- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
tevfik #103460 üzenetére
Szia,
Sztem ennyiért nem létezik ilyen... Ennyiből -főleg, ha a nav is megsarcolja, amire elég nagy a sansz- nem kapsz kintről normális telefont. Szóval max azt tudod, h veszel 2-3k-ért egy butafont és mellé a maradékból egy használt vmi okosat... Mondanám a Galaxy S2-t, de ennyiért még nem kapni.
A Lenovo a3600 a kevés ramnak meg a kicsi akksinak köszöntően felejtős ilyen célra - meg általában is.
-
Magnat
veterán
Hi,
Nemtom volt-e, a THL 4000 34k Edigitalban... Nem mai vas, de Op3ndott helyett biztos azt venném inkább. -
Magnat
veterán
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Főiskolás koromban volt olyan óra, ami péntek reggel 8kor kezdődött (csütörtök volt bulinap) és az egyik kollégiumi épület 6. emeletén berendezett gépteremben volt (számítógépes grafika talán). El lehet képzelni, hogy azok a tankörtársaim akik ugyanannak az épületnek az ötödik emeletén laktak, milyen fejjel és milyen ruhában jöttek be órára - mégha nem is egy szál törölközőben
-
Magnat
veterán
válasz
aytukabozs #102542 üzenetére
Szia,
nem kell a build.prop-pal trükközni, fel lehet tenni Play nélkül is, itt írtam, hogyan: [link]
(Én mentettem ki az apk meg az obb fileokat az LG G2-mről, hogy a te készülékeden futni fog-e, kiderül) -
Magnat
veterán
Hi,
Meg tudná vki mondani, h Lenovo P70-ből létezik-e fehér? P70-t-ből látok, de az kínai piacra van ha jól tudom.
Illetve ha nincs, akkor milyen készüléket ajánlotok ami
-dual sim
-max 5 coll
-fehér
-min 3000 mAh
-hétköznapi használatra nem kompromisszumos, szóval normális soc, legalább 1 giga ram, qhd de inkább 720p kijelzőKöszi előre is!
-
Magnat
veterán
Hi,
Egy webshop tapasztalat, kolégám coolicool-tól rendelt valamit 5%-os vámbiztivel, megjött rendben a készülék és miután megvámolták, másnap visszautalta a coolicool a sarcot... azt mondjuk balga fejjel nem kérdeztem, h a kezelési ktg-t is visszakapta-e de majd pótolom.
-
Magnat
veterán
válasz
CoolBoy323 #94793 üzenetére
Szia,
És teljesen feltöltötted vagy honnan tudtad, h kész van? Sztem ha 5 volttal fullig töltöd akkor vagy károsodik vagy fel is robban a cella - az asztali töltők akkor kapcsolnak le ha már 4.2 volt van a cellában, illetve van pár olyan cella már aminek 4.3 volt a maximuma és baromira nem ajánlott még 4.3-as töltővel sem adni a 4.2-eseknek, nemhogy 5 volttal.
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
Hi,
Ez volt már? [link]
Mondjuk a konkrét készülék nem olcsó, viszont ha tényleg annyi ideig lesz supportja mint ígérik, akkor ez a többi MTK chipsetes telefonra is jó hatással lehet.
-
Magnat
veterán
válasz
#73596160 #84245 üzenetére
Hát jah, a méret elég nagy probléma ilyen tekintetben, nekem szerencsére a nadrágjaim jó részében elöl is elfér az 5.2-es LG G2 ... farzsebbe elképzelni sem tudom, hogy lehet tenni (persze ezexerint mégis lehet), mindig attól fosnék h baja lesz vagy ellopják ... most egyébként próbaképpen beletettem, gyakorlatilag a telefon tartaná a 90 kilóm jelentős részét, plusz még baromi kényelmetlen is. Visszatérve a telefonra, ha csak ennyi gond lesz vele, még vennék is egyet (nem magamnak).
-
Magnat
veterán
Leagoo Leadek 2 Presale: [link]
Nagyon pofás, főleg az 5.5mm vastagság imponáló...persze kérdéses, milyen lesz a gyakorlatban. -
Magnat
veterán
válasz
dethroner #84197 üzenetére
Ha fent vana szerver (tűzfalat állítsd be v kapcsold ki) az aperfben beállítod az ip-jét és elindítod... nagyon nem mélyedtem bele, h miért, de nekem udp módban működik csak ... kapsz egy értéket, h hány byteot vitt át, elosztod 10-zel (10 mp-et mér), szorzod 8-cal (bitre számolunk), utána osztod 1024*1024-gyel és meg is van, hány megabit fért át a hálón másodpercenként. Értelemszerűen ha a szerver nem a routeren van akkor kábelen érdemes csatlakoztatni és lehetőleg úgy, h a kábel gyorsabb legyen mint a wifi, mert a wifire vagyunk kíváncsiak, szóval az legyen a szűk keresztmetszet. Nekem tp-link 3600-am van, gyönyörűen látszik a difi a 2.4-es és az 5 ghz-s sáv között, utóbbival 110mb körül mérek Nexus 7-tel és LG G2-vel.
-
Magnat
veterán
válasz
dethroner #84182 üzenetére
Szia,
Iperf a legjobb erre, persze ehhez kell egy másik eszköz is amire felteszed (router v pc) a szervert... van a Playben egy aperf (ez is egy iperf kliens) nevű progi, én azzal mérek konkrétan, a szerver a routeren van (telepíthető csomag)
A speedtest nem feltétlen korrekt, mert ha a neted lassabb mint a wifid vagy a routered nat sebessége kisebb, nem kapsz valós eredményt.. ftp meg a többi protokoll sem az igazi, mert lehet, h maga a kliens v a szerver lesz lassú, miközben a hálózat többet bírna.
-
Magnat
veterán
válasz
stigmata #84046 üzenetére
Azért, amiért Amerikán kívül Amerikát is jobban majmolják mint ott
Már többször gondolkoztam azon, h ha az Apple kínai lenne v korai és mondjuk a Samsung amerikai, akkor is az Iphone lenne-e a konzumidióták álmai netovábbja...
(Mindamellett sztem el kell ismerni, h az Iphonenak is vannak qrva jó tulajdonságai) -
Magnat
veterán
Ööö... Köszi a válaszokat, béke némileg ellentmondanak, egyikőtök szerint a multilang rom esetén lehet ilyen ha jól értem, a másik vélemény szerint meg pont akkor lesz vegyesfelvágott. Az mennyire elterjedt a kintről rendelt telefonoknál, h legalább kínai ne legyen benne?
-
Magnat
veterán
Hi,
Írtam nemrég ismerősöm Lenovo S850-éről... van benne magyar nyelv, de ettől még elég sok helyen van benne angol és kínai szöveg is, főleg utóbbi eléggé idegesítő. Ez mennyire általános jelenség a gyári romoknál kínai telefonokon?
-
Magnat
veterán
válasz
Graphics #83036 üzenetére
Köszi a gyors választ, nem volt még kínai telefonom, emiatt nem vagyok nagyon képben ... 4.4.2-vel jött, de ha jól emléxem (nincs most itt a készülék), 1.5-ös VibeUI van rajta, de már felkínálja a 2-est frissítésre ... viszont a gazdája nem meri frissíteni, mert vhol ovasta, h ha frissíti, akkor felülcsapja kínai rommal v UI-val (ezt az írást nem láttam, csak nagy vonalakban említette). szóval nem tudom, h végül lesz frissítve vagy sem.
Egy hibát mondjuk észrevettem, hiába állítom be, h csak google account kontakjait hozza, mégis ott van egy marék olyan ami mellett FB logó van, de majd még jobban szemügyre veszem ha a kezembe kerül.
-
Magnat
veterán
Hi,
ismerősöm vett egy Lenovo S850-et és ezzel kapcsolatban kérdezném, h ez a Lenovo új trendje, miszerint nincs külön app drawer vagy csak az S850-re tervezett speciális baromság? Ok, Next launcherrel megoldottam, de elég érdekes ... a másik kérdésem, h ha a beállításokban semmiféle akku statisztikát nem találok első nekifutásra, akkor sanszos, h csak külön programmal fogok tudni ilyet előcsiholni v el van rejtve valahol?
Viszont aami jó pont: végre egybe lehet látni a beéoített 16 gigát, nincs külön 1-2 gigás idegesítően kicsi data partíció.
-
Magnat
veterán
Nekem soxor van olyan érzésem, h a kínai telefonokba totál véletlenszerűen választanak kamerát, lehet, h most éppen sikerült találniuk olyan beszállítót, aki bizonyos volumen fölött akkora diszkontot adott ezekre a 7 megás kamerákra, h azt mondták, akkor ilyet teszünk előre is, hátra is.
-
Magnat
veterán
válasz
AlyrArkhon #80529 üzenetére
Full hd-nak sztem csak később kezdték el hívni. HD tv volt, meg HD 1080p. [link]
Beg: megint köszi!
Főleg, h a szerbek még nincsenek is vámunióban velünk, v igen? -
Magnat
veterán
válasz
cappa72 #80523 üzenetére
Nekem a telefonom és a tabom is fullhd (5.2 és 7 coll) és az a véleményem, h utóbbin még csak-csak dob vmit, de előbbin számomra semmit, sőt, még az akksit is eszi. Mondjuk szerencsére utóbbi nem gond, mert elég komoly van neki. De még a Nexus7 esetében sem adtam volna egy forint pluszt sem a full hd-ért, ha lett volna ugyanez 720p-ben is.
-
Magnat
veterán
Hi,
Ismerősöm akarna egy lenovo s850-et. Csak ez jó neki, kérdezném, h Minidealról mostanság szabad-e rendelni, illetve honnan máshonnan érdemes még?
-
Magnat
veterán
válasz
citkar #51029 üzenetére
Plusz az ilyen webshopokban jellemzően nincs szállítási ktg, illetve benne van az árban. A vám+ áfa dolog tekintetében is most keményítettek be kissé, eddig az volt a tapasztalat, h 10 telefonból 9 átjött anélkül.
De ha megnézed pl a pár hsz-szel lejjebb is linkelt Haier w910-et, azt 27 ezer forintért is meg lehet venni kis szerencsével. Ok, csak két mag, de milyen kettő!Szerk.: természetesen az eredeti hsz írójának címeztem
-
Magnat
veterán
válasz
CoolBoy323 #42798 üzenetére
"A-GPS pedig alig generál adatforgalmat..." - jah de van aki külföldön is navizna, ahol az "alig" is súlyos ezer forintokban mérhető sajnos..
-
Magnat
veterán
válasz
CoolBoy323 #41502 üzenetére
A te hsz-edre mondtam, h ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni arra célozva, h azzal, h "ez badarság" (három felkiáltójellel ráadásul) nem túl komoly ellenérv... Tapasztalatom szerint nem hc userek is feltolnak 1-2 instant chat programot+facebookot, aztán pikk-pakk marad 40 mega szabad ram ICS alatt, kilapozódik a lancher, aztán kezdődik a malmozás, mire visszajönnek az ikonok. Persze custom rommal meg pár fagyasztással lehet javítani a rendszeren, de ugye ugye nem hc userekről beszélünk, pont ők nem fognak nekiállni romolgatni. Nyilván lehet kivételt találni, de nekem akkor is az a véleményem, h a mai árak és hw kínálat mellett 512 mega ramot vagy 1 magot ajánlani erősen kib@szás kategória.
-
Magnat
veterán
válasz
CoolBoy323 #41500 üzenetére
Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni
-
Magnat
veterán
Szia,
melyik leírás?
Itt nem írja, sőt a user kommentek között ez van:
" 3G 900MHz
Hi, does it work 3G in 900MHz?
By 3G July 27, 2013
Lenovo declare it is 2100 only. Thanks
By Yanny July 29, 2013"Meg a lenovo hivatalos oldalán sem említik sajnos (hirtelen nem találom a linket, sorry)
Szerk:: Sorry, összekevertem az S750-nel, tárgytalan!
Powerbank témához: Ha valaki tuti kapacitást akar, akkor érdemes venni egy ilyet: [link]
Mellé pedig pl ilyet. -
Magnat
veterán
válasz
instantwater #40818 üzenetére
Plusz a P780 tudja a 3g-t 900MhZ-n...
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
Lenovo S750-ről kiderült már egyértelműen, h tudja-e a 900Mhz-et 3g-n? Van ahol írják, h tudja, de van ahol meg egyértelműen tagadják:
"Lenovo declare it is 2100 only. Thanks"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged