Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Honor 4C 5.1.1 root nélkül, milyen programmal lehetne automatikusan repülő módba tenni az egyik[ céges] sim kártyát megadott idő intervallumban.
Köszi előre is ha valakinek van esetleg valami tippje.
-
dReFiX
senior tag
Gravity boxban, hogy lehet hangero gombal fel oldani a képernyőt? Köszi! 2.7.6
-
dReFiX
senior tag
Gravity boxban, hogy lehet hangero gombal fel oldani a képernyőt? Köszi! 2.7.6
-
dReFiX
senior tag
SOS
Power gomb nélkül hogy lehet restarr után be hozni a CWMet?
Kikapcsolo menü is elég lenne mert ebben a romba oda is importalva van
Köszi! -
dReFiX
senior tag
Hali. Egy ZTE V970en mennyire macerás egy bekapcsoló gomb csere ? Egyáltalán milyen néven keressek utána ? Köszi !
-
dReFiX
senior tag
Valaki garanciáztatott már hungobungo-n keresztül rendelt telót ? Enyémmel van egy kis gond de nem nagyon akar vissza írni 2 hete. Köszi !
-
dReFiX
senior tag
Hali. Ki lehet valahogy deríteni, hogy miért indul újra a telefon kB 2-3 óránként? Pin kódot nem kér, logó aztan újra tölt . Nem értem.... Gyári W200S rom. Valami wr8 w1315 v21
Ötlet? Köszi! -
dReFiX
senior tag
válasz
paolinho #69797 üzenetére
Ezért az árért legalább 5-10 a kollégáknál már bevált, közösséggel rendelkező készülék közül válogathatsz és nem kell az ismeretlent berendelni. Kicsit mélyedj el a topicban
Én a leányzó ismerősömnek fehér THL W100at rendeltem, piros S-Line tokkal. Oda vissza van érte és csak 133$ plusz az esetleges tréfa.
-
dReFiX
senior tag
válasz
DarknessHope #69627 üzenetére
THL W100 ? 134$
Rendeltem pár ismerősömnek , mindenki elégedett vele, bestbuy kategória. -
dReFiX
senior tag
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy minden kollégának a sajátja felé húz a szíve, aztán nem igazán kapsz objektív választ, szerintem száraz adatok és a tesztek alapján saját magad döntsd el.
Én személy szerint a w200s-re tettem a voksom több hét vacillálás után, főként a forma, sebesség és a kijelző miatt, jövő héten érkezik.
-
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #65219 üzenetére
PPI dolog is megszokás kérdése valakinek elég a qHD valakinek nem, de ezért senkit nem kell leszúrni
mindenesetre én sem adnám 250 alá....
-
dReFiX
senior tag
Egy p780 megéri az azt a 10-12K felárat egy W200al szemben ?
Esetleg valakinek HUAWEI Honor 3C tapasztalat ? -
dReFiX
senior tag
Van valakinek tapasztalata Honor 3C-vel kapcsolatban ?
-
dReFiX
senior tag
hali, egy thl w200-at néztem ki magamnak, van esetleg más alternatíva 170-180$ig 720p 4,7-5' értesítő leddel, nézegetem az oldalakat, de én nem találok semmi megfontolandót ? Köszi!
-
dReFiX
senior tag
minideal.net
THL W100S MTK6582 1.3GHZ Android 4.2 4.5inch IPS Screen 138$
THL W200 MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 With 5.0inch IPS screen 179.99$
ThL W8s 2GB/32GB MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 13.0MP Camera 239.99$ -
dReFiX
senior tag
válasz
instantwater #44157 üzenetére
Ha ezerszer írjuk le is 50 cent spórolás miatt is képesek rendelni onnan, aztán ha 2 kattintással törli magát az eladó akkor a jó istennek lehet visszaküldeni gariztatni ha netalántán szükség van rá.
-
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43752 üzenetére
Szerintem szervizet/szervizest keres lenovo készülékek javítására.
-
dReFiX
senior tag
G4en kívül van még T-s processzorral szerelt simaHD kijelzős készülék?
-
dReFiX
senior tag
THL W8 Beyond van már valakinek, esetleg vélemény stb ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
instantwater #32300 üzenetére
ZTE Blade használtan, csak az nem dual sim. Bár nem semmi ha egy 10 éves gyereknek két sim kártya kell, de ebbe ne menjünk bele mert nem a témához tartozik.
-
dReFiX
senior tag
válasz
privatzulu #31972 üzenetére
Kicsit merülj már bele a topicba és a keresőbe, és próbálj megbízható helyről bevált telefont rendelni. Ne ebayezni stb.
-
-
dReFiX
senior tag
Valakinek van már thl w100, főleg az akkumulátor felől érdeklődnék.
-
dReFiX
senior tag
válasz
instantwater #30421 üzenetére
Túl mainstream már itt pár kollégának elterjedt, közösséggel rendelkező telefont választani megbízható webshopból
-
dReFiX
senior tag
válasz
instantwater #30413 üzenetére
Valami más ott a probléma, mint egy új sim kártya, sd kártyát nem vettétek ki közben ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30262 üzenetére
Kínában lesz annyi, arra számolj még nagyker/kisker haszonkulcsot, ottani adókat stb. stb.
-
dReFiX
senior tag
válasz
instantwater #29846 üzenetére
Dehogy lassú a CN semmi gond velük.
-
dReFiX
senior tag
Minidealen milyen rejtett költségek vannak még ? Szállítás, paypal fee ? Vagy annyi amennyi kivan írva ? Kösz
-
dReFiX
senior tag
válasz
instantwater #29158 üzenetére
Hol?
-
dReFiX
senior tag
JiaYu G4 receives network license, all we need now is a release date!
Nem semmi, hogy csak 8 milliméterrel hosszabb mint a 4,3 colos V970 így már elgondolkodok nyáron rajta, mert gondolom szép kis közösség lesz mögötte ha megjelenik. Bár az ár fontos tényező lesz.
-
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #28600 üzenetére
Tmallboxnál 1,04-es szorozni kell a végösszeget a paypal fee miatt. De most úgy látom végre tényleg free shipping van és nem 3$.
-
dReFiX
senior tag
válasz
gipsztigris #28510 üzenetére
Nyugi már
Senki nem mondta, hogy rossz a 240 PPI, ne legyen már kisebbségi komplexusod. Mindenkinek másak az igényei, én is csak annyit írtam hogy az eddigi 250-260 legyen meg, az nekem elég.
Másrészt jogos amit írsz, csak a monitort meg a telefont gondolom te sem ugyan abból a távolságból nézed ugyebár.
-
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #28491 üzenetére
THL W100 / Lenovo A820 : 240 PPI ennél a mennybe ment Blade 1 is jobbat tudott, a mostani V970 is.
Ha már váltok akkor jobbra, nekem a kijelző felbontása elsőrendű prioritás, a második a ROMok/fejlesztők aztán a magyar közösség és kiegészítők( fólia / tok stb. ). Ezért választottam a V970et is.
-
dReFiX
senior tag
Egész jó árat kapott tmallboxon az UMI X1S mindennel együtt 193,44$. Végre 4 magos szép felbontású antitepsi. De akkor tényleg nincs LED értesítő illetve 900Mhz 3g ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
Groovebaby #28115 üzenetére
HÚÚÚÚÚDEJÓÓÓÓÓÓÓÓ
-
dReFiX
senior tag
Kellene egy fehér színű 4.0-4.5 colos dualsim telefon, főként facebookra stb. Egy nőszemélynek lenne szóval az antutu eredmények annyira nem számítanak inkább az ár. Valakinek tippek ?
-
dReFiX
senior tag
válasz
raulicio #27205 üzenetére
Az egy dolog, hogy megjelent. Kínában a JIAYU G4 is kapható már mint ahogy a UMi X1S is. De először a belső piacot terítik, utána jön az európai stb. piac a webshopokon keresztül. Csak nyilván a webshop tisztában van már az árakkal, fel is töltik, csak éppen készletet nem kapnak. Aztán állhat benne az ember pénze hetekig.
Egy Umi X1S én is szemezek, de elég furák a képek róla ahol a fizika gombok felett a képernyőn ott van megint ugyan az a gombsor. Meg kérdéses a köré kialakuló anti-tepsi közösség is.
-
dReFiX
senior tag
Ilyet tud már végre valamelyik telefon ? Tepsifont nem szeretnék.
4,3-4,5" , >250ppi, 4 mag, 1 GB ROM -
dReFiX
senior tag
Ha lementem mobileuncletoolsal az imei-t, de cska 1 file-t kapok az okés ? Mert 2 sim kártyás a dolog. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest