- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Melyik a legvékonyabb kínai 4 magos telefon a 4.5-4.7"-os készülékek között?
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39462 üzenetére
Semmi baj nincs velük.
-
-
Maximum1
őstag
válasz
sasa311 #39489 üzenetére
és (#39490) Ájvé
De létezik, és ebbe integrálták az ügyesek a multilángost.
-
Ájvé
veterán
válasz
sasa311 #39489 üzenetére
De létezik, az egy fullos kiadás, csak éppen Spica-ra meg még néhány készülékhez adták régebben. Egyébként abban igazad van hogy NNG (a szoftver fejlesztője) nem forgalmaz vagy fejleszt szoftvert Androidra, de ettől még léteznek bizonyos kiadások amik nem hivatalos kézből beszerezhetőek.
Egyébként meg jól fut az én megyek, csak WVGA a legnagyobb felbontás amin elérhető. Térképet is lehet hozzá találni azzal sincs gond, annak ellenére hogy csak egyetlen szoftvert adott ki Androidra az NNG, az elég jól sikerült. -
sasa311
veterán
válasz
bigrock #39487 üzenetére
Halkan megjegyezném, hogy az énmegyek navigáció nem is létezik androidra, csak ilyen olyan zughackerek által összetákolt formátumban. Ti pedig következetesen arról beszéltek, hogy a tesztprogram nem veszti el a jelet, a zájgó meg igen.
Tegyetek fel egy hivatalos, androidra fejlesztett navit (elsőre mondjuk a google naviját) és ott teszteljetek. Azt nem lehet felróni egy gyártónak sem, hogy egy nem támogatott szoftver nem fut hibamentesen (amúgy nekem G3-on hibamentesen fut már fél éve, lehet rossz hackertől van a verziótok)
-
gg72
veterán
Lenovo P770 dual core procija mekkora hátrányt jelent normál használat mellett egy négymagoshoz képest? Nekem leginkább csak telefonálásra, netezésre és a GPS kellene, de fontos lenne a hosszú akkuidő. Játékok nem fontosak.
-
-
RVR400
veterán
válasz
gaben1117 #39479 üzenetére
Mondjuk Alcatelért nem adnék pénzt...
Volt a kezemben egy 5020D. SIM-ről telefonra vagy ne adj' Isten gmailre menteni a névjegyeket az legalább 4-es pálya, mivel a leírásban benne van:"4.2 Névjegyek importálása, exportálása
és megosztása
A Telefonkönyv képernyőjén érintse meg az ikont az
opciómenü megnyitásához, érintse meg az Importálás/
Exportálás lehetőséget, majd válassza ki a névjegyek
importálását/exportálását a SIM-kártyára/SIM-kártyáról,
telefonba/telefonból, telefon tárhelyére/telefon tárhelyéről,
fiókokba/fiókokból stb."Viszont érdekes módon, minden más opció megvolt a menüben, csak ezek nem.
-
DJGABI
addikt
válasz
Krinyo #39470 üzenetére
írtak valamit, hogy máshogy kezeli a gyépéest. abban is van valami amit te mondasz, valszeg a programozóknak kell majd átírni pár sort, alapjában nem a hardverrel van gond.
(#39472) tarat miért pont nekem? korábban már átfutottam, de nem sok köze van a témához.. az mondjuk más kérdés hogy azzal a 2 működő tracking programmal se vagyok teljesen megelégedve. [link]
(#39473) gaben1117 amúgy csak a név miatt kéne ez az Kacatel? Egy Jiayu G2/G2S-el nem járnál jobban?
-
sasa311
veterán
válasz
weinmaker #39400 üzenetére
Én úgy tapasztalom, hogy maga a GPS chipset (mtk 6620 ill 6628) egy teljesen hibátlan chipset.
A gond 99%-ban azzal van, hogy kézzel készítik a GPS vevő antennákat, illetve gyárilag nincs kalibrálva maga a GPS.
Ami a kezemen átfutott chinafon azok közül 80%-át "rendbe hozta" a sima kalibráció, max. 30-40 mp-en belül működik a navigáció.
A maradékkal antenna problémák voltak. Többen a fórumról megcsinálták már, hogy antennát "cseréltek" a készülékben és az addig totál használhatatlan (addig nem is fixált) gps csodák csodájára tökéletes lett.
-
smkb
őstag
válasz
instantwater #39465 üzenetére
Nagyobb akku, bár emiatt buflákabb méret, vastagabb is, és szerintem nem egy szép telefon. Semmi nem fogja meg az embert benne. Szerintem a V987 nagyon jó teló, le nem cserélném arra a Lenovora.
-
Švejk
őstag
válasz
gaben1117 #39473 üzenetére
Aliexpress?
Bár irreálisan drága, szerintem valami quad-core telefont vegyél. -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Korábban olvastam olyat, hogy az Alcatel telóknak van kínai megfelelője. Szerintetek hogy tudnám kinyomozni, hogy ennek van-e kínai tesója?
- Alcatel 6010d Star (dual simes, media marktban láttam, de 65-ért akarják adni)
Köszi!
-
Krinyo
senior tag
Egyszer valaki elmagyarázhatná, hogy mi a baj ÚGY ÁLTALÁBAN a 6589-es telefonok GPS-ével. Semmivel sem rosszabb, mint az Xperiame, assisted modban pillanatok alatt talal holdakat, minden navigacios program megy vele, akkor mi is a baj?
-
Mivel tud többet egy P780 mint egy V987???
Csak mert a V987 be beleszerettem, az ára is korrekt, de kacsintgatok a P780 felé
-
Ájvé
veterán
válasz
Atomcsirke #39425 üzenetére
Tényleg, félre olvastam és elragadt a hév
-
Elindult a V987 em vissza a tmallboxhoz.
Justinnal leboltoltam, hogy dobozában tartozékokkal küldöm vissza, akkor refundot kapok.
Nem akartam azzal a tudattal élni, hogy egy "barkácsolt" készüléket kapok vissza.Elsőbbségivel ajánlottan 4300 Ft [átlépte az 500 g-os határt pont.... de legalább jól be van csomagolva
]. Na csak csipkedje magát
-
Hequila
őstag
Ide irányítottak a kérdésemmel:
Nem aktív duálos telefon esetén, ha az egyik kártyán beszélek, a másik kártyát hívó fél foglalt, vagy jelenleg nem kapcsolható jelzést kap?
CoolBoy323 Köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39452 üzenetére
2G-t kérdezte, arra helytálló!
- T-Mobile: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
- Telenor: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
- Vodafone: 2G 900/1800MHz - 3G 900/2100MHz -
válasz
dilajoska1 #39447 üzenetére
Természetesen. Visszajut a külső hangszóró hangja a mikrofonba, így jön létre a pozitív visszacsatolás (és a hurokerősítéss >1 lesz), ezért bejerjed.
Ha nem aktív a mikrofon, akkor nincs visszacsatolás, nincs gerjedés.Ha lejjebb veszed a hangerőt a külső hangszórónál, akkor megszűnik a gerjedés?
-
válasz
Shummo #39450 üzenetére
kis értéket írnak rá. A "fennakadási ráta" olyan, mint bárhol máshol.
RVR400:
Engem az sem zavar, ha 1 frame / sec a játék sebessége. Akkor is annyi időt töltök vele, mintha 50 lenne ez az érték. Persze akinek ez számít, annak muszáj jobban a zsebébe nyúlnia, csak akkor már nehezebben talál kis méretű dual sim telefont (Talán csak G4) -
faresz5
aktív tag
900/1800 MHz. -s telefon működik itthon, jól emlékszem? Köszönöm a megerősítést.
-
Shummo
senior tag
Pandawillről érkező csomagokat hogy adják fel? (ajándék? valós összeget jelölnek meg?) Mennyire akadnak fent a vámon az onnan rendelt cuccok:?
-
fape
senior tag
válasz
Atomcsirke #39434 üzenetére
Nanosim-ből jó pár elfér pl 5-6 colos telóban.
(#39411) fateless : Hát igen, valszeg lesznek majd jobban is hamarosan.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #39436 üzenetére
MTK6577 és SGX531 mellett még LOW beállítás mellett is eléggé döcögős a játék. Bár nekem nagyon tudja zavarni a szemem, van akit nem zavar. Én MTK6589 és SGX544 mellett is levettem MEDIUM beállításra, mert HIGH-on hajlamos beröccenni. Sajnos már itt is eljutottunk oda, hogy fél év alatt elavul az erős hardver lassan...
(#39447) dilajoska1: Pont erről van szó.
-
chab7
addikt
válasz
dilajoska1 #39445 üzenetére
Zene, film közben nem aktív a mikrofon , talán akkor azért nem jelentkezik.
-
dilajoska1
őstag
Sziasztok. Hátha valakinél jelenkezett már a probléma és tud rá megoldást. Van egy Hero H7500+ telefonom és ha hívás közben kihangosítom a telefont akkor olyan mint ha gerjedne és hangosan sípol a külső hangszóró. Hátha valaki tud rá megoldást. Érdekes hogy zene, film , játék...... közben nem jelentkezik csak telefonálás közben kihangosításkor.
-
Crytek
nagyúr
Ez a spanyolból rendeléx elég frankó megnzém majd itthon miket lehet.
Így legalább nem kell parázni a vám miatt ;-) -
Már nem tudtam szerkeszteni, így ide rakom a linket
Persze ez nem olyan combos, mint a mini
cyborg:
A jövő héten remélem már több tapasztalatom lesz...crytek:
nekem is tetszik a spanyol rendelés (azért is dobtam be a linket), a 20 dodó pedig nem olyan rémisztő költség, de sajna most még kevés készülékük van EU-ban. Remélem, idővel mind elérhető lesz... -
Cyborg
őstag
válasz
fateless #39436 üzenetére
Engem nem zavar, mert nem játszom, nem filmezek, teljesen átlagos felhasználó vagyok, tehát Beszéd, sms, net, e-mail, Navigáció, szóval inkább a bugok, és legfőképp az üzemidő, meg a navi érdekelne.
...na jó, szoktam játszani, Capitals Quizt, meg a Zászlók Világ Quizt
-
válasz
Cyborg #39413 üzenetére
Baját nem találtam eddig, valamint minden ment rajta.
Bár már négy napja nálam van, de foglalkozni még nem volt vele időm nagy mélységig. Hétvégén talán jobban bele tudom magam ásni.Amit hátrányaként hoznak fel azok, akik játékra használják, az az Adreno 203-ad GPU.
Ha lesz időm valamikor (és nem leszek mozgásban), akkor letöltöm a Real Racing 3-at, hogy kipróbáljam, mostanság azzal mérnek mindet játékos körökben, ha jól hallom (bár ez a terület engem teljesen hidegen hagy, így nem tudom, illetve ez nem is jelent nekem hátrányt).degec
Úgy gondolom, számodra a Dual SIM-es Galaxy S IV mini pont ideális lenne. Persze, nem dual active, ha az mindenképpen kell, akkor HTC T528w-t nézd meg.
A HTC One Dual SIM már nagyobb és azt hiszem, az nem active csak standby. -
RVR400
veterán
(#39429) CineDOG1: Nem csak kínaiban ritka. Igazából kevés ember ismerek, aki tud egyszerre két vonalon beszélni. Nekem pl még két telefonnal sem szokott sikerülni, nem még ugyanazzal a készülékkel.
-
chab7
addikt
Nem biztos hogy kínait szeretne, sőőőőt. Attól hogy elharapódzott itt az utóbbi időben a kínai telefon téma, még ez egy dual simes topic (nem csak kínai)
Pénz meg nem számít neki, szóval lehet még akár japán teló is
Nicsak: HTC Desire 600
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Ki segítene nekem ha megkérném szépen dual simes telefont válsztani..???! (2 T-s kártya menne bele)
-ár nekem mindegy cégre megy..
-nem akarok tepsit 4-4,3 col
-galaxy s4 mini tesztnél olvastam hogy van olyan is ami a két simet egyszerre használja függetlenül két rádios egység stbstb...
-jó fényképezőés akkor az álmok:
-esetleg stock android felület mint nexusoknál
-nem kínai gagyi minőségAmit még kérnékszépen hogy videó és teszt link is legyen benne mert mivel még sosem használtam két simes készüléket elég nehezen tudom elképzelni a müködését...
-galaxy s2 őt használok van android alap tapasztalat
Köszönöm szépen !!!
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #39422 üzenetére
Dettó - bár én csak egyszer ejtettem és annak is csak a hátlapon van icipici nyoma. Hardveresen 100%-os, ezt a nyomot leszámítva külsérelmi nyom 0%
Sajnálni is fogom ha sikerült lecserélnem egy kínaira (főleg ha az agyba főbe fog karcolódni). -
Cyborg
őstag
Nem találtam baját, azért kérdeztem, hátha elsiklottam felette.
Vodás kártyám miatt kiesett a G4, és valszeg az S750 is, jelen pillanatban Huawei Honor 2 áll nyerésre. Mondjuk nagyon más telefon nincs is már, mert ezen a 3g/900Mhz-en megbukik a 99%-uk. képbe került ez a Faea F1 is, remélem egyikben sincs nagy bug, és igen jó lenne, ha menne a navigáció rendesen rajtuk, meg mondjuk úgy minden elsőre
-
r3dwo0d
tag
válasz
weinmaker #39414 üzenetére
Nekem a Bikecomputer nevű sport tracker progi hibátlanul működik(ingyenes verzió) Amennyiben nem bringázásra kell azt hiszem be lehet állítani a paramétereket úgy, hogy futásra is jó legyen.( Bár szerintem tök mind1 milyen sportot űzöl mintákat ugyan úgy kell venni....) Én egy zopo zp810-n használom 3 hónapja gond nélkül!
-
kcsa
veterán
MT6592 news. (ha még nem volt).
-
Zooka
tag
A 240$-os Jiayu G4-re nincs valami kuponkód minideal-en? Látom van egy 230$-os is MT6589T-vel, de kis akkuval
-
Jó lenne, ha nem ilyen gyenge lenne a hardvere.
Akkor már maradok a dual sim telefonnál és a harmadik (net)kártya a tabletbe (az előfizetésekhez úgyis van net)gg72:
A gyártói oldalról vettem, gizchina olvasóknak egy ideig volt 20USD-s kupon, de úgy tudom, valahol most is elérhető egy 10 dodós kedvezmény. -
tarat
tag
válasz
Teejay83 #39401 üzenetére
A Vowney is MTK6589 processzorral szerelt.
Endomondo-t, Runtastic-ot elfelejtheti vele egy időre (weinmaker jelezte, hogy sportra használná a GPS-t benne).UI: Jó lenne, ha minél többen írnának nekik egy noszogató bejegyzést, mert csak ebből érzékelik, hogy kezd elterjedni ez a processzor típus.
-
fape
senior tag
Valakiknek kevés a 2 sim is:
LG Optimus L4II is a Triple SIM Smartphone Powered by Mediatek Technology -
Tim82
félisten
válasz
RVR400 #39402 üzenetére
Igaz, csak konkrétan a Defy-kre gondolt a kolléga, és arra válaszoltam.
Kolléganőmnek kb. három hete volt hasonló csere a Defy-jén, ugyanilyen okból.
Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy a GG rossz dolog lenne (egyáltalán nem az), de szerencsétlen leejtéstől az sincsen védve.
-
RVR400
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest