- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
code1005 #40965 üzenetére
A Dropbox amennyire én tapasztaltam nem IP, hanem inkább MAC cím alapján szűr, én a fent vázolt mutatványt winfos alól csináltam MACmakeUP-al. A linux-os virtualbox-olós módszert kicsit bonyolultnak találtam, de a legtöbben még mindig úgy csinálják.
Illetve még talán annyi egyszerűsítés az e-mail-ekhez, hogy nem érdemes különösebben foglalkozni velük, én a gmail-es spam fiókomban lévő címeket másoltam ki meghívottaknak. Végre én is küldhetek nekik egy kis spam-et.(#40966) randras
Nem konkrétan a 100 GB-ra gondoltam, hanem magára az ingyenes tárhelyre. -
LonGleY
veterán
válasz
code1005 #40965 üzenetére
Kipróbált, saját leírást közöltem. Az azonos ip-kkel, és a hasonló passokkal eddig nem volt gond, nem tiltották egyik felhúzott accountot sem (utólag meg már nem is fogják). Gondolom nem sokan esnek így neki, ezért nem számottevő a cheat. Engem mondjuk nem érdekel más szolgáltatás, próbáltam épp elég gagyit (a google féle is egyelőre az), ezért volt esetemben légyeges a trükk. 3 órát simán megért. :]
Aktív témák
- Battlefield 6
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest