- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
válasz
havast #26773 üzenetére
A sima Swiftkey X az eredeti, ami, ahogy írtam, 2.3ig megy mindenen. A Swiftkey Tablet X a Honeycomb-ra van, de majdnem ugyanaz.
Ha nem tetszik, akkor van GO Keyboard (magyarul is), Anysoft Keyboard (ez is magyar), Smart Keyboard Pro (nekem nem jött be, de magyar). Illetve angolul a SlideIT és a Touchpal (mindkettő SWYPE alapú, de magyarul nem tudnak)
Idézek magamtól: Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
-
válasz
havast #26771 üzenetére
Swiftkey X...van ingyenes, és fizetős is, természetesen a fizetős nagyon nagyon jóféle (az ingyenest soha nem használtam), nemrég volt az akcióban 23 forintért. Jelenleg is akciós, -25%os.
Pontosan úgy néz ki, mint a Tablet verzió, csak 2.1-2.3ig működik. Én 2.3.7 alatt használom.
Ha 2.3as táblán akarok használni, lehetőség van a billentyűk magasságát megnövelni, így több helyet foglal a nagyobb kijelzőn, és nagyobbak lesznek a gombok.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest