-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
dReFiX #71553 üzenetére
Én nézegettem ennek kapcsán ilyen checklist szerűséget... minden baromságot írtak... (kissé irrelevánsnak tűntek) formázd újra az sd karid vagy ne is tegyél bele, rakd újra a gyári rendszert full formázott belső tárhelyekkel, esetleg cpu-gpu hiba, memóriakezelési para, írtak még akksit is, ha kiveszed beteszed és nagyot ugrik a töltésjelző egy ilyen befagyós eset után... Szerintem simán lehet hardveres gond vagy nehezen kideríthető legalábbis. Nekem ugyan sokkal ritkábban ,de pár naponta véletlenszerűen, nem ciklikusan újraindul az UMI...
fact reset, ilyen-olyan wipe-ok, dalvik cache recoveryből stb... másik oprendszer, másik kernellel...
Esetleg a SIM ha túl régi nem hülyítheti meg a telót? Nekem 10 évesnél idősebb kb...
UI: random appok is akaszthatják, nézz szét közöttük, ilyen-olyan csájnaszoftok, amik gyárilag csücülnek rajta pl
-
Dhampir
félisten
válasz
dReFiX #68771 üzenetére
Köszönöm a linket. Közben megnéztem egy francia videotesztet is róla, de a szép kijelzőn és az igényes csomagoláson, tartozékokon kívül nem tűnt különösebben megnyerőnek. A dobozon angol nyelvű specifikációt láttam a kínai írásjelek helyett és ez elég szimpatikus üzleti hozzáállás a gyártó részéről.
-
aytukabozs
addikt
-
-
megint én
őstag
válasz
dReFiX #40423 üzenetére
Sajnos sejtem. De vaz, ha nem paypal, akkor ilyen pofátlanul lelépnek? Ennyi? És azért olvasom egy ideje a PH-t, és többen panaszkodtak, hogy amikor baj van pl garanciális, nem nagyon válaszolnak rá a tmallosok. Ez egyszerűen gusztustalan! Innen nem kéne vásárolnia senkinek! -
GIJoe
addikt
válasz
dReFiX #40392 üzenetére
Használj keresőt, megéri...
-
-
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
dReFiX #28635 üzenetére
Miért kéne tudniuk, hogy mi van benne? Adtam fel levélként 2 (mondjuk hibás de azért mégiscsak törékeny) laptop kijelzőt, de azért az nem összevethető egy jól becsomagolt telefonnal. A lényeg, hogy ha jól becsomagolod és ebben az esetben amúgyis törött a kijelző, más meg nagyon már nem törhet el, akkor tök felesleges megmondani nekik, hogy mi van benne.
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
dReFiX #28513 üzenetére
Miből gondolod, hogy ideges lennék?
Persze ez nagy divat volt és lesz is, azon versenyezni, hogy kinek mekkora....
De személy szerint azt mondom, hogy ekkora méretben (4-5inch) a FullHD kijelző inkább átok mint áldás!
Vizuális élményben alig van különbség, viszont közel négyszer annyi képpontot kell meghajtani adott hardver mellett......szerintem. -
csabili74
aktív tag
-
raulicio
senior tag
válasz
dReFiX #27207 üzenetére
nyilván én tisztában is vagyok ezzel és ezért kérdeztem konkrétan rá a minidealnél, hogy mi a szitu és a válasz az volt, hogy holnap postázzuk. Aztán egy héttel később is még ott tartunk, hogy holnap már tényleg küldjük, cserkészbecsszó.
A minimális elvárásom az lenne, hogy ha a rendelés előtt 1 perccel rákérdezek valamire, akkor ne kamuzzanak. És sajnos már régóta piacon lévő modelleknél sincs garancia, mert bármikor lehet átmeneti készlethiány.
Amúgy nincs dupla gombsor, csak azok a képek valami elcseszett korai romról készültek. Közösség meg csak lesz! -
peter76bp
aktív tag
válasz
dReFiX #27066 üzenetére
Szerintem kár ezt tovább feszegetni. Az hogy kint mi mennyibe kerül az marhára nem befolyásolja azt, hogy itthon mennyiért tudja valaki eladni, vagy mennyiért akarja másvalaki megvenni a használt készüléket. Nyilván aki érez magában késztetést az majd ír privátot a vásárolni vágyó fórumtársnak, de emiatt flame-et indítani értelmetlen. Mellesleg a hardveraprónak van keres rovata is nemcsak kínál
-
raulicio
senior tag
válasz
dReFiX #25805 üzenetére
Attól, hogy valamit nem használsz a nap 24 órájában, mert nem házhoz szállítasz, vagy taxis vagy, még lehet fontos funkcióa gps. Pl bazi sokan használnak gps-t sportolás közben, de ha csak havonta egyszer kell valami számodra ismeretlen környékre menned, már akkor sem mindegy, hogy van-e és hogy milyen a gps. Arról már nem is beszélve, hogy egy rakás app használja vagy legalábbis használná. A turn by turn navigáció már más kérdés, de nem is arról volt szó. Szóval ez egy nagy baromság, hogy max 2% használja...
-
fil
őstag
válasz
dReFiX #23852 üzenetére
Szerintem ez nem így működik. A marketingeseknek fontos , hogy legalább valamelyik paramétere nagyobb legyen mint a konkurenciáé. Tehát, ha a kijelző kisebb, akkor vagy a memóriája lesz több vagy nagyobb frekire lesz turbózva, vagy több magos (na ne má') lesz.
Így aztán még akár lehet is remény. Akinek ez kell... -
-
f8enter
aktív tag
válasz
dReFiX #22299 üzenetére
Fél éve rendeltem tőlük egy telót, térerő gondos volt, visszaküldtem, visszafizették az árát (miután megkapták).
A szöveg kb. ez volt: "Tudjuk mi jól, hogy valójában semmi baja a telefonnak, csak a felhasználó béna, de mivel ez a termék most felkapott, szívesen visszaveszik, mert könnyű újra eladni."
Khm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- sziku69: Szólánc.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest