Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
havast #26773 üzenetére
A sima Swiftkey X az eredeti, ami, ahogy írtam, 2.3ig megy mindenen. A Swiftkey Tablet X a Honeycomb-ra van, de majdnem ugyanaz.
Ha nem tetszik, akkor van GO Keyboard (magyarul is), Anysoft Keyboard (ez is magyar), Smart Keyboard Pro (nekem nem jött be, de magyar). Illetve angolul a SlideIT és a Touchpal (mindkettő SWYPE alapú, de magyarul nem tudnak)
Idézek magamtól: Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
-
Samus
addikt
válasz
havast #26771 üzenetére
Swiftkey X...van ingyenes, és fizetős is, természetesen a fizetős nagyon nagyon jóféle (az ingyenest soha nem használtam), nemrég volt az akcióban 23 forintért. Jelenleg is akciós, -25%os.
Pontosan úgy néz ki, mint a Tablet verzió, csak 2.1-2.3ig működik. Én 2.3.7 alatt használom.
Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
-
Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest