- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
albinolynx #38588 üzenetére
Van noti.
-
Rawulf
őstag
Kínai barátomtól azt a pletykát hallottam ma reggel, hogy a Xiaomi kiszórja kedvezményes áron a Mi2S 16GB-os verzióit, mert a Mi3 debütálását előrébb hozzák. Most már majdnem ugyanannyiba kerül a Mi2S 16GB-os verziója, mint a Mi2A.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
KurtCobain #38597 üzenetére
Eddig bivaly, idővel kiderül!
-
RVR400
veterán
Jiayu mobile shop...
Valószínűleg ők azért tudnak valamennyire pontos specifikációkat. -
chab7
addikt
válasz
BullZeye #38581 üzenetére
Én valószínű egy ilyet fogok rendelni: WinnerGear Montar. Csak előbb legyen hozzá telóm is
Mondjuk nem tudom 5" felett is jó-e -
7Sony7
addikt
Helló Srácok! Tud valaki olyan offline navit, amibe bele lehet tenni az igo poi-kat, és sokkal kevesebb ramot eszik?
-
albinolynx
senior tag
Jiayu G2-n van értesítő led? Ha nincsen, milyen alternatívák vannak a kiváltására?
-
akos727
senior tag
válasz
dobigabi #38586 üzenetére
Van, pl. ebben.
-
dobigabi
csendes tag
Hello Sziasztok.!
UMI X2 -re vagy magyar rom, mert úgy látom a gyáriban nincs.
válaszokat előre is köszi. -
Ed3r_X_
nagyúr
Haier W910 tesztképek, ha érdekelne valakit.
-
huan
őstag
Sziasztok
A ThL W8S egyenlő a THL W8 Beyond -al? (a ROM és RAM méreteket leszámítva)
-
-
BullZeye
veterán
5,7"-s telefonhoz rendelt már valaki autós tartót? Konkrétan tapasztalat érdekel, ebayen én is találtam párat, de valahogy nehezen bíznám rá a törékeny telefont, egy teszteletlen termékre, hisz a legtöbb csak 2 kemény szivaccsal fogja össze, egy kátyú azt lerepül...
-
_X10Dead_
aktív tag
Még egyszer [Focalprice G3S] :
Jött válasz. Megerősítették, hogy 4 magos, bár az órajelet tekintve még mindig hülyeséget beszélnek.
"Thank you for your question regarding the Jiayu G3S 4.5“ Android 4.0 MediaTek MTK6589 Quad-Core 1024MHz Smartphone Android Phone with Wi-Fi, Bluetooth, Capacitive Touch (Black) on 7/18/2013 12:00:04 which read as follows:
Hello. Is it a REAL G3S (Quad core, MT6589)? The item page is confusing as it's mixed up with the parameters of G3 and G3S. (And it's an "old" G3 on your pictures - Dual core, Mt6577)
We have checked into your inquiry and would like to provide the following answer:
After checking the item page, we show that the item is Jiayu G3S and features a MediaTek MTK6589 quad-core 1024MHz CPU.
Click here to visit My Account for additional details.
Thanks again we appreciate your business.
Focalprice Customer Service Team.
Best Price, Free Shipping!
www.focalprice.com" -
Zeki
nagyúr
Mindig írtátok, hogy a tmallbox disznó, mert az árra hozzászámol 6usd postát, meg 4% paypal díjat.
Most egy Lenovo P770 esetében végigvittem paypalig, 181 USD lett az ár a kiírt 165 helyett, a minidealen 184usd az ár trükkök nélkül. Van 3USD különbség a kiírt 19usd különbség helyett.
Tényleg disznók a tmallboxnál. -
RVR400
veterán
Üdv!
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahonnan lehet rendelni ezekhez a kínai csodákhoz kijelzőt? Van egy leejtett S7562 klón, aminek repedt lett a kijelzője. Nem tudom, hogy mennyire variálnak a kijelzőkkel, gondolom sok típusban lehet ilyen. Egy 800*480-as 4 colos kijelző van benne.
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #38571 üzenetére
ez már passz, én csak hírfogyasztó vagyok, kütyükhöz nem értek...
-
-
andatti
senior tag
válasz
instantwater #38568 üzenetére
ugy tudom igen...
és elnézve a horror mobilnet csomagokat, háát, jó drága, mert maga a tv-re is elő kell fizetni...
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38568 üzenetére
De, én is úgy tudom. Mobilnetes.
-
-
dlaj
őstag
andatti
fateless
CineDOG1
THX a válaszokat! -
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #38525 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy 4.1 vagy 4.2, hanem hogy stabil és bug mentes legyen.
Csak a Bruno Martins féle ROM-ok kultúráltak eléggé, európai felhasználó részére.
Olvasd Bruno oldalát. -
gipsztigris
addikt
válasz
fateless #38560 üzenetére
Van hozzá valamilyen közösségi support? ROM, CWM, Root, stb.
Mert erősen gondolkodok egy ilyen készüléken. Lányom szeretne egy viszonylag nagyobb kijelzős (a 4,5" szerintem optimális) és előlapi kamerás mobilt ami fel tudná váltani a gyengécske 1,4Ghz-es Galaxy i8150-et.
Ahogy elnéztem ez a proci fut az Xperia V-ben is, ha jól tévedek.
-
andatti
senior tag
az ok. De, ha nincs digitális jelvevő antenna, akkor kuka az egész... Az okostelókból is, amelyikben van benne analóg tv, az nem alakítható át digitálissá, csak antenna csere esetén... amúgy meg sztem tök fölösleges szolgáltatás, mégis a T-mobil nagyon büszke volt magára, hogy már telefonon is lehet tv-t nézni és van rá igény, ami számomra megdöbbentő, hogy x ezer ember szokott tv-t nézni mobilon, Mo-on...
-
Gyuc
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #38538 üzenetére
Egy csájna TV boxal okostévét varászolunk bármilyen TV-ből
-
andatti
senior tag
Az oldal nincs az összefoglalóban és nincs az összefoglaló excel táblázatában sem, hogy valaki onnan rendelt volna már... vagy elnéztem valamit... De összességében ez nem jelent még semmit.
A készülék, laikus szemmel jónak tűnik hardveresen... Mindkettőre igaz, ki kell próbálni. -
BullZeye
veterán
Mindenhol 260 dollár a THL W8 Beyond 1/16g változat
Itt viszont jó 40 dollárral olcsóbb, miért?
Van amit nem veszek észre? -
dlaj
őstag
Mi a véleményetek erről az oldalról és a telefon áráról?
Megrendelhetem én innen ezt a telefont, és és meg is fogom kapni? Az az érdekes, hogy mindenhol jóval drágább, viszont lehet paypal-lal fizetni. És ilyet sem láttam még, hogy FT-ban írja ki az árat! ??????? -
Otisz
őstag
válasz
CoolBoy323 #38549 üzenetére
pedig jó lett volna, és az android sem lenne lényeg, csak ne foss@ össze magát. -
paolinho
őstag
válasz
Groovebaby #38446 üzenetére
Hol lelhetem meg az amoi-s közösségi fórumot?
-
-
Flexy90
senior tag
válasz
laslie92 #38537 üzenetére
laslie92
Talán próbáld ki ezt a progit: LG TV Tag On(#38529) gooool: Nem azért de a Thl W8 Beyond nem inkább $260, és nem $220? Nem mind1..
-
Otisz
őstag
Valakinek van közelebbi tapasztalata a 4sim-et kezelő telefonokkal?
Érdemes-e, ha igen, akkor milyet és honnan?
Extra elvárások nincsenek, csak legyen normális beszédminősége és ne merüljön le fél nap alatt -
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #38541 üzenetére
Nincs kedvem már ezzel bajlódni. Ez már nálam van kb 3 hete. Megszoktam, nem variálok. Az akku meg a fényes hátlap ami nem tetszik, de megszokható. Egy G2-n gondolkoztam még de mire vettem volna már nem működött a 10$-os kupon, úh letettem róla. Ennyi pénzért teljesen jó a w100. Ha kijön valami 4,5" alatti jó áron arra azért beneveznék, de a mostani kínálatból nem igazán van ami érdekelne(amit akartam kipróbáltam)
-
Ha ilyen telefonom lenne, biztos nem hagyna nyugodni a dolog...
De a magyarításra ott van hungobungo bejegyzése, ráadásul itt nem kell vacakolni, hogy nem zip-ben van!T'om, munka, de hát a saját magad által kreált dolgok igen édesek szoktak lenni.
-
-
válasz
Nos, megtaláltam a tényleg hivatalos frissítést v987-hez Jelly Bean 4.2-re:
[link]
zip-es verzió. -
Bagira01
veterán
válasz
gooool #38529 üzenetére
Mi az a sok szempont? 4,5"-on a QHD, vagy HD édes mind1(leglábbis nekem). Akku miatt a G3S jobb lehet ykérdés, hogy az megér-e +37$-t. W200 esetén azzal az akkuval én nem igazán vállalnám be(w100 se bír egy napot az 1800-as akkuval) A thl meg inkább 230$ körül van cakk pakk, ami meg +82$. Én úgy vagyok, hogy ezek mind1 kaptafára mennek. Van egy két teló ami nyújt extra szolgáltatást, de annak meg is kérik az árát. Én egy ideig maradok a w100-nál. Ennél jobb vételt nem látok
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #38536 üzenetére
Igen ez a Tv-m van![link]
-
Buccer
tag
válasz
instantwater #38533 üzenetére
Amúgy:
röviden -
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #38533 üzenetére
Jelenleg ezt a telefon nyúzom! [link]
Van benne NFC de szerintem,kell hozzá valami alkalmazás vagy valami,mert csak belehet kapcsolni de ennyi!
Van egy LG smart tv-m van benne NFC fel ragasztottam matricát bekapcsolom a az NFC-t a tévén és a telefonon is egymáshoz érintem de semmi!
Azért szeretnék,pontos választ ,hogy mire lenne jó ez? Olvastam róla egy csomó cikket,hogy mire lesz jó de hogy jelenleg mire jó arra nem találtam választ!
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #38530 üzenetére
Van benne valami.
- az árak úgyis esnek
- és mindig jön ki jobb. -
laslie92
senior tag
Segítségeteket szeretném kérni!
Nem találok értelmes én nyelvemen megértő választ erre a Kérdésre NFC?
Mire jó ez ? Magyarországon ki lehet használni?
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nézegetem a kínálatot és sok szempontot figyelembe véve ez a 3 teló maradt:
Jiayu G3S ( a kijelző optimális, minőségét dicsérik, az akksija is rendben van, 185$ ugye )
THL W200 ( most W100-am van, ahhoz képest jó kis előrelépés számomra a HD kijelző, a dupla memória és a T-s proci, bár az akksi maradt ugyan akkora... ez is 185$ )
THL W8 Beyond ( ugyebár ez már közelít az elitbe, 5"-os fullHD panel, T-s proci, 16GB belső memória és 220$ )
Melyiket éri meg hosszabb távra megvenni? Ezt már igazán megtartanám egy darabig, hiszen minddel tökéletes elégedett volnék, de szeretném a legjobb döntést hozni.
Köszi a segítséget!
-
válasz
A bm-2-es már 4.2-es.[link]
-
válasz
Találtam itt egy elvileg hivatalos romot, bár furcsa, hogy rákérdez majd elvileg, hogy flashelje e a recoveryt vagy se...
4.2.1 ZTE V987 -
Tudna valaki linkelni Bruno Martins féle (vagy vlaami normális) CWM ből telepíthető 4.2.1 es romot ZTE V987 re?
4.1 van rajta... -
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38521 üzenetére
Rákeresve, ahány oldal, annyi féle Mhz.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38519 üzenetére
2G: 1800
3G 2100Én nem a 900-as 3G-t hiányolom, hanem a dumás 900-ast.
-
A kínaiak nagy része nem megy 900 on, de ezt már kb 2 milliószor kitárgyaltuk, hogy csak a vodánál van 900 as 3G, és az is csak kevés helyen.
Még annyit, hogy aki rendelt a minidealről X7et, annak volt benne magyar nyelv?
Mert a képen ott van a Magyar, de a leírásban nincs benne. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #38516 üzenetére
Engem jobban zavar, hogy a leírás szerint nem megy 900MHz-en.
_X10Dead_
Most jött, majd esik az. Azt írja, csak 15db van neki. Az első 15 viheti. El is viszik, biztos.
-
_X10Dead_
aktív tag
Hat, nem erre az arra vartunk
Piacon a [G4 Advanced] -
Jól látom, hogy az iocean X7 ből 2 féle Young Basic van?
És mind a kettő Young Basicnak van írva.
Ez hogy lehet?Vagy csak az elite nek más a neve, és a 2 GB ram miatt?
-
Ájvé
veterán
válasz
kiralyroli #38511 üzenetére
Igen, megvan hogy mennyit engedélyez áram felvételbe és ha többet is kap akkor se fog annyit tölteni, hanem csak annyit amennyire hitelesítve van.
Szerintem inkább töltővel lehet a gondja, egy márkás 1000 mA-s töltőt kellene kipróbálni és megnézni azzal hogy tölt. Vagy kábel se mindegy talán. -
Ájvé
veterán
Szerintem meg Smart Launcher a legjobb, nem tudom melyik a leggyorsabb, de ez van a legjobban felépítve szerintem.
-
Ájvé
veterán
válasz
gipsztigris #38488 üzenetére
Én is tapasztalatból írom. De persze nem akarok kötekedni, csak szerintem nem mindegy hogy 2 óra vagy 1 óra.
-
kiralyroli
tag
válasz
bajaki #38503 üzenetére
Igen úgy látom egy és ugyanaz hardveresen. Lenovo A820-at nem nézted? Én azon is elgondolkodnék a helyedben mert sok mindenkinek van és jókat lehet róla olvasni! Vagy ott a Thl W7 vagy W7S de az már 5,7" az már azért nagyobb jóval. Én Vowneyt nem vennék mert nem tudok róla semmit és nem ismerem a márkát de jókat olvastam a Vowneyról is szóval valószínű hogy jó márka az is! Thl Kínában jó telefonmárkának számít.
-
7Sony7
addikt
válasz
Groovebaby #38499 üzenetére
Én csippantom. Bár nekem GB van, de ez gyorsabb, mint a gyári, szebb, görgethető 5 ikonos dokkal.
-
Groovebaby
tag
válasz
UnConnecteD #38504 üzenetére
Ő refundolt, vissza is kapta - akkor ezekszerint szerencsére...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Groovebaby #38459 üzenetére
pontosan igy jartam en is. raadasul haver segitett rendelni, azota is varjuk, hogy visszakapja a penzet
-
bajaki
őstag
válasz
kiralyroli #38482 üzenetére
Ez a THL W8 egész jó. Tetszik.
Ahogy nézem hardveresen ua. mint a Vowney V5? Jól látom?
Na akkor egy kis közvélemény-kutatás:
Vowney V5 vagy THL W8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Poco X4 Pro - 6/128
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged