Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
30 napnál régebbi naptár bejegyzések szinkronja:
1.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > ki kell kapcsolni a Háttér-adatforgalmat (background data) és "Aut. szinkr. bekapcsolása" (auto-sync) - ez utóbbit is ki kell kapcsolni
2.) menü > alkalmazások (applications) > alkalmazások kezelése (manage applications) > összes (all) > calendar (calendar) > adatok törlése (clear data) > majd OK, amikor rákérdez, hogy biztosan kukázni akarod?
3.) menü > dátum és idő (date & time) > kikapcs az automatikus beállítást (automatic) és/majd beállítani, hogy kb. mikortól akarod feltölteni a naptárat adatokkal
4.) menü > beállítások (settings) > fiókok és szinkronizálás (accounts and sync) > gmail-s account-on tapp > naptár szinkronizálás (Sync calendar)
5.) ellenőrzés, hogy sikerült-e (ha nem, akkor 1-4 vmi kimaradt)
6.) visszakapcsolni az autosync-t és háttér adatforgalmat, ami az 1.)-ben ki lett kapcsolva
7.) dátumot visszaállítani, ami a 3.) pontban el lett makkolvatapasztalat: én 1 évvel állítottam vissza, de az utolsó 1-2 hetet nem frissítette (tehát mintha előre is lenne vmi korlát). De amikor visszaállítottam a normál dátumra, újabb szinkron nyomásra már meggyógyult.
nekem SE Xperia neo-m van. Aszerint írtam a magyar (angol) neveket, android verzió: 2.3.3
[ Szerkesztve ]
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
zeorsdfd
senior tag
Tegyük hozzá, hogy elég jó a hangtömörítése vagyis 1 óra beszélgetés kb 14MB adatforgalommal jár (szerintük).
Bizonyos tarifákkal tkpn a 3G is ingyenesnek mondható, akár. -
basaja
senior tag
Gardoni és KTU!
Köszönöm a segítséget,de a gondom nem kimondottan csengőhanggal volt kapcsolatos...:-)
egy mp3 zenét kellett megvágnom,majd elmentenem,illetve zeneként használni a vágottat...
az mp3 Cutter nagyon profi,egyszerű,bejövős...:-)
ellenben háttérképre nincs valami megbízható ötlet?EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Külpolitika
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed