- iGO Primo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Az Android kulcsa a gmail accba való szinkronizálás.
Most a legjobb amit tehetsz, ha a Droidodról lemented a kontaktokat .vcf fájlba (kontaktoknál menü gomb, majd exportálod sd-re)
Ha ez megvan, go weben gmail címtár, és ott Egyebek/Importálás. Meglesz az összes kontaktod, de ugye valszeg duplán (mivel már úgy van a telefonodban). Nyomsz egy Egyebek/Ismétlődések keresése és egyesítése pontot, és kész.
Szerkesztgeted, csinosítgatod...stb. a névjegyeket, a telefonból mindet törlöd, majd engeded hogy szinkronizálja.
Így mindig meglesznek telefonban is, és "pc"-n is... (simről én is töröltem, felesleges, egy netes gép vagy telefon a mai világban majdhogynem bárhol lesz ha netán te lemerültél és szükség van 1 telefonszámra)
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Revolut
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest