- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Dyrtyho #21809 üzenetére
Sztem a legjobban azzal jársz, ha leszedsz egy valagnyi jobb pontozású lejátszót, mindet felrakod és tesztelgeted, majd eldöntöd magadnak, hogy melyik jön be a legjobban. (1-1 negatív vagy pozitív hsz-ből nem lehet eldönteni semmiről, hogy az neked tetszik-e vagy sem) Pl.pont a Mobo-nak "kellene" az egyik legjobbnak lennie a szavazatok mennyisége és átlaga alapján...
Szvsz ez olyan dolog, hogy mindenki eldönti maga, miket használ. Nekem pl. a néhány hsz-el lejjebb lévő nexusking ajánlóból 1 db app van telepítve, a "valami zseblámpa"
, a petipetya ajánlóból meg 2 (dropbox, docs to go), pedig van vagy 55-60 app a telefonomon.
Több ezer hsz-ből egy mondja hogy gyenge, mások meg 4-5 pontot adnak rá, akkor mi a fontosabb? Az 1 vagy a sok ember véleménye? Sztem legfőképp egyik se, hanem a saját tapasztalat.
VPlayer-t vagy pedig a Yxplayer-t? - 1 pillanat telepíteni mind2-t, és néhány perc alatt kiderül, hogy melyik jobb számodra (hisz a vélemények alapján nagyon xarok is, meg nagyon jók is
)
Bocsi a hosszúért...
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest