- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Banyu
csendes tag
válasz
outsiders #49457 üzenetére
megnéztem a lenovo-t, háááátt elég jó alternatívát ajánlottatok. hónapokkal ezelőtt néztem körbe és a lenovo-ról csak a sok dodós drága jelző maradt meg, de ez megfizethető.
Az erős és kivehető akksi nagyon kecsegtető és ugyan úgy dual SIM-es, mint a THL és Zopo, viszont a "csak" 8 megapixeles kamera és 1,2 GHz, ami az általam kinézett gépekhez képest papírformában gyengébb. Használat közben az 1,2 GHz és 1,5 GHZ közötti diffi mennyire észrevehető? Max leterhelés nálam a nyitott böngésző, zene és e-mail szokott lenni, játék nem.
A samsung badájával a mostani telómon az elejétől fogva nem megy a GPS, ez hogy áll ezzel a kihívással?
(Illetve talán régebb olvastam, hogy pont a lenovokon volt valami kínai mókolás a Google Play-el, ez megszűnt, akkor szépen elérhető minden alkalmazás és nem csak a "kínai szemét"?)
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nem fél évre venném... -
-
megint én
őstag
válasz
outsiders #42309 üzenetére
Amúgy jó nagyon, nekem még mindig azt írja, hogy van 63óra hátra
Beszarás. És tényleg, soha-soha nem láttam még ilyen szép, és elegáns telefont! lenyűgöző!!!
Most ami még észrevettem, egy apróbb bug, hogy ha felteszek egy progit akkor kitesz egy parancsikont a desktopra, és amikor először elindítom akkor még egyet...KÉRDÉS: A fóliát cseréljem rajta? A gyárit, arra amit küldtek hozzá Screen Protector-ra.
-
GIJoe
addikt
válasz
outsiders #41264 üzenetére
Egyértelmű Lenovo 780 a shop pedig a minideal.net discount code 14ed
A hibás darabok érdekes hogy az Alin kerültek eladásra, fogadni mertem volna rá...
-
RVR400
veterán
válasz
outsiders #40685 üzenetére
Olyan módon, hogy egymás mellett használtam a Z3-at meg a Beyondot... Ha fogsz egy 1280-as cuccot mellette, akkor rájössz, hogy mi az, hogy flottul megy. Ezért mondtam, hogy nem fog tetszeni, amit írok. A Real Racing 3 meg csak low beállításokkal megy valmennyire elfogadhatóan, de akkor meg felesleges a nagy felbontás. Természetesen a képe nagyon szép, ezt nem vitatom, de én tényleg csak akkor cserélek FHD-re, ha 8 mag lesz 6-os PowerVR-rel, mert ez így elég halovány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged