Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
artiny
őstag
Hogyan csináljak szabad helyet a telefonomban [android 2.3.5]?
Atvittem sd kartyara mar az alakalmazasokat es lett 51 mb free hely a 180 kapacitasu galaxy ace ben. Rootolt a telefon.
De mivel elekeztem toltogetni uj jatekokat programokat valami adat telepul a telefonba is igz ujbol megtelt. /automatikussan az sd re telepulnek a dolgok MOVE2SD vel állítottam arra./
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest