- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
code1005 #40965 üzenetére
A Dropbox amennyire én tapasztaltam nem IP, hanem inkább MAC cím alapján szűr, én a fent vázolt mutatványt winfos alól csináltam MACmakeUP-al. A linux-os virtualbox-olós módszert kicsit bonyolultnak találtam, de a legtöbben még mindig úgy csinálják.
Illetve még talán annyi egyszerűsítés az e-mail-ekhez, hogy nem érdemes különösebben foglalkozni velük, én a gmail-es spam fiókomban lévő címeket másoltam ki meghívottaknak. Végre én is küldhetek nekik egy kis spam-et.(#40966) randras
Nem konkrétan a 100 GB-ra gondoltam, hanem magára az ingyenes tárhelyre. -
LonGleY
veterán
válasz
code1005 #40965 üzenetére
Kipróbált, saját leírást közöltem. Az azonos ip-kkel, és a hasonló passokkal eddig nem volt gond, nem tiltották egyik felhúzott accountot sem (utólag meg már nem is fogják). Gondolom nem sokan esnek így neki, ezért nem számottevő a cheat. Engem mondjuk nem érdekel más szolgáltatás, próbáltam épp elég gagyit (a google féle is egyelőre az), ezért volt esetemben légyeges a trükk. 3 órát simán megért. :]
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amatőr csillagászat
- Suzuki topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest