- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
válasz
havast
üzenetére
A sima Swiftkey X az eredeti, ami, ahogy írtam, 2.3ig megy mindenen. A Swiftkey Tablet X a Honeycomb-ra van, de majdnem ugyanaz.
Ha nem tetszik, akkor van GO Keyboard (magyarul is), Anysoft Keyboard (ez is magyar), Smart Keyboard Pro (nekem nem jött be, de magyar). Illetve angolul a SlideIT és a Touchpal (mindkettő SWYPE alapú, de magyarul nem tudnak)
Idézek magamtól: Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
-
válasz
havast
üzenetére
Swiftkey X...van ingyenes, és fizetős is, természetesen a fizetős nagyon nagyon jóféle (az ingyenest soha nem használtam), nemrég volt az akcióban 23 forintért. Jelenleg is akciós, -25%os.
Pontosan úgy néz ki, mint a Tablet verzió, csak 2.1-2.3ig működik. Én 2.3.7 alatt használom.
Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- VPN es travelrouter, hibatlan allapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest