Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
chab7
addikt
Lehet én vagyok nagy összeesküvéselmélet gyártó, de nekem most ezzel a 10 napos akcióval egyidőben kiadott "hír" nagyon olyan képet fest, hogy minél több embernél akarják elérni, hogy vásároljanak. Mert itt ez a beetetés 10 centért, aztán egy hír, hogy ami komolynak tűnik, de közben FREE van a nevében az kártékony - (mert az egységsugarú felhasználónak ez fog leesni belőle). De azt nem írja, hogy ellenőrizzük, hogy a FREE és a fizetős gyártója legyen ugyanaz és akkor máris nincs esélyünk kamuszoftvert beszerezni ha van neki ugyanattól a gyártótól egy fizetős verziója is (nem mellesleg a komolyabb gyártóknak több appja is van a neve alatt).
Szóval nekem olybá tűnik leginkább egy vásárlásra ösztökélő kampány része ez a hír, de ha valaki beszámol róla hogy ezek közül valóban besz...ta valamelyikkel akkor
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi