- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Peaceliker #22099 üzenetére
Így tedd el! Ha teljesen feltöltve tárolod, jobban veszít a kapacitásából.
-
Landor
tag
válasz
Peaceliker #22097 üzenetére
HSPA+ azaz 21 vagy gyorsabb elérhető
-
válasz
lercom #22087 üzenetére
Nem tudom, mennyire lehet biztonságos a lewa.
Közben amit linkeltem rom, annak a letöltése nálam megszakadt...
Szóval sokmindent kellene levadászni, ha nálad lejött. Pl. a saját jelenlegi rendszeredről a /system/build.prop-ot , és a letöltött zip-ben lévő ugyanazon fájlt kellene összehasonlítani, hogy a típusszám megegyezik-e. Ez fontos. Meg azt sem ártana, ha megnéznénk, hogy van-e recovery-visszaállító a rom-ban. Mert akkor azt bíz ki kell szedni, nehogy elkalapálja a cwm recovery-t.
Szóval nem egyszerű.Ha esetleg mégis a lewa mellett döntesz, akkor van egy kínaszoft eltávolító zip, azt is telepítsd majd recoveryből.
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Terentius #22091 üzenetére
Nem, csak 3g van.szerintem!
T 3g lefedettség!
(Ezek szerint Villányban és Harkányban is van bőven sávszél)
-
Terentius
őstag
És ezek az EDGE-t tudják?Mert nekem az is bőven megfelel netezésre.
-
lexter00
őstag
A Telenor 2100 MHZ-et használ 3g-re
-
lercom
csendes tag
válasz
cappa72 #22079 üzenetére
Én meg ezt találtam de ez mondjuk az a Lewa féle. Ebből szerintem a eredeti dual core OS-t meg a G2L patch-et kell. Legalábbis ezt szedem. Ez se jön valami gyorsan. Lehet, hogy adatokat küld de ha megjavulna... megtartanám
Akkor az leszedjem amit küldtél? És elküldjek valamit belőle, vagy megnézed? (azért töltöm azt is) -
Pítőr
aktív tag
Én is sokat gondolkodtam ezen két telefon (Amoi N828, Lenovo A820) között, hogy melyik lenne jobb a saját szájízemnek. Három dolog volt/van, ami befolyásolná a döntésemet:
Az első, hogy eddig úgy néz ki, hogy a Lenovo tudja a 900MHz-es mobilinternetet, amit míg nem boncoltam ki a témát, azt hittem, hogy fontos! Most utána olvasva kiderült, hogy számomra szinte teljesen haszontalan!
Az nmhh honlapját kutakodva találtam pár kimutatást, amit meg is osztok veletek:
Forrás:http://nmhh.hu/dokumentum/154960/spektrum_meghallgatas_2012.pdfEzekből nekem az válik világossá (mivel én T-s vagyok), hogy a 900MHz-es mobilinternetet a T csak nagyon vidéken, és ott is elenyésző mennyiségben alkalmazza (vodásokra ez nem vonatkozik, a pannon meg nem nyilatkozott)!
A második, a led villanó, ezt ugye mindenki tudja, hogy a lenovo-n nincs, az amoi-n van (nekem jól jönne néha)!
A harmadik, hogy minél több rom legyen a telefonra, hadd válogassak! Ehhez a Needromot látogattam meg, és az derült ki számomra, hogy mindkét telefonra közel azonos mennyiségű rom található, minőségükkel nem vagyok tisztában!
-
válasz
lercom #22068 üzenetére
Találtam egy zip-es romot, a nadawil fórumon (http://www.pandawillforum.com/archive/index.php?t-15888.html)
"Original ROM for Jiayu G2 Dualcore TD version"-höz.
Csak hát ugye ez gyári, tehát kiövi a recovery-t hacsak nem sikerül előtte átalakítani.(majd belenézek)
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=168309&uk=839171988
Jó lassú lesz a letöltés, de hátha megéri...
-
lexter00
őstag
válasz
zsoltika29 #22071 üzenetére
[link]De már ezt linkelték egyszer
Cappa: De zseplámpának jó
-
lexter00
őstag
Én innen venném még a járulékos költségekkel(SingPost 3 dollár Paypal fee 4%) is olcsóbb innen
-
lercom
csendes tag
válasz
cappa72 #22066 üzenetére
Megcsináltam!
De ez a kis rohadék nem beszél...
Akkor most kéne szerezni a neten ROM-ot?
Én csak valami orosz fórumról találtam egyet (azt hiszem csak raktak bele orosz nyelvet is) de az .img formátum és van belöle egy csomó: boot.img, cashe.img, system.img stb.
gondolom ezt kéne a flash tool-al ami nekem nem megy.
Meg van valami LEWA Rom is de az meg állítólag adatokat küld, meg ott igazából meg se találtam az ehhez illőt.
Esetleg ha van valakinek itt Jihayu G2 512MB-oshoz romja? -
Xabi78
aktív tag
Az APN beállításos móka is mehetne bele 1. hsz-ba...
-
lercom
csendes tag
-
válasz
lercom #22062 üzenetére
Szép munka volt!
Amit tennék, hogy a backup menüben beállítanám az alapértelmezett mentési formát (backup format) "tar" típusra, mert azt könnyebben lehet másolgatni számítógépre.
Utána csinálnék egy CWM mentést.Aztán telefon módban még lementeném a komplett /data/nvram könyvtárat. (Mert paranoiás vagyok)
Azátn először csak egy "wipe cache"-t nyomnék.
Aztán reboot.
Ha így nem jó, akkor ismét CWM, wipe cache, és az advanced menüben egy wipe davlik cache.
Aztán reboot.Ha ezek után sem megy, akkor küldenék csak egy factory reset-et.
@ (#22063) Švejk
Nekem nagyon tetszik, lehet, hogy ez lesz az egyik ár/érték befutó... nekem. -
Švejk
őstag
Mit gondoltok a Lenovo A820-ról? Elég olcsó, de meg is éri?
-
lercom
csendes tag
válasz
cappa72 #22060 üzenetére
Szia!
Összeszedtem a bátorságom és feltettem a CWM-edet a mobile uncle toolsal. Most már bejön a recovery a döglött droid helyett, nagy király vagy!
Ugye az a bajom, hogy nincs a hívásnál hangja a telefonnak (egyszer volt mikor betettem a fülest meg ki. De mikor rendszer visszaállítást nyomtam megint megszűnt a hang és erre írtátok, hogy valószínűleg szoftveres probléma)
Most már itt tartok (CWM) csak nem igazán értek a telefonhoz (jiayu G2L) és azt mondtátok, hogy mentsem le a ROM-ot, majd tegyem fel ismét. Nyomtam is egy backup-ot. Csak most nem tudom miket csináljak. Mert kell majd nyomkodni wipe data, meg factory reset...stb.
Ezt a sorrendet nem tudod véletlenül. Meg elég volt ez a backup a menübe ez csinál egy update.zip-et és ezt kell majd feltenni?
És innen a CWM-ből csinálnám meg mert ez a szerencsétlen windows cod 10 hibát ír így nem tudom használni a Flash Tool-t.
Ezért nem mertem eddig mert a pc-n nem tudom csinálni. -
válasz
hungobungo #22035 üzenetére
Még lenne kérdésem:
- van-e factory mode és ha van akkor mtkdroidtools látja-e
- egyáltalán látja-e az mtkdroidtools
- van-e /proc/dumchar_info fájl, ha van akkor mi a tartalma
- mi a tartalma a /proc/partitions fájlnakKöszi.
-
Candyman00
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült beállítani.
-
embe
nagyúr
válasz
Candyman00 #22056 üzenetére
Próbáld meg az APn beállításokat magadnak bepötyögni, ha nincs ott szolgáltatódé.
Én a napokban tettem fel egy friss francia kiadású, de szolgáltatós romot az LG P970-es telómra. Kitakarítottam belőle a sallangokat, a szolgáltatói cuccokat, de nekem is hiányoztak az APN beállítások, így nem volt mobil net. Ez alapján kézzel beírtam, így már van. -
Bagira01
veterán
válasz
Candyman00 #22056 üzenetére
A hálózat beállításokba át kell állítani a hozzáférési pontot vodafone-ra.
-
Candyman00
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap megérkezett a telefonom : [link]
A telefon nagyon jó, sikerült a GPS-t is beállítanom, viszont van 1 nagy baj vele. Nem müködik rajta a mobilnet. Már mindkét sim slotban próbáltam a kártyám, és hiába klikkelek az adatkapcsolatra, az világít, de a netet nem tudom semmivel sem használni, és a térerő jelző felett sem jelenik meg semmilyen ikon... Vodafone-os vagyok, a telefon pedig 2100mhz-en kezeli a 3g-t.
Légyszíves segítsetek mert kétségbe vagyok esve!
-
bubu256
tag
válasz
attilaxxxx #21989 üzenetére
Szia!
Zopo ZP500+
Még decemberben vettem a www.zopomobileshop.com -ról. Dhl-el jött EU-ból.
Magyar nyelv nem volt rajta utólag tetettem rá.
Szerintem nem dual active, nekem átirányítással megy. (Átirányít ha nem elérhető) -
nash13
aktív tag
Van esetleg itt valakinek Star B92-höz cwm-je és rom-ja? köszi
-
válasz
hungobungo #22036 üzenetére
Üdv újra itt!
Valóban nem jó más cwm-met feltenni egy telefonra, csak a sajátját.
Merthogy lehet belőle boot-loop.Ezért nyitottam ezt.
-
szati42
csendes tag
válasz
zseni vagy sikerült köszi
-
szati42
csendes tag
válasz
hungobungo #22036 üzenetére
szia visszaolvastam, és írják hogy tudsz jy g2 egymagos telóra magyar romot kreálni, esetemben megoldtató lenne
-
hzx0
aktív tag
válasz
A linken levő drivert nem lehet letölteni. A többit simán lehet.
-
szati42
csendes tag
válasz
igen op rendszerből belép a recoba, csak kikapcsolás után nem indul bill kombinációra, egyből bootol
-
bprubin
tag
válasz
Nem működik a link,potólnád kérlek.
JB-hez honnan tudok letölteni repo mappát? -
Peaceliker
addikt
válasz
Óóóó, az király!
Először is grat!
Másodszor merre laksz?Csak mert szeretném mellé tenni az s7589-emet, hogy az mennyiben más.
-
hungobungo
senior tag
Az összes MIZ telefon a Star kínai piacra készített verziója (vagy fordítva
, vagyis Star B943 = MIZ Z1, Star S5 Butterfly = MIZ Z2, stb. Ez is ilyen lehet, rá is vágtam volna hogy N9589, de a képeken a kamera máshol van, illetve az N9589 nem fekete, hanem szürkés/metálkékes. Ezen kívül mindenben megegyezik, biztosan fel fog tűnni más névvel. Miért jó ez? Több az esélyed a romfrissítésre
-
zsoltika29
tag
Megjött a Lenovo a800-m.
10 napra a minideal-tól.
Én meg vagyok elégedve a telefonnal, csak egy gond van vele az asszony le akarja nyúlni. :-)
-
hungobungo
senior tag
válasz
Botigta #22016 üzenetére
A THL W8-hoz készített CWM-et nem biztos hogy egészséges más telefonokra tenni, bár visszaállíható az eredeti állapot, de azt tanácsolom hogy mindenki direkt a telefonhoz módosított CWM-et keressen először!
Ha már van a telefonon CWM, azt a pár root-oláshoz szükséges fájlt tartalmazó csomagot simán fel lehet tenni., NA AZ nem függ a telefon típustól. -
hungobungo
senior tag
Hosszú szünet után jelentkezem újra, elnézést azoktól akik próbáltak kapcsolatba lépni velem
Én is megkaptam az első mtk6589-es telefonom, Star/Ulefone N9589, ha lesz időm írok róla egy hosszabb bemutatót.Létrehoztam egy mediaFire mappát mindennel megpakolva ami csak kellhet (driver, új SP flash tool, és a legújabb 2013.02.23-as firmware) :
http://www.mediafire.com/?j94d265ka2wcr
Raktam fel két fotót is, amit a telefonnal készítettem!
-
gps76
őstag
válasz
szati42 #22024 üzenetére
Ha bebootolt oprendszerből recoverybe indítod(kikapcs. menüből,vagy pl.quick boot-tal),úgy belép? Ha igen akkor próbáld meg úgy,hogy kikapcsolt állapotban rádugod a töltőt amikor megjelenik az akku ikon,akkor próbálod a gombkombinációval.Nekem a Zp100 így csinálja,akármilyen recoveryvel próbálom is.
-
nash13
aktív tag
válasz
konigjanos #22029 üzenetére
Nekem most adw ex van fenn de úgy emlékszem az eredetin a display menüben az első sorban kell egy pipát kivenni és eltűnik.
öööö lehet hogy az adw-ben volt
adw settings/képernyő beállítások/actionbar design (pipa ki)
Lehet az eredetibe is valami ilyet kéne keresni... -
Švejk
őstag
Ha veszek egy ilyen csájnafónt, mondjuk Jiayu G2-t, de bármelyik típus, mindegy, és esetleg elromlana, de én nem akarok minimum 2 hónapot várni, míg szülnek nekem egy újat, és elviszem egy GSM boltba, ott általában tudják javítani ezeket?
-
RBJ
addikt
válasz
instantwater #22023 üzenetére
Jöhet a videó. Olyan jó nézni az unbox olást.
Összerekott készüléknek tűnik. -
Nyiaz
aktív tag
válasz
Neil Watts #22009 üzenetére
Nyugi én is defy-rol váltottam. Nincs gond a sebességgel. Nekem p770 van, kollégámnak G3. Mindkettő jó. A defy egy nagyon eltalált telefon, a mérete ideális, sokkal kényelmesebb. Ezek napi sebessége ua mint a defy főzött rommal.
-
szati42
csendes tag
sziasztok
tudna valaki segiteni, vagy találkozott már valalaki ezzel a problémával? A jiayu g2 egymagos telom root oltam, feltettem a recoveryt, de az istennek nem tudok power -hangerő+ belépni a recoverybe, csak boothol és indul a teló, mi lehet a probléma? -
Ma megjött a ZOPO ZP810 em
De a szomszédnak adták be, szóval reggel elkérem, aztán csinálok egy unboxing videot -
levi.hungary
tag
THL W8-hoz ajánlanátok tokot? Szerintem kb samsung note kategória jöhet szóba.
-
motorolatom
tag
Hát én feladom!!! Adom vissza a gazdijának. Nem kellene ennyit szenvednem, ha a teló csatija nem szarakodna, a SP flash tool-lal már rég felraktam volna!!!
-
Nyiaz
aktív tag
Ma érdekes mutatványba fogott a P770. Rom: P770_S121_130108WT_ydss
Van rajta egy backup sdcard-ra menüpont, rányomtam, elszállt hibával. ezután a telefon folyamatosan újraindult. Ami segített: kivettem az akksit, egy kis időre és elfelejtette. -
Zozo33
csendes tag
Na még egy idióta kérdés
Ki tudom törölni azt a kereső cuccot a menü tetejéről?
http://itcafe.hu/dl/upc/2013-03/29/270218_ouhlsow0tnof0s0u_screenshot_2013-03-27-22-43-29.jpg
Vagy csak új launcher segíthet?
(ha hosszan nyomom se lehet törölni, meg nem tom segít-e de még a gyári 4.0.4. rom van rajta)cappa72
köszi neked is -
Botigta
aktív tag
Namost a három dropboxosból az első kettő nem műxik, úgyhogy ezeket közvetlenül innen tudjátok letölteni:
[link] -
Botigta
aktív tag
No, megszültem, ha valakit érdekel:
Tehát a THL W8 (és szeintem minden MTK 6589 chipes telefon ) ROOT-olása:
[link]
- Töltsd le a Superuser-3.1.3-arm-signed.zip –et innen :- és tedd az igazi SD gyökerébe
- Majd töltsd le ezeket a PC-n egy mappába:
http://dl.dropbox.com/u/64007629/W8_..._v3.1252.1.rar
http://dl.dropbox.com/u/64007629/W8_...atter_emmc.txt
http://dl.dropbox.com/u/64007629/W8_root/recovery.img
- Az SP Flash Tool-t itt egy saját mappába csomagold ki, majd indítsd el
- A második sorban tallózd be az MT6589_Android_scatter_emmc.txt fájlt (Scatter-loading gomb), a lenti listában csak a Recovery legyen kipipálva!
- Kattints a Recovery feliratra, és tallózd be a recovery.img fájlt
- Vedd ki az akkut a telefonból, és így kösd össze a PC-vel
- Az Options/DA Download All/Speed/Force to High Speed legyen kipipálva
- Nyomd meg a Download gombot, majd a felugró ablakban Igen-t
- Húzd ki a telefonból az USB kábelt, majd vissza
- Alul a folyamatcsík jelzi a CWM áttöltését, majd egy nagy zöld karika a befejezést
- Húzd ki a kábelt a telefonból, tedd be az akkut, és indítsd Recovery módban (hangerő fel+ power gomb hosszan nyomva
- Válaszd ki az Install zip from SD card sort, és okézd
- Válaszd ki a Superuser-3.1.3-arm-signed.zip-et és okézd
- Válaszd a Yest, és ok
- Miután végigfutott a telepítés, lépkedj vissza, és Reboot (én nem telepítettem a bináris fájlt, ellentétben a videóban látható cigánygyerekkel, és így is Root-olt lett a teló)
- ÖrüjjéJavaslom, hogy először nézzétek meg a lenti videót!
A következő forrásokat használtam:
http://www.pandawillforum.com/showthread.php?17293-ThL-W8/page2http://tech2.in.com/video/micromax-a116-canvas-hd/765572/y4HXrLKjuqDAuKqGuoe1ppeJvK7JorSXuKi5pbiqqISlh9qr/how-to-root-the-micromax-canvas-hd-a116-easiest-safest-cursed4evacom
Természetesen itt is el kell mondani a szokásos dumát, hogy mindenki csak saját felelősségre blabla…
-
mpire
tag
Üdv! Ha van vélrmény vagy tapasztalat az alábbi telóról, ne tartsátok magatokban
Erről a márkáról nem hallottam, de nem tűnik rossznak.
-
Zozo33
csendes tag
Írtátok még régebben h vannak ilyen adathalász alkalmazások a kínai telókon, na most ezeket találtam a g2h-mon elméletileg ezek azok:
/system/app/PinyinIME.apk
/system/app/PinyinIME.odex
/system/app/SmsReg.apk
/system/app/SmsReg.odex
/system/app/MobileLog.apk
/system/app/ModemLog.apk
/system/app/ModemLog.odex
Mivel tudnám törölni őket? (a telefon rootolva van) Gondolom lehetne simán is, de szeretnék hozzá vmi jó alkalmazást.
Jah és ha ezeket leszedem, akkor ugye nem lesz semmi probléma a telefonnal?Üdv: Zozo33
-
Sziasztok
Egy Motorola Defy-ról váltanék. Jiayu G3 a kiszemelt, meg egy Zopo ZP900/950.
Melyiket vegyem inkább? Ugye ezek már sebességben is vállalhatóak, nem olyanok mint a régi MTK-s csodák? (Mondjuk a Defyhoz viszonyítva is jó lenne egy kis sebességadat felhasználás közben) Remélem nem csalódnék benne, mert azért 50k az 50k. Vagy várjam meg a G4-et? JB hogy megy a telefonon?
Szóval ti a két/három kiszemelt közül melyiket vennétek? Vagy inkább nézzek el nevesebb gyártók felé ha nem létszükség a dual sim?
Üdv. core2
-
motorolatom
tag
válasz
hevizms #21984 üzenetére
"CWM/ install zip from sdcard/toggle signature verification" hát ilyen sincs.
A következő közül lehet választani:
reboot system now
apply update sdcard
apply update sdcard
apply update cache
wipe data/factory reset
wipe cache partition
backup user data
restore user dataa 2.-3. menüpontnál be jön az sd tartalma, ennyi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged