Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
válasz anonym1s #40940 üzenetére
Sziasztok!
anonym1s: Egy kis magyarázat: "Ennek a cellphonemic-nek az ügyfélszolgalata egy rakas szar"
Nincs ügyfélszolgálatuk, Két csinos kis kinai lány+négy fiatal srác. Az igaz hogy nem túl bőbeszédüek, válaszolgatás helyett inkább cselekednek. Viszont dolgoznak szo-vas. is. Álltalában vasárnap reggel szoktam track-ot kapni."Direkt megkerdeztem rendeles elott hogy van e nekik raktaron, es azt irtak igen van, amit mostmar erosen ketlek."
Nincs raktárkészletük semennyi!!!! Ez egy iroda egy shenzeni nagyáruházban ( Charbax riportja szerint) a földszinten a SingaporePost átvevőhelye. Az áruház mögött a CHINA TELECOM épített egy elektronikai raktárat, gondolom innen vannak cuccok.
Bocsássatok meg hogy leírom, de ez a cseteléses, levélírós, kérdezgetős, imélezős faszság csak ránk és az ukránokra jellemző europában szerintem ( ahogy olvasgatom a klf forumokat). -
Krinyo
senior tag
-
San398
őstag
válasz Krinyo #40994 üzenetére
Milyen torony? Műhold nem? Ha kihagy akkor a telefonban a GPS modul a ludas! Hány műholdat lát egyszerre? Ugye minimum 3 kell hogy helyzetet tudjon adni. Ha csak 3-4-et lát egyszerre akkor elképzelhető hogy néha elveszít egy-egy kapcsolatot és akkor "kergül" meg. Ez most az új Q9000-es telefonoddal történt?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
palocz
tag
Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem, hogy tegnap vettem itt 1 Gt-N7102 készüléket, aminek elméletileg 16 giga belső memóriája van. Gyakorlatilag nem lehet hozzá férni. Az elixir 2 is azt írja hogy Belső tároló 12Giga. Tudja valaki hogy hogyan lehet hozzá férni? Mert nekem már nincs ötletem. Ha valaki tud megoldást, meg köszönném. Ő róla van szó
06703448537 ezen keress ha nem válaszolok
-
Krinyo
senior tag
Itt haladok az M3-ason, egy oraja volt szerencsem figyelni a GPS mukodeset. Bar a sima navigacios appok jol mukodnek, az utvonalakat rogzitok tenyleg meghulyulnek. Ennek oka pedig az, hogy a GPS neha "kihagy" egy-egy pillanatra, es a rendszer ekkor a legkozelebbi torony (?) poziciojat erzekeli, ami miatt idiota atlagsebesseget, tavolsagot erzekel. Nem tudom, hogy ez szoftveres vagy hardveres gond, fixalhato-e egyaltalan.
-
Seraf723
csendes tag
egy kis Vowney V5 vélemény fél nap nyúzás után az ezelőtti telómmal összehasonlítva (UMI X1)
a minideal-től rendeltem Júli 23.-án és tegnap érkezett meg (HK Post-al kértem SG-vel kaptam, de mivel HK sebességgel jött ezért nem panaszkodom )
Külső: gyönyörű, de azt kell mondjam az UMI gyönyörű +1 elegánsabb, vékonyabb, de ez persze csak szubjektív jól összeszerelnek meg azt a mobilt nevezem, pontosan illeszkedik minden, nem úgy mint az UMI-n ami recseg ropog össze vissza...
Sebesség: hát nyilván nem fogom összehasonlítani a 2magosat a 4el, de amúgy én már a 2magosnál sem éreztem, hogy mégis mibe lehetne gyorsabb, hát most azért látom, hogy enyhén simábban gördülnek azok a menük a V5-ön ellenben a RAM kicsit érdekes még fel se raktam minden cuccot ami az UMI-n fenn volt és csak kb 350mega szabad memória van mindig, míg az UMI-n 500 volt simán a gyári rommal...
Képernyő: az UMI-nak jóval élesebb színtelítettebb képe van, valóban van egy ilyen kis rózsaszínes/lilás "háttérfénye" a V5-nek, de nem zavaró, és nem is emiatt mondom, hogy az UMI-nak szebb a képe
GPS: egyelőre abszolút nem tudtam életet lehelni bele, epo a-gps minden, európai gps conf, de semmi... mondjuk az UMI-nál is a múltkor random egy túra elején előkaptam a szabad ég alatt és kapta az "ihletet" egyből kb
Kamera: erről nem tudok nyilatkozni én nem látom azokat a "hatalmas" különbségeket, hogy valamelyik nem úgy fokuszál meg kicsit elmosódottabb stb mint egyes sas szeműek (vegyetek normál kamerát )...
Hang: tisztábban és jobban szól mint az UMI, és ez is hangos épp mint az volt
Net: egyből csatlakozott wifi-hez, és jóval erősebb mint az UMI volt, az talált kb 5-6 wifit itt ez meg kb 8-9et talál, a 3G is ok
a Root és a CWM nem volt para, van hozzá szájbarágós tutorial neten
azt hiszem ennyi lenne röviden tömören
-
kisskerko
tag
válasz CoolBoy323 #40990 üzenetére
hiába nyalogatom, nem hat (bocsi ezt nem lehetett kihagyni )
Ki vagy te, csodálatos férfiú, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz instantwater #40959 üzenetére
Lsd a topikjaban!!
(HD!)
-
anonym1s
őstag
Akinek root-olatlan a gepe, es szeretne root-olni, arra egyszeru megoldas a framaroot nevu program. A telefonra kell telepiteni, es vissza is lehet vele zarni ha nem kell a root. Nekem mukodik galaxy s2-n, es a listaban levo MTK eszkozokkel teszteltek es mukodik, de ez nem jelenti, hogy ami nincs a listaban azzal nem mukodik.
Nekem az s2-n 4.1.2 rommal csak az Aragorn exploit mukodik, a tobbire kiirja hogy "nem sikerult, valasszak masik exploit-ot" es annyi, nem lett semmi baja a telefonnak. -
motocoder
aktív tag
Erre a Thl 200-ra van otlet ami meg toltesre se reagal?
[w200 link] -
-
kisskerko
tag
válasz Batistuta7 #40978 üzenetére
hirtelen csak ezt találtam, de lehet ott másik is: [link]
Ki vagy te, csodálatos férfiú, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?
-
Batistuta7
tag
G2LS 20130308-110158
ehhez megtalálom ott a megfelelőt? -
kisskerko
tag
válasz Batistuta7 #40975 üzenetére
Beállítások -> Termékinformáció és ott egy sor alapján: 20130223-071508 G2L (valószínű más számokkal és kóddal a végén ) és a végén lévő kódból kisakkozod a needrom -on
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Batistuta7
tag
válasz kisskerko #40974 üzenetére
sziasztok
most jött meg egy jiayu g2 -es telefon hozzám.mindenekelőtt akarok egy full backupot.A gyári recovery egy nagy felkiáltó jellel jön be és bármire megyek nem csinál semmit.
azt akarom kérdezni hogy pontosan honnan tudom meg melyik g2-es telóm van, és hogy arra milyen működő cmw vagy twrp -t tudok letölteni hozzá.lehetőleg linket is kérek.
előre is köszi -
kisskerko
tag
válasz instantwater #40959 üzenetére
HD van benne, amúgy az antutus képeknél írja is
-
bigbuda
aktív tag
sebaj, nem a világ vége... méretben pont jó lesz így is, galaxy s3-hoz hasonlítottam, mert azt pont kényelmesen átérem egy kézzel is... ugyhogy királyság... barátnőmnek rendelt feiteng h9500-at már nem érem át, de neki jo két kézzel is nyomogatni
amugy azt hittem tovább fog tartani a postázás, így hogy presell volt rendelésnél...
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz anonym1s #40956 üzenetére
(#40955) CineDOG1!
Hali.
Ezt mar en is linkeltem tegnapelott, es ez a Buffy gyerek nem tapasztalatot irt hanem csak feltetelezest, ami raadasul 2 evvel ezelotti, a cellphonemic meg mar akkor is mukodott egy eve, es azota is mukodik.
Ketlem hogy 3 even keresztul ugyanazon a neven uzemelne egy 100% csalo webshop, de azert azt sem zarom ki, hogy epp most kurvulnak el.En inkabb amiatt vagyok kisse morcos, hogy amint kifizettem a cuccot, szarjak le az embert, abszolut nem foglalkoznak a kerdeseddel/kereseddel.
Ket email-ben kertem hogy root-olatlanul kulkdje, semmi valasz, aztan kertem hogy legalabb egy leirast kuldjon arrol hogyan kell root-talanitani, semmi valasz.
Az meg csak hab a tortan, hogy tegnap irta, ma postazza, ami nem tortent meg, es sejtesem szerint azert mert nincs neki raktaron, holott azt irta van.
Nem attol tartok hogy nem kapom meg a cuccot, csak a viz kiver attol, amikor igy indul egy "boltolas".[ Szerkesztve ]
-
Rich49
tag
Valaki tud esetleg kicsúsztathatós tartót Vowney V5 höz? Keresgéltem,de pont olyan méretet nem igen találtam (A tapadós vackot inkább kihagynám,előző telefonomnál sem tetszett,most sem fog)
-
addikt
-
addikt
A JIAYU fanoktól kérdezném, hogy a G3S ben most milyen kijelző van?
Mert a minideal a címben QHD t ír, de a leírásban már HDt.
-
Zeki
nagyúr
Is cellphonemic.com reliable?
100% scam.
ez még 2011-ből.
Azóta megbízható oldal lett? -
kosturica
őstag
-
citkar
addikt
válasz kosturica #40912 üzenetére
Én a szokásos 6589-es SoC-cal használtam fullHD-t és nem panaszkodtam lassulásra. Bizonyára létezik olyan program, aminél pont ez a többlet számítási szükség okoz lassulást, de én játszottam is rajta több játékkal, szóval bőven kisebbségben vannak azok ahol gond, nem kell aggódj emiatt
Ha van nagy erőforrás igényű játék vagy bármiféle app amit használnál akkor érdemes utánaérdeklődni, de alapvetően se a teljesítmény se a fogyasztás nem jelent problémát a mindennapokban a fullHD esetében. -
LGyuri
tag
válasz kosturica #40929 üzenetére
Sziasztok,
A napokban váltottam UMI X1-ről UMI X2-re (6589, nem T-s, 1GB/16GB) és a következők a konkrét tapasztalatok:
- Mindennapi felhasználás közben NEM LASSABB érzetre az X2, mint az X1.
- Grafikaigényesebb játékra IGENIS LASSABB. Drag racing X1-en futott csont nélkül, X2-n minden futam indulása szaggat.
- Üzemidőt nemigen lehetne összehasonlítani (1800mAh;6577;HD vs 2500mAh;6589;FHD), de érzetre, percre mindenképpen JOBB, tovább bírja az X2 ugyanolyan felhasználás, közel ugyanolyan szoftverezettség mellett.És döbbenetes a 2 kijelző közötti különbség - sőt, három, mivel a páromnak egy Newman N1 van így:
N1:4,3"QHD IPS; X1:4,5"HD IPS; X2: 5"FHD IPS;
Üdv,
LGyuri
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
válasz instantwater #40945 üzenetére
én úgy tudom az Adreno 320 combos GPU
-
Maximum1
őstag
Wifire én ezt használom, nincs semmi felesleges ficsőr mint a többiben.
-
addikt
-
geza844
aktív tag
Elvileg metaláltam a Jiayu G2 gyári ROM-ját:
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g2-plus-4/De ez .rar, venm zip... ezzel mi a rákot kezdjek???
Csomagoljam ki, és csomagoljam vissza zip-be? Ez most komoly?
-
-
anonym1s
őstag
Ennek a cellphonemic-nek az ugyfelszolgalata egy rakas szar. Miutan megrendeltem es kifizettem a gepet, egyetlen levelemre sem valaszoltak. Igerve lett hogy ma postazzak de a statuszom valtozatlanul "feldolgozas alatt" es mivel naluk mar este 8-9 van, gyanitom hogy igy is marad jovo hetig.
Direkt megkerdeztem rendeles elott hogy van e nekik raktaron, es azt irtak igen van, amit mostmar erosen ketlek.
Nincs szerencsem a kinai uzletekkel. -
GIJoe
addikt
Xiaomi M2A 289.99$ (pandawill)
Snapdragon S4 Pro, Krait 300 GPU: Adreno 320
de off topic, mert csak singe sim[ Szerkesztve ]
-
geza844
aktív tag
Oké, de a gyári ROM-al volt wifi. Azóta feltettem kb 10 ROM-ot, és egyikkel se...
Lehet, hogy van baja a tolónak is, de ha esetleg tud valaki adni nekem gyári ROM-ot, azt megköszönném!
Jiayu G2 MTK6577 - 512MB
Esetleg annak is örülnék, ha valaki leírná, hogy hol találom meg a pontos típusát, mert én G2L-re tippelek (az elvileg a G2 Plus vagy mi...) de ez csak tipp.
Valaki már írta, hogy valami fájlban is meg lehet nézni, csak azt nem írta, hogy hol találom meg azt a fájlt...
-
veterán
válasz Groovebaby #40870 üzenetére
Nekem amikor otthon vagy bármely más WiFi közelben vagyok, akkor is be van kapcsolva a mobilnet és fordítva, amikor nem vagyok wifi közelben, akkor is megy a wifi rádió. Sőt, kikapcsolt kijelző mellett is be van kapcsolva. Nem vacakolgatok a kapcsolgatással.
Én azon csodálkoztam el, hogy napi 4-5-6 óra internet telefonon (tehát konkrétan böngészés, bekapcsolt kijelző, olvasgatás, szörfözés, stb).
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Crytek
nagyúr
Na mivan azzal a 3-4 Cubot One (TS7 vagy T7S nemtudom) tulajjal?
Még nem jött meg a cucc vagy annyira szar lett megse mertek szólalni?Next PC Upgrade: 2022
-
fa4hu
őstag
válasz nepszter1 #40918 üzenetére
Ha gyári (minideal-es) a root, akkor az sajna nem korrekt. Próbált ki, hogy egy root-ot igénylő program elfut-e rajta. Ha nem, akkor újra kell root-olni, a jó root-tal tehetsz fel már CWM-et és arról mehetnek a ROM-ok. Vagy maradsz a ZTE-s frissítésnél.
[ Szerkesztve ]
-
kosturica
őstag
válasz albinolynx #40928 üzenetére
Ezzel a flashtools-szal próbál, mert ez a legújabb. Amikor visszadugod a kábelt, az akkut is rakd vissza.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #40906 üzenetére
Senki sem hozott még vissza téglát?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Lampard19
tag
válasz RVR400 #40917 üzenetére
Így van, szerintem is karcsu nagyon a full hd-nek a 6589 olyannyira hogy zopo c2 és c2 platinum között se éreztem különbséget (Sőt a platinum hamarabb lemerült, így csak rosszabb volt) A full hd-nek már olymindegy szerintem melyik soc hajtja, ígyse úgyse túl erős neki.
Egy vowney a maga hd felbontásával jóval gyorsabb tud lenni és egy thl w100 a maga qhd felbontásával meg még gyosabb... És érezhető a különbség az összes között.
Persze a full hd sebesség is sokak számára kielégítő lehet, de igaz, hogy a thl w100-ról indulva egyre jobban szörnyülködöm mert visszafelé haladok a sebességben. A HD még belefér a nagyobb kijelző érdekében -
Zeki
nagyúr
Igen, az most még 1 napig nagyon jó árban van. De nem megy a voda 900MHz-es 3G hálózatán, csak a mindenki által használt 2100-ason.
Mondjuk ez is megér egy misét, mert mikor elkaszálták a 4. mobilszolgáltatót, akkor a 900Mhz-es adatforgalmas frekiket is elkaszálták. Ezért nem nyomul ott a másik kettő. És pár hónapja arról volt szó, hogy a vodának vissza kell adnia a döntés értelmében. Azóta nagy a sunnyogás.
-
nepszter1
addikt
zte v967s be van rootolva de nem tudok egyetlen romot se felrakni install aborted azt irja ki ötletek ?
-
RVR400
veterán
válasz kosturica #40912 üzenetére
Szerintem nem maradtam egyedül, ha jobban megnézed, még rajtam kívül volt azért 1-2 ember, akinek feltűnik a dolog. Természetesen ha egymás mellé rakod a HD-s 6589-et és a FHD-s 6589T-t és egy 800*480-as MTK6577-et, akkor észére fogod venni, hogy miről beszélek. Addig Te csak feltételezésekbe bocsátkozol olyan dologgal kapcsolatban, amiről nekem tapasztalatom van.
Valójában, ha nincs másik telefonod, akkor teljesen jó lesz a cucc, a képe vitathatatlanul gyönyörű, de azt Te sem gondolod komolyan, hogy egy 2.25-ször több pixelt hajtó de csak 1.25-ször erősebb rendszer majd ugyanazt fogja produkálni, ráadásul az akkuidő is kevesebb lesz, mivel ugyanaz a SOC emelt órajellel nagyobb fogyasztást produkál... Azért a matematika és a fizika még mindig működik.Ha most nem egy HD-s MTK6589-ed van, akkor fogsz örülni a telónak, és a véleményemet továbbra sem fogod osztani (mert nincs összehasonlítási alapod), de ha az említett konfiggal rendelkezel, akkor nem fog tetszeni.
-
kosturica
őstag
válasz RVR400 #40907 üzenetére
Olvastam a te írásodat a FHD és a 6589T kapcsolatáról (mármint hogy kevés neki a soc), amit elég sokan cáfoltak, mondhatnám úgyis, hogy egyedül maradtál a véleményeddel. Egyébként megnéztem az összes youtube-os videót, egyikben sem fedeztem fel, hogy lassú lenne. Nem beszélve arról, hogy az Antutu-ban is elég jól teljesít: 14200 pont körül van. De majd ha megjön, megmondom neked az igazat, jó?
Addig is ha megtennéd, elmondanád még így látatlanban, hogy mi lesz rossz benne? Csak azért, hogy kellőképpen fel tudjak készülni lelkileg ![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
RVR400
veterán
válasz albinolynx #40909 üzenetére
Nekem a Z3-hoz, amit én csináltam Droid Tools-szal, nem volt jó a flasheléshez. 523 byte méretű volt, aztán letöltöttem egy látszólag ugyanolyat, az már csak 516 byte, és azzal működött. Persze az6589-es, de ugyanez a hibakód volt.
-
RVR400
veterán
válasz albinolynx #40906 üzenetére
Próbálj másik scatter fájlt keresni hozzá.
-
albinolynx
őstag
Recovery-t kellene töltenem MTK6577-re, mert kuka.
Windows 7 x64 rendszer, preloaer driver elvileg fent van: [link]
Maga a flashelés: [link]
8038 és 3013 hibákra már rákerestem, több FT verzióval is próbáltam. Mindegyik 8038, vagy 3013 hibát dobott. Találkozott már valaki ilyennel? Hogyan oldotta meg? Mi lehet a rossz?
Telefont úgy csatlakoztatom, hogy kábel, majd 2-3 másodperc múlva az akkumulátor.
Próbáltam XP alatt is a folyamatot. FT szintén az említett két hiba között variál (verziótól függően).
Kábel hiba, usb port hibákat kizárom, több kábellal és két külön gép összes usb portjával próbáltam már.Videón Cappa72 CWM-es recovery-t próbálom. Van eredeti kínai recovery is. Úgy mentettem a telefonról, abból készült a CWM-es. Azzal is írja a hibaüzeneteket.
[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest