- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
motocoder #118883 üzenetére
A trabant motor felépítése pedig teljesen más mint a villanymotoré...
Ember mit nem értesz azon, hogy vannak, akik a SOC által támogatás ellenére sem teszik lehetővé a B20 működését? Tele van példákkal még márkákon belül is ilyenekkel.
-------------------
Szerintem ugyanazt kell tenni, mint telekom topicban az ott lévővel: ne reagáljon senki rá, aztán majd elunja.
-
válasz
motocoder #118872 üzenetére
Mondjak valamit... ? Újat nem fogsz tudni mondani, plusz a fórumban tilos ezeknek a firtatása is.
Ha hiszed , ha nem , ott a külföldi rendeléses topic, szóval nem kell a megváltót játszani...
Nemmondoooommmeeeg, Köszi, nem is kell... Ez a hányévezős témakör körbe is ért.... csakazértsegecileszekmegnemmondanám....
Az LTE-vel meg nagyon mellélőttél.... És még csak be se ismered.. Na ez a baj..
De tessék, olvasd el mégegyszer.. Aztán ha ezt se érted meg sajnálom...
Te ezt írtad:
A Mediatek már jó idelye System-on-chipeket gyárt.
Nem értem hogy kevered ide a többi processzor gyártot?
A Mediatek MT6735-ba is van integrált b20-as LTE lapka és amelyik telefon ezzel van szerelve van benne b20!
Helio X10-ben nem volt b20 és nem is lessz.Én meg ezt:
Foglaljuk össze.
Attól mert a System on Chip , azaz SOC tudja a B20-at még édeskevés... Ehhez kell a megfelelő antennákkal rendelkezni, ami a gyártók számára egy plusz költség és hely, ezt nem sokan teszik meg.
Ergo,hiába tudja a Mediatek integráltan a B20-at, ha nincs megfelelő antenna, akkor mindegy, és szoftveresen se lesz aktiválható!
Ennyi.
Kapásból tudok mondani neked olyan modellt, amiben van és nincs B20..
Lenovo P70, MT6752, van B20 ...
Lenovo K3 Note MT6752, nincs B20 , testvérmodell Lenovo A7000 MT6752, van B20
Tehát nem a SoC-tól fog eldőlni / jelenleg / hogy van-e B20-as, hanem hogy a gyártó ezt akarja vagy sem.
Ez a piaci verseny miatt van, illetve a piacokról, hogy nem piszkáljon bele a helyi statisztikába esetlegesen.Hosszú, de a lényegét leírtam, tehát ne ringasd bele magad abba, hogy az X20-szal minden freki meglesz...
Azonkívül, hogy a helyesírásra is kellő energiát lehet fordítani, marhára nincs igazad!
És megköszönjük. Én eltakarodok aludni, remélem mára a Mókatár is bezárul.
-
válasz
motocoder #118868 üzenetére
Az LTE-vel is mellélőttél... Pedig szakmai alapon megérveltem.. És látod ,ezt se akarod elismerni ,csak durrogtatod a saját igazad.... Merazúgyvan....
Akkor mi fog téged igazolni? Majd belenő az antenna?
Nekem ne magyarázz kínai telefonokról.... Ismerem én is és mindenki itt őket... Elég sokat teszteltem is... Nem sok nagyobb kínai telefonkedvelő van itt nálam, legalábbis az elsők között voltam.... Talán... De mégse verem a mellem, hogy márpedig én linkeltem itt először a zantelifot..... Minek kell nagyképűsködni?
Kit érdekel?
De attól még ez engem, de Téged se jogosít fel, szakmaiságot nélkülöző dolgok írására... Nem? De?
Főképp ezek a "majd az élet engem igazol" típusú paradigmákat rühellik a fórumozók...
Tiszta? És bocsi, hogy estére ilyen f.sz stílusban írok.. De mára szerintem kimaxoltuk a témát...
Szóval csiszolsz a mondandódon ,ha akarsz, ha nem... De mi továbbra is f.szok leszünk, ha olyat írsz ami ilyen megmondóemberes, vagy netán nem szakmai...
@kornelka: Köszi
de mindig van hova fejlődni, és én még csak egy tesztelő vagyok. Sokkal komolyabb munkásság van néhány fórumozó mögött, akiktől én is sokat tanultam.
-
válasz
motocoder #118864 üzenetére
Szakmai szájkarate
Erre készülj, ha majd badarságot írsz, mint tegnap az LTE-vel, akkor mindig lesz egy valaki ,aki lesből ,hajnal 3kor ledurrantja a magas labdát.
Azért, mert feldobtad. Mi meg lecsapjuk
Szögezzük le, az InFocus nem top brand jelenleg. Ennyi.
És be is fejezhető.
Ja és nem kínai telefon rendelős topic: Android dual SIM okostelefonok
-
RVR400
veterán
-
beg
veterán
válasz
motocoder #118850 üzenetére
"In 2013, InFocus began offering budget high-specification smartphones, tablets and LED televisions in China, Taiwan and other East Asian markets in partnership with FIH Mobile Ltd. (富智康) and Hon Hai Precision Industry Co. (鴻海精密)."
Legalább a wikipediát olvasnád el előtte. Felhívnám figyelmedet a budget szóra és a Foxconn hiányára.
-
válasz
motocoder #118713 üzenetére
Foglaljuk össze.
Attól mert a System on Chip , azaz SOC tudja a B20-at még édeskevés... Ehhez kell a megfelelő antennákkal rendelkezni, ami a gyártók számára egy plusz költség és hely, ezt nem sokan teszik meg.
Ergo,hiába tudja a Mediatek integráltan a B20-at, ha nincs megfelelő antenna, akkor mindegy, és szoftveresen se lesz aktiválható!
Ennyi.
Kapásból tudok mondani neked olyan modellt, amiben van és nincs B20..
Lenovo P70, MT6752, van B20 ...
Lenovo K3 Note MT6752, nincs B20 , testvérmodell Lenovo A7000 MT6752, van B20
Tehát nem a SoC-tól fog eldőlni / jelenleg / hogy van-e B20-as, hanem hogy a gyártó ezt akarja vagy sem.
Ez a piaci verseny miatt van, illetve a piacokról, hogy nem piszkáljon bele a helyi statisztikába esetlegesen.Hosszú, de a lényegét leírtam, tehát ne ringasd bele magad abba, hogy az X20-szal minden freki meglesz...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
motocoder #118706 üzenetére
Neharagudj, most jöttem meg műszakból és nincs türelmem jobban kifejteni mint , ahogy feletted leírtuk. Maradjunk annyiban, hogy mivel a Helio x20 "tudni fogja a b20-at" ezért a Xiaomi össze pisili magát és engedélyezni fogja!
Szerk: A Helio x10 is tudja a B20-as frekit. Feljebb tibcsi kolléga leírta mi a csízió vele kapcsolatban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
motocoder #118703 üzenetére
A Helio X10 is tud B20-at, mindig is tudott. csak nem sok telefonban engedélyezik. Ott vannak az Elephone-ok, ott pl van béhúsz.
A Xiaomi a LeTV és a Meizu is magas ívből sz@rik arra párszázezer európai vevőre, akinek fáj a B20 hiánya. Kis piac vagyunk, ezt meg kell érteni. Pontosan ezért tud labdába rúgni itt a sok kisebb gyártó, mert ez az egy ütőkártyájuk van az EU-ban a nagyobbakkal szemben. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
motocoder #118703 üzenetére
Vegyük példának a Meizu Mx5-öt, nem tud B20-at vagy LeTv 1s, szintén nem tud B20-at. Aztán S801 alapból tud B20-at, a ROW-os K920-am tudja, de a belpoacos nem. Xiaomi MI Note S801 nem tudja, Xiaomi MI4 LTE S801 és nem tudja a B20-at. Remélem érthető mire akarok kilyukadni.
" És ha van a Zopo Speed 8-ban, akkor lessz a többiben is!"
Csak tudnám mitől vagy ebben annyira biztos!
Zopo zp 999 3x nem helio processzor és tudja.
-
aytukabozs
addikt
-
aytukabozs
addikt
válasz
motocoder #101783 üzenetére
+(#101788) maroni, meg még aki jönni akar örömködni az "ingyenes IGO"-nak.
Nem 'AZ' IGO lesz ingyenes hanem egy lebutított változata, ami annyira offline hogy nemcsak nem akar, de nem is tud hálózatot használni, így pl. valós forgalmi adatokat sem közöl ahogy pl. a fizetős iOS változat.
Köszönöm bíróúr, nincs több kérdésem...!
(Azért persze feliratkoztam rá)
(#101807) Somatom
Én sem láttam a típust, de abszolút jogos a 2 pont, ha mtk-s
akár gágoghatunk is neki,izé
működhet is a slot letiltás. -
tahepa
senior tag
-
válasz
motocoder #84851 üzenetére
Erre válaszolok, de általános kérés:
Ha arról írtok, hogy milyen a GPS, akkor kérlek, hagyjátok annak az emlegetését, hogy hány holdat talál, mert az szinte lényegtelen. Inkább a következőket mondjátok el:
- milyen gyorsan pozicionál
- mennyire tartja stabilan a jelet navigálás közben
- milyen pontosan navigálKb 70 féle kínai telefon volt nálam tavaly. Alapvetően mindet rá tudtam venni, hogy megtalálja a műholdakat, de attól még sok nem volt alkalmas a navigációra. (pl Tronsmart ts7-et nagyon szerettem, mint készülék, 10mp alatt befogta a szateliteket, de pontatlanul navigált - pedig nagy kedvenc volt)
-
devast
addikt
válasz
motocoder #49511 üzenetére
Az nem igazi "fix". A gyárinál lehet, hogy jobb egy drót is, de ez a gyári antennát minősíti.
A srác meg is említi a kommentekben:
"I agree. Even a homemade GPS antenna is not as good as we would like. If you need a good GPS, it is best to buy another smartphone. "
Vagyis tud lockolni, de amint elindulsz autóval a drótos antennával is be fog hülyülni.
Egy jól működő mtk-s gps, mobilnettel, szabad ég alatt bekapcsolás után 10 másodperccel ilyesmit kell hogy mutasson: [link] -
tolvaj!
őstag
válasz
motocoder #46277 üzenetére
valamelyik topikban láttam egy antutu tesztet 1000 en és az is bőven lekörözte ezt az eredményt. asszem a G4 topikban volt. a kollega lött három tesztet 1000-en 1200-őn és 1500-ön. de még az 1000 es is erősebb volt. mondjuk én ace 2ről jöttem MTK platformmra és hagy ne mondjam az 5577es pricik 512 rammal agyon gyalázták az én 2x800amat 768 rammal.... jó leszez a telefon szerintem is.
-
GIJoe
addikt
válasz
motocoder #46271 üzenetére
aksija mekkora?
A linken írják is...
It's built in MTK6577 dual core processor, not MT6589 showing on Antutu( wrong info given). Features 4.0 inch 800 x 480 pixels IPS capacitive touch screen, dual SIM card dual standby, 512MB RAM+4GB ROM of storage, 0.3MP front camera + 5MP camera, GSM 850/900/1800/1900MHz + WCDMA 2100MHz, GPS, and Android 4.0. -
-
válasz
motocoder #45388 üzenetére
Nehogy már 2 maggal meg valami random GPU val annyit tudjon mint egy sz*rszung, mert menten veszek egyet, és a W200 amat beolvasztom
(#45389) anonym1s Akkor meg is válaszoltad a kérdést.
Abbó a pénzből amibe egy samu kerül, annyiért vegyél egy csájnafont, meg egy normális fényképezőt.
Ez TELEFON, nem kamera.
Olyan, mintha pillanatragasztóban akarnál fürdeni, de miért nem habzik eléggé -
-
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
motocoder #41056 üzenetére
biztos lehetsz benne, hogy frekventált turisztikai helyeken 2100 van ( pl balcsi vagy tiszakécske és hasonlók). a vodának már csak a roaming miatt is érdeke beruházni a fejletteb adótornyokra ilyen helyeken, mert gyakrabban keverednek oda külföldiek és tejelnek a honi szolgáltatóknak.
-
gg72
veterán
válasz
motocoder #39897 üzenetére
Ott van a termék oldalán: [Special Price $164.99 for Pre-sell with coupon code: JBJMVWWP]
De már csak máig érvényes. -
fotosjani
aktív tag
válasz
motocoder #14414 üzenetére
Én is Antelife-on találtam a legjobb áron, most 123$ szállítással.
De csak egy akkut adnak hozzá legalábbis ez áll az adatlapon.
Neked "véletlenül" küldték 2db akkuval vagy akkor még az adatlapon 2db akkuval kínálták?
Ha csak egyet adnak mellé be kell szerezek még belőle, mert túrázás közben is használnám a Navitellel. -
pmikloska
aktív tag
válasz
motocoder #12940 üzenetére
UMI X1
Szia, ha még nem töltötted ki az első hsz.ben található táblázatot, légyszi tedd meg.
A telefonról írtad, hogy a fényképezője nem túl jó. Légyszíves készíts pár helyzetben (napfényes, szobai, vakus, makró stb.) fotót vele, és töltsd fel valaholva az eredeti, módosítatlan képeket, hogy lássuk, miért nem olyan jó.
-
MAC72
tag
válasz
Hajlok rá, hogy a ZOPO ZP300+ és az UMI X1 közül végül az UMI-t válasszam.
A vékonysága ami jobban tetszik a ZOPO-val szemben.Mit értesz pontosan azon, hogy "-az akkumulátornál van egy kis rés
jobb és baloldalt" ?
A hátlapi kivágásra gondolsz ami azért van, hogy le lehessen venni a hátlapot,
vagy nem tökéletes a hátlap illeszkedése?
Vagy az akkumulátor lötyög a készülékben?
Jól látom az eddig fellelt képek alapján, hogy az érintőüveg kicsit kiáll a
telefon (a keret) síkjából?
Ha így van, ez könnyebben vezethet az üveg sérüléséhez.
A széle, a sarka védtelen.
A ZOPO ZP300+
üvege nem áll ki a síkból. Ez a részlet érdekelne. Tudnál erről képet csinálni?
Az üvegfelület a leírás szerint AGC edzett üveg. (Vajon mennyire igaz ez?)Örülök, hogy végre van itt valaki, aki tapasztalatokkal tud szolgálni
ezzel a telefonnal kapcsolatban. -
tthom
senior tag
válasz
Umi X1:
hát az akksi várható volt, elég kicsi teljesítményű.. Dög nagy kijelzővel.. De ez az ára a vékonyságnak.
A gombok világítását írták máshol is gyengeségnek, én sem értem, hogy ha raktak oda LEDet, akkor miért nem a gombok alá?Kamera: hát, kínai..
Várom én is az enyémet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest