Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit1973
aktív tag
válasz csepelball #8095 üzenetére
Ha megadod a Tracking Number-t, akkor megmondom, hogy kamu-e. Sajnos már van tapasztalatom.
-
mipityu
tag
válasz hevizms #8091 üzenetére
Az eddigi néhány rendelésem rendben volt.
Pedig amikor először írtam, - mert elfelejtettem jelezni az alap nyelvet és az európai töltőt - akkor tájékoztattam a csajt, hogyha 3 napon belül nem indítják el, akkor visszakérem a pénzem. 4. nap írtam, hogy mi van a telefonommal. Nem válaszolt még 4 óra múltán sem (nem érdekel mennyi e-mail-t dolgoznak fel - rangsorolják), akkor indítottam a dispute-ot.
Olvasd el ezt a hozzászólásom is - hasznos info.
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
berigazek
őstag
válasz body007 #8089 üzenetére
Igen...
(sok Eladó ragaszkodik,hogy arra a címre küldje CSAK a küldeményt amelyik hozzá van rendelve a PayPal-hoz,ha nincs benne,azaz nem úgy fizetett a Vevő,hogy Ő láthassa akkor alap esetben mindig arra küldi.
Sok Eladó nem küld más címre csak PayPal-os címre!)
Lehet,hogy nálatok is ez történt?,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
mipityu
tag
válasz csepelball #8080 üzenetére
Ha lezártad a dispute-ot, akkor annyi.
Másikat nem nyithatsz ugyanarra a termékre.
Úgyhogy amit kapsz, azt eszed :-)
Remélem minden rendben lesz.Én ugyanígy mondtam vissza a tinydeales rendelésem. Nem válaszolt az e-mail-emre, nyitottam egy dispute-ot. Arra 1 órán belül válaszolt. Írta, hogy küldi, vonjam vissza. Írtam, hogy majd ha megérkezett. Akkor nem tudja küldeni. Ok, akkor vissza a pénzem. Már vissza is pottyant a számlámra. Ha lezárom a dispute-ot, elküldés előtt vagy után, akkor már nem tudok a PP-nél reklamálni.
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
addikt
Nekem is megjött a "telóm" a hú-tól de sajnos (valamiért) rossz címre érkezett, ezt írja a posta oldala:
Küldemény információ:
Kézbesíthetetlen / Undeliverable
Kiegészítő információ:
ismeretlen címMost menjek el érte? (Mert írja, h melyik postán van, de nincs kedvem...) Vagy indítsam a claim-et? Mit jelöljek? Nem érkezett meg?
[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
xhege
veterán
válasz F.Kornél #8074 üzenetére
A telefon valahol a nemzetközi vizeken hajózik idefelé. Mielőtt rendeltem volna rákérdeztem, hogy van-e raktáron. A rendelés október 11 éjjel történt 13-án lett Tracking number, 15-én elhagyta Kínát elméletileg. Én elfelejtettem kérni, hogy rootolják a megjegyzés részben, de utána rögtön írtam nekik egy e-mailt, amire semmi reakció nem jött. Szóval nem tudom, hogyan kapom meg.
Már tűkön ülve várom, hogy mikor érkezik meg, de gyanítom hogy jövő hét vége előtt nem fog (free shipping).
Lehet érdemes lesz nyitni egy V12 topikot annyian leszünk ilyen telóval. -
peter76bp
aktív tag
válasz csepelball #8082 üzenetére
Ezeket a hirdetőket sose értettem. Kihasználatlanság miatt ... a kérdésekre nem válaszol, nem frissíti a hirdetését, hogy eladó-e még valóban vagy mi van vele ... fenntartásokkal kezelendő az ilyen
-
robit1973
aktív tag
válasz csepelball #8080 üzenetére
Lehet, hogy csak számot kaptál, de a csomagot nem adta fel. Velem is ezt csinálta, két hét után visszakértem a pénzem.
-
csepelball
tag
Most látom, hogy g2+ van 40ért eladó a hardverapron... a fene egye meg
http://hardverapro.hu/apro/jiayu_g2/hsz_1-200.html -
csepelball
tag
Csoda történt: Elindult a csomagom
MTK6577 JIAYU G2 Dual Core (1GB/4GB 8.0MP IPS) - Color : Black
Megrendelés és fizetés után 2-3 napig nem kaptam semmi választ, így írtam egy levelet, hogy NA MI VAN MÁR? természetesen más nyelven és egy kicsit normálisabban. Válasz nuku. Ismét írtam 1-2 napra rá.. Semmi válasz.. Erre nyomtam egy disputot, majd gyorsan megeredt a nyelve a barátomnak másnap Egyből válaszolt utána minden levélre Kérte, hogy ne nyomjak a disputra mert ez nekik nagyon gáz, és küldi a csomagot. Mondtam, hogy adja fel, várom a tracking no.-t aztán jöhet a disputtalanítás. Kaptam is számot, track17-en látszik is a csomag. Szóval türelem és genyózás még a végén telefont terem
Sajnos a g3-at amit írt, hogy lehet lesz, az nem jött össze. Így marad ez.
Oldal: tmallbox
Laci
-
fecg21
aktív tag
halihó ! Akit érdekel a 7869-es hsz.-ban hirdetett teló 34.000ft+postáért, az még ma írjon nekem privát üzenetet, ugyanis holnaptól megy a cucc a vaterára.
( a telefon karcmentes, rootolva van, angol nyelvű android 4.0.3-as os fut a készüléken-ez a gyári szoftja, nem lett lecserélve. , hibátlan kiváló állapotban, dual sim, 2 akku, doboza papírjai megvannak, felesleges kínai appok törölve lettek a telefonról, a kijelző pixelhiba mentes, garancia nem jár a telefonhoz-mivel én sem kaptam hozzá, személyes átadás csak abban az esetben lehetséges ha ellátogat a vevő hozzám, az ár már egy lealkudott ár-vagyis nem alkuképes, és nem tudok beszámítani semmit, további infók itt: [link]
-
peter76bp
aktív tag
Na jól van, nem érdekel megrendeltem én is ttmalls-on
-
Bagira01
veterán
válasz berigazek #8070 üzenetére
Van ami gyorsan megjön van ami örökkévalóság. Pont ma jött egy tablet tokom amit múlt hét szerdán rendeltem. Ezzel szemben vannak még szept 13-i rendelések is amik meg nem jöttek meg
(#8069) banderasz77: Evvan... Gyorsan csináltam képet a ttmalls oldaláról és az 1GB ram írásról a v12-nél, aztán majd panaszkodok, hogy nem ez volt a speckóba
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Daneeka14
csendes tag
sziasztok!!!
szerintetek melyik a legjobb S3 clone??
én a star b92m en gondolkodok. 4.7" képernyö, mtk6577, 1gb ram, 4gb rom.
Vagy vegyek Iphone 5 clone-t... (hero 2000+plus) nem tudom melyik lenne jobb, menöbb...
koszonom!
-
berigazek
őstag
válasz banderasz77 #8065 üzenetére
E-bayen,még most is,azaz 18 órája HK-ban van a DHL-nél... :-( Most mit ülnek rajta,tényleg ahogy telik-múlik az idő,egyre nehezebben jönnek a cuccok távol a kicsi emberektől:-(
(Lehet,hogy a NAV-nak benne van a keze???),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Bagira01
veterán
A büdös életbe most nézem a netbankot, ma lett lekapva róla a hootablet-es rendelés ára
-
peter76bp
aktív tag
válasz Bagira01 #8062 üzenetére
Behalok ezeken az oldalakon, ttmalls azt mondja miután hozzáadom a telót, hogy PayPal Fee: +US$8.60 kapja be. Gondoltam megnézem a tmallbox-ot. Az meg egyenesen röhejes. Free shipping, rányomok és azt mondja Shipping 3$. Még jó, hogy sehol nem nézik hülyének az embereket Így is a ttmalls jön ki legjobb árra, úgyhogy az marad, ha nem jön közbe újabb meglepi.
-
-
kugli81
aktív tag
válasz peter76bp #8057 üzenetére
Valaki tud infot ,hogyan lehetne a one x-et rootolni .A 4.0.4 miatt vagy már nem tudom miért ,de nem sikerül....Superoneclick megáll mtkdroidtools nem tud megnyitni valamit......unlockroot is csak elvileg tudja ,de semmi eredmény....Valaki azt mondta zip file kéne és azt betölteni recovery menuben.......Kuka vagyok hozzá nem igaz nem tud senki segiteni mindenki csak ez milyen az milyen telo lehetne egy kis segitség is néha a hülyéknek akiknek az első android telója A romot is menteném valahogy ,de igy esélytelen már igy is beválalltam 3 progit ,de még müködik a teló
[ Szerkesztve ]
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
peter76bp
aktív tag
-
Bagira01
veterán
válasz banderasz77 #8055 üzenetére
Nekem sincs ajándék, az jár hozzá
(#8054) cappa72: Nem mondtam, hogy használom is csak jól néz ki. Soha az életben nem használtam fülhallgatót
-
Bagira01
veterán
válasz banderasz77 #8047 üzenetére
Én már meg is rendeltem. A One X szimpatikusabb volt kinézetre, de ennek meg jól néz ki az agybadugós fülese és van hozzá kb 3$ értékű védőtok
-
Sanyesz.
őstag
válasz sasa311 #8049 üzenetére
Igen, valahogy ez lehet a helyzet. Szerintem is van benne tudatosság. Pedig direkt mindent angol ABC szerint adtam meg, mégis sikerült a Rákóczi utcából "Harocli" utcát kreálni, továbbá a házszám sem passzolt.
Szerencsére a posta, ami itt van mellettünk, megpróbálta "fonetikusan" értelmezni az utcanevet. Az számomra is kérdéses, hogy a házszám tévesztés ellenére mégis megtaláltak.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
sasa311
veterán
Nem fogod megkapni. Mindenkinek direkt elcímezte a genyó, hogy ezzel is húzza az időt
A név stimmel rajta, az irányítószám valami tök random, az utcanevet meg elírja valami baromságra, hogy ne tudják kézbesíteni.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
_Karesz_
tag
lol ttmalls-nál mekkora photoshop már ez a kép [link] oldalnézetben a telefon elejeről a fehér műanyag le van vágva...
-
xhege
veterán
Jó sok V12 lesz a fórumon Ha Mathias Rex is azt rendeli, akkor már 5.
-
Bagira01
veterán
válasz banderasz77 #8043 üzenetére
Nekem is irdatlan lassú alig vánszorog. Megrendelem onnan a v12-t aztán max eladom, ha nem jön be
-
pmikloska
aktív tag
-
Bagira01
veterán
válasz banderasz77 #8038 üzenetére
Ők meg 6$ Paypal kezelési költséget számolnak fel.
-
nagyúr
válasz mikrofon #8032 üzenetére
Én az alkalmazásaimat egy alcatel ot-918d (ismerős? ) és egy SE Neo Titanium backup-okból állítottam vissza.
Mindent visszakaptam, amit akartam.
Persze a névjegyzéket és az sms-eket külön mentettem le:
- névjegyzék: összes névjegyzék küldése bluetooth-on, majd igazából nem küldtem sehova, de csinált belőle egy nagy cvf file-t, ami tartalmazza az összes kontaktot.
- sms-t pedig sms backup and restore app-pal.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Bagira01
veterán
válasz pmikloska #8033 üzenetére
Nem akarok vagánykodni. Hdmi-re nem nagyon van szükségem. Ami fontos, hogy egybe legyen a készülék, ne egy bóvli recsegő-ropogó sz@r legyen,4,3-4,5" min 960x540-es kijelző, 2 magos proci, min 1,5 napos üzemidő 1 akkuvval sok használat mellett, ha van support az se árt.
-
feca81
aktív tag
no,csak lesz ebből valami
2012.10.16
15:28Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs[ Szerkesztve ]
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
veterán
válasz banderasz77 #8028 üzenetére
Ezek aztán tudnak vakítani:
Rom:32Gbit+RAM:4Gbit
Mégiscsak jobban hangzik így leírva
A következőnél már azt írják majd, hogy 32768Mbit ROM"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Bagira01
veterán
A kettő közül melyik éri meg jobban? One X 162,6$ vagy Ulefone V1277 164$
-
mikrofon
veterán
válasz osztraksajt #8023 üzenetére
Köszönöm!
-
mikrofon
veterán
Már otthon van a csomagom (remélhetőleg Lenovo A789-em), most már csak nekem kell hazaérni! DHL-lel 2,5 nap szállítás + 1 nap vámolás + 0,5 nap a rendelés és feladás között!
Az lenne a kérdésem, hogy mi van azokkal a programokkal amiket a Marketből megvettem, ha telefont váltok?
Át tudom vinni, újra fel tudom installálni? Mi lesz a régi telefonra már telepítettel? Megmarad és használható, vagy le kell szedni?Ha megválnék az előző (ot-918d) telefonomtól, akkor mit javasoltok, mit csináljak a szoftverekkel? Arra gondoltam, hogy felajánlanám a leendő tulajdonosának, hogy újra rakom a rendszert, majd rootolva, gyári felesleges app-októl megtisztítva, néhány fontosabb app-pal telepítve adnám. De ehhez, ugye hozzá kell rendelnem a gmail-es fiókomat... Ezt hogy tudom után kiszedni belőle?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Rendeltem egy ilyet:
Star B92M I9300 MTK6577 Dual Core 4.7inch Android 4.0 1G RAM Real 12MP Camera (4000*3000) 3G 1280*720 Display Smartphone a mixshop-tól.
Ha megjött beszámolok milyen. DHL-el jön, szal hamar itt kéne lennieMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
thumb
aktív tag
válasz hevizms #8018 üzenetére
Köszönöm a választ. Hát igen kb.
Egy leírás tényleg jó lenne most például én is megrendelem átutalom stb. és ha a vámon fennakad akkor még többet kell rá fizessek pedig nem szánok rá többet és olyankor meg mi van?!?! Hát igen.A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
hevizms
addikt
Erre nem lehet válaszolni.
Mennyi az esélye hogy a rendőrök a kocsisorból pont téged válasszanak ki közúti ellenőrzéskor?Kb ennyi az esély a tablet vámolásra is.
ui:tényleg jó lenne egy részletes leirás(amire visszautalhatnánk) az egész kinai vámolásos áfás rendszerről,mert nagyon sokan elvannak tévedve úgy látom
-
k2laci
tag
Szerintetek 100 USD alatt lehet kapni valóban használható DUAL SIM-es android telót ?
-
thumb
aktív tag
Mennyi esélye van annak hogy egy kínából jövő tabletre vámot tesznek kis hazánkban?
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
pmikloska
aktív tag
Nincs. A VÁM-ot a magyar állam teszi rá, pontosabban a NAV. Az eladónak semmi köze a hazai közterhekhez!
Srácok, kéne tényleg egy első hozzászólást készíteni, amiben az alap infók benne vannak. Pl. a VÁM-olásról is, mert újra és újra felmerülnek ugyanazok a kérdések.
Ki a moderátor? Én akár hajlandó lennék egy kis összefoglalót is készíteni ezekről.[ Szerkesztve ]
-
ZaXXoN
tag
válasz imicici #8008 üzenetére
"MTK6577 proci mellé 1 Gb RAM kell mindenképp" -> hülyeség, keresd vissza, ilyet nem hiszem, hogy itt bárki írt. Inkább arról volt szó, hogy az MTK6575 gyengébbecske, amit jól ellensúlyoz az 1GB.
"500/900 (kb) most akkor ez egy gigás ?" Igen. 500 szabad, tehát ki se használod, felesleges neked az 1G .
"ROM, van amelyik 512 megával jön, van amelyik 4 gigával, tényleg ennyire fontos 4 Gb ?". Ha nem rootolsz, nem hekkelsz, nem installálsz sd kártyára, akkor ez a limit, hogy mennyi applikáció lehet gyárilag a telefonodon.
[ Szerkesztve ]
-
imicici
csendes tag
Sziasztok !
memóriával kapcsolatban lenne olyan kérdésem, h azt írta korábban vki h MTK6577 proci mellé 1 Gb RAM kell mindenképp, vagy legalábbis erősen ajánlott ... és mikor azt írja a telefonon h
RAM
available/total
500/900 (kb) most akkor ez egy gigás ?
meg miért csak 500 elérhető ? , a másik meg a rom, van amelyik 512 megával jön, van amelyik 4 gigával, tényleg ennyire fontos 4 Gb ?
na, a pandawill megint "under construction" -.-
Már olvastam korábban hozzászólást memórával kapcslatban , de nekem még most se teljesen tiszta ezelőre is köszi !
-
tuxihome
csendes tag
válasz banderasz77 #7978 üzenetére
Viszont tutira nincs vám...
-
-
banderasz77
addikt
Közkérdés.
A ZOPO márkáról mi a véleményetek? Minőség/ár tekintetében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest