- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
donyka
csendes tag
Olyan jegyzet programot keresek amivel a jegyzeteket a gmail fiókomba tudom küldeni vagy le tudom menteni memóriakártyára és jó lenne ha widget-je is lenne.
Egyébként memórikártya terén milyenek a tapasztalataitok, melyik márka a megbízható és hol érdemes megvenni?
8 vagy 16 gb-t tervezek beszerezni csak még nem döntöttem hol. -
donyka
csendes tag
Olyan programot keresek amivel ki tudom tenni widgetként az órarendemet vagy valamilyen táblázatos formában meg tudnám oldani.
Illetve van olyan progi amiben 2 db Facebook fiókot (személyes, céges) tudok beállítani és nem kell felváltva bejelentkezni, az is jó lenne ha egy widgetben kiadná a friss infókat egy helyen. -
donyka
csendes tag
köszi ki is próbálom, de az nem baj hogy azóta fényképeztem már?
Mert elvileg a fontos képet lefényképeztem (mkártyára) és átraktam a memóriakártyán egy másik mappába, nehogy elkeveredjenek. Azonban a galériában az áthelyezés után is mutatta, pedig már a bizonyos mappába lettek másolva ott voltak benne.Na ekkor amikor kijelöltemőket hogy megint átrakja véletlenül letöröltem őket. -
donyka
csendes tag
válasz
akos727 #10369 üzenetére
Olyan programot keresek, amivel a telefonomról tudom elérni az otthoni laptopomon lévő dokumentumokat. Nem olyanra gondolok mint a dropbox, hogy csak a megosztott mappát látom, hanem a laptop bármely mappájában lévő dokumentumot el tudjam érni, esetleg le is tudjam tölteni a telefonra.
Létezik ilyen program? Aki esetleg használ ilyent legyen szíves ossza meg melyik ez és esetleg azt is hogyan kell beállítani.
Köszönöm. -
donyka
csendes tag
Olyan programot keresnék amivel a zene számokhoz album képet tudok rendelni, hogy amikor a zene widgetet elindítom akkor megjelenjen a zene albumborítója.
Ha ismertek ilyen programot légyszi írjátok meg a nevét.
Köszi.ui.: ja és hogyan tudom a zenéhez menteni a képet?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged