kábel bedugás és „Download” megnyomás próbálgatása (kábel kihúzással, visszadugással), előbb-utóbb elindul, lefut, zöld kör O.K. megjelenik, KÉSZ! Akku vissza.
Átpartícionálás befejezése:
1. Belépünk a CWM Recovery-be: Kikapcsolt telefonon Volume up és Power gombok hosszú idejű benyomva tartásával, amíg a CWM Recovery megnyílik.
2. Csinálunk egy wipe data/ factory reset-et. (Volume up és down gombokkal elmanőverezünk, Power gombbal végrehajtjuk)
3. A Volume up és down gombokkal elmanőverezünk az install zip from sd card-ra, Power gomb megnyomásával ezt választjuk.
4. megkeressük a disable_internal_sdcard.zip fájlt, Power-t megnyomjuk.
5. Lefut, KÉSZ!
6. Kilépünk a CWM Recovery-ből.
Custom MOD feltöltése:
1. Belépünk a CWM Recovery-be: Volume up és Power gombok hosszú idejű benyomva tartásával, amíg a CWM Recovery megnyílik.
2. A Volume up és down gombokkal elmanőverezünk az install zip from sd card-ra, Power gomb megnyomásával ezt választjuk.
3. Megkeressük az update_ JB_V987_V1.0MOD.zip fájlt, Power-t megnyomjuk.
4. Lefut, közben AROMA installer-el választhatunk különböző opciókból. KÉSZ!
5. Kilépünk a CWM Recovery-ből.KÉSZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest