- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LTE frekvenciák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
mrkorooo #29344 üzenetére
Előfordulhat, hogy ezek közül valamiket már javítottak újabb rom verziókban, de engem android 2.2-n ezek nagyon zavartak:
- ha beléptem egy korábbi sms láncba, amiből csak újra el szerettem volna olvasni az utolsót, akkor egyből felugrott a billentyűzet, letakarva a fél képernyőt, így mindig meg kellett nyomnom a Back gombot, hogy eltűnjön a billentyűzet és lássak valamit,
- nem lehet lezárni az sms-eket, a főnököm simán beleolvas az sms-ekbe, ha valaki bent felejti a telefonját,
- nincs karakterszámlálója!!!, csak az utolsó 10-15-nél jött elő, így nem tudtam sosem, hogy éppen hány karakternél járok, és mennyire kell takarékoskodnom a betűkkel,
- nincs könyvtár (Bejövő, Elküldött, Piszkozatok, stb.) nézete, csak sms-lánc nézete,
- nem lehet időzített sms-eket küldeni,
- nem lehet más-más új-sms-jelzést hozzárendelni egyes ismerősökhöz, így ha új sms-t kaptam, nem tudtam fontos-e az sms és mindenképpen meg kell-e szakítanom a munkát, hogy elolvassam, vagy ráért volna elolvasnom később is.Röviden ennyi, de ezek csak azok a dolgok, amik hirtelen eszembe jutottak.
Aktív témák
- Lovecrafti extraction shooter lesz a Rules of Engagement: The Grey State
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Torrent meghívó kunyeráló
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő