- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qkaleko
tag
Melyik a legolcsóbb itthoni sávú LTE képes dual sim telefon?
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Ide is bedobom, a problémámat, hátha valaki tud segíteni. Előre is köszönöm.
-
qkaleko
tag
16 gb?
-
qkaleko
tag
válasz
myself45850 #44362 üzenetére
Van, zölden világít ha elmulasztott hívásod vagy sms volt, pirosan világít töltés közben.
-
qkaleko
tag
válasz
myself45850 #44354 üzenetére
Én is e kettő közt vacilláltam, P780 lett belőle, nem bántam meg.
-
qkaleko
tag
P780 tulajok ír valaki róla? Csak hogy feleslegesen ne dolgozzak..
-
qkaleko
tag
Uh, sok volt a szesz gyerekek, de annyit elmondhatok,hogy semmilyen téren nem okoz csalódást ez a laza tégla, egyelőre ennyi.. ír valaki róla komolyat? vagy ragadjam meg a lehetőséget, mert szívesen..
-
qkaleko
tag
Say Hello to Lenovo!
Megjött nekem is végre a p780.
-
qkaleko
tag
p780 lett megrendelve végül, ha túl nagy lenne nekem, gondolom nem kell rá sokáig keresgélni a vevőt.
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Szeretnék a mai este folyamán rendelni egy telefont de még nem sikerült döntenem p780 és G4 között. Lenovo mellett szól a 4000es akksi, és kb ennyi. Nekem ilyesztő a mérete és súlya. Kérdésem az lenne, hogy erre az új G4re jók az eddig készült romok, recovery meg egyéb simanál működő trükkök, toolok, vagy teljesen más az emelt órajel miatt?
-
qkaleko
tag
Sziasztok!
Jó pár hete olvasgatom a topicot, és elhatároztam, hogy jővő honapban rendelnék minidealről telefont.
Fontos, hogy nem kell, 4,5"-4,7"-nál nagyobb, valamint a HD kijelző és, hogy a GPS használható legyen.
Eddig két versenyző van: UMI X1S és Jiayu G3S, utóbbi jobb választásnak tűnik a nagyobb akksi, meg a brand miatt is. Ha esetleg tudnátok még ajánlani további készülékeket ebben az árfekvésben, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nézzük élőben a Summer Game Fest 2025-öt!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Brave
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged