- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
Mauzes #17376 üzenetére
DW-nél én ezt úgy oldottam meg, hogy akinek nem volt becenév beállítva, annak a teljes nevet adtam meg oda is. Így meg tudja csinálni, hogy a becenevek alapján teszi sorba.
Amúgy meg ha nem adsz meg becenévnek valamit akkor azok a kontaktok vannak elől - vezetéknév vagy kersztnév alapján sorakoztatva, kinek hogy jó - és alattuk a becenévvel rendelkezők, becenév alapján sorrendben.
Én össze akartam fésülni ezt a kettőt, azért adtam meg a teljes nevet becenévhez is azoknál akiknek nincs beceneve.
Még mindig ezt találom a legügyesebb kontakt managernek.
Aktív témák
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest