- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
WOT-H-A-C
veterán
-
gipsztigris
addikt
válasz
Magnat #84057 üzenetére
"(Mindamellett sztem el kell ismerni, h az Iphonenak is vannak qrva jó tulajdonságai)"
Így igaz! Zsigerből elutasítom az ájfont mert qrvára túlárazott "sznobifonnak" tartom, de sajnos előbb-utóbb kénytelen leszek módosítani az álláspontomon.
Lányom egy iPhone4-ről most váltott egy iPhone 5S-re,........hát mit mondjak! Forgattam egy fél órát, erősen próbáltam belekötni mindenbe, de a végére rájöttem, hogy savanyú a szőlő!Egyedül a méretét tartom kicsinek (de ez is csak a tepsi androidok miatt van), amúgy meg fényévekkel gyorsabb mint a Nexus 4 pedig az sem tartozik a lassú telefonok közé. Lényeg az, hogy addig amíg kézközelből nem tapasztalunk meg valamit, addig nem szabad elhamarkodott ítéletet mondani semmilyen készülék felett.....szerintem.
-
stigmata
tag
válasz
Magnat #84057 üzenetére
Legnagyobb előnye az, hogy 1 hardverre fejlesztenek. Ami sokkal egyszerűbb, mint az androidos világ tarka processzor és lapkakészlete. Csak meg kell nézni a needrom-ot mennyi fajta android. 62 márka és egy gyártón belül is rengeteg típus szemben a szifonból van 3 (5 amit nem gyártanak, 5c, 5s).
-
-
válasz
Magnat #83035 üzenetére
Már lassan 1 éve , hogy nincs app drawer. Ha teszel fel másik launchert- akkor lesz,viszont akkor a témák is külön appként látszódnak.
Ami VibeUI-s azon nincs. Ez kb az összes újkori S modell, és természetesen a Vibe széria.
Emellett a K910/920 és még jópár modell.A régebbi telefonok nagy részére van portolás is, illetve gyárilag is elérhető a VIBE, olcsó széria viszont maradt a Lenovo Launcher-es, kissé átszabott ROM-on.
Quick Launchert leszeded, és ott rámész az aksira, úgy előtudod hozni. Kérdés hanyas robottal kaptátok, mert elvileg majd S850-re is lesz/van KitKat / persze saját Vibe-os felülettel /
-
uno1000
csendes tag
-
asdf_
veterán
válasz
Magnat #81384 üzenetére
The only real downer of the hardware is the 7 mega-pixel front and rear cameras,
Ezt a megapixelre elvezest a budos eletben nem fogom megerteni. Egy mobiltelefon az esetek boven donto tobbsegeben szar, joindulattal kozepes kepeket csinal. Nem tokmindegy, hogy ezt most 7, 12 vagy 16 megapixelen teszi
(Olyan logikai bukfencrol mar nem is beszelve, hogy ugyanakkora szenzormereten kevesebb megapixel az jellemzoen jobb kepminoseget jelent, tehat fikazas helyett eppenhogy orulni kene, hogy "csak"7 megapixeles a kamera)
-
RVR400
veterán
válasz
Magnat #80540 üzenetére
2005-ös cikkekben HD és FullHD van emlegetve. Mindig úy hívták, csak pl a HD Ready sem csak így volt, hanem volt HD Ready 720P és HD Ready 1080P is. Nem beszélve a 720I és 1080I interpolálásról sem. A HD Ready 720P az 1366*768-as cuccokon volt általában feltüntetve, mivel nem sima HD felbontásuk volt, hanem csak tudták nem natívban.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Magnat #42869 üzenetére
Hát igen, nekem is ezért lenne fő szempont egy megbízható, akár SIM kártya (értsd mobilnet) és wifi nélkül is pontos használható gps...
Csakmert Samsung Tab2 7.0-ba, meg Samsung Galaxy Player 5.0-val no adat, no wifivel is pikk-pakk van gps jel... azért kérdeztem, hogy ez kínai mobilnál "nem létező fogalom"? Hogy EPO, A-GPS nélküli GPS!? -
CoolBoy323
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest