Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
foka
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Amit 52-ért vettem, itt a hardveraprón 74-ért árulták, a magyar "boltban" meg 79

-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Az itthoni közvetítő boltból?

(#38899) foka
Após mondta, hogy felhívott vmi boltot, ahol 44E-ért adják.
A gari annyi, hogy az apróbb dolgokat itthon megkókányoljákjavítják, de pl alaplap hiba esetén, ugyanúgy megy vissza Kínába. -
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Engem nem hajt, de anyós már oda meg vissza van, hogy mikor kapja meg.

-
albinolynx
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Gyorsan elszórtam az üzenetet a két email címükre is. Most kaptam választ, hogy holnapután tudják feladni és egyből kérdezték szeretnék-e addig várni, vagy kérem vissza a pénzt. Szóval egyelőre nekem pozitív. Megjegyzem nem szokott problémám lenni semmilyen eladóval sem (minideal, ebay, stb). Kopp-kopp, remélem nem marad abba a széria. (:
-
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ja, épp azt nézem, hogy nincs készleten.

-
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Korábban olvastam, hogy vannak webshopok, ahol nem küldik azonnal a pakkot, hanem mondjuk csak hétfőn és pénteken.
De akkor nem foglalkozok ezzel.
Köszi a kódot.

-
janakbacsi
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
ttmalls-al nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak. vissza kellett egy készüléket küldeni nekik javításra és kb. 3 hónap volt mire visszakaptam. értetlenkedtek, töketlenkedtek, a visszaúti postadíjat is kifizettették velem. kb. 20-30 db emailt kellett írnom nekik mire sikerült megjavítaniuk a készüléket. egyszóval töketlen banda, biztos hogy nem veszek tőlük többé semmit.
-
-
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Köszi, a fehérről van szó.
Kupon kód esetleg?
Rendelés esetén itt is csak heti 1-2 alkalommal küldik tömegesen a csomagokat, vagy mindennap? -
Crytek
nagyúr
Cubot One-ról olvasott valaki jót/rosszat?
Érdekes sehol egy review róla
-
nagyúr
Jelenleg minideal-en legolcsóbb a THL W100? kuponkódot merre találom.
Ha jól láttam adnak hozzá egy flippes tokot is. Az milyen színű? Ez lenne az? -
albinolynx
senior tag
TTMalls-nál ha írok nekik a "contact us" from-ba, akkor kb. mikorra és hova várható a válasz? Még csak egy emailt sem kaptam az üzenet másolatról. 19-én kifizettem a jiayu g2-t, azóta "processing"...
-
csibe1
addikt
válasz
ggeleven
üzenetére
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
Itt találhatók a webshopokról,postázásról a vélemyények.
Inkább ott kellene nézelődni-érdeklődni.(#38157) csampei
Ezt leírhatnád-bemásolhatnád vagy linkelhetnéd a fenti topikba is.
(#38881) ggeleven
Az első hsz összefoglalójában benne van a topik linkje.
Tudom,nem divat elolvasni, mert minek is. -
foka
aktív tag
-
-
válasz
fateless
üzenetére
Az jó is, hogy ide be vannak írva, hogy mi, hol, mennyire akciós! Hasznos nagyon!

De egy átfogó képet jó lenne kapni erről a vagy 20-30 webshopról!
Írtam a srácnak közben.
Lehetne az 1. hsz.-be általános működést írni, kiemelni az általában megbízható webshopokat, illetve ha van, akkor kerülendőt is beletenni, trackelési lehetőségek jelölése, szállítási idők a szállítást végző cég függvényében (pl. UPS, SingPost, szimpla airmail), garanciaintézés nehézsége és segítség hozzá, stb, stb!
Nem kicsi a téma, lehet miről írni! -
válasz
fateless
üzenetére
Csak egy hirtelen ötlet volt, nem gondoltam nagyon végig!
Van is egy ilyen topic, de kb halott.

Külföldi webshopokJó ötlet, hogy nem csak a kínaiakat lehetne összeszedni, hanem más külföldieket is (pl fülesek, ilyen-olyan PC-s kiegészítők beszerzési lehetősége). Írok is mindjárt a topicot létrehozónak, hogy nem bánná-e ha kicsit felturbózzuk az első hsz.-t, stb!

A topicon belül pedig lehet már csinálni összesítőtáblázatot is! -
válasz
ggeleven
üzenetére
Félrevezetőnek tartom, mivel annyira szubjektív vélemények vannak, hogy azokból nehéz lenne egy összképet leszűrni.
Persze, ha pontozzuk, akkor más a helyzet. De pl nekem pandawillről volt 12 rendelésem az elmúlt 6 hónapban, akkor 12 véleményt kellene adnom róla, hogy reális képet kapjunk (bár 5 telefon volt, 7 tablet, így itt csak ötöt). Ugyanez igaz focalprice, minideal, antelife, aliexpress és még sok más oldalra is.
Akkor már inkább egy "melyik oldalról rendeljek Kínából" topic, mert annál jobban kidomborodik, ha épp megjelenik egy új és megbízható bolt, vagy ha egy régi hanyatlani kezd, mint pár számadatból (tegyük fel, minideal romlani kezd, akkor azt csak pár hónap múlva vesszük észre, mire a jó adatok leromlanak, míg egy fórumban az utolsó hsz-eket megnézve látható a változás.Ez is szubjektív vélemény...
-
anonym1s
őstag
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Hali.
Orulok hogy nem csak engem erdekel ez a ket tipus
En is arra varok hogy kiadjak vegre a turbo processzoros neot es megjojjenek az elso velemenyek rola.
Ezt a hetet meg megvarom, de ha nem lesz, akkor rendelek egy big cola2-t.Mennyivel eszi gyorsabban az akksit a "fhd kijelzo + 6589 turbo" paros mint a "sima hd + sima 6589"?
Valahol olvastam, hogy a neo n003-ban a fhd kijelzo miatt cserelik a processzort a turbo valtozatra, mert a simaval akadozott. Ebbol meg arra kovetkeztetek, hogy a turbo processzorban rejlo tobbletet megeszi a fhd kijelzo, es nem lesz gyorsabb/gordulekenyebb mint pl. a big cola2, viszont az akksit jobban szivja.
-
GIJoe
addikt
válasz
Mainbasement
üzenetére
nekem nem volt velük gondom, nem tudok mit mondani, ha nem azt kapom amit vettem akkor paypal jelenteni kell, és annyi
-
Ezt akár még ON-ra is tehetted volna, mert fontos infó!
Pont azon gondolkoztam, hogy lehetne csinálni a webshopokból is egy hasonló google docs táblázatot, mint amilyenünk a telókból van. Szerintetek?

-
Mainbasement
csendes tag
Volt itt kérdés a Mixeshoppal kapcsolatban!
NE VEGYETEK ONNAN SEMMIT BEHÚZÁS AZ EGÉSZ!
Vettem tőlük egy ainol Novo 7 tabletet! Eleve Hibás terméket küldtek ki közel 2 hónap alatt, majd amikor 5000 ért visszaküldtem hozzájuk javításra, ami megérkezett hozzájuk, egyszercsak eltűnt a termék!!!??? Nagylelkűen felajánlott 2-3 usd kedvezményt hogy vegyek helyette valami mást! Aztán amikor közöltem hogy nekem a tabletom kell a Linda nevű munkatárs már nem volt hajlandó szóba állni velem! -
iMaverick
addikt
válasz
Groovebaby
üzenetére
+1
Amióta viszonylag normális a kamera a telefonokban, azóta szinte elő sem veszem a Canon IS2-t... (Mondjuk ez nem is a kompakt kategória, de valszeg a kompaktot sem hordanám magammal, így végülis mindegy is.)
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
anonym1s
üzenetére
A Neo nem Gorillas. Ashahi glassal szerelik ha igazak a hirek. Ez szinten tempered glass-os, valahol a GG2 szintjet hozza: Picit "puhabb" , de sokkal rugalmasabb (ez leejtes eseten fontos lehet)
De varni kellene meg egy hetet, hogy valoban megjelenjen a piacon es letisztuljon,hogy a vegleges valtozat milyen konfiguracioban erkezik (En meg mindig szurkolok neki, hogy a Youth csak HD kijelzos legyen).
Mondjuk ugyanilyen zavaros a kep a Big Cola 2 eseten is. En most olyan review-t varok, ahol valaki eloveszi azt a tolomerot es korbemeri a gepet, mert a legtobb helyen a G4-gyel mm-re megegyezo dimenziokat irnak, fel collal nagyobb kijelzo mellett, ami onmagaban is hulyeseg. -
andatti
senior tag
Huawei-ről mi a véleményetek? (most néztem, hogy az egyik shopban 60 $ alatti áron van egy gps képes, 3,5 colos minimál telefon..) dx-en. kár, hogy csak 1 sim-es, amúgy, ha futna rajta a mobilvoip, meg egy kis netezés, ideiglenesen elég lenne...
jah, amit néztem: HUAWEI U8180 de 2 sim-esben ennyiért még jobb lenne... Vagy ennyire ne legyek sóher és mégis inkább a 100 $ körüli áron nézelődjek? -
chab7
addikt
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ugyanígy szinte csak telóként a defy is megy annyit

(#38844) CineDOG1:
Az is igaz, de a magyarnak jó alapon még simán megpróbálhatják lenyomni az emberek torkán. De ha nem is így lesz akkor meg a P780 lesz 100+
Na mert az oké hogy a kínaiak így fejlesztenek, de nézd csak meg a mai magyar piacot meg a kínait. A P770 így még simán nyeregben lehet - itthoni piacon. -
Killerlaca
senior tag
Hátha segít valakinek a döntésben.
zopo 810 klasszikus telefonként használva kevés apró játék/net.
4.5 napot ment egy töltéssel. nem rossz ugyi. -
-
Cyborg
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Nem értünk egyet, de ez nem is baj, nem vagyunk egyformák.
Egy e-pénisznek semmi értelme valóban, de az, hogy telefon hasonló körülmények között 1,vagy 2 napig bírja, az bizony sok embernek fontos lehet, és ezzel a progival minden telefonnak ugyanazt a körülményt lehet előidézni, így lehet hasonlítgatni a telefonokat.
Engem az összes antutu, quadrant, stb. baromság progi nem érdekel, de ez az egy igen. -
huan
őstag
A Tmallbox-on mindenki be tud jelentkezni,aki regisztrálva volt már?
-
anonym1s
őstag
válasz
Lampard19
üzenetére
Kossz a linkeket!
Az umi 2gb-os valtozatat megtalaltam kozben, csak nem akartam emiatt egy ujabb hozzaszolast irni
Viszont az akksi miatt meg mindig jobban tetszik a neo n003 meg a big cola2 is mint az emlitettek.
Neztem videokat mindkettorol a youtube-on. Valoban jo nagy akksi van bennuk, joval nagyobb mint az en s2-mben, szoval meret alapjan lehet 3000mah.
Kerdes hogy a neo fhd kijelzoje es 1,5ghz-es processzora mennyivel gyorsabban szivja az akksit mint a big cola2 sima hd kijelzoje az 1,2ghz-es proceszorral.
Ezen a videon meg a jatek is gyorsabban indul a big cola2-n mint azon a samsungon
szerintem s3-as lehet. -
7Sony7
addikt
Helló! Mit gondoltok,az antutu battery test mennyire mérvadó? Ha az én telóm 600 pontot kap, akkor egy 300 pontos ugyanolyan használat mellett csak fele annyi ideig? Az elég ciki lenne. Ha valaki tesztelte már, írhatnátok pontokat/ teló típust/ hogy mennyit bír ténylegesen.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A HKphone HD4 és a zopo 810 az ugyan az a telefon?
Értem ez alatt, hogy a zopo 810 romok jók a HD4-re is?Köszönöm
-
Lampard19
tag
-
laslie92
senior tag
Szerintetek amelyik telefon támogatja az OTG-t Az elviekben tudná támogatni az MHL rész is csak az Android rendszerben nincs benne ez a tulajdonság? Vagy telejesen más a két csatlakozó?
-
chab7
addikt
Hát akkor remélhetőleg ez a P és a K széria? Bár itthon venni akkor is gáz lesz mert majd figyeljétek ki az árazást. Horror lesz. Van egy gyanúm, hogy pl jön a P770 (lehet a P780 első körben nem is) és a P770 lesz majd kb 60-70e. Kíváncsi leszek. A P770 a minidealnél most esett le 40e alá

Akkor egy újabb szösszenet a P780 infómorzsákból: kamera teszt
(#38832) anonym1s: A gorilla csak annyira jó, hogy nekem a Defy-n az van és most közel 2 évesen semmi karc nincs rajta pedig fóliát sem látott
Félek is hogy a jó kis lenovókon nem lesz gorilla. Legalábbis a P szérián. (S750-ben meg kicsi az akku.)(#38833) KurtCobain: 5 colon szerintem is felesleges. T500-as thinkpadom 15 colos és 1680-as felbontás. Na ezen még látszana a különbség fullhd-n, de csak nagyon közelről.
Szerintetek mennyire lenne értelme nyitni egy P780-as topicot, hogy oda gyűjtsem az infókat és ne itt legyenek x hozzászólásonként?
-
-
chab7
addikt
Na van már P780 tulaj? Addig is amíg nem lesz itt valaki aki saját beszámolóval rendelkezne - és még én sem rendeltem meg mert mehetne le az ára - addig nézzük a neten a teszteket róla. Végre van már pár. Itt az egyik legújabb: Lenovo P780 4000mAh Battery Life Review - A Dual Standby Smartphone
(#38828) UnConnecteD : Csak lehet azokra a készülékekre nem lesz támogatás amit itthon nem fognak árulni. Mert közel sem biztos, hogy ugyanazok jönnek ide mint amik ázsiában vannak.
Nem is értem, hogyhogy jönnek hozzánk mikor még okostelóval igen kevés régióban vannak. India/indonézia/saudi... amiket találtam eddig. Európában meg nálunk (is) kezdenek?
Ilyen jó piac lennénk? -
anonym1s
őstag
Hali.
Most talaltam ezt az oldalt, es ha beirod hogy "Hungary" akkor kiirja hogy milyen frenkvenciakon mennek a szolgaltatok, es a vodafone 3G megy 900 es 2100mhz-en is. -
Teejay83
tag
hello
Aki kicsit jártas a cwm telepítésben légyszi segítsen már nekem,egyszerüen nem megy fel rá, csak a gyári van rajta ez a system recovery<3e>
MUT-al próbáltam meg is van mit kellene felrakni de csak újraindul a teló és ugyan az marad fent
-
GZoli7
senior tag
válasz
Groovebaby
üzenetére
A több, mint 30$ különbségből veszek egy fasza használt kompaktot!

-
DGC
csendes tag
válasz
Cyborg
üzenetére
Igen valóban kisebb mint az iocean. Most hasonlítottam össze egy eredeti s3 mal és kb méretben egyeznek de sokkal könnyebb. Olyan kicsi és könnyű nőknek ajánlom

de csináltam még egy pár képet . most már sikerült a logóról is lekaparni amit ráraktak a vámosok miatt. A youtube-on is azért takarják a logót mert ez egy full koppintás igy a youtubra fel sem tölthetne róla videót csak logó nélkül a jogvédelem miatt.
kép1
kép2
kép3
kép4ui: persze ez sem tökéletes pl a hátuljáról a logóról 2 betűt úgy kellett viszaraknom

de a kijelzője szép kontrasztos a fényereje is jó elég sok kinai alkalmazás van benne ami nem törölhető csak rootolás után amit még nem sikerült megcsinálni semelyik autorootal.
51 ezerért szerintem nem rosz és jó hozzá az összes s4-tartozék és a gyári samsung aksi is. -
HXY
addikt
A Dealextreme-re tud valaki olyan kuponkódot, amit bámire fel lehet használni?
-
DJGABI
addikt
válasz
üzenetére
matt hátlap vs csillogós... ha tokban lesz tartva akkor tök mindegy. szerintem nem sok különbség van ezek között ilyen szempontból.
(RR3 csomószor kifagyasztotta csumára a telót -> hátlap lekap -> most már picit kilazultak a pöckök. de amúgy meg vagyok elégedve az összeszereléssel. tokban van szal nem izgat. szerk: A820ról van szó)
-
-
csampei
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Na igen,de mégis "csak egy" csájnafone

-
-
Teejay83
tag
hello
Egy gyors segítség kellene nekem
Megpróbáltam telepíteni egy custom rom-ot cwm alól de csak addig jut l,hogy
install from sd card aztán kiírja,hogy install aborting
mi lehet a gond? -
csampei
senior tag
válasz
sasa311
üzenetére
Na megkésve de itt vagyok.És jöjjön a Runbo!
Első benyomás: Úristen ezt hol fogom hordani!!!!

Második mikor bekapcsolom,hogy ez veszett gyors O2x-hez képest!
Harmadik
em lehet csutka hangerőn használni mert meghülyül az ember!!! 
Viccet félre.
Eddig frankó minden,de vannak nem tetsző,mint például az elég érdekesen partícionált belső memória.Ugyanis link2SD nélkül sajnos az elfogy!A fényképező rész teljesen rendben van,de itt is van üröm az örömben,például az hogy külső SD-re nem rögzít.HD felvételnél a belső memó meg nagyon kevés.Minden más funkció teljesen rendben van,walkie-talkie, a lézer,stb.Egy nagyon pozitív dolog van benne RAM-ból nincs hiány!Belakva 500-600mb van szabadon.A rendszer amúgy siklik,és nagyon korrekt,a fényképezőnél még annyi hogy az JB romokból kölcsönzött szoft.GPS gyors,és pontos,az adatátvitel szintén gyors.Nem tudom mit írjak még,de ha valami nem tiszta akkor kérdezzetek.
-
Cyborg
őstag
Nem kapok szikrát ettől Hdc galaxy s4 legendtől, meg a videóktól , amik a fastcardtechen vannak.
Mit össze bohóckodnak, hogy takarják a feliratokat, meg minden.
Eddig nem is figyeltem rá, biztos hatalmas tepsi lehet, és már megszoktam, hogy a méretekkel mindig csalnak, de az ioceannal kisebbnek tűnik a képeken.
Azt se tudom, most milyen telefon ez, saját, és akciósan jutottak Samsung akksikhoz, meg coverekhez, vagy bérgyártanak a Samsungnak, és egy az egyben koppintják, mivel Kínában nem hiszem, hogy ismerik azt a szót, hogy licenc
A fizikai mérete valóban annyi, mint a leírásban, meg tudnád mérni?
Eddig még a Jiayu G4 tudta kihozni a maximum kijelzőt kihozni a lehető legkisebb fizikai méretből, de kíváncsi lennék, ez mekkora. -
outsiders
aktív tag
válasz
scream
üzenetére
Enyém minidealtől van, nézz vissza a hozzászólásokban, sztem említették egy pár napja. Hírlevélben küldik mindig az aktuálisok ajánlatokat. Mellesleg másfél hét alatt megjött a mobil, ami azért nem semmi
Nem tüntetik fel a leírásban, hogy plusz aksi, fólia és gyári tok is van a csomagban a Beyond mellett is, nem csak a W8-nál.
A GG miatt meg ne aggódj sztem, dobsz rá egy fóliát és kész.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

em lehet csutka hangerőn használni mert meghülyül az ember!!!