- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz
TayRol #24093 üzenetére
Szerintem sincs vele semmi baj, tökéletesen használható amire való...
(csak valakinek nem tetszenek a csíkok.)
(#24095) petipetya:
Igen, így van.
És ha a névjegyek is voltak szinkronizálva, akkor most majd jön a duplázódás (elméletileg)(mert nem kell vcf-ből visszaállítani, hisz leszinkronizálja)
-
TRob1
veterán
válasz
TayRol #24090 üzenetére
Jaaa, hogy már az LG lecserélte alapból a gyárit. Az más (azt hittem te cserélted próba nélkül).
ui: Pont azt mondtam én is hogy nem mondtál rosszat, mert hogy nem is tudsz rá mondani, ha nem használtad (lehet kicsit félreérthető volt
)
(#24089) RootRulez:
Nekem elférnek a csíkok, nem zavarnak.Meg eleve napi vagy hetiben nézem a naptárat általában, és ott még csíkok sincsenek.
-
TRob1
veterán
válasz
TayRol #24087 üzenetére
"hm, lehet, az alap android naptarat sosem hasznaltam."
Ha még sosem használtad, akkor ugye még rosszat se mondhatsz rá, vagyis akkor miért használsz másikat?
Nem úgy szokták ezeket a dolgokat csinálni, hogy kipróbálnak/használnak vmit, de nem válik be akkor cserélik másra? Vagy csak én vagyok ilyen maradi?
-
BDave
őstag
válasz
TayRol #22012 üzenetére
Köszönet! Nagyon remek!
(Csak az érdekesség kedvéért: már lassan egy hete folyamatosan átalakítom majdnem minden nap a főképernyőt. Mindig találok valamit, ami megtetszik valahol és kipróbálom, aztán összekombinálom más widgetekkel, megoldásokkal, végül kitörlöm, előröl kezdem, stb. Már kezdem megunni.Viszont nagyon jó, hogy ennyire testreszabható egy Androidos készülék)
-
vlevi
nagyúr
válasz
TayRol #19185 üzenetére
"Domerator: en meg imadom a GO csaladot. Dehat kulonbozoek vagyunk"
Azért tud furcsákat. Pl. Go Dialer fennt van (Launcher az nincs), akartam SMS-t írni (nem a Go SMS-el, mert az nincs, szóval a gyárival). A Go Dialerből kiválasztottam a címzettet, és már furcsa volt, hogy a telefonszámot rakta csak be. Megírtam az üzenetet, és amikor próbáltam elküldeni, akkor nem sikerült. Bele kellett túrni a Go SMS által beírt telefonszámba, hogy jó legyen. Szóval nem tökéletes -
sssz
őstag
válasz
TayRol #19169 üzenetére
sokkal gyorsabb szerintem (az app drawerben érezhető ez a leginkább). rengeteg beállítás, pl a képernyő áttűnések, megnyitások, ikonok fliratának a színe, mérete változtatható, maguknak az ikonoknak a mérete változtatható. a különböző témák kombinálhatók, tudsz az ikonok mögé egységesen vagy eltérő színekben hátteret rakni (iphone stílus) mindenféle téma nélkül és még sorolhatnám
-
szasanyi
félisten
válasz
TayRol #19001 üzenetére
Általában azt írja ki mi a program neve, verziószáma. Van amit nem lehet upgradelni, de az ellenőrzés után annyit ír ki, hogy ez a legutolsó és legfrissebb verzió.
Elvileg ezek a telón lévő programok amiket néztem fizetős (teljes) verziók csak kíváncsi voltam ez ellenőrizhető-e. Köszi - neked is sssz!
chab7: ez érdekes, ezt még így nem néztem. Leellenőrzöm, kíváncsi vagyok mit mutat.
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest