Aktív témák
-
nagyvixi
tag
válasz
spiritex #31244 üzenetére
Leszedtem az Android Assistant 17-et.Ott a tools-nál a battery use-nél végre látom az alkalmazásokat mi mennyit fogyaszt,kérdés hogy mondjuk ott van a facebook 1.97 %-al,meg még sok ilyen,ezek most fogyasztanak ennyit,vagy ennyit fogyasztottak ma összesen.
Mert amúgy a facebookot most nem is használom,a főképernyőn vagyok,és mégis azt irja.
-
TRob1
veterán
válasz
spiritex #31183 üzenetére
"mint a régi Nokiák, hogy Azonnali Üzenet, ami ugye egyből a képernyőre kerül mindenféle gombnyomás nélkül"
Ez mi pontosan? Hogy kell ezt érteni? (Gondolsz egyet és már meg is fogalmazódott ez a gondolta a másik fél fejében? Mert olyant még asszem nem tud egyik se.
)
Mi az hogy gombnyomás nélkül? -
-
decoati
aktív tag
-
frensys
tag
-
-
RootRulez
félisten
válasz
spiritex #30088 üzenetére
Sokat próbáltam, de mind elkezdte számolni az időt a kicsengéstől.
Így ha 10mp-et csengett ki, már 40mp-nél csipog, holott 50-re van állítva, ahogy telnek a percek meg egyre jobban csúszik el.
Kár, hogy nincs rá jó megoldás, mert mér ezer éve is tudta valamelyik Ericssonom.
mod:
(jó sok szomorú szájlim lett, ez is azt bizonyítja, mennyire örülnék én is ilyen egy működő programnak... -
-
fatal`
titán
válasz
spiritex #30005 üzenetére
Én használtam egy darabig, komolyabb gondot nem tapasztaltam, mire gondolsz?
Annyi, hogy a gmailnél figyelni kell, hogy ne a gmail appnak tegyél ki csempét, hanem a speciális csempék között válaszd az emailt és utána a beállítások között a gmailt, akkor fog értesíteni.
-
Something_
őstag
válasz
spiritex #29905 üzenetére
Nem kell, hogy ingyenes legyen
Megoldom..
Nem értem, mire mondod, hogy nyomozhatok az asszony után
Nekem arra kell, hogy vizsgán fülest berakom a fülembe, fehér listás szám hív, a telefon automatikusan felvegye
Még egy kérdés:
Most kezdtem el használni a Viber-t, viszont a Call meter 3G számolja a hívást, mint perceket, ezáltal elcsúszik az egész ft beli számlám. Erre van valami megoldás? -
stefi68
addikt
válasz
spiritex #29390 üzenetére
Igaz, lecsökkenti a méretet, erre nem figyeltem és azért fér el 1 sms-ben, mert nem éri el a 70 karaktert....
Viszont a nyelvi beállításoknál a "diakritikus" karakterek átalakítása hagyományossá nem működik, gondolom azért mert a nyelvek között nincs benne a Magyar.... -
stefi68
addikt
válasz
spiritex #29385 üzenetére
Feltelepítettem, szimpatikusnak tűnik és egy furcsaság az ÁRVÍZTŰRŐTÜKÖRFÚRÓGÉP -et elküldtem magamnak és ugyanígy meg is kaptam, teljes ékezettel 1 sms-ben.
Még további tesztelésnek vetem alá.A Handcent-ben meg most csalódtam. Egyszerűen nem tudok úgy piszkozatként elmenteni, hogy ne adjak meg címzettet.
Ha meg megadok, akkor utólag nem tudom a címzettet módosítani -
stefi68
addikt
válasz
spiritex #29380 üzenetére
Nem gépelésnél, akkor rendesen látszanak. Küldéskor pl. a Handcent átkonvertálja balra dőlőkké, így aki a rendes ékezetes gépelést szokta meg nem kell keresgélnie utólag a szövegben, hogy miért is akarja 2 sms-ben elküldeni.
Tudom, hogy lehet úgy is írni, eleve balra dőlőkkel....
-
MerLinh
senior tag
válasz
spiritex #18750 üzenetére
jah hát le lehet menteni a játék állásokat is a my backup pro-ban, csak ahhoz root kell =) de csak akkor szól hogy lehet ilyet is ha van rootod és akarod-e. régebben azzal mentettem el a játék állásaimat és hozzá a programokat, igaz minden alkalommal új helyre mentett
-
aggleány
addikt
válasz
spiritex #18750 üzenetére
Azért, mert van, akinek egy alkalmazásban már megvan egy csomó beállítása, pl. launchereknél vagy játékoknál. Ha az ember sokat szöszölt vele, mire megcsinálta tökéletesre, akkor ezt nem szeretné újrakezdeni. A Titanium menti a beállításokat is, ezért szeretik nagyon sokan.
-
rizso
addikt
válasz
spiritex #18555 üzenetére
Köszi, mindenképp kipróbálom!
Esetleg olyan, amihez nem kell külön szerver program a gépre? Pl. SE telókon volt olyan, hogy bekapcsoltam a BT-t a telefonon és a gépen is, csatlakoztattam a két eszközt, és már ment is a vezérlés. Akár több géphez is használnám (nem csak sajáton), és nem akarok mindegyikre külön szerver programot rakni...
-
bohoc71
aktív tag
-
szasanyi
félisten
válasz
spiritex #18477 üzenetére
Én az Advansed Task Killer Pro verziót használom ami nem fut a háttérben, mint az ingyenes non Pro változat. Ha elindítom csak akkor akkor fut, és csak addig mert önmagát is bezárja a kijelölt programokkal együtt. És nem is foglalkoztam volna a dologgal, ha - mint mondtam már - a tegnap délelőtti ~15 perc Maps/navigáció használat, ami utána ugye kikapcsoltam, 90%-ban elfogyasztotta az akkuszintet.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest