- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
CoolBoy323 #34090 üzenetére
Amilyen áron lett volna mind1 is
-
nepszter1
addikt
pl egy zopo c2 méretei hogy alakulnak ? szélessége , magassága mennyi mm ?
-
válasz
CoolBoy323 #34092 üzenetére
ez kisebb kép, de a lényeg u.a
Na de a másik legalább tartalmazta a how-to-t! -
tolvaj!
őstag
válasz
az előző jobb volt
-
dlaj
őstag
válasz
Ne tedd! Megsebesítheted magad!
-
dlaj
őstag
válasz
CoolBoy323 #34085 üzenetére
-
bupemko
senior tag
válasz
CoolBoy323 #34085 üzenetére
Én azt olvastam, hogy abból sajnos nem lesz semmi a közeljövőben...
-
tolvaj!
őstag
válasz
thiclyoon #34081 üzenetére
A power VR SGX 544 grafikai gyorsító az amit a samsung is használ az agyonreklámozott és többszörösen seggkinyalt agyon hírdetett exynos 5 octa processzorában. privátba már elküldtem, de úgylátszik nem láttad, ott van jobb oldalt az adataid link alatt. nem lehet összehasonlítani, mert nem úgy mérik, viszont bivaly erős a cucc ha a samu a csúcsprocijába is azt rakja.
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
kosturica #34071 üzenetére
Pontosítom a kérdést - Nem a megfelelőjét kerestem, hanem azt, ami nagyjából ugyanannyi "nyers erővel" rendelkezik
(#34073) ablack Köszi a választ!
A GPU-s kérdésemhez: (ez is "nyers erőben") Kb. melyik Adreno?205, 220, 225?Esetleg mégjobb?(Vagy ezt így egyáltalán nem lehet összehasonlítani?)
-
Lampard19
tag
Kiváncsi leszek a vowney v5-re én is
A thl w100-am mégcsak úton van, de már rendeltem egy v5-öt is 2 napja, mert megtetszett. (főleg az akciós ára miattÚgyhogy 2-3 héten belül thl és vowney tulaj is leszek remélhetőleg. Aztán egy kis összevetés után eldöntöm melyiktől válok meg
-
-
TKey7
csendes tag
válasz
Aksomatic #34069 üzenetére
A támogatottság miatt én is tartok tőle, de például needrom-on is vannak fent hozzá dolgok..
Nem feltétlen tökéletes mindegyik, de mivel olcsó, és azért vannak benne olyan dolgok, amik hasonló árban lévő telefonoknál nincs, ezért csak lesz valamiféle közössége..Meg az OTG dolog nagyon tetszik benne.
Ha jól tudom, itt a topikban legalább ketten használták már a telefont, ők eddig nagyrészt pozitívan nyilatkoztak róla.. A kijelző elszíneződhet, erős nyomásnál, azt mondták..
Én amint összejön rá az összeg, szerintem beruházok rá (még egy picit gondolkozom a THL W8-ason, de az OTG-t tudnám hasznosítani a mindennapokban).
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok
Az MTK MT6589 (ez van pl. a Jiayu G4-ben) milyen (pl.) Qualcommos CPU-nak felel meg kb.?
És a PowerVR SGX 544 (szintén pl. a Jiayu G4-ben van) melyik Adreno grafikus chipnek felel meg?
(Azért itt kérdezem, mert ez a SoC sok 'csájnafónban' van, másba meg nemnagyon (vagy csak nem láttam))
Köszi a választ! -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #34067 üzenetére
-
TKey7
csendes tag
válasz
Aksomatic #34062 üzenetére
Szia!
Én is emellett a telefon mellett tettem le a voksomat, most már csak meg kellene rendelnem.. Az még egy pici idő..
De, ahogy én tudom, 1080P-ben vesz fel.
Egyrészt, még valamikor kérdeztem Bagirától, és ő is ezt mondta.. Továbbá ezen a fórumon is azt írják a vége felé. -
-
djpiki
csendes tag
válasz
Aksomatic #34062 üzenetére
Leírás alapján 720p. Sample videó
-
Aksomatic
senior tag
Vowney V5 FullHDban vesz fel?
-
Saccco
nagyúr
válasz
nepszter1 #34057 üzenetére
Ezek közül a ZOPO C2-t és a Hero 7500+-t láttam. A C2 nagyon meggyőző! A kijelző durván jó, a betekintési szögek, meg a kép maga is áll-leejtős (elvileg Sharp gyártmány).
-
gghrtz
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy a ThL W7+ -on van OGS, vagy GG?
-
nepszter1
addikt
G4 , THL W8+ , ZOPO C2 , ZTE V987, hero 7500 , iocean x7
ezeket nézegetem de nem igazán tudok dönteni sajnos
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
ZTE V987-ről mik a vélemények? Kamera, üzemidő, komolyabb játékok simán mennek rajta..
Már régóta nézegetem, végre az ára is barátibb lett.. -
djpiki
csendes tag
@beneboy - Ez azért picit más méreteiben, ez pont akkora mint az S4
@dlaj - Nem feltétlen a telefon a hibás ez miatt, inkább a weboldalt hibáztatnám
-
csabili74
aktív tag
Illik, nem illik, megkérdezem, szerintetek melyik a legjobb s4 klón, dualsimesben?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Geekbuying megbízható oldal? Mik a tapasztalatok vele?
-
dlaj
őstag
Nem tud valaki a focalprice-hoz kupon kódot adni?
THX -
beneboy
tag
Tegnap rendeltem Tmallboxnál, ma már jött is a trackingnumber.
-
beneboy
tag
válasz
Maximum1 #34029 üzenetére
Én csak neten található tesztfotók alapján próbáltam sakkozni. Állítólag az MTK 6589 telefonok közül nagyon sokan kapják meg ugyanazt a 12,6MP-es kamerát ezért ugyaqnolyan fotókat is készítenek nappal (német fórum link)
Jiayu G4 tesztképek 1 2
Lehet hogy csak szoftvere gond, az is lehet, hogy a németek nem tudnak fényképezni.
bigrock G4 képei, illetve ő mondta, hogy a képek rosszabbak egy Gnexusnál (ami azért látható).
A THL W8- ban is 13Mp-es kamera van tesztképek.
Zopo c2 tesztképek
V987 tesztképek1 tesztképek2Engem valahogy a ZTE jobban meggyőz, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. Ha megjön majd jól kipróbálom, és összehasonlítgatom egy GNexussal!
-
Aksomatic
senior tag
Szerintetek érdemes várni a nyár közepéig/végéig a vásárlással, ha a nyáron nem használom fokozottan mobilomat?
-
csoki98
tag
Lenovo s750-nek van topicja,mert nem nagyon találtam
és úgy általában milyen telefon?
-
gooool
őstag
Köszönöm mindenkinek, akkor belevágok.
Esetleg valakit érdekel hibátlan Jiayu G2? -
SzaChe
tag
válasz
redder1224 #34020 üzenetére
UMI X1S csak ajnálható 2 napot probléma mentesen kibír az akksi. gyors stabil, a gps-t állítani kell, de amúgy nagyon ajnálott (szerintem) Felesleges progik nincsnek, megbízható, jól összerakott elegáns bla bla bla.
-
Maximum1
őstag
Lenovo s750, na még egy 60-70$ eshetne.
Szépen jön lefele, ha így esik akkor 1,5-2 hónap és rámegyek. -
banderasz77
addikt
válasz
redder1224 #34020 üzenetére
Sima X1 van a páromnak, és bivaly kis teló. Ez csak jobb lehet.....
-
BullZeye
veterán
Miért van olyan érzésem, hogy ez sose érkezne meg ilyen áron?
-
redder1224
csendes tag
válasz
forgonati #34009 üzenetére
"UMI X1S miért marad ki mindig? 4,5-ös és korrektnek tűnik. Miért nem ajánlott?"
na ez engem is érdekelne! valahogy nincs neki sehol sem fóruma... nekem volt egyszer a kezembe egy ilyen és sztem teljesen jó! a design jó, a mérete pont jó, kijelzője zseniális, sebessége jó. talán csak az akku lehet kevés, de erről nincsenek tapasztalataim.
-
beneboy
tag
válasz
djnice #34011 üzenetére
Ugyanezzel a dilemmával küzködtem én is, (galaxy nexus váltás) az elmúlt 2 hétben, ma délután rendeltem meg a leendő utódot:
"Vége a szenvedéseimnek!
ZTE V987-et rendeltem tmallbox-ról
ára 235$
free shipping!: 6$
+ paypal valami 0.04%
összesen: 250$
Bár nem akartam ekkora készüléket meggyőzött a kamerája, és hogy az aksija is majdnem bír annyit mint a g4-é!
Köszönöm mindenki segítségét!"a 13mp-es kamerák meg sem közelítik a 8mp-bsi kamerát:
Teszt, és képek -
puskas2
csendes tag
-
slezakimi
senior tag
Létezik,hogy a w100.-nál csak a feketéhez jó a kupon?
üdv -
Telegdy
aktív tag
válasz
tolvaj! #34003 üzenetére
Blade 3-ra már sikerült az általad linkelt leírás alapján készíteni egy saját buildet, de ott könnyű volt a dolgom mert volt hozzá szinte kész dev.tree, szóval gyakorlatilag csak a fordító környezetet kellett feltelepíteni és konfigurálni, ezután fordult is a CM
Ez már nehezebb esetnek tűnik, de azért utánanézek...Mondjuk nem vagyok benne biztos hogy ez a leírás működik MTK SoC-al rendelkező telefonokon is...
-
djnice
veterán
Lézezik MTK6589-es dual simes telefonban olyan, aminek kiemelkedően jó a kamerája? Egy Nexus-t (i9250) szeretnék leváltani vele, és jó lenne ha a kamera is hozná a megszokott minőséget.
-
gg72
veterán
A Hotmid.com oldalon jó árakat látok, vásárolt már innen valaki? Egy bejegyzést találtam csak a keresővel.
A Lenovo A820 ára pl.: [link] -
tolvaj!
őstag
-
Telegdy
aktív tag
A Needromon kívül lehet valahol találni ROM-okat az iOcean x7-hez?
Kapott esetleg már valamelyik nagyobb fórumon saját részt?
Még meg sem érkezett de már variálok, szeretném majd kipróbálni rajta a CM10.1-et ha van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest