Aktív témák
-
Kiory
csendes tag
Sziasztok. Amatőr felhasználóként kérdeznék egyet, kérem, aki tud világosítson fel! Tervezem egy Wayteq xtab 100 v. xtab 70 vásárlását. Fontos lenne számomra, hogy a gép le tudjon játszani MS PowerPoint bemutatókat mégpedig az összes effekttel együtt (értsd: zene, áttűnés, háttérképek, beágyazott video, stb.). Tudom, van több androidos alkalmazás is, ezek ingyenes verzióit nagyrészt ki is próbáltam a jelenlegi okostelefonomon (Motorola Defy) de csak annyit csinál mind a pps vagy ppt fájlokkal, hogy megnyitja ugyan őket, lehet görgetni, nagyítani, mindent, csak nem játsza le a beágyazott zenét. Azt is szeretném tudni, lehetséges-e az, hogy a pps fájl eleve diavetítésként nyíljon meg - úgy, mint az asztali pc-n vagy notebookon. Esetleg a fizetős verziókban vannak ilyen fícsörök? Bocs a hosszú kérdésért, remélem, érthető voltam))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest