Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Sony Live with walkman telefonom. Az a kérdésem, hogy tudtok-e hozzá olyan programot, ami ha nem fogadott hívásom van, akkor villogna a led rajta, esetleg néha rezegne egyet amíg észre nem veszem. Zavaró, hogy nem is látom ha valami esemény van.
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Nekem valami ajánlat a naptáros ébresztőre?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Sony live with walkman mobilt.
Ajánljatok valami olyan alkalmazást, ami tudja azt, amit a régi mobilok mindegyike tudott, hogy be tudjak állítani rajta naptár szerinti napra kézzel beírt időpontban emlékeztetőt úgy, hogy akkor elkezdjen riasztani (általam beállított dallamra, lehetőleg erősödő módon) és addig riasszon amíg le nem lövöm (szundi vagy kikapcs). Az ébresztője így működik a telefonnak, de ott nem tudok napot beállítani, a naptárban meg elfuseráltan van megoldva az egész, mert csak egyszer eljátsza a riasztást, ami nem elég, és ráadásul csak ilyen meghatározott idővel korábbanra lehet beállítani a riasztást is ami szintén nem jó nekem.
Nem igaz, hogy emiatt kell a régi mobilom is használni, mert a naptárat meg a riasztást nem tudták normálisan összegyúrni. Tudtok valami jó programot ami tudja (esetleg magyar)?Üdv: Fishor
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest