Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
A Shell 3D launchernél hogyan lehet beállitani a live wallpappert?? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tudtok ajánlani olyan programokat,melyek kihasználják a telefon 3D képességeit??gondolok itt pl a google sky,v earth-ra....hasonlókat keresnék 2x-re...de olyat,amely megpróbálja megizzasztani.. -
jooker82
nagyúr
köszi...Azon csodálkoztam,hogy az óra alatt a valós hőmérsékletet mutatja,v csak az internetet követve frisssül?? A sports trackerek közül,melyik az amelyik hamar talál jelet és pontosan....meg térképet is mutat róla,hogy hol vagyok....
Legutóbb a 3G Watchdoggal ki lehetett tenni egy kis négyzet ikont,ahol mutatta a forgalmat...ezt most nem találom... -
jooker82
nagyúr
válasz
Szpisti #15744 üzenetére
Valószinű,a telefonod a ludas.....nekem az xpianoval tökéletes....
Naksys:
Köszi...közbe találtam másikat is....Ez nem jobb esetleg?? -
jooker82
nagyúr
válasz
clouse #15736 üzenetére
Hello
A Rainy days az olyan...az utolsó 1 órát mutatja.....és egész európát...
Nekem pedig egy jó kis átlátszó digitális óra kellene...és ha lenne olyan progi,amivel a futás közbe a megtett távolságot tudnám mérni...esetleg,hogy mennyivel megyek stb..az is jó lenne..
köszönöm -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Melyik most a legkomolyabb grafikájú játék androidra?? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tegnap vettem egy LG Optimust ami 1.6 os és szeretnék pár programot játékot telepiteni ...
Ha letöltöttem egy játékot onnantól mi a teendőm???csak rárakom a memkártyára és a telón telepitem,vagy az itt ventebb leirt programot kell először??
köszönöm...3D-s játékok futnak 1.6 on?? Ha igen valami háborús medal of honor jellegűt tudtok ajánlani??
köszönöm..
Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest