- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare89
csendes tag
Valaki tudja, hogy végülis van különbség a "kétféle" Lenovo K3 Note között? Nem találtam semmi infot róla.
A hátlapra gondolok, a kerek bigyósnak jobb a hangzása? Vagy csak visual feature?
Kerektelen vs kerekes -
Nightmare89
csendes tag
nem tudom írták-e már, de aki a Lenovo K3 Note iránt érdeklődik, érdekelheti a Lenovo A7000 nevű telefon is, amely Indiában most került bemutatásra, április 14-től vásárolható is. És van benne az összes kellő LTE frekvencia.
-
Nightmare89
csendes tag
Szerintetek Jiayu S3, ZTE V5 Max vagy Ulefone Be Pro? A Jiayu és Ulefone tud 800MHz-es 4G-t, a ZTE-nek a legjobb az akkuja. Esetleg más ajánlott telefon, ami 5,5"?
-
Nightmare89
csendes tag
Elbizonytalanítottál amúgy, még lenne időm lemondani a rendelést, de szerintem maradok az A916-nál.
Lenovo A916 vs Lenovo S856
Az S856 mellett szól, h szinte az összes 4G frekin elérhető, az A916-ban meg dupla LED vaku van.SnapDragon 400 vs MT6592
Eszerint az MT6592-ben tényleg nincs 4G, úgyhogy külön chippel oldották meg vajon? (Utánanéztem végre, igen: Wiki, tech2.hu video)
Valamint a Lenovo S856-hoz több helyen is sokkal jobb beszélgetési és készenléti időket írnak, nem értem miért. (Ennyivel jobb a Qualcomm energiafelhasználása?)
Néhány helyen azt írják az S856-ban rögzített akku van, néhol azt hogy eltávolítható.
Li-Ion és Li-Pol is összevissza van írva telónként. -
Nightmare89
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #93857 üzenetére
Lehet kulon chip van benne? Annyira nem vagyok tisztaban a mostani cpu-k specifikacioival.
(#93859) zizol: mindig fekete teloim voltak
tudom lehetne ra venni olyan tokot, de ha jol latom ugyanazt tudja a ket telefon (vagy nem?) jelenleg angliaban vagyok, mondjuk nem neztem utana h itt milyen 4g frekik vannak
-
Nightmare89
csendes tag
válasz
Ferenc1989 #93842 üzenetére
Heló!
Hasonló kérdést tettem fel én is 1 napja, de nem érkezett válasz.
Én ezt találtam, Lenovo A850-ről váltok rá: LENOVO A916
Ma délután rendeltem meg, neten jókat írtak róla, specifikációi is jók. Bár 200 dolcsi körül biztos van jobb telefon is ilyen méretben, hátha más is ajánl valamit.
Az A916 után vannak még 5.5 - 6 inches telók. Én azért válaszottam ezt, mert van benne 4G, jó a kamerája is (a jelenlegi A850emhez képest) és ezen már Android 4.4 van (szeptemberben jelent meg a teló) -
Nightmare89
csendes tag
Sziasztok!
5.5-6 inch kozott keresek 4g-vel, jo aksival es minel jobb kameraval rendelkezo telefont. Lenovo A916-ot talaltam eddig (150 usd minidealen). Esetleg tudtok jobbat vagy ez teljesen jo valasztas? Olyan amiben NFC is van gondolom sokkal dragabb... Koszi!
-
Nightmare89
csendes tag
Sziasztok! Umi C1-ről van tapasztalatotok? Spec alapján elég jónak tűnik, a sony kamera jól teljesít? Vakuja mennyire erős? Esetleg milyen más telefont ajánlanátok 5.5" méretben normális kamerával és minimum 8GB beépített memóriával, használható GPS-szel és "értelmes" üzemidővel? Köszi!
-
Nightmare89
csendes tag
Én minimum 1280*720as felbontást szerettem volna, meg a minél jobb kamera is fontos szempont volt. Mondjuk az akksija a ZTE-nek is jó, lehet h tovább is bírja, mint a Newman. De fél napig olvastam fórumokat, a Newman-ről leginkább jókat írtak, a formája meg a neve is bejön. De hát ugye ízlések és pofonok különbözőek.
-
Nightmare89
csendes tag
Megrendeltem tegnap éjjel a Newman K1-et az Antelife-tól (mindig tőlük rendelek).
Gondolom már más is megosztotta, de én is leírom:
Antelife 6 dolcsis discount code: "likeus". Többször is fel lehet használni. -
Nightmare89
csendes tag
Nézegettem a telókat, ez a 4 tetszik most leginkább, és ezek felelnének meg leginkább az igényeimnek:
Newman K1
UMI X2
Pulid F17
Huawei G700Szerintetek melyiknek a legjobb a vakuja? Meg melyik bírja a legtovább?
-
Nightmare89
csendes tag
Sziasztok!
Párszor már rendeltem antelife.com-tól telefont, de eddig soha nem jöttek be. Most épp egy Galaxy Note 2-m van, de szükségem lenne pénzre, ezért eladni tervezem.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen telefont válasszak 5" fölött 250-300 dollárig? Ami fontos nekem: jó kameraképek, erős vaku (iNew 2000-nek kb használhatatlan volt), hosszú akksi-idő (Note 2-mhöz most 9300as van, igaz hogy téglának néz ki, de engem nem zavar). Leginkább böngészésre és olvasásra használom (no meg fényképezésre), hosszabb utak alkalmával filmnézésre is, kis játék. Ja és ha lehet inkább szögletesebb legyen, mint szappan alakú.
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged