- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
ekrisztian #132978 üzenetére
Volt levegő és kontakt is, sajnos semmi
-
ouzohuto
senior tag
válasz
ekrisztian #132978 üzenetére
aham köszi megpróbálom!
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam itt. Remélem nem veszett el a sok jófej segítőkész felhasználó
Mióta megvettem a Xiaimi redmi note 3 (2gb ram, Mediatek MT6795 Helio X10) és eddig minden szép minden jó, pörgött mint a gizi, de kislányom miatt vagy sem a telefon bekapcsol, de nem tölt
Csinált már így egy hónapja és azt hittem, hogy véletlenül csutkára lemerült, mert laptopon akartam tölteni és közbe ment minden és azt se bírta úgy is lemerült. Kb 2 óra volt mire életre kapott a telefon és nagy nehezen töltött. Tegnap a kislányom vette a szájába és este már nem töltött fel se villan a led.
Üdv.: Ouzohuto
Pls help
-
ouzohuto
senior tag
válasz
RVR400 #118112 üzenetére
Figyel en nem tudom mit mondjak erre. Nallam siman birja 1 napig ugy, hogy automata max fenyero, sok sok kb 3 ora telefonalas , 2 sim( 1 allando net eleressel ) kb 1,5-2 ora mortal x es boom beach, felora youtube, kis zenehallgatas es napi 1 ora bongeszessel. Igy nap vegere kb 5-6% os marad az aksi. Nekem mar rutin a nap vegen a toltoredugas
A helyesirasi hibak tomkelegevel keretik az onbudsmanhoz fordulni. Koszontessek!
-
ouzohuto
senior tag
Amint latjatok beujitottam egy redmi note 3 ra.
Igy 1 het utan az alabbiakat tudom mondani:
+ hivas tueles mindaket oldalon es a hivasfelveves is ketoldali mp3 akar interjura is hasznalhato(persze aki akatja)
+ fogasa kenyelmes es nem csuszkal, nem gyujti az ujlenyomatokat
+ kenyelmes a fingersprint es pontos
- viszont nekem zavaro hogy a bekapcs gomb egyoldalon van a hangerovel(ezt lehet meg megszokom)
+ gombjai szep feher megvilagitast kaptak ami kifejezetten elegans szerintem
+ kijelzoje szep szines, nagyon eros , de persze a fekete elmarad egy amoledtol
+ a hangszoroja valami nagyon jo eros, mely hihetetlen
+ piszok gyors a telefon, meg a helyenkent butyuta gyari szoftverrel is(azert ha lesz idom rarakok egy ujabb jobbat)
- kamera atlagos, kocsit nehezen fokuszal, sokat hibazik, de ha sokat bizgeralod jo kep lesz belole. Ugyerzem meg tanulnom kell illetve frissites utan javulhat!
+ aksi legyozgetetlen!Kerdesekre szivesen valaszolok.
-
ouzohuto
senior tag
http://kepfeltoltes.hu/view/151121/20151121_101334_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/151121/20151121_101249_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De mar millioval talalkoztam. Oldalrol feheredes, es millio szines potty ami persze sotet hatternel feltuno. A lenyeg ez szamomra amugy, hogy a fekete az csak az amolednel fekete igazan a tobbinel max sotetes
mind1 en aztan letojom.
Telefonrol eza kepfeltoltes....
-
ouzohuto
senior tag
Erdekes voltmar sok amoledes a csaladban valahogy egyikkel sem esett meg...es velem se aki epp rola ir....
A cegesem egy lg ooo brantsetudja ips kijelzos egesz jol porgo kis telo, de kb felevesen mar ott voltak azom a sokak altal jol ismert ips hibak
na ez jobb?komolyan?
Szerintem ez egyszeru irigyseg semmi tobb. Mondom tedd egymas melle es mknd ki amit eloszor gondolsz. Az almat meg nem kell majmolni es hivatkozni ra mikor mar vagy 5 eve nem O az uttoro :$
-
ouzohuto
senior tag
válasz
aytukabozs #113049 üzenetére
Igaz
-
ouzohuto
senior tag
Infocus M810T 4g egy baratomat nagyon erdekli, valaki tud rola valamit, esetleg valami jo tesztet linkelni?
Elnezest az off offert
-
ouzohuto
senior tag
-
-
ouzohuto
senior tag
válasz
fenergie84 #111270 üzenetére
0.5"nagyobb kijelzo, de felbontas az meg behozza. Passz
Ui.: m2 note nagy lett volna Atis?
-
ouzohuto
senior tag
Valaki nem tud segiteni/ajanlani valakit aki javitani tudna ocsem xiaomi hongmi notejat?
Bocsi az offert!
-
ouzohuto
senior tag
válasz
petrosilov #111047 üzenetére
Ez az egyetlen valasz amit elfogadok. A sok voip meg gyorsabb letoltes stb hulyesegek max a szemfenyvesztes miatt van.
Peace peoples, i am just noob
-
ouzohuto
senior tag
Ínnye de régen jártam erre
Sziasztoookkk!!!
Na akkor egy gyors kérdés: What is the best buy today?
-
ouzohuto
senior tag
Mikor jon az mt6795?
-
ouzohuto
senior tag
Hali! Cubot s208 at a comebuy 4.4-el irja. Igaz lehet vagy elkuldik 4.2 es hello ? Csak mert minden videon aut latom.
Hoho mobilx 4.4 akkor frissult?
-
ouzohuto
senior tag
Na akkor sehun senki nem hallott a v7rol?
-
ouzohuto
senior tag
Miaza inew v7? Nekem nagyon uj..., de mwgis v3...
-
ouzohuto
senior tag
Jiayu g2f most hol van a legjobb aron/megbizhato forrasbol?
-
ouzohuto
senior tag
https://www.chinavasion.com
Ismeros valakinek?szallitas valami katyvasz, arat sehol nem latok. -
ouzohuto
senior tag
Az miert van hogy csak mobilneten tudjs behozni a prohardvert es wifin nem?(ilyet meg nem lattam!)
-
ouzohuto
senior tag
Miaz az app amivel az aksit tesztelitek?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Fricibácsi #86733 üzenetére
Szerintem eu warehousera gondolt
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!Egy rossz visszakuldese utan sokkal a paypal ezt irta emailben:
"Hello László,
Thank you for providing tracking information confirming that you returned
the item associated with this case. You will receive a separate email with
information on how this case will be resolved."Mit is jelent ez?
Ujabb email:
Dear László Hutóczki,"Because we were unable to obtain additional information from antelife Co. Ltd regarding your claim, this case has been resolved in your favor and you have received a refund of $169.98 USD. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement. "
-
ouzohuto
senior tag
A minidealt megint feltortek?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
KurtCobain #86059 üzenetére
Étem
Köszi!
-
ouzohuto
senior tag
Vótmá?és létezik?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
aytukabozs #85985 üzenetére
Ja, egypetejuek 😁
Paypalon azt irtak csak addig lehet spanyolba visszakuldeni ameddig spanyol hatart nem lep!Erre en csak nagy vigyorjellel valaszoltam es egy hosszu muhhahaaaaaaaa val....gyikok szemet diszno banda.
-
ouzohuto
senior tag
"You can send to our Spain ware house and we will change a new one for you."
Kaptam egy uzenetet az antelufitol...
visszament kinaba kb 1hete de sebaj, meg aaa
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!Nah uj telefon kilove mert egyszeruen altatnak ugyhogy maradt a sokak altal javasolt full refound...Ilyetse csinaltam meg szocal segitsetek kicsit
Valamire ra kell nyomnom a full refounhoz vagy nemtudom? -
ouzohuto
senior tag
Umi C1rol velemeny?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #84293 üzenetére
25 volt még akkor mint írtam is
Az még karaj volt!Illetve pont megszívtam
-
ouzohuto
senior tag
Na tovább írom az offot
Bocsi de nem hagyom offba bár lehet le basz to engem ezért
Nah feladtam ma vissza a rossz K1S-t. Írta az antelife utolsó üzenetében amire még persze nem válaszoltam semmit, hogy ha visszaküldöm és megkapják a tracking numbert válasszak másik telefont és elküldik nekem.
1. Tudom még mindig írhatom, hogy leszarom és jöhet vissza a money, majd ugye...
2. Választok új telefont.
2.1. Kiválasztom és honnan jön?Mert ha kínábol akkor lehet hogy kell vámot fizetnem?Esetleg felhívom a vámosokat, hogy garanciába jön egy új telefon és nem kérem kifizetni a vámot?
2.2. Spanyolból jön és nem kell?
2.3. Milyen értékben nézhetek?150 volt a telefon és 25 a spanyolból jövés.Remélem tudtok segíteni és valaki már volt ebben a cipőben.
-
ouzohuto
senior tag
Mint írtam elindítottam a vitát paypaon az antelife felé a K1S touch és kemény hardveres problémával. Most jött tőlük a levél, hogy csak kínába küldhetem vissza és JAVÍTJÁK!Mit? Szerintetek ez lehetséges?
3 probléma:
1. Ez a touchos mittodomén lehet javítani ok.
2. Kamerája fos a zöldülés ott van azzal ugyse tudnak tenni semmit. a videót még nem is mondtam ugyanis azt is kipróbáltam és fos az is persze és rögtön beleugrik és kb 4 métert hátra kell mennem hogy felvegyek valamit....Na szerintetek ha megírom nekik, hogy nem kell a telefon kérek vissza a pénzem az reális?(szerintem igen de hátha van tapasztalt ember ez ügyben.
Ja felajánlották küldenek másikat is ha kell, bár ez az első email volt és csak annyit írtam vissza rá, hogy mit tudnának ajánlani?
1. Most a paypal védelem ilyen disputenél meddig tart?
2. Visszaküldöm megérkezik és csak akkor kapok vissza akármitis?
3. Másik tlefont küldenek nekem arra lesz még bármiféle paypalos védelmem?(tippem az, hogy nem)Ha erőszakolva akarom hogy márpediglen kérem vissza a pénzem mit írjak?
-
ouzohuto
senior tag
válasz
aytukabozs #83933 üzenetére
K1S error: http://youtu.be/2BAaH6BLHco
Sajnos elojott
-
ouzohuto
senior tag
Nahhhh....Ennyit erről=Open dispute
-
ouzohuto
senior tag
Srácok, parázok nagyon. Egy fórumtárs írta is amit láthatunk youtubon is, hogy csomó K1S van ilyen touch akármi hibával. Na az enyém eddig még nem produkálta, de félek, hogy csak idő kérdése. Szerintetek, hogy lenne a jó? Open dispute vagy lehet az enyém az egyszemélyes kivétel?Antilife 7 napon belül azonnal intézkedik, és utána? I dont no....
8. Kamerára visszatérve én is maradnék a fosnál. Sajnos a sima K1 noname kamerája jobb volt rendes fényviszonyok között....Este viszont pont fordítva. Csak erre hivatkozva nem lehet dispute?
-
ouzohuto
senior tag
Na megjott a Newman K1S
1. A telefon 1:1 az egyben K1. Led, simek ok. Hang ok. De mit irjak 3dolog valtozott, proci+ram+memoria, kijelzo, kamera.
2. Szerencsere semmi szoftveres problemat nem ereztem, pwdig h feltem ....
3. Nagyon gyors!Antutu 24600
4. A kijelzo uber jo!G3-al tudtam osszehasonlitani es a Menyasszonyom(megegyszer nem bas...el) konnyed szajhuzassal mondta"nem rossz...".(khmmm khmmm asszem nem kell magyarazni)
5. A kamera sokat fejlodott hala a sonyinak, nem a normal fenyviszonyokra gondolok, hanem este vakuval valo fotozast, mert ez nagyon jol sikerult!Ja es valtozott a led kialakitasa ez a hatlap levetele utan lattam meg, es ezert is lehet jobb mint eddig.
6. Gyorsabban tolti be az oldalakat, mint a G3!
7. Sluszpoennnn, amig vartam kaptam ceges telefontttttt , jeeeeeee szoval ez folos lett vagy mittom en...S4es es mivel a vezer adta muszaj leszek hasznalni. Na jo a kameraja iszonyat jo el kell ismernem...
Johet kerdes ha kell -
ouzohuto
senior tag
válasz
petike2014 #83499 üzenetére
Ooo en multhet hetfon rendeltem k1s-t es nekem is ezt irtak tegnap
-
ouzohuto
senior tag
válasz
margithid #83458 üzenetére
En multhet hetfon rendeltem toluk +25$ spanyolbol es meg igy se biztos h nem fizetek trefat...ja es ami meg fontosabb meg se telefon, se tracking number....viszont minideal se volt jobb fej, mert kb 1,5 het utan vallottak be hogy nem tudnak kuldeni lofse 😖 na szoval rendeld usabol
-
ouzohuto
senior tag
Tavaly csak kinaban 15000000db mobilt ertekesitett a Xiaomi, ha ebbol masodpercenkent CSAK 10000db hivas keletkezik(elegge alul) es meg skype viber hangouts hivasok...azaz 43 200 000db hivas keletkezett 1 honap alatt
Na ezt ki dolgozza fel?hmm?
-
-
ouzohuto
senior tag
válasz
kristof123 #82759 üzenetére
Redmi note?205
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest