Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Rendeltem tmallbox-tól egy ilyen telefont, csak azt nem értem, hogy itt teljesen más specifikációt írnak a telefonról (kamera, kijelző felbontás, kijelzőméret).
Szerintetek melyiknek lehet inkább hinni, mert máshol is tökre más leírásokat találtam a telefonról.. (a tmallbox írja a legszarabb spec.eket a telefonról, minden más oldalon tök mást).
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
De 4 SIM-es, és qwerty... sehol máshol nem láttam még qwerty-set sajnos...
Ez sem gyenge amúgy: Built-in Memory 219KB

no meg van antennája is

-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
És még olcsó is :-D
Bár az akku, meg a kijelző az háááááááááááátt :-D -
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek
üzenetére
UHUHU kezembe akadt végre egy costok
és megnéztem LG 2X-emhez képest mekkora lenne ez a Cubot.
Hát lehetnek bármilyenek az első tesztek ilyenem se lesz rohadt nagy
Vékonysága az jó mert az LG-m a nagyobb aksi végett dupla olyan vastag ,de sajnos a vékonysága ellenére nagy .
Így jártam ez van. Nézelődök tovább max 4.3'-ig!
-
7Sony7
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Köszi, így már azért sokkal könnyebb elindulni. Én sajnos még nem tudok véleményt írni, mert még nincs 2 sim es telóm, de arra gyúrok.

Mindenkinek köszönöm.
u.i.: a szöveges értékelésre nem is gondoltam, pedig nagyon sokat segít. -
EczkE
veterán
Ma délután megjött a két hete Minidealtől rendelt Vowney V5 SG-vel!
-
chab7
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
"még még még még még, ennyi nem elég"

-
Crytek
nagyúr
válasz
b0bcat
üzenetére
Valamit benézel,de nagyon:
"Nem elég gyors a proci, lassan ér ide, stb.."
Ilyet sehol nem írtam szóval nem kell itt túljátszani semmit. Jelenleg annyi a gondom ,hogy amit kinéztem még nincs senkinek nem tudok róla semmit. Ezért várakozok. Rendelést meg majd ott adom le ahol már gariztattak normálisan.
Remélem majd működni fog ez a külső SD variálás mert 4gb rohadt kevés.Ha működik akkor meg nagy jóság mert tolok bele egy 32GB-os kártyát és arra felmegy majd legalább 10 game!
"vegyél egy Galaxy S4-et" Minek ha egy kinai fos ugyanazt tudja 3-ad áron? Hülye azért nem vagyok.
-
b0bcat
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Nem lehet, hogy ez Kínából rendelek kínai telefont dolog nem neked való?
Folyton csak elégedetlenkedsz: nem elég gyors a proci, nem elég a RAM, kicsi az akku, nincs elég gari, lassan ér ide, stb... Menj be valamelyik magyar boltba és vegyél egy Galaxy S4-et!
Az tud mindent, és rendes garanciát adnak rá, tudomásom szerint 2 évet. 
Mi, a többiek (Kínából való rendelés-függők?
) megértettük, hogy kompromisszumokat kell kötni, ha ilyesmire adja az ember a fejét.P.S. No offense.

-
-
smkb
őstag
Sziasztok,
ZTE V987-et, hogy lehet rávenni, hogy Play-ről a játékot a beletett sd kártára töltse le? Hiába állítom át, a beállításokban, hogy az alapértelmezett írás lemez az SD kártya legyen, ő akkor is a belső partícióra akarja tenni, és sír, hogy nincs hely. Hogy lehetne erre rávenni, anélkül hogy ne fizikai átparticionálás/rendszerújrahúzás legyen?
-
Lenovo P780 zuhanása... SZÉÉÉP
2013-06-19 (#33618) okmaci : $399
2013-07-03 (#35715) instantwater: $320
MOST: $285
Szép

-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg vesz majd Cubot One-t vagy olvas róla tesztet kérem itt is jelezze majd,mert szereték oylat venni.De amíg nincs róla info addig inkább nem!
-
Gwent1
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Köszönjük a munkádat már ki is töltöttem

-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
ok.
-
-
killerbee0
csendes tag
Egy kis édekesség , hogy az Intel Atom Antutu eredmények "csalókák"
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Lehet szerkeszteni a már meglévőt is én is csináltam, persze csak a sajátomat.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Akkor még a napok száma volt
.......de persze javítom. -
dwiki
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Bennem még az merült fel, - még nem töltöttem ki , így nem tudom, csak kérdem - hogy azt lehet e, hogy a radiogomb "kipipálása" nem kötelező. Mert pl aki nem használ GPS nem tudja értékelni. Vagy ha mondjuk bekerül a "játékos kérdés", aki nem játszik nem tudja értékelni stb. Ha így van, és nem kötelező "pipálni" akkor ok.
-
Bruni20V
csendes tag
Bluetotth headsetből ki milyet használ? Mit szabad megvenni? Semmi extra igényem nincsen.
-
Švejk
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Na jó, eszembe jutott még valami

-Csomagolás/tartozékok/azoknak minősége
-Játékok futtatása -
Gipsztigris Kérlek a W8 akkuját javítsd, mert már nem NAPOK száma van, hanem értékelés.
Köszi -
Alex18
tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném nézegettem a fórumot, de nem nagyon találtam infót erről az oldalról, esetleg van valakinek valamilyen infója az oldalról vagy erről a klónról azt nagyon megköszönném?!
Most beszéltem velük a régebbi modelt amiben 1gb ram van 8 gb rommal, de minden más ugyanaz 240 $ ért adnák sz.tem az nagyon megéri.
Az alábbi videónak ami a teló oldalán van, se tudom mennyire lehet hinni mivel szinte 1:1 be úgy néz ki mint az S4 vagy lehet csak eredeti s4-et bontottak ki
.https://www.youtube.com/watch?v=B--s-cozVSI&feature=youtu.be
http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-s4-quad-core-5inch-mt6589-android-42-16gb-phone11version-p-3925.html
A Tmallboxról is néztem egy klón de ez valamivel gyengébb!
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14956-mtk6589-star-n9500-quad-core-1280720-1g-8g.html
Előre is köszönöm válaszotokat!
-
Švejk
őstag
válasz
instantwater
üzenetére

Gyorsan bővül! -
-
7Sony7
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Nagyon köszi! Piszok gyors vagy! Mèg nem tudtam megnézni az ürlapot, ezért bocs, ha olyat irok, ami benne van
lehetne:
Kijelzö-olvashatóság napon
Tèrerö akár máshoz viszonyitva?
Beszèdhang hangerö( zajos környezet miatt) -
Švejk
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Köszönet a táblázatért

Néhány adatot véletlenül kihagytam (vagy csak nem jelenítette meg valamiért?
) Van lehetőség az utólagos szerkesztésére? -
alázógyík
addikt
válasz
instantwater
üzenetére

-
Bruni20V
csendes tag
válasz
instantwater
üzenetére
Szia! Te mit pucoltál le a telóról, és milyen appal?
Még nem volt időm foglalkozni ezzel este óta, de hogy őszinte legyek nem is merek nagyon törölgetni nehogy kinyírjak valamit amit nem kéne

-
dwiki
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szerintem első körben a napok száma volt a kérdés, hány napig bírja... (gondolom azért lett javítva mert az úgy félreérthetô
) -
Srácok, kitöltjük újra?
Mert most rengeteg új mező került be, és sok nincs kitöltve. -
megint én
őstag
Köszönöm amúgy a válaszokat, Így a THL W200 mellett foksoltam, a segítségetekkel!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
gwent akksi értékelése 2-es, mert "csak" 2 napot bír erős használattal??

én arra 10-est adnék ha a defym 2 napot menne keményen nyúzva
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Gyors vagy
... -
megint én
őstag
válasz
instantwater
üzenetére
Hi!
Nagyon jó az ötlet!
Ki is kéne idővel rakatni az 1. Hszbe!
Kéne még: Android verzsön, és esetleg a hozzá elérhető ROM(ok) ról egy link.
De nem tudod megcsinálni, hogy azt a mezőt ahol alig van egy szám, azokat összébb húzni? És ahol meg sok az írás, mint a "szöveges értékelés" azökat meg széjjelebb? Mert akkor nem lenne ilyen hosszúkás sem.De amúgy nagyon jó a kezdeményezés!

//Nemsokára remélhetőleg én is tudok ide írni, a THL W200ról

-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Jó lett nagyon, de nekem egy két észrevételem persze van
...
Lehetne értékelni még .
- Hangzás (hangchip?)
- Kamera
- GPS-t szétszedném jelmegtalálás és pontosság-ra (mert a kettô nem biztos, hogy teljes mértékben összefügg)Amik már kérdésesebbek: gyorsaság (akadás), melegedés, vibra motor, led erôsség, de ezek nem olyan jelentősek, valószínű elég szövegesen.
Illetve mondjuk gyorsaságban ugyan azon SoC és felbontás esetén nyilván nem lehet igazi különbség...szerk: Ja és ami fontos, mennyiért (és mikor) lett véve , az sem mindegy..
-
Itt van sima weblap formátumban a
KÍNAI TELEFON ÉRTÉKELŐ TÁBLÁZAT EREDMÉNYEI
Beraktam ár mezőt is

Bár akkor mehetne AnTuTu is meg midnen
-
blueye
veterán
válasz
KurtCobain
üzenetére
Mert nem itt volt, hanem a topic-jában.
(és nem a telefon hibás)Más: antelife kuponok
-
Gwent1
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Köszönjük a munkádat már ki is töltöttem

-
-
alázógyík
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Lájkoltam.

-
Tessék, akkor lehet értékelni:
Ha kell még valami mező, vagy egyéb módosítás, akkor azt PM ben, vagy ide a topikba.
-
fuze
őstag
Nem értem, hogy miért csak nekem ilyen használhatatlanul lassú a 17track... Most be sem tölt egyáltalán

-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Hát lehet, nekem szerencsére visszaállt eddig Defy is (az mondjuk csak Miui meg CM7 romokkal használtam, CM7 azért elég jó ahhoz, hogy ne forduljon ilyesmi elő).
Egyedül a 2,7GB rom particionálásnál dobta le a láncot a W100, de most jól viselkedik 2,5GB rom partícióval
-
dwiki
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Igen, de ha elolvasod amit írtam, úgy lehetne, hogy nem típusra, hanem minden egyes konkrét darabra, és max azt összesíteni.
Amúgy igazad van, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy sajnos nagyon sok értelme a nagy szórás miatt nincs
... -
válasz
7Sony7
üzenetére
Ilyen táblázatot nem nagyon lehet csinálni, mivel adott modellek között is van szórás.
Tehát megveszed X márka Y telefonját, amiből minden Nedik hibás kijelzős, minden M edikben a GPS antenna hibás, minden Z edikből kimaradt a ledsor, de a többi 90% tökéletesen működik.
Persze vannak általános tapasztalatok, mint pl a V987 ben jó kamera van... -
Tutajos81
csendes tag
Sziasztok!
Minidealnél tudtok most valami coupon code-t?
Köszi előre is!
-
Ha módosított a recovery akkor is vissza kell állnia factory data resettel.
Igen, így kellene működnie, de nem minden esetben működik így. Pl. G3, V970, A820 hogy csak néhány pédát említsek.
Azt nem állítom, hogy minden telefon esetén így van, csupán a veszély lehetőségére - úgy érzem - fel kellett hívnom a figyelmet.
Főleg egy új telefonnál előfordul, hogy az ember idegbajt kap, és kapkodásában valami őrültséget csinál (ez természetesen nem annak a személynek szól, aki az eredeti kérdést feltette). -
nepszter1
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Akkor marad aliexpress

nem tudom k&h letiltotta fogalmam sincs hogy miért..
de lehetséges hogy ők , de nem tudom miért semmi okuk nem volt rá.. Probáltam megoldani a dolgot paypal topicba már irtam is de nem segített senki .
-
Švejk
őstag
válasz
nepszter1
üzenetére
A Tmallon 139$. Meg vagyok velük nagyon elégedve, ajánlom a boltot.
De akkor szerintem már vegyél A820-at, az 1$-el drágább csak, s bár nincs előlapi kamera meg led villanó, talán megbízhatóbb mint a THL. Itt a fórumban talán tegnap volt egy DOA W100-as, ment is vissza gariba. Youtubeon is láttam DOA W100 videót. -
nepszter1
addikt
Jelenleg hol a legolcsóbb a THL W100 ? Ahol viszonylag hamar fel is adják .
-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Ha módosított a recovery akkor is vissza kell állnia factory data resettel. Azok a módosítások amik a rendszerben voltak elvesznek (pl play utólag volt telepíve, vagy nyelvi csomag is ha szintén utólag rakták fel), de baja nem kellene hogy legyen. Csak hogy példával éljek, Lewa rom van fent, töröltem egy programot amit nem kellett volna, ezért recoverybe data formázás (ami egyébként cache-t is formázza ha nézed a logot, sőt dalvikot is formáztam és annak ellenére visszaállt hogy belső memória felosztás meg lett változtatva (2,5GB belső tárhely és 278MB belső SD kártyán), azt hittem nem fog bootolni, de ment és megy is azóta is eddig hibátlanul.
-
GIJoe
addikt
MTK6589 1.2GHz processor
Android 4.2.1
2.0MP front camera and 5.0MP rear camera
Supports Wi-Fi, G-sensor, Bluetooth, GPS and FM radio
Network Support GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/2100MHz
Languages English, Arabic, Dutch, French, German, Greek, Hebrew language, Hindi, Italian, Malay, Portuguese, Spanish, Russian, Turkish, Korean, Romanian, Cestina, Magyar, Vietnamese
Bluetooth v3.0
Built-in Memory RAM: 1GB, ROM: 4GB
Size of Display 4.63"
Type of Display FWVGA
Resolution 480x854
Charger 5V
Dimensions 13.8 x 7.1 x 1 cm
Weight 132 g
* 2 x 2050mAh Batteries
* Adapter
* Data Cable
* User Manual
* Earphone
* Screen Protector
* Faux Leather Case -
dwiki
senior tag
válasz
7Sony7
üzenetére
Szerintem ez kb lehetetlen, mert ahogy írják itt is, adott készüléken belül is óriási szórás van. Illetve sok minden ami szubjektív, hogy valakinek adott dolog tök jó, van akinek meg kevés.
De főleg az első a probléma, a gyenge minőségellenőrzés végett.
Amit lehetne, egy táblázat ahol első sorban ott a telefon neve, és minden egyes telefon (tehát nem típus) osztályozva lenne különbőző adatok alapján, mondjuk 1-5-ig, hogy gps, kamera, sebesség,összeszerelés, nemtom, stb).
És akkor talán lehetne átlagolni, hogy monjduk adott típusnál 5 embernél 3-nak jó volt a GPS.
szvsz... -
v-man
őstag
egy ilyen kártya megteszi a telóba, vagy célszerűbb valami márkásabb (pl Sandisk) kártyát venni?

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Folyton csak elégedetlenkedsz: nem elég gyors a proci, nem elég a RAM, kicsi az akku, nincs elég gari, lassan ér ide, stb... Menj be valamelyik magyar boltba és vegyél egy Galaxy S4-et!
Az tud mindent, és rendes garanciát adnak rá, tudomásom szerint 2 évet.

) Van lehetőség az utólagos szerkesztésére?