Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Az Android kulcsa a gmail accba való szinkronizálás.
Most a legjobb amit tehetsz, ha a Droidodról lemented a kontaktokat .vcf fájlba (kontaktoknál menü gomb, majd exportálod sd-re)
Ha ez megvan, go weben gmail címtár, és ott Egyebek/Importálás. Meglesz az összes kontaktod, de ugye valszeg duplán (mivel már úgy van a telefonodban). Nyomsz egy Egyebek/Ismétlődések keresése és egyesítése pontot, és kész.
Szerkesztgeted, csinosítgatod...stb. a névjegyeket, a telefonból mindet törlöd, majd engeded hogy szinkronizálja.
Így mindig meglesznek telefonban is, és "pc"-n is... (simről én is töröltem, felesleges, egy netes gép vagy telefon a mai világban majdhogynem bárhol lesz ha netán te lemerültél és szükség van 1 telefonszámra) -
atillaahun
veterán
A kapcsolatkezelő programod beállításaiban ki kell kapcsolni, hogy mutassa a SIM számokat is, és nagyjából ennyi.
Egyébként inkább javasolni szoktam másoknak, hogy másolják fel, de legalábbis tartsák meg a számaikat a SIM-en, mert igaz ritkán de előfordulhat olyan eset, hogy lemerültél, viszont nagyon sürgősen fel kéne valakit hívni de nem tudod a számát. Töltőt valszeg nem hordanak az emberek maguknál, de valakinek a telefonját még mindig elkérheted, hogy belerakd a kártyád.Utolsó kérdésed viszont nem értem, mért akarod a telefonkönyvbe felvinni a kontaktokat, mikor azzal kezdted, hogy már egyszer felvitted, ezért duplázódtak meg.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest