- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Mercutio_ #20360 üzenetére
Csak azért lepődtél meg ennyire, mert még nem telepítetted a BackStab HD játékot.
-
szasanyi
félisten
Van jól működő határidőnapló Androidra? Nem baj, ha esetleg nem ingyenes.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #19459 üzenetére
Az enyém sem az, de gondolom ezt sejted. És igen, valóban elégedett vagyok vele, de talán mondtam ezt is.
Már bánnám, ha az SGS2-t vettem volna! Nem azért mert nem lenne jobb, hanem mert +45k az nagyok sok(k), és nem használnám ki. Ez számomra tökételes, mondhatni több is mint elég. Amennyit használom 2, ritkán 3 naponta kell töltenem úgy, hogy éjszakára nincs kikapcsolva. Igazából 1x merült le a 2. nap estére, de akkor volt WiFi letöltés, net, játék és telefonálás is mind2 nap.
-
szasanyi
félisten
Köszi!
És éppen ilyesmire voltam kíváncsi. Azt meg én sem értettem... ráadásul ha valakinek vannak hiányosságai egy témában, az jelenti azt, hogy teljesen tájékozatlan, de kulturált emberek ugye akkor sem "hülyézik" le ha netán így lenne.
A kezdő, tapasztalatlan autóvezetőnek sem azt mondják, hogy menjen busszal vazze...
Ezzel sajna még nincs megoldva a dolog. No majd megnézem mik is vannak ott, amik "maradéknak" tűnnek, csak hát manuálisan kitörölni bármit- amiben az ember nem 100% mértékben biztos -, nem éppen veszélytelen.
De gondolom sokan vannak, akik hozzám hasonlóan telepítettek programokat, játékokat aztán törölték, mert nem tetszett vagy nem azt hozta amit elvárt, esetleg nem indult el. Na most ha elég sok ilyen van (lesz), és ezek valóban okozhat problémát, akkor csak kell(ene) foglalkozni vele. Meglátjuk hátha van tapasztalata, érdemi hozzászólása még másnak is a témához - esetleg ajánlás valami megoldásra, vagy biztos infó arra vonatkozóan, hogy nem jelenthet semmi problémát (némi fölösleges helyfoglaláson kívül). -
szasanyi
félisten
Értem. Akkor Android alatt a telepítés és unistallálás az nem hagy maga után olyan "szemetet" mint mondjuk Win esetében, vagy az nem takarítja le? Illetve nem mondtad, hogy precízen működik-e, és volt-e vele semmi problémád (valamint a használatának következményeként sem).
petipetya: a telefon már meg van (SGS+) és nem értem ezt miért mondtad? Találtam egy programot, ami hasonlít a Win alatt használtra de nem tudom kell-e, jó-e azt használni Android alatt.
Vergődök? Hát neked is van egy stílusod, de ha megkérhetlek velem szembe ezt mellőzd. Nem téged kérdeztelek, kvázi neked nem is kell reagálnod!
-
szasanyi
félisten
És mit tapasztalsz? Advanced Task Killer van fent nekem, ha sok programot be akarok zárni egyszerre. Nem fut a háttérben, csak ha elindítom és önmagát is bezárja. Az érdekelne, e CCleaner miben jobb, több? PC-n ugye a fájlmaradékokat is letakarítja, nem tudom Android rendszer esetén (telepítés eltávolítás, stb.) van-e ilyen, illetve ez letakarítja-e? Ja, meg az is fontos, hogy okoz-e bármilyen problémát?
-
szasanyi
félisten
aCCleaner Pro jó-e, szükség lehet-e rá? Használ ilyet bárki is?
-
-
szasanyi
félisten
válasz
TayRol #19001 üzenetére
Általában azt írja ki mi a program neve, verziószáma. Van amit nem lehet upgradelni, de az ellenőrzés után annyit ír ki, hogy ez a legutolsó és legfrissebb verzió.
Elvileg ezek a telón lévő programok amiket néztem fizetős (teljes) verziók csak kíváncsi voltam ez ellenőrizhető-e. Köszi - neked is sssz!
chab7: ez érdekes, ezt még így nem néztem. Leellenőrzöm, kíváncsi vagyok mit mutat.
-
szasanyi
félisten
Több választ is kaptam, köszi. De... én a telefonon akarom megnézni, nem a marketben (ráadásul ha jól emlékszem azonos nevű fizetős, és ingyenesen letölthető). A programban nem találok névjegyet... hol kell keresni?
-
szasanyi
félisten
Meg tudja valaki mondani, hogy tudható (nézhető) meg az, hogy a telón lévő program a fizetős Pro (azaz teljes) verzió, vagy csak az ingyen is elérhető (esetleg feature-, vagy időkorlátos) változat?
-
szasanyi
félisten
Lehet, hogy szorosan nem idetartozó probléma, de ha tud valaki megoldást megköszönném: Jean Michel Jarre - Water for Life klipjét (720p video, 4.7GB) akartam felmásolni a telóra de nem sikerült. Azt hittem ezzel van vmi gond, de bármit próbáltam ami 4GB-nál nagyobb, az nem megy. Mind a FAT32 fájlrendszernél a korlát...
Tehát ha tud valaki erre megoldást, az ossza már meg velem!
-
szasanyi
félisten
válasz
spiritex #18477 üzenetére
Én az Advansed Task Killer Pro verziót használom ami nem fut a háttérben, mint az ingyenes non Pro változat. Ha elindítom csak akkor akkor fut, és csak addig mert önmagát is bezárja a kijelölt programokkal együtt. És nem is foglalkoztam volna a dologgal, ha - mint mondtam már - a tegnap délelőtti ~15 perc Maps/navigáció használat, ami utána ugye kikapcsoltam, 90%-ban elfogyasztotta az akkuszintet.
-
szasanyi
félisten
Egy kis segítséget szeretnék kérni. SGS+ készülékem van pár napja, és azt tapasztalom, hogy a programok nem záródnak be hiába kilépek (olvastam hogy ez nem is annyira fontos) és ehhez feltettem az Advansed Task Killer Pro alkalmazást ami úgy tűnik jól működik. Aztán észrevettem, hogy olyan alkalmazások indulnak el amit én nem indítottam el (map, market, stb.), illetve eddig még sosem indítottam el (pölö mail).
Nézegettem a programokat, ami erre megoldást nyújthat, és találtam a Advanced Task Cleaner Pro-t. Ez megfelelne e célra? Esetleg tapasztalat, pro vagy kontra javaslat ez ügyben?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest