Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
Aktív témák
-
mandras81
senior tag
Ha még azóta nem nem oldódott volna meg ez a probléma.
Én csak a Box-ot használom, és pont most töltögetem fel a képeimet rá. Ha az Upload gomb szélére kattinatsz, akkor lenyílik egy menü, és ott találod a 'Bulk Upload' menüpontot, aminek a segítségével fel lehet tölteni almappákkal rendelkező mappákat is. A 100 megás korlát itt is él olyan tekintetben, hogyha a mappában található a korlátnál nagyobb fájl, akkor nem engedi feltölteni a mappát.
-
bostone
addikt
A box nekem körülményesnek tűnik, nem beszélve arról, hogy irtó lassú a feltöltési sebességem, egyedül a az 50 giga tárhely, ami miatt gondoltam rá, egyébként már dobtam volna.
Dropboxot régóta nyüstölöm, de ott csak alig valamivel több, mint 5 giga az ingyenes tárhely. Nálam napi használatban van.
A sugasync-ről itt hallottam, 5 giga itt is elérhető alapból, viszont a telefonomnak zabálja az akksiját.
Saját képek tárolása lenne a cél, amolyan biztonsági mentésnek, ha véletlenül elszállna egyszer a vinyó.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest