Hirdetés

Aktív témák

  • spiritex

    veterán

    Most, hogy nagy Launcher próbálgatásban vagyok adódott egy problémám:

    Nagyon szeretem a telefonomat, de gyárilag csak 173MB ROM van benne, ami állandóan betelik. Úgy tudom, hogy az SD-re nem lehet olyan app-okat átpakolni, amiknek widget-je van kirakva a képernyőre. Így is jártam el mindig, de amíg a gyári TwLauncher-t használtam, hozzá kellett szoknom, hogy az SD-re pakolt alkalmazások sima indítóikonjai (pl. Skype, Angry Birds, Bonsai Blast...) is eltűntek újraindítás után a Home screen-ről és az AppDrawer-ből is. Rájöttem, hogy ha lezárom a TwLaunchert és újraindul, akkor megjelennek az ikonok. Azt hittem, hogy ez természetes, ezért igyekeztem minél kevesebb app-ot áttenni SD-re.

    Most, hogy áttértem a GO Launcher-re nem jelentkezik ez az egész mizéria! Minden SD-n levő app ikonja minden probléma nélkül megjelenik újraindítás után is.
    A kérdésem tehát az, hogy az indítóikon az ugye nem számít widget-nek? Tehát most GO alatt már ugye nyugodtan átpakolhatok minden app-ot az SD-re, ami az áthelyezhető (Movable) kategóriában van az Android Assistant szerint? /u.i.: nem root-olt a telóm/

    Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Aktív témák